Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Региоком България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Младост, БУЛ. СЛИВНИЦА, 189&markers=Варна,Район р-н Младост, БУЛ. СЛИВНИЦА, 189

Региоком България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 72 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 72


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да се смееш ли да плачеш ли.
Всичко започва много обещаващо, благодарение на чудесната сграда и предимно младия екип - човек остава с първоначално впечатление, че атмосверата ще бъде предимно приятелкска и ненапрегната.

Началното обучение е много интересно и обогатяващо и е заплатено от първия ден .

Първият срив започва още с мизерната заплата от 1600лв при среден за страната 2000+ за такъв тип работа.
След това забелязваш, че бабичките и дядовците, които са чистили в Германия са 60% от новите ти колеги - останалите 35 са някакви момичета с хранителни разтройства, които се държат на работа все едно идват на даскало в 7ми клас. Една служителка, която е подигравка с цялото учреждение и постоянно или се чува как клиенти и крещят по телефона или ск лигави до теб и по този начин изнервя и твоите клиенти. И може би 3% наистина готини, млади хора.

Следващото огромно разочарование е колко некомпетентни са всички и нищо чудно при положение, че всеки един елементарен въпрос, който зададеш на мениджърите - не знаят и в един момент започват да те набелязват да те мразят, защото им писва да ги разобличаваш колко нищо не разбират и не се знае на какво отгоре получават заплати за скъпите си дрехи и маникюри при положение че компетенцията им е висока, колкото да се обадят на колега от отдел в Германия и от там да ги запитат дали са на работа от вчера.
Разбират повече от бабичките и от дядовците с трудов стаж - фирма за почивстване в Австрия - достатъчно. Човек да се срамува от отдела си.
На всичкото отгоре приемат всичко навътре и емоционално и човек се старае да ги издебне насаме преди да им зададе въпрос който ги кара да ти отвръщат с безпомощен поглед и накрая като сам откриеш отговора и им го дадеш се разревават и ти забраняват да им задаваш повече въпроси.

Накрая се появява "проектовия мениджър", който е турски наместник да те уволни под претекста, че въпреки че покриваш нивото на таргетите три пъти над нормите е длъжен да те уволни под претекста, че си "социално некомпетентен" - става въпрос за работа с клиенти по телефона където получаваш оценка и рецензия за компетенция и отношение от всеки един разговор с клиент.

Следното нещо може да Ви се случи - да Ви привикат в офиса на шефа, който е германец, който да Ви покаже оценки на клиенти които са в 85% от случаите 5 от 5 звезди плюс похвала и благодарение (виждаш ли ти- социално некомпетентния ) след което да Ви експлоатират да работите по коледните и новогодашните празници 14 дни подред без един почивен ден , в които да се занимавате с "мениджмънта" тип детска градина и накрая да дойде турския намесник, който очевидно в Германия ще е проект мениджър само на пазара за зарзават и да Ви уволни скришно един ден преди завръщането на шефа от коледни празници в Германия в 6 месеца изпитателен срок, защото вижда, че за 3 месеца вече чаткате повече от него и почва да го е страх за собствения му стол, на който един път вече шефа Ви е показвал доволните рецензии...

Deutsche Telekom е прекрасен проект - язък....


И все пак този цирк се разиграва за 1600 лв ... Как не...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой, работещ в компанията във Варна проект Deutsche Telekom, би ли споделил повече инфо? Какво ниво на езика е необходимо? Какво е естеството на работа? Благодаря!


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

:) Впечатления от първа ръка (София):
+ Обучение на много високо ниво, платено от първия ден;
+ Усещане за коректно отношение в началото;
+ Усещане за значимост, .....пак в началото;
+ Информират те, че можеш да работиш когато искаш, колкото искаш;
+ Обясняват ти как можеш да станеш милионер от бонуси;

После:
- Минава някой с едно листче и се подписваш, че си информиран, че работиш на сумирано изчисление на работното време;
- Започва да те обучава в продажби един младеж, който сам не си вярва; ако си му симпатичен, иначе те пропуска.
- Започват да те цакат с графика - в един дълъг август нямах 2 почивни дни заедно (един след друг). Ако искаш промяна на графика, указват ти, че трябва да се размениш с някого. Изключително удобно :( - обикаляш колегите и се опитваш да го стъкмиш.
- Надето и Станислав се държат като учители с петокласници..... кофти е, понякога е смешно...
- Мениджмънт - страхотен! Най им е хубаво да не те забелязват - гледат през или зад тебе, да не би да ги поздравиш.

Готини са коучите - 2 бр. Алекс (Петров и Станков),
някои тийм лидери и много колеги. Страхотна шарения - и възрастова, и професионална.

Необяснимото: как това ръководство си позволява огромно усилие при подбор и обучение и нулево, когато си тръгват служители на тълпи. Текучеството е огромно. Като гледам - пак са се опразнили залите......


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Попаднах на този сайт случайно и съм доста очудена колко злобни и негативни коментари има за фирмата. Искам да изразя и моето мнение, защото според мен е редно да споделяш опита си не само когато си недоволен.
Работя в Региоком вече 9 месеца и впечатленията ми са изцяло позитивни.
В обучението на кадрите се инвестират доста усилия и време, целият обучителен период продължава приблизително 2-3 месеца, като при нужда и по-дълго. След това за всеки служител бива избран тийм. Не мога да опиша колко съм доволна от тийма, в който попаднах. Колегите са дружелюбни и винаги готови да помогнат. Изключително впечатлена съм и от ръководителя на моя тийм, който винаги! е на разположение при затруднения от моя страна.Откликва с разбиране на всички мои молби. Ежеседмично се провеждат разговори с тиймлийда, на които се обсъждат прогреса и целите на конкретния служител, като той бива насърчаван и подпомаган с необходимите средва за постигането им. Целите са напълно постижими! Аз започнах да ги достигам веднага след обучителния период, като се има предвид, че нямам никакъв предишен опит в сферата.
За мениджърите на по-високо ниво мога да кажа също единствено и само позитиви. При каквито и да било запитвания от моя страна, винаги съм получавала отговор и добро отношение.
Възможности за развитие има, много от колегите, които изявяват желание, минават през различни обучения с цел повишаване тяхната квалификация и съответно заемане на по-висока длъжност.
Работното време считам за доста гървкаво. Работя на 4 часа, тъй като следвам. Смените ми винаги се съобразяват с програмата ми, за което съм изключително благодарна.
Освен много доброто заплащане, на служителите се предлагат и атрактивни социални привилегии, като например допълнително здравно осигуряване, карта за спорт и др.
Офисът във Варна е на много удобно място, като самата сграда е модерна и много добре оборудвана. Постоянно се правят подобрения с цел иновация и увеличаване на удобствата за служителите. От скоро фирмата разполага и с много приятна зала за отдих на приземния етаж.
Мисля, че изчерпах основните аспекти относно фирмата.В заключение искам да кажа, че съм изкючително впечатлена от цялостната организация в Региоком и съм благодарна,че получих шанс да работя там. На всички хора, които са в този сайт, колебаейки се дали да кандидатстват или да започнат работа във фирмата, мога да кажа ОПИТАЙТЕ. Не се подвеждайте от негативните коментари тук, защото ако и аз бях попаднала в този сайт преди, можеше никога да не се явя на интервю и да не срещна всички страхотни колеги!


шубе го/я е и не казва!

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте,
Интересува ме какви са работните проекти на Regiocom в София? Каква е атмосферата в офиса им на "Бенчмарк" и възможностите за развитие?


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Злобни коментари от човек, който не може да пише грамотно. Ясно е защо се чувства неоценен.
След като колегата е толкова недоволен, защо все още работи в Региоком?


настоящ служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
1

Здравейте, желая с удоволствие да споделя своето мнение за град Варна.

Региоком като немска фирма с филиал на територията на България има предимството да привлича немскоговорящи жители на големите градове.

Относно офисът в град Варна, мнението ми е че реномето на този офис зависи главно от мениджмънта на фирмата, който е под абсолютно всякаква критика. Хора, които са се завряли по-цял ден в стъклена малка стая, където течала усилена работа, а ако наминеш случайно покрай техния офис ще ги видиш как може евентуално да си пробият носната кухина от бъркане вътре. За съжаление си нямат и понятие от мениджмънт, но пък могат да се пренасочат към цирка.

Нека започнем с "великият" проект меринджей(буквално) господин Виктор ОксОВ, взел се за роден немец, а като го погледнеш разбираш колко цирково се случват нещата. Въпросният господин като велик меринджей(облечен в шорти 7/8 и неизгладена ризка) се разхожда от време насам натам, за да симулира дейност разбира се. Господина е доста ненаясно със системни и специализирани тематики във фирмата, с които задължително трябва да е запознат. Във фирмата има бонусна система, като те изчакват да им направиш парите и в последният момент ти казват как няма да си вземеш парите, въпреки че той ще ги прибере, тъй като взима голям процент от бонусите на всички. Правят ти се забележки, отправят ти се заплахи. Това е най-долният индивид, който може да видите, който ще Ви каже, че Вие трябва да се научите да работите с всички, дори да не ги харесвате, а той бута само своите приятели в тази фирма нагоре. Тъй като използва българският манталитет в немска фирма. Разбира се покровителства и своят най - добър приятел господин Бенямин Юнг, като съдейства да го направят проект мениджър в друг проект в същата фирма. За да си направите конкретна представа за господина, доста пъти не е идвал на работа, тъй като бил се напил предната вечер. Винаги е прикривано от неговият най-добър приятел.

Вторият екземпляр в стъкленото гнездо на великите меринджеи е госпожа Боряна Вълкова. Тази дама е най-мълчаливият мениджър, който може да видите. Не прави нищо през целият ден, ако я питате постоянно е адски заета, но при нея мълчанието и съгласяването с предният господин е най-изгодното решение.

Бъдещото ново попълнение на меринджейското семейство е госпожа Гергана Тинкова(наречена от собственият си екип сивият кардинал). Тази госпожа е от типа тихите води са най-дълбоки. Мълчи си и само се почесва по врата и в даден момент атакува. Ще я познаете по сламената коса тип прическата на известна българска естрадна певица и по вкаменената и заспала физиономия. Разбира се тя има своето непокрито самочувствие заради протекцията на ултра мега великия повелител на "меринджеите" господин ОксОВ. Господина й дава правомощия и то не на основа нейни постижения, а просто защото е негово протеже и я избутва нагоре.

Следва като в сапунен сериал сестрата на предната велика бъдеща повелителка на "меринджеите" Тинка Карастоянова(преди това Тинкова). Тази госпожа съвсем случайно е на ръководна позиция в тази фирма, разбира се само е и единствено по собствени заслуги(превключване на дисплея на мобилния си телефон в работно време). Беше се взела на сериозно, че била най-великата ръководителка на екип, тъй като беше бутана отново нагоре от великите покровители от стъклената стая.

Стигаме и до доста интересен персонаж, а именно госпожа "Качество" (на обработка) - Яна Георгиева. Ако сте виждали лицемерни и злобни хора, говорещи зад гърба на други, този индивид ще Ви "очарова". Тази госпожа, ако види успешни и справящи се хора, ще гледа как да намери начиин да ги злепостави. Разбира се не се учудвайте, че е най-добра приятелка с предните изброени по-горе. Интересното е, че когато трябва да говори пред повече хора, г-жа ръководител Качество едвам свързва 2 изречения на немски език и почва да трепери и да се поти. Провежда безумни разследвания от нищото, за да предаде на великият покровител информацията и да се ощети даденият човек, като му се вземе разбира се бонусът, за който се е трудил цели 3 месеца.

Относно екипа им за обучение, актуалните обучители са уникално зле.В момента има двама господа, които обучават, но в самата работа интересно и мистериозно не са се справяли особено. Последният избран е със средно време на обработка 20-30 минути, а се изисква от хората да имат средно време на обработка 10-13 минути. Та тези хора ще обучават следващите надежди на фирма Региоком.
Всички други, които не назовавам са или без мнение или не знаят как да го изразят.

Голяма част от колегите са приятни, но за съжаление на тях не им се дава възможност за разитие и си стоят с години на обикновени служителски позиции.

Две думи за част от счетоводството. Много зле, когато им кажеш да ти изпратят документите, те ти ги пращат на адрес от преди сто години или в друг град. Иначе големи претенции.

Един съвет към всички тези хора, които мачкат други, за да са на върха, всичко е постижимо в този живот, но не на всяка цена, а и всичко ще Ви бъде върнато, както Вие сте го поднесли.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове не знам защо въобще се занимавате с тия Аз от три години не работя никъде, и си докарвам по 1BTC на всеки 6 месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, някой знае ли какви са условията в ИТ отдела в София. Мисля да кандидаствам за работа там.
Благодаря ви!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много добра фирма, супер офис и колеги! Впечатлена съм и колко подробно е обучението, но е и необходимо.
Като заплащане също има развитие. Но ще ви трябват няколко месеца.
Работата е по-малко натоварваща в сравнение с други подобни компании.
Коментарът се отнася за Варна.Засега съм доволна. Работя във фирмата от шест месеца.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?