Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Болеро ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Болеро ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 27 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-27 от общо 27


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Не започвайте работа в Болеро Бургас,освен ако не сте крайно нуждаещи...поработих три седмици като поддръжка на магазините в Бургас и региона,специялноста умишлено ще си я спестя.Резултат –по магазините недоволен от работата персонал.При мен,работния ми ден започваше с викове и крясъци от така наречения бригадир Емил,и така през целия ден а работата си вървеше на пълни обороти...Емо,спри се!Ще те награби службата в един момент!
В момента който разберат,че ще им вършиш работа започват да те подкокоросват да подписваш договор,и ако си глупав подписваш последния лист от договора и даже се хвалиш и черпиш приятелите,че вече имаш "перфектната работа"! На предния лист от договора който не си виждал ОБАЧЕ пише ТРИМЕСЕЧНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ!!!Има осъдени хора от Болеро за това,че са напуснали преждевременно и имат да плащат по три заплати на които са били осигурявани (осигуровка на 340лв)!Направо те карат да се ожениш за фирмата.
Димитър Керемедчиев,така нареченото Митето или Шефа...скръндза до безобразие...не си кара Мерцедеса защото гори мноооооого и бъмчи с Г...във офиса половината лампи не работят,защото тока е скъп.
За заплатата,ако няма брак,то все ще се намери за какво да те глобят...
Всеки да си си направи сметката,дали да започва да работи в Болеро Бургас!
И ПОМНЕТЕ -обещаното не е като даденото!!!
Г-н Керемедчиев,ако четете това моля,платете ми за извършения труд!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От този обект пазарувам, от както е открит.Била съм и доволна и разочарована.
Днес обаче ми писна от една служителка на касата 00001 ГЕНОВЕВА /пазя си касовата бележка/ - дата 07.04.2014г., час - 16ч.16мин.06сек.
фискален бон02358839
Плащам си сметката и при връщане на рестото,което беше 2лв. - книжни,скъсани от двете страни по на гри места.Аз най - учтиво помолих да ми бъде сменена банкнотата, защото в други магазини не вземат такива. Да, касиерката ми смени банкнотата, но после що приказки бяха - от тук нататък ще ме следяла какво давам, ако аз и плащам заплата мога да и правя забележки и т.н.
Много по-млада е от мене, може да ми е дъщеря.Никой не е виновен, ако има някакви други проблеми. Все пак съм клиент и в крайна сметка да се държи учтиво с хората.
                                                Генова
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хахахах колега прав си. Няма какво да добавя. За съжаление всички сегашни работодатели са такива. Имат всякакъв опит но не и управленски!!! Обаче докато има хора да работят за тях .....то и ситуацията няма да се промени. За това и напуснах и аз. Живота е кратък за да го пилеем.
Предното ми писмо беше написано с друга цел))


клиент

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-3

В отговор на г-н Чавдаров:
Няма негативизъм, всичко е реално. И Болеро не ни храни, а ние си пазарим от него и си плащаме. А ако става въпрос за служителите - те са изкарали стократно това което получават. Но то е различно от договореното при започване на работа. Не ме разбирайте погрешно. Получават много по-малко от обещаното и удръжките /неправомерните/ са драстични. Що се отнася до лоялност и честност, много правилно не споменавате нищо за управителя на фирмата. Там просто каузата е изгубена.
"Фирмата е голяма сериозна и има какво да се научи от ......Керемедчиева."
Тук съм напълно съгласен с Вас г-н Чавдаров. Керемедчиева наистина е професионалист, но уморен и малко изгубил човешкото си лице. И от нея може много да се научи за т.н. "Див капитализъм", където работното време е като за месец и половина, а заплатата като за половин месец.
И Вие напуснахте защото се уморихте да наливате от пусто в празно.
И работещите в магазините на Болеро ходят като сенки от умора, смачкани от негативното отношение към тях, ниското заплащане.
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам и аз да кажа няколко думи за фирмата:
Нека хората да престанат с негативизма и да погледнат каква е реалността. Фирмата е лидер на пазара и храни достатъчно много хора. Ако всички работим честно и сме лоялни и се стремим към професионализъм............а какво да се притесняваме за работното си място!!!!!!!!
Навсякъде има проблеми........в големите фирми има големи проблеми. Но нали служителите са тези, които ги създават, респективно с труда си ги елиминират и с отношение. Какво ще стане ако си тръгне някой от работа с 15 мин по-късно. Разберете, че това не е секретарска работа и понякога не можеш да оставиш работата си по средата, нали.
Не искам да прозвучи като клише, но наистина вярвам, че трябва хората да се замислят наистина как си вършат работата и после да очакват отношение от фирмата. Пиша това за всички, които работят в Болеро и за всички, които ще започнат. Фирмата е голяма сериозна и има какво да се научи ........специално от Керемедчиева. Преди да съдите за фирма или за хора, гледайте фактите. А фактите са, че Болеро марката се познава от всички отварят се нови магазини и се плаща редовно ( което си е за хвалба тия времена). Във време на тотална криза в Европа и в БГ замислете се в каква фирма работите и дали трябва да се гордеете с това. Аз мисля - да! Но апелът ми е всички да са малко по позитивни и да слушат , когато ръководството им говори.
Проблемите ги създават служителите и пак те могат да ги разрешат!
Сега някой да не каже ,че пише настоящ служител- аз напсунах сам, защото искам да заминавам в чужбина и си имам лични причини.
Пожелавам на всички късмет и повече усмивки. Вършете си работата, както най-добре можете, бъдете честни, лоялни и ще се пенсионирате в Болеро. Какво повече може да се желае като се замисли човек.


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След къртовска работа,ставане по-никое време,тъпкане на човешките права,прескачане на закони,продаване на стока с изтекъл срок на  всичкото отгоре и мошеници!Браво на семейство КЕРЕМЕКЧИЕВИ!Питам само едно?Докога в нашата татковина,ще се търси сметка само от дребните фирми,а такива като магазини "БОЛЕРО"ще бъдат оставени да лъжат хората/работници/ да обещават,а после да не си спазват обещанията,на всичкото отгоре напуснал работник след като си е намерил друга работа,да не може да работи,защото хора като сем Д и П Керемекчиеви пречат.Накратко,работих дълго време в тези магазини,понеже съм с малко дете се раздавах много до момента в които трябваше да си получа заплатата оказа се,че няма нищо общо с  реалноста,след кото казах,че напускам,бях измамен първо документално,а след това и финансово,бях освободен за един ден и глобен парично със сумата от една работна заплата за това,че не съм спазил срока на предизвестие,е аджеба,не си ли правят каквото си искат? пълна пародия,на РАБОТОДАТЕЛИ. Сега вече научих закона.Уви,след дъжд качулка,след като не беше заплатено.Искам да попитам докога ще се търпи това унижение,докога ще се тъпкат човешките права,докога лица като Д. Керемекчиев ще прави каквото си иска с хората които му изкарват пари?


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Здравейте! На всички които сте решили да работите в супермаркет "Болеро"-Созопол ,ще Ви кажа реда и условията на работа.Там МОЛ е г-жаПенка КЕРЕМЕДЧИЕВА. За тези които не я познават ще им кажа:Не си заслужава да работите в магазините на тази жена! Тя е един от най- некоректните работодатели!Първо ,ще Ви обещае ,че заплатата е 600 лв.,след като работите два месеца,накрая на втория месец,ще Ви плати-350 лв.защото ще ви удържи от заплатата,всичката стока от магазина с изтекъл срок,за което Вие няма да имате ВИНА,защото стоките се прехвърлят от един магазин на друг.Второ ще ви обещае че ще сте на постоянна работа,но като мине летния сезон ,ще Ви намери кусур че не работите както трябва и ще ви изгони,а истината е че падат оборотите след летния сезон,а Созопол е малък град и през зимния период няма много клиенти!!! Трето ,ще Ви обещае че през летния сезон ще ползвате една почивка,а през зимния две,но трябва да знаете,че винаги ще имате един почивен ден в седмицата!!! Четвърто ако се разболеете или искате отпуск за нещо,ще Ви отговори г-жата,че комунизмът отдавна умрял и отсъствията по болест или отпуск се отработват,т.е. работите без почивка.За какъв професионален напредък може да се говори като работниците и служителите са постоянно притиснати,тъпкани и унижавани!!! Аз работих там и знам!! Всичко това съм го изпитала и не само аз,но и другите колеги! Направете си изводи!!! 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?