Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

магазини Немски Център /img/frontend/nomap.png"

магазини Немски Център

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 33 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-33 от общо 33


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
0

Малко заплащане за 6 дни работа по 10 часа.Отпуска се плаща по 5 дни ,а който е по-симпатичен по 8.Възможност за развитие само за наши хора.От склада заради грешки на Ванката постояно се завежда стока по магазините,която при ревизия се удържа от работниците.


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-5

Магазини немски център рекламират се като Суит еоод.Собственика Станимир ,плаща 600 лева за 26 работни дни.Удържат ти при ревизия като преди това ти се завежда нещо от склада.Некомпетентни управители постояно викат по някой.Работно време 60-70 часа седмично.


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
1

Магазини Немски Център, звучи добре нали? -но не е!
 
Всеки нов служител се наема като продавач - консултант, на третия месец ти се казва да се учиш бързо на каса, приемане/издаване на стока, попълване на формуляри.
 
Заплащането 600 лева, като се работи 5 дни по 9ч 30 мин. (без почивка)
 
като последния 6-тия ден се работи 8ч 30 мин. (пак без право на почивка)
 
Работи се по 24 дни в месеца,
 
Работата; работи се с клиенти някои добри (някои не чак толкова)
 
Когато се приема стока, тя идва нахвърляна в кашони( незапечатани) и започва едно безсмислено чекиране( защото вече от СКЛАД ти е заведена тази стока) след което се прибира в склада на магазина стоката и се чака одобрение дали всичко е добре. След тази „тренировка„ наново се изважда стоката и започва да се подрежда по рафтовете.
 
Ревизията: прави се на всеки 6 месеца, като липсите си ги плаща персонала на дадения магазин. Но дни преди ревизията се прави едно завеждане на стока, стока която я няма на протоколи и не идва като наличност , стока която само при проверка на наличностите може да се види какво е заведено (предимно по големи неща).
 
Системата: Когато се вкара в програмата даден артикул той излиза на примерна цена 2.98, на касовия бон същия артикул излиза на цена 3.00( с което се набутваш с 0.02лв.) Да ще кажете това не е нищо,но сметнете за деня си вътре с около 0.50 лв. на ден 24 дни по 0.50лв., излиза,че на месец се набутваш с 12 лева,за година не ми се смята.
 
Колегите: да някои колеги са много печени, но има и такива които въртят интриги, заради които те правят на нищо. Защо ли? - не знам може би за по висока заплата(което е невъзможно).
 
Магазините: 15 на брой,като почти всеки ден, почти всеки един от персонала, обикаля цяла софия от магазин на магазин, днес тук утре -там. Като разходите никой не ги поема. Лятото се умира от жега, защото е забранено климатиците да се пускат ( поради „ниски„ обороти). Зимата умираш от студ (поради „вдигнатите цени„ на тока ...)
 
Та ако искате да кандидатствате за тази фирма запретнете ръкави, взимайте по 1 мокро парцалче да бършете постоянно вичко, научете се да работите с пари и 3-ма клиенти едновременно, научете се да пестите, защото парите не достигат (винаги сте навътре),научете се да ремонтирате принтера/компютъра, рекламациите носени от клиентите (които са чести); И не на последно място стискайте здраво зъби, защото нервите са много. Успех !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?