Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арт 93 https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул.Сливница 245, ет.3&markers=София,бул.Сливница 245, ет.3
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-32 от общо 32


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми потребители. всичко написано от бившата служителка е ВЯРНО. Незнам защо ДАНАЧНИНИТЕ и ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА не са ги посетили още? Фирмата  АРТ93  не е място за работа.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-5

Да работиш в тази фирма е лудост. Още при постъпване на работа те карат да подпишеш и молба за напускане, което е противозаконно! Обяснението, за тази практика е, че такава е политиката на фирмата. На новопостъпил служител се прави обучение за 2 седмици при "заплащане" от 15.00 лева на ден, което реално не се изплаща, а остава като "депозит". Назначаването става на трудов договор на минималната заплата за дейността. Остатъка се изплаща "под масата". Иначе казано те осигуряват на минимално възможното. Изплащането на заплата става само след ревизия в магазина, която е почти винаги на минус и има какво да ти се удържи. Ревизии се правят на 2 или 3 месеца като през това време ти се изплаща само аванси по 200.00 лева за да имаш за градски транспорт за да ходиш на работа. "Работното облекло", което ти осигурява работодателя си принуден да си го заплатиш, както и бадж с име на продавача, който струва само 25.00 лева. Фирмата е голям нарушител и на данъчното законодателство - ежемесечно се обработват касовите книги и касовите апарати като се редуцират реализираните обороти от продажбите. Работодателят Арт 93 принуждава служителите си да заблуждават клиентите, че стоките които продават са произведени в БЪЛГАРИЯ, което не е съвсем така. На 90% от предлаганата стока е с произход КИТАЙ. Етикетите върху стоките внушават друго - "ПРОИЗХОД БЪЛГАРИЯ". Друго нарушение, което се извършва във фирмата е свързано с нарушения на Кодекса на труда - работи се много повече от разрешеното в трудовото законодателство. Работната атмосфера е под всякаква критика - напрежение! Направете си извода дали искате да работите в такава фирма, която всъщност се оказа за мен един изкуствено надут балон!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?