Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Региоком България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Младост, БУЛ. СЛИВНИЦА, 189&markers=Варна,Район р-н Младост, БУЛ. СЛИВНИЦА, 189

Региоком България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 104 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 104


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-2

Фирмата като цяло е заета в неприятен бранш - аутсорсинг на немски компании, които не желаят да се разправят с недоволните си клиенти. Като процедура по документация и заплащане се отнесоха коректно. Все пак имат немски началници.
Проблема според мен е в побългаряването на фирмата тук. За жалост това се случва с повечето чужди фирми с филиали у нас. Едно се говори, друго на практика се върши. Работната среда не е особено на ниво, въпреки лъскавата сграда, изключително много хора са събрани на едно място, всеки говори нещо, обикновено на висок глас, защото в това се състои работата и не е особено приятно. От там идва и усещането за негативно натоварване. По-високите нива на ръководство са с надменно поведение, според мен без особено основание. Там нито служителите, нито така наречените ръководители има какво да научат. Всичко е една рутинна папагалщина, безинтересна, неприятна и натоварваща. Има текучество, като във всяка фирма от подобен род. Като цяло е място за хора, които са опрели до стената и или няма какво друго да измислят, защото нямат опит и акъл в главата, или предпочитат да се носят по течението без много да му мислят. Особено неприятни са проектите, свързани с мобилните оператори. Явно да си мобилен опрератор в цяла Европа, включително и в Германия, означава да имаш само права и никакви задължения, което прави лошо впечатление и е много демотивиращо. Защото всъщност се налага да лъжеш клиента и да го омайваш, а в последствие, ако нещо случайно изпусне като срок, всичко е в полза на мобилния оператор. Другата част от контингента заети са основно хора с нисък клас образование, принудени да се върнат от Германия, за да търсят препитание тук по време на Ковид. Вероятно след време отново ще отидат там да гледат старци или да работят по кухните на заведенията, но за сега това ги устройва да ги хокат чужди и наши. Третият вид са хора, които Ковид в момента временно е поставил в безизходица. И те са там временно, защото едва ли това е най-желаната работа, въпреки средното заплащане. Ако сте сериозни хора, които искат да градят бъдеще и кариера моя съвет е избягвайте такива фирми и размърдайте сивото си вещество. Вероятно ще намерите начин за нещо по-добро.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой може ли да сподели информация за позицията "3rd Level Java Support Specialist with German"?

Интересувам се най-вече от това, дали има възможност след известен период от време, служителят да се прехвърли като Java програмист или тестер.

Бих се радвал и ако споделите нивото на заплащане за тази позиция.

Благодаря Ви предварително.


бивш служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
4

Работих във фирмата в рамките на почти 3 месеца, в проекта "Mobilcom-debitel". Не е дълго, но за прекараното време там, бих казал, че беше добре. Отношението беше коректно, заплащането също.
Единственото нещо, което не е добре, е работният график, тъй като след обучението слагат всякакви смени, независимо дали ти е удобно или не. Да го промениш е много трудно, често невъзможно. Преките ръководители подхождат с разбиране към желанията ти, но дотам. Трудно се достига до компромис от изготвящите програмата. Отпуск също се взима много трудно.
Работата е обвързана с много подробности, обучението (поне при мен) не беше достатъчно. След обучението и влизане в Lernteam започва практическа част, която е сравнително плавна, но учиш доста неща в движение. Когато започнеш да приемаш обаждания, нещата стават малко по-сериозни, защото напрежението е повече, клиентите често са гневни, казусите са многообразни и почти никога не си напълно наясно с подробностите, което води до една несигурност при оказването на помощ спрямо клиента. Чувството е сякаш си навътре в морето, но не можеш да плуваш. Тиймлидерите са готови да помогнат и знаят доста, но невинаги имат физическата възможност да го направят, защото отговарят за много хора. Аз така и не добих особена увереност при разговорите, тъй като не натрупах достатъчно знания в материята, но това е свързано с краткия ми период на работа.
От гледна точка на администрация и документи нямам никакви забележки, дори съм приятно изненадан, защото бях прочел лоши неща преди това именно в този сайт. Всичко беше бързо и коректно, без нужда от някакво побутване или настояване.
Работната среда е добре, поне тези хора, до които имах досег. Единствено Sprachtrainer-ът не беше ок, жена на име Биляна. Не знам дали още работи там. Държи се високомерно и наставнически, сякаш си дете в детската градина. Претенциите големи, покритието не толкова. Специални благодарности на двамата Алекс, които, освен че имат търпението и познанието да ти помагат и да те учат по време на практиката, са и доста приятни хора, които разведряват монотонната среда.
Работата е малко забила, защото в дните, в които няма много обаждания, седиш и чакаш в готовност от разговор до разговор - време, което губиш, защото не можеш да свършиш нещо смислено. Това безцелно чакане да мине работният ден, мен лично ме натоварваше повече от дните, в които има много обаждания. Предполагам, такъв е характерът на работата в тази сфера. Нямам опит с други кол центрове.
Като цяло бих препоръчал работата на хора, които нямат много опит, искат да добият такъв в работна среда и да си упражняват езика. А ако не се чувствате на място, продължавате към следващото и това е. Работата не е особено подходяща за майки, поради непостоянния график, нередките вечерни смени и трудното взимане на отпуск. В дългосрочен план не мисля, че е мечтаната професия за никого, но това ми е мнението за целия бранш.
Фирмата е коректна.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели не знам за фирмата но аз си изкарвам по10$ на ден от този сайт https://firefaucet.win/ref/92401
Не е кой знае колко но е по-добре да работя за себе си. Плащат с криптовалута; от типа на BTC, DASH, DGB, ETH, LTC, XMR, TRX, ZEC; според курса на $. Хубавото, е че можеш да си развиваш акаунта до безкрайност, изисквасе обаче време и постоянство което не е лесно. Аз вече съм от две години и го развих до 10 долара на ден и ще продължавам.
Може да пробвате и вие ако ви се занимава.


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Не са лоши колегите и фирмата е добра, немска е (не е индийска,полска или не дай боже българска) има и германци (Саша и Грегор) приветлива, приятелска обстановка.В сградата на ББЦ срещу Метро(Цариградско) се намира и ОК си е фирмата, в бранша не е по-добре, заплатите са подобни, не си мислете, че се изкарва много повече другаде. Яна Людериц е шефка и не е лоша. Бил съм в български кол център, БГ шефките са озлобени, непрестанно се заяждат и нямат нищо общо с чуждестранните шефове в Региоком.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чух че ще отварят и на Бургас.Някой знае ли дали е верно и кога започват да търсят хора?Парите също ли ще са толкова малко колкото и в търново и Русе защото 1000-1200 лв не са ми достатъчно?Благодаря.


-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-3

Забога стойте далеч от проект Телеком, ако за това ви подготвят. Проектът е управляван от турци и един арабин с манталитет на търговци на сергия, които дори не са на место много често и нямат никаква представа за реалността. Самите телеком германци са най-некомпетентните хора, продажбите ни не се изплащат в пълен размер и постоянно ни прецакваха с нови и нови условия и глоби. Всички кадърни се разкарват, не си го причинявайте


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
3

Обичам да си казвам това,което ми е на душата и всеки,който ме познава може да го потвърди и ето затова нямам намерение да се крия.
Както по-долу вече беше споменато - всичко започва доста обещаващо.Първата стъпка на "кариерата" ти в Региоком е обучение,платено от първия ти ден във фирмата.След това минаваш в така наречения Lernteam,последвано от продуктивен тим.При мен така се случи,че по време на обучението ми,бях извикан в една стъклена стаичка заедно с тим лидера на Lernteam - Нели Благоева - и проджект мениджъра - Виктор Окс -които уж любезно и професионално ми обясниха,че не си върша работата,немският ми не е на ниво,за да обработя качествено клиентските запитвания и следваща група щяла да идва и нямат нужното време да инвестират в мен,за да схвана материята,поради което няма как да продължим да работим заедно.E,много съжалявам,но когато кандидатствах за работа бе написано,че не се изисква опит,а щом съм минал интервюто на немски,то се предполага,че интервюиращия е преценил,че съм достатъчно качествен кадър,за да си изпълня ежедневните работни задължения.Някак си е обидно в момента да видя мнения как при необходимост дори обучението продължава по-дълго.Та това за мен е некоректно отношение и признак за апрофесионалност и липса на лидерски умения.Както и да е...нямам намерението да плюя,когото и да е,защото си пазя нервите и слюнката.Някои дребни душички не заслужават времето и усилията ни.Иначе единствено мога да кажа на потенциални кандидати да опитат и да видят дали това е за тях.Това е от мен...успех!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя вече повече от 6 години в офиса на Региоком във Варна и искам да споделя своите впечатления, които са изцяло положителни. Фирмата се отличава с редица предимства, на които служителите се радват.
1.Отлични условия на труд и атрактивен социален пакет: освен мотивиращото месечно възнаграждение, фирмата предлага допълнително здравно осигуряване, карта за спорт, отстъпки в много магазини, ресторанти и др.
Месечните цели за бонуси са напълно изпълними и мотивиращи и могат да бъдат постигнати, стига съответният служител да покаже потенциала и уменията си и желанието си за работа.
При необходимост от овъртайм, който обикновено е не повече от един допълнителен час на ден, всичкото допълнително отработено време се отчита и бива заплатено.
Работи се интензивно, но пък когато знаеш че трудът ти се оценява и можеш да постигнеш зададените ти цели, работиш с желание. Освен това постигнатите резултати не остават незабелязани от страна на ръководителите и се предлагат възможности за развитие.
2.Социалната компетенция е на ниво. Атмосферата на работа е приятелска и изключитено спокойна, откъм отношения между хората. Общува се изключително лесно и приятно както между колеги, така и с ръководителите на по-високо ниво. Всички са много позитивно настроени. През обучителния период в новопостъпилите служители се инвестират време и търпение, за да се чувстват добре и за да бъдат обучени качествено. Когато се открият пропуски или някой процес не е напълно отработен при съответния служител, с него се работи търпеливо и с индивидуален подход, за да се развият уменията му. Когато служителите имат запитване или срещат затруднения при обработката на даден случай, ръководителят или квалитет-асистентът им в тима винаги помагат. Мениджърите често търсят обратна връзка от служителите по различни въпроси и се вслушат в техните мнения.
Това улеснява работата и допълнително мотивира работния процес. Неслучайно до логото на Региоком стои: “Gute Leute, gute Laune” (Добри хора, добро настроение).
Трудът и постигнатите резултати освен материално, се награждават и с похвали от мениджърите. Освен това често се организират състезания с поощрителни награди. А както споменах и по-рано, възможностите за развитие не закъсняват.
3. Региоком разполага и с маркетинг отдел, който се грижи не само за привличането на нови служители, но и обгрижва настоящите. Често се организират мероприятия за работещите. От известно време в Региоком има и зала за отдих с тенис на маса, масажен стол и др.
Ако търсите работно място с атрактивни условия на труд, коректно отношение и място, на което да искате да се задържите продължително, Региоком е вашето място. Опитайте и няма да съжалявате!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво е стартовото заплащане, което предлагат в Региоком Варна и след колко време има възможност за повишение на заплатата?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?