ПР СТИЛ ООД /img/frontend/nomap.png"

ПР СТИЛ ООД

Здравейте колеги :DЗа съжаление и аз споделям вашите мнения за тази ужасяваща 'фирма'.Юни месец бях на промоция там, старах се, дадох всичко от себе си, за да изпълня своята задача, а от тяхна страна получавам единствно обещания за следващата седмица.Тоест почти всяка седмица звъня да си 'приказвам' за заплащането с въпросната Валя, а тя всяка седмица ми казва, че следващата ще ми се обади. Абсолютно нахалство и подигравка от страна Великия Куцаров.И ще ви дам пример.С друго момиче, пострадало от тях, решихме да посетим Стилиан Куцаров в офиса. Докато чаках момичето да дойде видях въпросни да се задава с колата си и влезе в офиса. Когато момичето дойде се запътихме натам с ясната мисъл, че искаме да разговаряме с него и тогава... случи се нещо абсолютно неочаквано, Валя заяви, че Куцаров не е там.Сигурно човека умее да се телепортира, защото не видях да излиза от къщурката, в която се намира офиса.Независимо за колко пари става дума, всеки от нас трябва да си ги търси постоянно или да предприемем други мерки!

Здравейте и от мен !
Както повечето предишни мнения, моето също е негативно !
Преди 2 месеца бях промоутър на Чибо Олимпиадата за гр.Пловдив.
....иии естествено парите не са изплатени все още...
Контактувах с тази Валя от Пр стил и ми заяви, че от Чибо все не са изплатили парите... преди 1 ден контактувах с служител от маркетинговия отдел  на Чибо България и стана ясно, че хонорарите са били ИЗПЛАТЕНИ преди началото на самата кампания !!!!!!!!!!!
А защо на нас - Промоутърите , все още не са изплатени хонорарите,никой не знае ...
Темата ще я държа в развитие :D

Здравейте и от мен!Искам да споделя и аз мнението си за агенцията тъй като съм правила доста промоции за нея и макар забавянията винаги съм си получавала парите.Хубавото е че се получават после на куп.Друг е въпроса ако това ви е постоянния доход.Погледнето го по оптимистично за Коледа ще можем да купим хубави подаъци хаха.Не се шашкайте толкова всичко ще си получим.

Здравейте,
лично аз работя за ПР СТил от около 2 години. В началото парите се изплащаха редовно и наистина след настъпването на кризата започнаха да се забавят.
Също като останалите имам доста договори, но искам да ви уверя, че почти всичките са ми изплатени. Забавени да, но не и неизплатени. Така че съм сигурна, че всички ще си получат хонорарите.
пожелавам успех на всички, просто исках да кажа, че тук се споделят мнения на хора, на които са забавени парите, а няма нито един, който да си е получил хонорара и да си признал.

Пи Ар Стил е най-некоректната фирма на пазара. Не плащат с обеснението, че на тях не са им превели парите. Ако имате да взимате пари от тях - просто ги забравете!
Моля, никой да не се лъже да ходи там като промолтар или каквото и да било друго, няма да си получите парите или в най-добрия случай след 1 година ще вземете част от тях.
Мисля, че бъдещето на такива фирми е ясно за всички, просто им трябват едни Господари на ефира, за да се разплатят с всички.
Договорите, които подписвате с Пи Ар Стил са нищожни, а Стилян /да ти приседнат тези 100лв/ е един дребен измамник, който работи с нашите пари.

Много некоректост,бавене на парите с месеци да не кажа с години :(!Ужас не започвайте по добре.Единствено ако имате други доходи,тогава да,защото някога ще си ги вземете...но кога не се знае.Като звъннете за парите и казват че имат забавяне и дрън,дрън.Абе с 2 думи не започвайте за да не си скъсате нервите!

Тази фирма не става, не се лъжете и никога не започвайте работа при тях. Няма да ви платят, ще ви излъжат. Договорите, които подписвате нямат никаква правна стойност. С тях не мога да се защитите в съда. Освен това, когато дойде дългоочакваният ден за плащане (ако изобщо дойде) ви взимат вашето копие от договора, под предлог, че след месец ще дойдете пак. Що за простотия. Това дори е незаконно. Вече година и половина чакам да ми изплатят някакви мизерни 200 лв. Срам ме от себе си, че се вързах на лъжите им.

Мила Любка, незнам дали ще те изненадам ,но искам да ти кажа че ако наемеш адвокат ще бъдеш много изненадана да разбереш,че ти нямаш договор към тази фирма, тези договори който ни се печатат в 2 екземпляра, са само за заблуда.Стилян не си отчита парите пред държавата,аз лично съм звъняла в агенцията по труда и хората ми казаха това е поредната фирма която лъже  хората, но по закон те нищо немогат да направят.Аз съм работила много години заа тях и мога да ти дам поне 100 граждански догорова като доказателство ,но тези догорови стилян си  ги е късал  и се едно не е наемал хора.успех, вземи си парите и разкажи на приятелките си просто и те да не се излъжат.....

Няма какво да очаквате от тази фирма, клиентите ги бавели, а те моите пари ги бавят вече повече от година. Всеки път, когато позвъня, ми се обяснява едно и също и скоро ще подам жалба и ще отида с адвокат, за да ми бъдат изплатени накрая парите! Ако има още някой, който е съгласен да ги съди, ще се радвам да се кооперираме и да направим нещо стойностно, защото докато не застанем зад правата си, никой няма да го направи!

Да работиш в тази фирма е истински ад и кошмар.В началото мила и любезна,а  после настава ад и тирания по 12 часа те карат да работиш и после пак са недоволни,направо да не кажа луда работа,не препоръчвам да си хабите нервите... трябва да сте на разположение поне по 16 часа, а отнощението нямам думи се едно цял ден си  пил кафе......за жалост дори парите не си заслужаваха