Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кол Център БГ ООД /img/frontend/nomap.png"

Кол Център БГ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 27 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 27


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А.К явно ти е доста остаряла информацията и си доста озлобена.Да започнем от офиса , първо е супер нов в идеален център, второ супервайзорите не ругаят , викат и т.н, а обстановката е доста спокойна и приятна , за работа.Трето ,вече няма служители , които да работят от  дома си и не на последно място , защото явно си работила и визираш изходящите проекти, само мога да ти кажа ,че клиентите на входящи са доста големи и сериозни фирми.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

В допълнение на всичко казано до тук, бих казала, че е безмислено да си губите времето с хора, чийто връх в кариерата се състои в това да седят в един малък, "вмирисан" офис, да ругаят наляво-надясно, защото там е единственото място, където могат да покажат своето псевдо-превъзходство, защото никъде другаде няма да ги търпят. Проектите са малоумно скапани и не минимален шансът да сключиш сделка с клиент (освен това ако несе лъжа, на тях възлагат проекти, които вече са минали и провалени в други кол центрове). Упоменатите по-горе суперваийзори са с изключително ниска култура, манталитет и възпитание, позволяват си прекалено много, държат се с операторите почти като с роби. Наистина може да си избираш работното време, както и да работиш от вкъщи, но заплащането е обидно ниско. Не знам как още не са фалирали (работих там преди около 3 години и още тогава бяха страшно зле), но с тези супервайзори, с манталитет на медуза и култура като на пъвобитен... няма да стигнат далече.


кандидат за работа

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Ще се постарая да бъда кратък.
Бях поканен на интервю в офиса на фирмата на бул. "Черни Връх". Оказа се, че работата, която ми се предлага, е на позиция "оператор". Предложението беше за приемане на входящи повиквания - смени по 12 часа (дневни и нощни), по схемата 2 дни работа, 2 дни почивка. Освен това, разговорите не са на български, а на английски. Познайте какво заплащане ми бе предложено?! 400 ЛЕВА!!! Ако трябва да цитирам интервюиращия: "След Нова година ще станат около 400, чисто"! Явно фирмата си търси РОБИ, не служители! Що за заплащане е 400 лв, при положение, че се изисква много добър английски, а се карат и нощни смени с продължителност на всяка 12 часа!? Другата "подробност" е, че тия пари дори не ги плаща фирмата, а са по програма на Агенцията по заетостта, вероятно финансирана по европейска програма. С други думи, селските тарикати от Кол Център БГ ви подхвърлят мижавите "около 400 лв, чисто", които дори не са техни, а идват по програма! И нито стотинка повече! Разбира се, за да започнете робството си при тях, трябва да се занимавате с административни главоблъсканици чрез Бюрото по труда, а вероятно и не само! Е, това, ако не е поредното доказателство, че сме държавата на далаверата, наглеците и баламите, здраве му кажете!
Надявам се да съм бил полезен с информациеята, за да придобиете представа що за фирма е тази!


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте
Напълно разбирам смесените мнения, защото във всичко има по малко истина. От повече от месец работя в Кол Центъра и ето според мен как стоят нещата:
Първо се минава тест, след което, според резултатите от теста те пускат на изпитване по телефона. Държа да спомена, че не е толкова лесно колкото изглежда и си мислят повечето хора. От опита, който натрупах по време на работа с хората, разбрах, че има голямо значение как се изразяваш и какво точно казваш. Всяка излишна дума или израз могат да загубят потенциален клиент. Именно по тази причина е "карането" от страна на супервайзера и мениджерката. Съгласна съм, че понякога прекаляват с коментарите и забележките и много често не са обяснили, а ти се карат, че не знаеш, но с времето се натрупва опит и вече не се допускат грешки и съответно липсва и викането. Вярно е, че мениджерката си позволява да употребява обидни думи към служителите, но аз мога да заявя, че лично аз не съм била обиждана по този начин. Да, викали са ми, но никога не са ме наричали "тъпанарка, селянка и др." Такова отношение имат само съм по-старите си служители с които бих казала, че са по скоро приятелски обиди и към тези, които реално го заслужават, защото не можете да си представите по време на работа какви глупости бълват от устите на операторите, в това число съм и аз.
Така че обстановката може да бъде както много приятна така и ужасяваща. Всичко е индивидуално. Аз лично приемам работата си с този екип от "шефове" за предизвикателство. Човек трябва да умее да се справя със всякакви хора във всякакви ситуации. Към всеки човек има правилен подход, въпросът е да го откриеш и да имаш желание да положиш услилие.
Относно заплащането, което повече вълнува всички - аз работя на 4 часа на половината от минималната работна заплата + бонуси според лични постижения. Парите не са много, за такава заетост и толкова гъвкаво време мен лично ме устройва.
Какво друго да кажа ... Ако сте лабилни и не носите на честа критика, едва ли ще издържите. И не се залъгвайте, че е толкова лесно. От както работя съм видяла много хора, които са идвали на интервю и повярвайте ми една голяма част не могат да се справят с елементарния тест, а какво да говорим за по-големите проекти. Идва ли са хора, които не могат да четат и се чудят защо не минават тестовете.
Сами можете да видите неграмотните коментари по-доло. Такива хора е нормално да имам сериозни конфликти с мениджерите.
Също искам да кажа по повод интервютата. Първото интервю проверява уменията за говор - дикция и тн. и комуникативността на хората. Вече тестовете определят дали ще те вземат или не. Искам да отбележа, че по-голямата част от идващите на тестове не ги минават. Така че коментара че на интервюто чакат някой да "клъвне" е неоснователен, тъй като повечето кандидати отпадат след тестовете, има такива, които отпадат още след 1-вия тест за компютърна грамотност, защото нямат нужните качества и умения.
Така стоят нещата в Кол Център БГ според моите наблюдения до момента. Не е това, което очаквах, но все пак е възможност за работа, лично и професионално развитие и редовна заплата, с която мога да се подпомагам.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имам насрочено интервю за 21.09, но ... след прочетеното ще пропусна. Да си търсят други балъци!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да работя във вашата фирма,защото работното ви време е гъвкаво и ме устройва.Това е работа,която аз ще върша с удоволствие.Дайте ми възможност да работяза вас и да докажа качествата си на млад,амбициозен и отговорен човек.ИСКАМ ДА БЪДА ПОЛЕЗНА СТРУДА СИ,КАКТО НА ФИРМАТА,ТАКА И НА СЕМЕЙСТВОТО СИ В ТАЗИ ЗАДЪЛБОЧАВАЩА СЕ ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА.ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА МИ ДАДЕТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Така...Начетох се на куп изсмукани от пръстите мнения.Аз работя в тази фирма от вече немалко време и съм абсолютно доволна!Работя на 4 часа и получавам за тези часове добра заплата.
Ето как стоят нещата, скъпи бъдещи служители на Callcenter.bg :
1.Интервю има.На него Ви се обяснява всичко - работно време, заплата,изисквания и обяснения относно същността на работата.И , разбира се, ще Ви попитат дали желаете да преминете през тестовете, които са задължителни, за да може все пак фирмата да прецени дали сте подходящ за тази длъжност. Единият тест е за компютърна грамотност, а другият ще е за вашето умение да комуникирате и да работите по телефона, да предлагате продукт или услуга .Нищо сложно няма, просто трябва да внимавате и да покажете колко Ви бива.
 
2.Обстановката е хубава. Да, компютрите са един до друг, като във всеки  кол център, а техниката и системата като цяло са измислени така, че изцяло да улесняват работата на операторите.
 
3.Първоначално се подписва договор за ученичество (което се казва още при интервюто) , по време на което ще сте на обучение в реално време, с реални хора.Нормално е , докато не сте готов оператор да не получите пълна работна заплата.Всички сме минали  през този етап и не сме умряли. Ще Ви бъде представен договор за ученичество в който са представени както чистата сума, която ще получите(която е в зависимост от това на колко часа работите) , така и какво би било обезщетението, ако прецените, че не желаете да работите за  Callcenter.bg . В крайна сметка фирмата инвестира във Вас и ако я подведете, трябва да си понесете последствията.Така е навсякъде.
4.В събота се работи , да. Всеки постъпил оператор има задължението да работи две съботи в месеца, като естествено, супервайзорите се съобразяват с него, но все пак се налага да отработи 2 съботи от 10 до 14 ч. или иначе казано,  4 часа.Не смятам, че е болка за умиране.
 
5. Супервайзорите Ви дават пълна свобода за избиране на работно време.
 
6.Главните супервайзори са Мира, Стефи и Ради.Има и други човечета, но може би тях ще срещате по-рядко. Изключително позитивни и весели хора.Разбира се, държат работата да се върши много добре и е повече от естествено да се ядосвар, когато някой не го прави.И все пак, когато направите грешка, те просто ще Ви го кажат и ще Ви покажат правилният начин. Просто трябва да питате, когато имате съмнения относно нещо, да искате наистина да работите и да правите всичко възможно да го правите добре.Не ми харесва никак начинът, по който са описани от предишните господа, които очевидно не са си свършили работата и не търпят на критики.А такива ще има , да.Поне докато не се "ошлайфате" и не станете добри оператори.
 
7.Заплата Ви зависи от вашите лични постижения. Получавате минималната работна заплата + бонусите от сключените сделки по телефона. За всеки проект си има различна сума, която получавате като бонус.
 
Засега толкова от мен като мнение. Смятам, че работата е страхотна - работи се в офис, единствената Ви работа е да говорите по телефона с хора, на които предлагате изгодни оферти, времето си го определяте Вие,получавате добра заплата и се отнасят с Вас приятелски, ако разбира се, Вие също сте приятелски и работно настроени.
Не вярвайте толкова на писанията в интернет, а сами се уверете в качествата на фирмата.Така смятам, че е най-добре за Вас.
 
Всичко хубаво Ви желая :)
 
 


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
-1

Една от поредните фирми с голямо текучество което разбира се не е без основание.Изобщо на човек му става ясно от самото започване,една сериозна фирма да те покани на интервю чрез e-mail......няма как да стане.
Интервю,то фактически няма,споменават ти за какво иде реч и те питат навит ли си или не.Работното време е или на 4 часа или на 8,също така може да се работи и от вкъщи.Има няколко елементарни тестчета,които се чудя изобщо дали се гледат.....
Обстановката е зле,апартаментче на 2-ри етаж в стара кооперация.Call room-a е да кажем в средно голям хол,като пс-тата са разположени ама баш едно до друго.Техниката е стара,слушалките са кофти,системата е правена от некадърници.
Подписва се някакъв договор за "ученичество" едномесечен,който е доста смешен,и в който главно се казва,че ако го нарушиш дължиш 100 кинта обезщетение на работодателя.Практически първият месец ти се връзват да вземеш към 120лв,да 120 лв правилно прочетохте и просто ако не ти харесва напускаш и съответно и тях не ги виждаш....
Имаш 2 съботи също така в месеца които задължително трябва да работиш ти си избираш кога,иначе свободата за избор на време е добра като ти може общо взето да си избереш коя смяна да си.Ама за без пари ,егати привилегията :D
Главните действащи фигури с които се сблъскваш като оператор са три,Стефи ,Ради и Мира.Определям ги набързо без да натрисам моето мнение на някой друг.
Стефи-тя води "обучението",като в последствие можеш винаги да зададеш въпрос към нея и винаги ще ти бъде обърнато внимание.Добър човек,наистина професионалист,но все си мисля,че мястото не и е там,трябва да гледа по перспективно.
 
Ради-супервайзера-какво да ви кажа,добро момиче,ама някак си,абе добра селска душица(нищо лошо не визирам със "селска" и нямам предвид кой откъде е"),лошо няма да Ви направи.Е опитва се да вика,ама някак си не и се получава.
 
Мира-казват,че била мениджър,е аз лично Ви казвам,че такъв мениджър няма!Това е злобна,стара недо...... женица.Избиваща редица комплекси,произлизащи явно от възрастта и.Много ама много я е яд,че вече е стара,ама к'во  да се прави душа,шанс.Пък и работи с млади хора,тепърва навлизащи в работа и т.н.,млади хора сред които хубави момичета.......представете си женската злоба до какви висоти стига.
 
Та да обобщя,ако Ви се бачка без пари за благото на тази фирмица,там е мястото.Ако искате да изкарвате пари,забравете за там.
 
Поздрави.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам и аз да споделя своето мнение за Кол Център БГ. Отидох на интервю, където един възрастен господин (много любезен и приятелски настроен е човека) ми разясни за какво става въпрос, уговорихме дата и час за тестовете, с които те назначават и дотук всичко изглеждаше супер. Отидох на тестовете, премина теста по компютърна грамотност (далеч не е толкова основна, колкото я изкарват) и започна теста с обажданията. Ако сте били, знаете как ви обясняват, че просто четете сценария и ако има проблем, супервайзърът ви насочва. Тъй наречения супервайзър е г-жа Стефка Каравачева. Какво обаче представлява тази част от теста в действителност - при най-малката грешка още на първото обаждане, г-жа Каравачева се кара на висок глас, сякаш очаква предварително да сте работили поне 2 години на такъв пост. Не се опитва да помага, напротив, назидателно и по доста обиждащ и в същото време издаващ ниска култура начин вика и се старае възможно повече да обиди с ироничните си коментари. Как да е, мина тази част от теста и г-жа Каравачева заяви, че не е сигурна относно шансовете ми и се уговорихме да дойда друг ден пак, за да се тестваме отново. Дойдох втория път, дадоха ми друг сценарий, но какво ми направи впечатление и в двата случая: сценарият е пълен с правописни, печатни и пунктуационни грешки и не добре замислен. В него фигурират опции и реплики, които обаче ако използвате, бивате скастрени от г-жа Каравачева. Назидателният й тон преминава в заяждане, защото вместо "банер бутон в нашия сайт" съм казал "нашия банер бутон в сайта ни"; "Мога ли да Ви предложа..." вместо "Предлагам Ви..." и т.н. Насърчава ме да попитам, ако има нещо неясно, но начина, по който го обяснява, отново има за цел да покаже, че ти си никой, да те засрами за това, че не знаеш нещо, което за г-жа Каравачева е елементарно (въпреки че съм сигурен, това е постигнала след доста време практика). В крайна сметка, след второто тестване, г-жа Каравачева заяви, че няма смисъл да се опитваме повече, не съм уверен, не се справям със сценария и нямам потенциал за оператор. Това ме уби! Каза го сякаш се иска върховен талант за този тип работа. Моите уважения, но ако за нея това е върха в кариерата, аз не смятам така. Идеята според мен на този тест трябва да бъде опитен оператор да ти покаже как се справя в 1-2 трудни разговора, след което да те пробва в различни ситуации, но да ти обяснява грешките които правиш и да ти помага да ги избегнеш, БЕЗ да ти натрапва превъзходството си и да се заяжда по махленски. Ясно ми е, че това не е обучението, а само проверка на способностите, но начина, по който се проведе, ме убеди, че дори да ме бяха одобрили, съмнявам се, че с такова отношение, щях да реша да работя в Кол Център БГ.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нико интелектуална група се е събрала там...Гответе се скоро за Господари на Ефира ;)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?