Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПР СТИЛ ООД /img/frontend/nomap.png"

ПР СТИЛ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-26 от общо 26


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
5

ПР Стил са измамници и долни лъжци! Никога не приемайте работа при тях, защото ще ви шантажират и ще ви лъжат за парите! Искат да им свършиш работата и после си взимаш парите една година след като си работил при тях с триста зора! Аз все още не съм си взела парите и постоянно ме лъжат! Те въртят парите и печелят от лихви, сигурна съм 100%! Няма нито една друга промоутърска агенция (а аз съм работила в много такива), която да бави толкова много парите и да лъже така долно! Аз подписах граждански договор за срок на заплащане от 45 дни след изпълнение на ангажимента и вече мина цял месец и НИЩО! И на всичкото имат наглостта да ми звънят за нови ангажименти при положение, че не са ми платили! Как не ги е срам?! Аз съм си свършила коректно работата към тях, била съм точна към тях, а те не са??? Те нарушават всички възможни закони и заслужават да бъдат санкционирани много сурово! Дано това съобщение да достигне до колкото се може повече заблудени момичета, които мислят да работят за тях!


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте г-н Крумов,
след като са ви известни само два случая на неизплатени хонорари и тъй като сте запознат " с простиите, извършени от тези промотъри" значи трябва да ви запозная с моя случай, незнайно защо толкова сходен с останалите мнения. Аз заставам с името си и може и по документи да направите проверка. За мен е много несериозно да имам да получавам пари, които съм си ги изработила кадърно преди цели 7 месеца, дали служителите на ПР стил не са получавали толкова време никаква заплата? Едва ли, защото ако и на тях не им платите няма да остане никой във фирмата. Зная, че текучеството на желаещи студенти да работят почасово е голямо и е толкова лесно да има все нови и нови излъгани, които се отказват да работят за вас, но промоциите продължават да текат. Имам да взимам около 100 лв, за които реших докато не ми бъдат изплатени да не продължавам с промоциите към фирма ПР Стил, а повярвайте за доста ваши промоции съм търсена след това. Всяка уважаваща себе си фирма има интерес от кадърни кадри, така че не се опитвайте да изкарате промоутърите лъжци и некадърни, защото си търсят парите за извършената работа. А да, и имам документи за всичко това което съм написала, сам може да проверите !


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

момичета аз днес говорих със стилиян, каза ми че ежентуално ако има пари ще плаща  около 25 ноември..... така че най накрая ще си вземем парите от март месец , а за тези от юли нищо не ми каза предполагам че ще е другата година. ако си търсите фирма аз сега  съм в  Румб и съм много доволна дават паричките веднага...успех на всички който не са си взели парите от ........


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 до Иван Крумов
извини ме  но кой си ти?
гледах  www.prstyle.eu   с интерес открих че в екипа ти не съществуваш??????
мОНИ ПОДКРЕПЯМ ТЕ АЗ СЪЩО НЕ СЪМ СИ ВЗЕЛА ХОНОРАРИТЕ,НО ОПРЕДЕЛЕНО  НЕМИСЛЯ ДА СЕ ОТКАЖА.
ГОДПОДИН "крумов" кажете ми къде видяхте лъжа,не си взимаме парите!
може да сме неграмотни , но сме си искарали едни лесни пари.понякога не е нуждо да имаш много мозък за да искараш 5 лв,още повече че сме неграмотни всички но  сме ги  искарали!
ставате смешни отношението ви е под всякъква критика,аз нямам проблем с пр,не съм злоопотребила поникакъв начин ,но не съм си получила парите.
Как ще решите проблема ми?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 радвам се за теб че си доволен от Пр стил , в моя както и в случая  на мнго момичета,проблема не е  в нас самите... ние си изработваме парите нали? попълваме догожор със срок, ако не си забелязъл има една част в договора ... при неиспълнение на работата има глоби.... еми ако аз не съм си свършила работата и ако вие не сте доволни от мен.... защо ме търсите за още промоции... каква лъжа виждаш в казаното че не се плаща, всички чакаме хонорари нали? 5 месеца не ми е плащано  невиждам къде е лъжата и ти самия потвърждаваш че има забавяне нали?аз не съм банка нали и не съм длъжна да чакам и съм с правото да недоволствам.
колкото до това кой колко бил умен,за промо момиче не ти трябва више нали, май повечето сме  ученици и  студенсти....важното е кой остава добро впечатление в хората  ... аз лично си намерих нова агенция и нямам такива проблеми ,100 лв който чакам от вас не ме интересуват .колкото до теб администраторе пожелавам ти успех като марионетката на стилиян.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Да започна оттам, че КККККККК, Промо, ааааааа, СуперВ и тем подобни "потребители" са нарушили първата точка от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ условия за публикуване на мнания, а именно: "Използването на чуждо име е ЗАБРАНЕНО!" (Това го пише с червени букви под полето "Вашето име"). Админите на сайта са проспали това нарушение? Много е удобно да се плюе анонимно. Как може да се потърси отговорност за някое мнение, независимо дали то е положително или отрицателно? Как може работодателят да се защити от откровени лъжи и злостни, с нищо не подплатени нападки? Ами никак, Интернет е супер удобно място да очерниш някого безнаказано.
 Второ, обръщам се към всички писали досега: момчета и момичета, вашите мнения са пълна лъжа и опит за оклеветяване на една читава фирма, опитваща се да оцелее в условията на държавно безхаберие и диктат на монополите. И не на последно място - научете се да пишете. С грамотността, която демонстрирате, се учудвам как изкарвате и по 5 лева на час. Аз лично или не бих ви наел, или не бих ви плащал и по толкова. Неграмотните и полуграмотните да си ходят на село да пасат добитъка.
 Да се преставя - аз съм системния администратор на фирмата. Пиша мнението с истинското си име (за да спазя условията на сайта) и мога да защитя мнението си по всяко време.
 Като системен администратор имам достъп до ЦЯЛАТА информация на фирмата - договори с партньори, банкови сметки, издадени фактури, ведомости за заплати и т.н.
 Да, скъпи бивши колеги, Стилиян не ви е излъгал да за условията по договорите с така наречените "големи брандове". Те използват силатата си, за да диктуват неизгодни условия и ако искаш да работиш с тях - клякаш на условията им. Примерно великите Якобс ползват 200 (ДВЕСТА!!!) дни отложено плащане, и дори тогава не превеждат парите навреме. От извлеченията от банковите сметки това ясно си личи.
 Няма представа защо сте с впечатлението, че управителят взема парите и ги харчи за себе си. Той определено не е тъп и е напълно наясно, че дейността му няма как да се движи без хора като Яна, Елена, мен или вас. И затова винаги, ама абсолютно винаги, изплаща дължимите заплати и хонорари. Да, почти винаги със закъснение, това е така. И причината за забавянето не е в него, а в "поръчителите" на промоциите, които са свикнали да плащат с месеци и години по-късно, без да се интересуват изпълнителите (ПР Стил или друга агенция) как се оправя и има ли пари да плати на служителите си.
Лично на мен са ми известни само два случая на неизплатени хонорари към промотъри и тъй като съм запознат с простотиите, извършени от тези промотъри мога смело да заява, че си го заслужават. Ако писанията в този сайт са дело на някои от изгонените хора нещата започват да се изясняват. Друбни злобни душици...
В общи линии е това. Ако някой е на противното мнение, нека си напише името и да застане открито зад мнението си с конкретни примери.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?