Здравейте,
НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ ДА ПОЧВАТЕ РАБОТА, защото гаранцията ви за напускане е 100%.
Семейна фирма в която няма елементарно уважение към колегите които не са от "родата".
Средата в офис София - меко казано нетърпима - управител, който отдавна трябва да се е оттеглил поради настъпили възрастови изменения и невъзможност да изпълнява управленските си функции. Главен служител след управителя - племеница на управителя /само да вмъкна - брат и е главен във Варненският офис, съпругата му е счетоводител, има и стринки и лелинки.../
За офис София - ниско ниво на интелект и грамотност, изключително самочуствие, хора без морал и ценностна система.
Работният процес се прекъсва непрекъснато от истеричните пристъпи на роднините. Обедната почивка е когато и колкото те преценят. Събота и неделя също трябва да работиш от вкъщи, но за това не ти се плаща допълнително, както е по КТ. Всички обещания за развитие,обучение, заплащане спрямо резултатите са клишета, които се използват при всяко интервю. Започват с лъжите още при интервюто, а де не говорим след това в процес на работа. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКОРЕКТНИ!
Това са колегите в офис София!
В провинцията също има колеги роднини, те са привилигировани, останалите са рая.
Като цяло не си заслужава разкарването за интервю до там, но ако искате да се посмеете отидете.
Инспектор - вземане на проби
Бургас- не се захващайте с тази фирма! Ужасно отношение, лъжи, но самочувствие до небето!
Изключително недружелюбно отношение по телефона от Човешки Ресурси !
Възмутително!
Подробна оценка от Мария Златева
То какво ли не прочетох за тази фирма. Само от отношението и коментарите на служителите не разбрах колко са малоумни или накарани насила да дават мнение тук. От далеч личи че нещата не са добре и отношението е не както трябва да бъде за фирма с такова портфолио. Като разпиташ тук там се оказва че има преилигировани и всичко друго е персонал който когато и да го изхвърлят ще има заместник
Много кефи обръщението ДРУГАРКО!
Подробна оценка от Д.С.
Приятелю Пл. аз по барове и стриптизьорки да те водя,ти какви приказки наговори,кога ти дадоха работно облекло на втората година ли?Последния път правеше фумигация без работно облекло и предпазни средства(маска,ръкавици),помниш ли?Но нормално то за това се иска да имаш курс за фумигатор,иначе си гълташ отровите и се чудиш ,защо кашляш.Условия никакви,изисквания огромни.Другарко М. можеше поне едно благодаря да кажете,че ви спасих машините в проливния дъжд.
Подробна оценка от Стилянова
Г-н Пл. П. или по- точно Минкова - управител, която сама си пише коментарите, ставате смешна с дребнавите си действия и оправдания за пореден път, след всичко написано тук, не само от мен, но и други недоволни потърпевши от Вас. Друг път като отговаряте от името на зависими от Вас работници, които дори може и да не знаят, че са писали или са го направили под диктовка, се опитайте да прикриете доминантния си стил на изразяване, издаващ маниакално-императивния Ви, контролиращ модел на поведение и вероятното наличие на психично разтройство. Издадоха Ви изрази като "удовлетворение от себе си","уважението и доверието от Управителя","не толерирам емоционални изявления и закани...", също така проектирането на Вашия модел на поведение върху мен -"..Изразеното мнение в долния имейл /от Стилянова/е грубо и е плод на агресия емоция и се отнася най-вероятно за С.Д..", същия стил на писане имате и в по- долното си писание към Кости и Анонимен, там сте пак под прикритие, с псевдонима М.Т. и Николова. Вие сте човека, който затваря телефони , когато нещо не Ви хареса или изплаши, Вие намирате проблем с черногледото си мислене , където го няма и внасяте излишно напрежение, или когато другия се опита да изкаже мнение, различно от Вашето, или се опита да се защити от неадекватните Ви нападки, искайки аргументи и факти, а Вие нямате такива.
Бъдещи и настоящи служители на "представителната международна" фирма Балтик Контрол България, някои хора приличат на пчели, а други на мухи!Подобните на мухата във всяко нещо търсят да намерят лошото, те не виждат нищо добро!Повреденият човек мисли по повреден начин, възприема всичко "отляво", всичко вижда и чувства наопаки.Пазете се от тях! Моля, всички недоволни да се свържат с мен на e-mail: [email protected].Предварително благодаря!
Подробна оценка от Пл.П.
В практиката съм бил в няколко фирми на работа в т.ч. и в държавна,тук намерих удовлетворение от себе си,независимо че имаше затруднения в началото,особено през първите месеци на обучение и през изпитателния срок.Мисля че имам вече уважението и доверието от Управителя, от другите колеги от офиса и от регионалните офиси.Наистина има неудобство от внезапните поръчки и т.н. но редовно се получават заплатите използвам си отпуската,работно облекло и др. .Изразеното мнение в долния имейл /от Стилянова/е грубо и е плод на агресия емоция и се отнася най-вероятно за С.Д. Той беше за много кратко време и т.к е бил регистриран в бюрото по труда ,веднага не се е подписал ТД,но разбрах че не е отговарял и на изискванията на позицията.На С Д. е платено по гр.договор Нормално е да остават недоволни тези които не се одобряват и не се назначават на работа, но аз лично не толерирам емоционални изявления и закани...
Подробна оценка от Вангелов
Некоректни!!!Изисквания и само изисквания, насреща нищо, все едно си им длъжен!
Подробна оценка от Стилянова
Аз и семейството ми също сме потърпевши от въпросна фирма, по точно от собственичката Данка. Всичко написано от недоволните е вярно, предполагам ,че положителните коментари са писани от въпросната госпожа. Имаме намерение да си търсим правата по съдебен път и чрез институциите по компетенция, моля, всички недоволни да се свържат с мен на e-mail: [email protected].Предварително благодаря!