Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 236


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Би било странно, ако след толкова много коментари, не споделя своя опит. Аз също съм бивш служител, но причината да съм такъв не е "вълна от напускане", а всъщност, семейството ми спечели зелена карта и се преместихме да живеем в Лас Вегас, където се установихме. Работих няколко години в Електросфера и действително компанията е много популярна, както и нейният основател - Игор Левин. Честно казано не съм останала с лоши впечатления за него. Бих казала, че конкурира Мъск по гениалност. Всичките тези обвинения, изписани за сексуалната ориентация, сексуален тормоз и прочее, са пълни глупости. До колкото виждам хората, които влизат тук се интересуват по-скоро от условията във фирмата, отколкото от това дали някой е хомосексуален или не. А и далеч вече не живеем в епохата на средновековието, за да поставяме на различните хора някакви крайни и изключително недостойни епитети. Искам само да допълня, че тук - в САЩ, далеч няма нищо подобно. Независимо дали някой е хомосекусален или не, той винаги е дълбоко уважаван от хората. Някак си само тесногръдите хомофоби и не добре възпитаните хора, които имат най-вероятно някакъв комплекс... Или се съмняват тайно, че може би са хомосексуални, могат да имат проблем. Изобщо един хетеро човек как би могъл да напише такива неща, ако случайно и тайно в себе си не се съмнява, че би имал отношения с хомосексуален. Това е все едно аз, която съм с деца и мъж и получа предложение от някоя дама, която е с различна от моята сексуална ориентация, да се засегна. Напротив, това за мен е комплимент и определено тук в Лас Вегас може да видите колко много и различни хора съществуват. Но пак ще уточня, че тук не става въпрос за сексуалната ориентация на някого, тесногръдковци! А за работната среда.
А сега да споделя своя опит наистина - колегите ми в Антелоп бяха прекрасни и мили хора, които не бих заменила за нищо на света. Изобщо усещането да работиш за Антелоп е като да работиш за Спейс Х. И честно казано много ми липсва екипът ми. Извън България така и не успях да срещна друг такъв. Те бяха свестни, сплотени, работата ни вървеше с песен. Работното време беше стандартно, възнаграждението беше добро, но бих искала да го запазя за всички "зайци" в тайна, защото все пак трябва за нещо да си говорите на интервютата. Като човек, който напусна България, уж за по-добро, едно от нещата, които наистина ми липсват тук е топлотата в хората. Ако не знаете тук хората често са фалшиви, да не говорим, че има всякакви от всякакви националности. Българите сме приемани не много добре и като цяло независимо какъв професионалист си в дадена сфера, може отношението към теб да е като нашето към ромите. Не ни харесват поради една или друга причина. Макар да разполагах наистина с блестяща автобиография, ми костваше доста труд да си намеря работа. Да, викаха ме по интервюта, да, бяха впечатлени от английския ми, но за съжаление така и не успях да си намеря друга подобна работа тук, каквато работех в България. А наистина в родината ни бях на висока позиция. Между другото само един истински имигрант би могъл да разбере за това, което говоря. Живея вече няколко години в САЩ и наистина, наистина, наистина копнея да се прибера. Чувам от близки, че пандемията в България е протекла много по-различно, отколкото тук. Тук имахме много проблеми, дори се усети частичен срив в икономиката, а всички казват, че САЩ нали е по-добрата страна. Ами не, не е. Само гордостта им е по-добра от нашата. Във времето си прекарано тук, няма да ви лъжа, често си спомням точно колегите ми от Антилоп, защото това бяха прекрасни и незабравими години за мен. Сърцето ми плаче и копнее да ги видя отново. Между другото за новите кандидати само ще кажа, че Електросфера използва технологията на едни от най-големите звукозаписни студия в САЩ, Великобритания и Япония. Във времето, в което работех аз при тях, дори фирмата беше спечелила наградите "Грами" на Националната академия на звукозапис на САЩ, които признаха изключителните им постижения в музикалната индустрия и озвучаването на всички високотехнологични филми.
Игор Левин е наистина гений и трябва да сте много позитивни при кандидатстване за работа, защото изобщо възможността да бъдете човек от един такъв страхотен екип, чиято работа е от изключителна важност в музикалната и филмовата индустрия, е нещо, което един ден ще бъде повод за гордост, както е това за мен сега. Работата си има своите пикове и не толкова големи пикове, но хората се ценят. Просто, разбирате ли... наистина, ако животът ми не се беше променил на тези 180 градуса, може би никога нямаше да си тръгна от там.

Скъпи колеги, ужасно много ми липсвате и с нетърпение чакам да се прибера обратно в България, за да се видим, макар и за малко. Продължавайте да бъдете все така сплотени и готини, все така лъчезарни! Липсвате ми! Обичам ви! Поздрави,
Захариева


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чудесен екип чудесния работници добро настроение всичко е супер


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравей, всъщност бивш служителю, който така разбира се опитва непрекъснато да пише от различни имена и да говори за едни и същи неща. Нямам представа защо си толкова предубеден, че фирмата е еди каква си, след като работата при нас е била само за няколко месеца, а както вече неведнъж се "разрева" в предни коментари, си бил "уволнен".
Честно казано явно нямаш друга работа, освен да пишеш страхотни глупости за хора, които явно толкова много са ти засегнали егото, че да си смучеш от пръстите. Разбрахме, че всички, които работим тук сме гейове, че явно даже и жените (по твоето мнение). А ти доказваш с всеки следващ свой коментар от едно и също място, с едни и същи думички, с едни и същи забележки, че всъщност не си нищо повече от един прост хейтър, който явно наистина не е успял да си намери нещо по-добро от Антилоп в живота, че все седи тук и се редува след всеки един коментар да пише някакви страхотни глупости.
Не хората, които пишат тук, а ти САМИЯТ ЛЪЖЕШ!
Вълна от напускане има само в твоята болна глава. И се чудя наистина г-н Левин как не е завел дело към теб. Всъщност, всички се чудим. Това, че вървиш след хората и пишеш страхотни тъпотии всеки път, изобщо не значи, че някой ще ти повярва.
Всъщност, виждаме, че си един и същ. Няма ли да направиш още някое ново мнение?! Човеко, който толкова много си се издигнал от "софтуерния отдел", че вече години не може да преживее, че не е било твоето място.
Е, ние те преживяхме. И мога да уверя като човек, който наистина работи от няколко години тук, че изобщо нямам представа за какво говориш, но явно болното ти мозъче прожектира кадри от някакъв социалистически филм на ужасите неща, които ти е по-лесно да приемеш.
Изобщо не бихме повярвали на "специалист" като теб, който няма друга работа, освен да ходи и дълбае по хората някакви абсурдни неща.
Всъщност, Антилоп са истински професионалисти и Левин е страхотен гений, който явно много ти е накривил шапката, за да сееш такава омраза.
Намери си хоби, човеко и си пий редовно хапчетата.
Нямам идея за какво говориш, но мога да уверя хората, които идват да кандидатстват тук, че нищо от думите ти няма покритие, освен личното ти отношение и откровено - злобата, която таиш. Проблемът не ти е с работното място, а чисто персонален. Защо? И ти не знаеш.
Просто наистина ще те посъветвам да си намериш хоби. Явно, че новото ти занимание не ти носи кой знае какви ползи.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Супер


бивш служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
2

Здравейте всички бъдещи служители във фирма "Антелопе Аудио"!

Виждам, че в последните постове някои настоящи служители доста са се постарали да поукрасят фасадата на фирмата, но нека ви кажа, че няма никакви подобни факти, напротив - нито като отношение към служителите, нито като заплащане (особено за работливите). Няма как да убедите всеки, който се е поинтересувал за състоянието на фирмата, че тя е "цъфнала", особено в последните година-две. Ако беше така, нямаше през есента на 2019-та да бъдат съкратени и уволнени около 50% от хората, работещи в нея (около 60 човека), в т.ч. целия R&D екип, голяма част от програмистите, служители в маркетинга и производството. На тези, които останаха да работят бяха намалени заплатите за няколко месеца, съответно и работното време, като причината за тези събития не беше Ковид 19, а лошия мениджмънт, който управлява и до ден днешен. Поредици от грешни решения, лошото качество на продукцията, загубата на основни пазари (и дилъри) като САЩ, Германия и Южна Корея принизиха фирмата много надолу в класацията, за която претендират някои служители в по-предните постове. За съжаление всеки, който е минал и си е заминал през тази фирма е разбрал, че големите приказки по време на интервюто с HR-ите са просто една илюзия. Всеки, който си мисли, че може да направи (някаква) кариера там е в дълбока заблуда, такива хора на практика липсват. Накрая искам да ви обърна особено внимание на предните два дълги поста преди моя, в които се споменават някакви 20 години работа в тая фирма от някой (си?) - това е абсолютна лъжа, тъй като фирмата е основана през 2003-та, та няма как някой да е работил в нея повече от 17 години, а това може да бъда само самия Игор Левин, други служители с дългогодишна служба при него няма и няма да има.
Та в най-общи линии това е - фирмата е със затихващи функции и лежаща на стари лаври, които за съжаление обаче не "греят" никой в днешно време. За да се случи нещо положително в нея е необходимо да се реже до кокал болното място, а това значи да се подмени целия мениджърски екип на всички нива. А защо не се случва - питайте Игор, той може би знае отговора...


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

До: Анонимен
клиент

А Вие в качеството си на какво коментирате - като клиент или като доставчик, защото нещо се объркахме. Редно е да споделите своя опит, ако е възможно, след като сте толкова недоволен.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Определено колежката е много права, споменавайки работната среда и изобщо работата като цяло. Честно казано, когато започнах работа във фирмата, самият аз не бях подготвен въобще в детайли за онова, с което се сблъсках след това. Не бях си направил труда да прочета и един отзив за фирмата, просто открих обявата за работа и кандидатствах. След седмица бях повикан на интервю. Бяха ми зададени много въпроси свързани с предишния ми опит, беше ми разказано подробно с какво се занимава фирмата и какви служители търси. Шефът е доста строг, да. Но и той като всеки един човек си има своята ахилесова пета, която ако успееш да напипаш, със сигурност ще си ценен кадър. Професионалистите се усещат още от вратата. Лично аз останах много доволен от това, че фирмата оцени работата ми, това се отрази и в работната ми заплата. Все пак всеки един от нас иска и разчита на някакво развитие, а фирма като Електросфера го предлага. Как няма разбира се след като компанията е наистина известна. Изобщо тя си е на световно ниво и всеки един млад човек ще намери в нея поприще за своето развитие.
Има няколко неща които ми допадат в работата и едното от тях са точно такива хора като колежката писала по-долу коментара. Сами можете да видите колко позитивни сме всички, а това не се постига, ако работната среда е била ужасяваща, както някои Илчеви се опитват да го изкарат. Нямам спомен за този колега, който така се е разписвал тук из страниците и се е опитвал да оплюе своя бивш работодател. Навярно именно това е била и причината днес да не е един от нас. Желая му много здраве дано си е намерил късмета, там където е започнал работа, но съдейки по някои неща, които е изписал, честно да ви кажа бъдещи и настоящи служители, има хора, които навярно мястото им не е било тук. Интриги правят само дребните душици, които и без това безцелно водят живота си. Нормалният човек няма да се фокусира върху това да напише толкова големи глупости и лъжи по адрес на човек, който явно познава само от няколко месеца. И съдейки по това което е написал бившият колега, мога само да се радвам, че такъв човек не е останал сред нас.
Кандидати, човешки ресурси почти навсякъде задават няколко различни и на пръв поглед не особено удобни въпроси. Целта е да се провери дали сте подходящи за работната позиция. Ще ви издам малка тайна, HR ще се опитат да ви провокират, да ви подразнят, защото това е много важно. Търсят се търпеливи хора с добро чувство за хумор, които могат да бъдат гъвкави не само в работната среда, но и сред колегите. Как се очаква един човек да се впише в една среда, ако изпада в немилост при въпроса – каква заплата очаквате? Научих това с годините съвестна работа и доброто взаимодействие, което имам тук. Винаги си помагаме!!!!! Ако срещнете трудности, не се притеснявайте да се обърнете към някой от вашите колеги, старшите винаги ще „ударим“ рамо и няма да ви оставим да се давите в дълбоката вода. Всички тук са дългогодишни колеги, някои от които със стаж от 20 години. Смятате ли, че тези хора биха останали толкова време тук, ако шефът ни беше зъл старец, който е подобен на Хитлер? Сами си правете изводите. Лично аз бих се радвал да отговоря на въпроси на новите кандидати, в случаи че имат такива. Винаги съм обичал да помагам на хората и за мен би било чест да помогна и на вас. Действително не можете да съставите мнението си за една фирма до момента, в който не се сблъскате с работната сфера и не се запознаете с работата. Вписването в работната среда е част от изпитанието, но наистина тук HR са тези, които трябва да отсеят лудите разгневени ненаети работници от тези, които биха дали душата си за компания, която държи челни позиции по продажби на няколко континента. Колкото до това, че не са ви се обадили, ако сте отхвърлен, повярвайте ми, отдавна тази практика е тотално отхвърлена от HR. Представете си, че на ден бъдат повикани 400 човека за интервю /това е доста глупав пример, разбира се/, но представяте ли си ако всеки HR се обаждаше на всеки кандидат, за да му каже дали е приет или не. Изобщо чисто психологически как би повлияло това на кандидатът, ако види номера и всъщност получи отказ. Е в такъв момент дори аз самият бих се подразнил и бих написал някой негативен коментар по адрес на фирмата и със сигурност няма да ми мине през мисълта „о, да, те бяха коректни да ми се обадят, обаче ме отхвърлиха“. Това си е направо клечка за в огъня. Просто правилото е, че след интервю човек чака до една седмица да се свържат с него за одобрение и ако не бъде направено, то най-вероятно имате отказ. Това са простите правила на живота и кандидатстването за работа и не бива да се сърдим за тях, особено след епидемична обстановка, каквато е тази в момента. Все пак не забравяйте, че бизнесите в България като цяло се опитват да се възстановят и заработят по същия начин, както са работили преди. На много работодатели това не им харесва, на много работници също, но е важно всеки един работещ да продължи да полага усилия и да работи съвестно, независимо от обстоятелствата. Това, всъщност те прави незаменим. Бих искал да допълня, че в крайна сметка въпреки ситуацията с Covid19, фирмата прие много сериозно нещата. Работата продължи да си я има, заплатите останаха същите и не бяха намалени, за разлика от много други фирми, които се принудиха да съкратят персонала си. Тук останахме в същия комплект. Наистина не съм съжалявал и за секунда, че бях одобрен за позицията, за която кандидатствах и вече 5 години съм във фирмата. Срещнах страхотни приятели тук. Желая успех на всички, които са решили да дойдат при нас.


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си губете времето с АнтИлопе по никакъв повод, нито като клиент, нито като доставчик.....


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Исках да кажа, че много от по-долу написаните коментари, далеч не кореспондират с истината. Навярно тук се е намесила някоя конкуренция, на която въобще не ѝ е добре да бъде изместена от пазара. Все пак става въпрос за компания, която държи челните позиции в света и е всепризната.

Колкото до фирмата, то тя е развиваща се и наистина работи с истински професионалисти! Шефът е отдаден на работата си, винаги подхожда с разбиране и внимание към детайла, разбира се, има и своите изисквания, що се отнася до постигане на цели и прочее (но той кой шеф, всъщност ги няма?!).
Изобщо, ако не си амбициозен човек и си дошъл тук на кафе, и да си говориш с колежки, най-вероятно мястото няма да ти хареса. В противен случай трудът ти ще бъде добре възнаграден, оценен и всичко, както си му е реда.

Колкото до HR, със сигурност сред тях може и да е имало такива, които не са били добре подготвени като изпитващи на интервютата. Специално при мен всичко мина много гладко и нормално. Получих пълна информация за това с какво се занимава фирмата, обучение и наистина нямаше нищо кой знае колко различно от нормалното интервю. Напротив, интервюиращите бяха усмихнати и с внимание към детайла, бяха много добре запознати с моята автобиография (за разлика от много други HR-и, които дори не си правят труда да четат онова, което им е изпратено).

Гледа се с добро око, ако си си направил труда да провериш фирмата и да се запознаеш с техните пазари. Така че лично аз отидох и доста подготвена на заветното интервю. Почувствах се наистина като у дома си, това беше и причината (освен конкурентната заплата, която беше предложена за моята позиция), която ме накара да приема работата.

Вече повече от година тук, чувствам Електросфера като част от моето семейство. Работата е приятна. Да, понякога има и своите минуси като всяка една друга работа, но са далеч от тези, които са описани от някои хора тук.

Съгласна съм с мнението, в което се казва, че отвъд корицата, нещата са много по-различни. Да, това е абсолютен факт. Корицата далеч не дава представа за онова прекрасно нещо, което човек би могъл да срещне вътре. И пак подчертавам, че фирмата гледа с много добро око на хора с идеи и амбиции, това е много дълбоко ценено за разлика от много други места.

Колкото до екипът - хората са различни и разбира се всеки един от тях има различни интереси. Не съм съгласна с мнението, което твърди, че сме били разделени на групички - напротив. В истинския смисъл на думата, става въпрос за екип. Или идваш, воден от амбиция и си приет или те мързи да работиш и си отхвърлен. Фирмата няма нужда от хора, които да седят на бюрата си, да не правят нищо и да взимат в края на месеца заплатата си, защото така е написано в договора. Честно казано, точно такива служители най-вероятно са стояли тук и са писали някакви пълни глупости от яд, защото в самите тях липсва елементарна култура за държание с колеги. Имаше такива, много се радвам, че напуснаха, защото и без това разводняваха значително ситуацията в офиса. Така де, по-добре ни е без тях. :)

Направих си труда да изчета доста голяма част от коментарите, искам да отбележа, че голяма част от тях са наистина смехотворни. Наистина, така не се бях смяла през живота си, особено на онези с липсата на сиво вещество, които не разграничават нещата случващи се във WC-то от нещата случващи се в работната сфера.

До колкото съм запозната сайтът на бг работодател е предвиден за обмяна на опит и мнения за фирмата, а не за тролщина, избиване на комплекси и насаждане на някаква форма на омраза. Ясно ми е, че голяма част от българите най-вероятно сутрин не си пият розовите хапчета, но редно ли е да изливате пасивно-агресивните си неграмотно написани текстчета в сайта, само и само, за да се правите на много интересни и да си мислите, че това ще ви превърне в звезди?

Така че препоръчвам на голяма част от вас да вземете да си кажете кои са ви дилърите, че явно са добри. На другата част да започнете да си пиете хапчетата за нерви - редовно...
Колкото до бъдещите кандидати - добре сте дошли на интервю при нас. Не си позволявайте да си съставяте мнение от някакви си написани неща, дори моето може да не е достатъчно, за да ви убеди, че наистина си заслужава. Ако кандидатствате във фирмата, въоръжете се с максимално много данни за фирмата, поинтересувайте се повече и бъдете готови да бъдете наистина приятно изненадани от работната обстановка, която ще срещнете тук.

Не всяка книга може да бъде позната по корицата, така че не съдете по няколко негативни коментарчета, че това не е вашето място. Все пак не забравяйте най-важното правило, а именно - от опит глава не боли. Така че пробвайте и тогава споделете вашето мнение - дали сте или не сте срещнали своите любими колеги тук. Дали сте или не сте срещнали приятната работна среда, уважен ли е бил трудът ви, дали сте били удовлетворени от заплащането.

Пак искам да подчертая (много дебело), че лично аз останах много приятно изненадана, когато бях назначена на работа. Аз също се бях сблъскала с част от коментарите тук и честно казано бях доста мнителна по въпроса, ала сега... сега не бих заменила никого и нищо. Доволна съм. Доволна съм, че имах възможността да бъда част от този прекрасен екип, че имах възможността да се сблъскам с компания, която наистина е на 2-ро място в света, която е призната едновременно в Европа, САЩ, Китай и Русия. Правилата, по които се работи тук надминават в пъти "традициите" у нас, именно, защото са на световно ниво.

Разбира се... само истинският мързеливец, който обича да седи и нищо да не прави, а само да върти работно време и да си гледа часовника, би имал проблем тук.

В заключение ще кажа следното:
- Ако си млад и амбициозен - това е твоето място;
- Ако не се примиряваш с малко и искаш да се развиваш - да, това е твоето място;
- Ако обичаш работата в екип и приятната работна сфера - да, това е твоето място;
- Ако искаш да се гордееш с постигнатото и не се задоволяваш с малко - да, това е твоето място!


кандидат за работа

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Бивш бъдещ служител на компанията на ниво топ мениджмънт - обикновено не пиша отзиви по мрежите но след наколко случая в които въпросната компания позната като Електросфера ми влиза в полезрението реших да изпълня колегиалния си дълг към хората които търсят развитие в кариерата си....

Та на кратко, не си губете времето да посещавате тази компания, наистина ще го затгубите и наистина ще съжалявате. Ако сте в процес на подбор ще срещнете напълно некомпететно отношение и подход , по простата причина че те обикновено не знаят какво търсят. Например в моят случай отидох за едно - отхвърлен като прекалено квалифициран и последствие извкан отново за друга позиция, която в процеса на интервюто се оказва не съвсем определена ....т.е. незнайна, дори за седящият пред вас глуповато изглеждащ представител на т. нар. ЧР. За да е пълно забаввлението и ако по някаква милост сте наети, започвате да живеете в някакв хаотичен свят който като че ли повтаря нелепия процес по подбор, но по-пълноцветно и с много ръзлични вариации на темата “искам искам но незнам какво .....” - това последното е предадено в катък вариант от първа ръка. И накрая за да ви избавят от мъките ви освобождават в кроя на пробния период, като да преди това не са пропуснали да ви похвалят поне сто пъти (най вероятно са го видяли в накой фили и отново глуповато са копирали)- също преда дадено от първа ръка.....Та скъпи бъдещи колеги и колежки - не си губете времето с тази компания освен ако не искате да се почувствате обидени като личности от прилагането върху вас на най ефтиният и бездарен познат модел на българския бизнес - hire and fire - назначавай и уволнявай - защото така е по ефтино, да се работи за ефтина компания.....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?