Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Региоком България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Младост, БУЛ. СЛИВНИЦА, 189&markers=Варна,Район р-н Младост, БУЛ. СЛИВНИЦА, 189

Региоком България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 72 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 72


бивш служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
4

Работих във фирмата в рамките на почти 3 месеца, в проекта "Mobilcom-debitel". Не е дълго, но за прекараното време там, бих казал, че беше добре. Отношението беше коректно, заплащането също.
Единственото нещо, което не е добре, е работният график, тъй като след обучението слагат всякакви смени, независимо дали ти е удобно или не. Да го промениш е много трудно, често невъзможно. Преките ръководители подхождат с разбиране към желанията ти, но дотам. Трудно се достига до компромис от изготвящите програмата. Отпуск също се взима много трудно.
Работата е обвързана с много подробности, обучението (поне при мен) не беше достатъчно. След обучението и влизане в Lernteam започва практическа част, която е сравнително плавна, но учиш доста неща в движение. Когато започнеш да приемаш обаждания, нещата стават малко по-сериозни, защото напрежението е повече, клиентите често са гневни, казусите са многообразни и почти никога не си напълно наясно с подробностите, което води до една несигурност при оказването на помощ спрямо клиента. Чувството е сякаш си навътре в морето, но не можеш да плуваш. Тиймлидерите са готови да помогнат и знаят доста, но невинаги имат физическата възможност да го направят, защото отговарят за много хора. Аз така и не добих особена увереност при разговорите, тъй като не натрупах достатъчно знания в материята, но това е свързано с краткия ми период на работа.
От гледна точка на администрация и документи нямам никакви забележки, дори съм приятно изненадан, защото бях прочел лоши неща преди това именно в този сайт. Всичко беше бързо и коректно, без нужда от някакво побутване или настояване.
Работната среда е добре, поне тези хора, до които имах досег. Единствено Sprachtrainer-ът не беше ок, жена на име Биляна. Не знам дали още работи там. Държи се високомерно и наставнически, сякаш си дете в детската градина. Претенциите големи, покритието не толкова. Специални благодарности на двамата Алекс, които, освен че имат търпението и познанието да ти помагат и да те учат по време на практиката, са и доста приятни хора, които разведряват монотонната среда.
Работата е малко забила, защото в дните, в които няма много обаждания, седиш и чакаш в готовност от разговор до разговор - време, което губиш, защото не можеш да свършиш нещо смислено. Това безцелно чакане да мине работният ден, мен лично ме натоварваше повече от дните, в които има много обаждания. Предполагам, такъв е характерът на работата в тази сфера. Нямам опит с други кол центрове.
Като цяло бих препоръчал работата на хора, които нямат много опит, искат да добият такъв в работна среда и да си упражняват езика. А ако не се чувствате на място, продължавате към следващото и това е. Работата не е особено подходяща за майки, поради непостоянния график, нередките вечерни смени и трудното взимане на отпуск. В дългосрочен план не мисля, че е мечтаната професия за никого, но това ми е мнението за целия бранш.
Фирмата е коректна.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели не знам за фирмата но аз си изкарвам по10$ на ден от този сайт https://firefaucet.win/ref/92401
Не е кой знае колко но е по-добре да работя за себе си. Плащат с криптовалута; от типа на BTC, DASH, DGB, ETH, LTC, XMR, TRX, ZEC; според курса на $. Хубавото, е че можеш да си развиваш акаунта до безкрайност, изисквасе обаче време и постоянство което не е лесно. Аз вече съм от две години и го развих до 10 долара на ден и ще продължавам.
Може да пробвате и вие ако ви се занимава.


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Не са лоши колегите и фирмата е добра, немска е (не е индийска,полска или не дай боже българска) има и германци (Саша и Грегор) приветлива, приятелска обстановка.В сградата на ББЦ срещу Метро(Цариградско) се намира и ОК си е фирмата, в бранша не е по-добре, заплатите са подобни, не си мислете, че се изкарва много повече другаде. Яна Людериц е шефка и не е лоша. Бил съм в български кол център, БГ шефките са озлобени, непрестанно се заяждат и нямат нищо общо с чуждестранните шефове в Региоком.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чух че ще отварят и на Бургас.Някой знае ли дали е верно и кога започват да търсят хора?Парите също ли ще са толкова малко колкото и в търново и Русе защото 1000-1200 лв не са ми достатъчно?Благодаря.


-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-3

Забога стойте далеч от проект Телеком, ако за това ви подготвят. Проектът е управляван от турци и един арабин с манталитет на търговци на сергия, които дори не са на место много често и нямат никаква представа за реалността. Самите телеком германци са най-некомпетентните хора, продажбите ни не се изплащат в пълен размер и постоянно ни прецакваха с нови и нови условия и глоби. Всички кадърни се разкарват, не си го причинявайте


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
3

Обичам да си казвам това,което ми е на душата и всеки,който ме познава може да го потвърди и ето затова нямам намерение да се крия.
Както по-долу вече беше споменато - всичко започва доста обещаващо.Първата стъпка на "кариерата" ти в Региоком е обучение,платено от първия ти ден във фирмата.След това минаваш в така наречения Lernteam,последвано от продуктивен тим.При мен така се случи,че по време на обучението ми,бях извикан в една стъклена стаичка заедно с тим лидера на Lernteam - Нели Благоева - и проджект мениджъра - Виктор Окс -които уж любезно и професионално ми обясниха,че не си върша работата,немският ми не е на ниво,за да обработя качествено клиентските запитвания и следваща група щяла да идва и нямат нужното време да инвестират в мен,за да схвана материята,поради което няма как да продължим да работим заедно.E,много съжалявам,но когато кандидатствах за работа бе написано,че не се изисква опит,а щом съм минал интервюто на немски,то се предполага,че интервюиращия е преценил,че съм достатъчно качествен кадър,за да си изпълня ежедневните работни задължения.Някак си е обидно в момента да видя мнения как при необходимост дори обучението продължава по-дълго.Та това за мен е некоректно отношение и признак за апрофесионалност и липса на лидерски умения.Както и да е...нямам намерението да плюя,когото и да е,защото си пазя нервите и слюнката.Някои дребни душички не заслужават времето и усилията ни.Иначе единствено мога да кажа на потенциални кандидати да опитат и да видят дали това е за тях.Това е от мен...успех!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя вече повече от 6 години в офиса на Региоком във Варна и искам да споделя своите впечатления, които са изцяло положителни. Фирмата се отличава с редица предимства, на които служителите се радват.
1.Отлични условия на труд и атрактивен социален пакет: освен мотивиращото месечно възнаграждение, фирмата предлага допълнително здравно осигуряване, карта за спорт, отстъпки в много магазини, ресторанти и др.
Месечните цели за бонуси са напълно изпълними и мотивиращи и могат да бъдат постигнати, стига съответният служител да покаже потенциала и уменията си и желанието си за работа.
При необходимост от овъртайм, който обикновено е не повече от един допълнителен час на ден, всичкото допълнително отработено време се отчита и бива заплатено.
Работи се интензивно, но пък когато знаеш че трудът ти се оценява и можеш да постигнеш зададените ти цели, работиш с желание. Освен това постигнатите резултати не остават незабелязани от страна на ръководителите и се предлагат възможности за развитие.
2.Социалната компетенция е на ниво. Атмосферата на работа е приятелска и изключитено спокойна, откъм отношения между хората. Общува се изключително лесно и приятно както между колеги, така и с ръководителите на по-високо ниво. Всички са много позитивно настроени. През обучителния период в новопостъпилите служители се инвестират време и търпение, за да се чувстват добре и за да бъдат обучени качествено. Когато се открият пропуски или някой процес не е напълно отработен при съответния служител, с него се работи търпеливо и с индивидуален подход, за да се развият уменията му. Когато служителите имат запитване или срещат затруднения при обработката на даден случай, ръководителят или квалитет-асистентът им в тима винаги помагат. Мениджърите често търсят обратна връзка от служителите по различни въпроси и се вслушат в техните мнения.
Това улеснява работата и допълнително мотивира работния процес. Неслучайно до логото на Региоком стои: “Gute Leute, gute Laune” (Добри хора, добро настроение).
Трудът и постигнатите резултати освен материално, се награждават и с похвали от мениджърите. Освен това често се организират състезания с поощрителни награди. А както споменах и по-рано, възможностите за развитие не закъсняват.
3. Региоком разполага и с маркетинг отдел, който се грижи не само за привличането на нови служители, но и обгрижва настоящите. Често се организират мероприятия за работещите. От известно време в Региоком има и зала за отдих с тенис на маса, масажен стол и др.
Ако търсите работно място с атрактивни условия на труд, коректно отношение и място, на което да искате да се задържите продължително, Региоком е вашето място. Опитайте и няма да съжалявате!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво е стартовото заплащане, което предлагат в Региоком Варна и след колко време има възможност за повишение на заплатата?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Намирам коментара от 18.12 за изключително злобен. Единственото нещо, което мога да потвърдя са малките имена и позициите на споменатите колеги. Нищо друго няма общо с действителността. Не мога да си обясня колега, някой насила ли Ви държи на работа?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поправка - атмосФера

Сори

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?