Това щеше да е негативен коментар, ако не ми бяха изплатили всичко след напускане. Изкарах само наяколко месеца, за да разбера, че това не е моето място, но съм със смесени чувства. Бих казал, че работата в Икеа може да е добро работно място стига да се напаснеш по правилен начин, но и не е за всеки човек, зависи пак от позицията. Ако си млад и без трудов опит или си го закъсал, да, това е твоето място. Не е перфектно, но ако успееш да се пречупиш в началото, после се свиква (казват старите колеги).
Искам да се обърна с молба към ръководството на магазин ИКЕА София. Моля Ви, навивайте алармата на Иванка от склада, забравя да си пие хапчетата редовно!
Здравейте, някой да знае как са нещата в ИКЕА на околовръстното шосе София....?
Кандидатствах за работа и ме поканиха на интервю,прочетох коментарите и не намерих нито един положителен.
Другото лошо впечатление беше, че по телефона ме питаха каква заплата бих искал за да почна работа...
Благодаря предварително,ако някой даде отговор или мнение....
Прекалено много обяви през времето.Не знам дали да кандидатствам но е плашещо писаното тук.Мислех да кандидатствам за по висока позиция в предвид образованието ми но май е редно да се доверя на хората писали тук. Не е нормално толкова лоши отзиви.
Пореднатият франчайзинг на стиснати гърци, управляван от некадърни българи и с ясен безславен край. Може би най-зле управляваният магазин в Европа. Посредствено, нехаещо ръководство от хора, напълно некомпетентни, кото са там за жалките си заплатки и които се обграждат с удобни и още по- некадърни от тях подчинени, за да запазят работата.Тотално безхаберие и нищо-неправене, комбинирано с високо самочуствие и надменост, присъщи за дребните им душици. Служители в магазина на практика няма, поради смешните заплати и отвратителната работна атмосфера. Ако някой дойде той се задържа за няколко дена до месец. Обслужването в следствие на това е ужасно или направо липса или е неадекватно. Нивото е отчайващо ниско, текучеството е най-високото в бранша. Пари няма за нищо.Ресторанта не работи не защото няма желаещи да хапнат там, а защото не могат да си намерят персонал.Кадърните кадри отдавна са се махнали, нови не идват. Когато поредният напусне, друг поема неговата длъжност за същите пари. Пълна трагедия и хаос.
Може ли актуално мнение за работата във варненския филиал - продавачи, администрация и т.н.?
В складова администрация има 2 дебила на име Василка и Росица :( Ако ви се наложи да работите с тях сте загубени! Ще направят всичко възможно да ви спъват работата и да правят всичко на инат - да разберете колко са "велики".
Те двете иначе не се понасят една друга, но когато трябва да се заядат с някой се обединяват! :) Тъпи п.т..
О, и да не забравяме Елица. Тя е много луда, истерична и дори агресивна, но ако си е пила хапчетата е кротка. :) :) :)
Поредната фирма с ръководство от смешници.
Взима се човека с най-ниска оферта за заплата.
Това знания, опит няма значение.
Не се занимавайте да си губите времето и нервите.
Споделете какви са заплатите в София. От лятото все едни и същи позиции са отворени и се чудя какъв им е проблемът, че не могат да си намерят хора.
Не мога да разбера,Защо след като всички споделяме в този сайт,не прочитаме коментарите преди да започнем в тази фирма? Ясно се вижда,че това място не става и няма никой доволен. КОЛКО страници е необходимо да бъдат изписани с негативни мнения за да ни стане ясно за какво иде реч и да няма повече страдали и разочаровани?