Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фобос Авто ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Плевен,Асен Халачев&markers=Плевен,Асен Халачев

Фобос Авто ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-49 от общо 49


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-2

Привет на експлоататорския тандем Вендов-Данова, олицетворение на Кумчо Вълчо и Кума Лиса.
ФОБОС. Хубаво име на иначе типична експлоататорска фирма. Единствената аналогия с името на малък спътник на Марс е, че и ВИЕ си оставате малка фирма в периферията на големите производители. Дори с цената на много уволнения не успяхте да се отърсите от лошата фирмена история. На почит е практиката да се третират работниците като роби, а ако качествен и оформен кадър поиска повишение, той бива уволнен под претекст „Неизпълнение на поетите задължения и оронване престижа на фирмата”. Методите и управленските тактики са от времето на социализма, но в среда на неолиберализъм.
 
Ще разясня някои факти касаещи репликата на най-добрия шеф.
1. Възнаграждението:
Ивайло Вендов – „Всяко едно трудово възнаграждение и условия се договарят на интервюто за работа и ако някой смята, че възнаграждението му е "мизерно", значи така си го е договорил.”
 
Договарянето на възнаграждението е от типа „ако не ти харесва .......знаеш къде е вратата, след теб чакат още много.” Фирменото израстване е само в посока на поемане на по-големи отговорности и повече работа, необвързано с парични постъпления.
 
Ивайло Вендов – „В процес на работа, ако служителят прецени, че е придобил необходимата квалификация и че заслужава по-високо заплащане, смятам че правилният начин е да поиска среща и да си предоговори възнаграждението, а не да прави "бойкот" на работният процес”.
 
Аз лично предоговорих два пъти възнаграждението си. Първия път беше временно за замазване на очите, а втория път обещанието беше откровена лъжа. Кума Лиса каза „Криза е. Знаеш къде е вратата”. На мой въпрос защо заплатата ми е ниска, ми се отговаря „Добре, че те осигурявам на минимална заплата за да ти дам нешо” ..... Невероятна подлост и безочие. Никой осъзнат човек не работи за слава или трохи.
Тягавата работна атмосфера е породена от неспазване на поета отговорност от страна на ръководството, фалшиви обещания . Формалните уволнения и предвидени напускания на качествени работници с дългогодишен стаж са ежедневие.
 
Като работник съм дал на тази фирма повече от колкото съм получил. ВИЕ не заслужавате нито уважението ми, нито компетенцията ми, нито времето ми.
Всяка фирма с афинитет към просперитет, трябва да се ръководи от изискванията на клиентите и от нуждите на персонала си. Моля господин Вендов и Госпожа Данова да си прочетат лекциите по управление на малка фирма.
 
Поздрави на печените колеги от производството, с пожелания за скоро намиране на добра работа.
 


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-1

Здравейте!
Искам да взема отношение относно написаното от Силвия и по ранните постове.Никой не хвали Фобос май! Щото на черното не може да се каже бяло.  Колкото и да се напъва господина Вендова отношението към повечето служители е доста неприятно. Колкото си по-голям мазник и некадърник, толкова си по тачен. Въпреки всичко написано от бившите служители , което е 100% вярно, не се съмнявам, че ще се намерят мераклии да пробват "бизнес модела" на тандема Данова-Вендов. Успех на кандидатите, просто по-дебелата кожна обвивка и затъпени рецептори няма да са ви излишни при работата във Фобос-Авто. Все пак живеем в БГ, който не е доволен тичайте-терминалите са отворени 24/7 (всъшност така трябва да се чете между редовете поста на г-н Вендов).


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе г-н  НИКОЙ, как така някой ще договаря възнграждението си бе? Това да не е бит пазар или имаш претенций за някаква фирма! Какъвто ви е монтажа на ГАЗ такова ви е и управлението, 4 автомобила до ся не е било да няма проблем!Такова ви е управлението на фирмата,докато искате хората да ви се мазнят ше си останете един мазник,сигурно истината боли ,когато се споменава некадърната ви фирмичка!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
   Казвам се Ивайло Вендов и съм управителят "експлоататор" на фирма Фобос Авто ООД. Въпреки натовареното ми ежедневие и задължението ми да осигурявам работа, и редовно заплащане на 40 човека, не мога да подмина това злословие на посредствен човек, чието написано мнение заслужава Пулицър за правописни грешки.
Силвия, много е странно каква е тази злоба, която прозира от написаното.
1. На интервюто за работа разговаряхме, че нямаш необходимата за длъжността квалификация, както и че не знаеш добре английски език, но ще направим кампромис, като ти дадем възможност да се докажеш. Въпреки усилията, който положиха колегите за да те обучат, за периода от 3 месеца, не успяха да те научат на простички неща, като например, при влизане на на клиент да се усмихнеш, да кажеш "добър ден", да предложиш кафе или вода.
2. Ти не си тръгна по собствено желание, а те освободихме след изтичане на договорените 3 месеца, поради несправяне със служебните задължения. Въпреки това, проявихме разбиране и направихме още един компромис, като те освободихме по взаимно съгласие, за да не ти се впишат негативни неща в трудовата книжка, която ще те придружава цял живот.
3.Силвия, нелепо е твърдението ти, че наемаме предимно жени, при положение , че във фирмата работят 6 жени и 34 мъже.
   Между другото колежката, която наследи длъжността, също се казва Силвия и за 3 месеца се доказа, изпълнява си задълженията с усмивка и получи повишение. Можеш да провериш на добре познатият ти телефон 070045200.
 
Искам да внеса яснота, относно някои точки с които спекулират бивши служители.
1. Възнаграждението:
- Всяко едно трудово възнаграждение и условия се договарят на интервюто за работа и ако някой смята, че възнаграждението му е "мизерно", значи така си го е договорил.
- Ако по време на интервюто, даден служител е приел да работи срещу определено заплащане и условия, то би следвало да си изпълнява добросъвестно задълженията.
- В процес на работа, ако служителят прецени, че е придобил необходимата квалификация и че заслужава по-високо заплащане, смятам че правилният начин е да поиска среща и да си предоговори възнаграждението, а не да прави "бойкот" на работният процес.
2. Относно транспорта:
- Осигурен е транспорт на всички служители, които не сме успели да наемем от близките райони и поемаме транспортните разходи или част от тях, съобразено с разстоянието. Един автомобил се ползва от двама или повече служители, които живеят в един район, като автомобилът нощува при служителят, който живее по-далеч.
- Не е нормално да се очаква, да се предостави автомобил за самостоятелно ползване на всеки служител, въпреки че за определени позиции е практика. Също няма как безотчетно да зареждаме или заплащаме гориво, както и се иска на Силвия. Автомобилите разполагат с GPS тракери и се ползват за служебни нужди, освен ако не е договорено друго.
3. Странно, как Силвия е забравила да спомене, че всеки ден осигуряваме обяд за сметка на фирмата, можеше да напише...."а бе експлоататорите осигуряват кетъринг за обяд, но не ми плащат и храната за вкъщи, много е гадно..... ".
4.Относно "експлоатацията".
Искам да информирам всички, че очаквам служителите ни да работят 8 часа на ден. Почивките са 30 минути за обяд и по 15 минути преди и следобяд. И ако някой смята, че това е експлоатация или е свикнал на друго, просто да си търси работа където плащат за 8 часа работен ден и очакват да се работи по 5 часа например.
 
Пожелавам на всички да намерят работата, която заслужават.


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Бих искала да отнеса това послание към всеки който реши да постъпва на работа във Фобос или има предложение за работа във Фобос.
Трябва да знаете че това е типична българска фирма начело на Ивайло Вендов и Ваня Данова която експлотира и унижава персонала си.
Трябва да знаете че в началото ще Ви обещават неща които никога няма да се случат а това е фирмено обучение, кариерно развитие и привилеги.
Трябва да сте наясно че  осигорения транпорт който споменават с обявите си за работа  е всъщност означава да ви дадът служебна кола или да делите една кола с колегите и сами да си симпвате газ.Освен ако не сте изревали в началото че офиса е извън София и газта трябва да се заплаща от фирмата както е за някой колеги.
Трябва да знаете че  тази фирма  не държи на длъжностните характеристики и ще ви експлатира както може и когато може.
Ще ви осигоряват на минимална заплата и ще получите първата си заплата след два месеца ,това е направено целенасочено за да не си тръгнете веднага тъй като още първия месец ще имате това желание.
Трябва да сте наясно че това е мястото където ще загубите време,нерви,ресурси и пари.
Основно се набират жени тъй като те са търпеливи  и мълчаливи  и лесно може да се манипулират.Мъже не се набират за персонал тъй като един мъж няма да издържи на това унижение или ще посегне към физическа разправа с дебелака .
Успех в търсенето на нова работа
 


шубе го/я е и не казва!

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-2
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
0

    Много са зле работите... какви 13-ти заплати, какво развитие... Уважението към работещите е меко казано добро пожелание. Собственика Вендов само експлоатира хората, изисква невъзможни неща и така докато издържат, после взима други. Непрекъснато текучество. Когато има много работа се работи страшно много, но когато няма те пускат неплатен отпуск щеш нещеш - не искат да ти дадат и уговорената мизерна твърда заплата. Осигуровки задължително на минималната възможна. Иначе когато те интервюират обещания за добра работа и розово бъдеще колкото щещ. Иначе поне колегите са ОК та се търпи някак.  Не препоръчвам  да започвате там - ако нямате друг изход ходете, иначе ще си загубите времето...
 


представител на управлението

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Относно питането за уебдизайнер, не се залавяй ще съжаляваш много! Как очакваш бонуси, 13 заплата и други придобивки от хора които не желаят дори да ти направят трудов договор с реалните условия!  Правило в компанията било да не се подписва трудов договор за повече от 450лв заплата защото иначе трябвало да се платят много осигуровки(сведение от първа ръка). А като гледам едва ли ще им трябва уеб дизайн при положение, че нямат даже монтьори за инжекционите и постоянно отлагат часовете на хората за монтажи и ги разтакават до безкрай.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искала да попитам за нивото на заплащане, дали има бонуси, 13 заплта, ваучери за храна или пътни? В София е доста далече извън града и ме интересува фирмата поема ли пътните разходи? Какво е отношението към персонала? Каква е работната среда? Кандидатствах за web дизайнер и понеже си имам работа се чудя струва ли си?


настоящ служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Голяма фирма с утвърдени традиции.Вервайте ми...
Само благодарение на добрия екип крепим положението. А то е: липса на стимул и възможност за развитие, забавяне на заплати, неосведоменост на персонала по всякакви въпроси. Всичко е контролиран хаос с наченки на бедствие. Поне комуналните условия в цеха са добри- парно,топла и минерална вода.Така е в ПЛЕВЕН . Поздрави на екипа, надявам се да се включат

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?