Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Цептер /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 523 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-90 от общо 523


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Мненията по-долу са толкова далеч от истината, колкото и близо. Самата тя е някъде по средата. Мненията са писани от хора, които просто не са успели да се справят, предали са се от самото начало или въобще не са имали желание да го направят.
Аз самата съм излизала и в студ, и  жега. Когато моите гости дойдат при мен, винаги ми се усмихват лъчезарно. Те не ме приемат като "цветарка", защото не съм предизвикала това в тях - излязла съм навън със самочувствие. Заради положените усилия утре ще имам какво да обядвам, а и другият месец също. Нещата не стигат само до там, но това е въпрос на лична мотивация - не мога да обещая на никой, че ще се справи, тъй като и аз в началото не бях много убедена. Задържа ме единствено това, че никога не се предавам, преди да съм опитала и с ръка на сърцето да кажа "Е, ок, положих всички усилия, но не се получи...".
Боли ме, че има колеги, които се отнасят несериозно към кандидатите и им звънят късно вечер, лъжат ги относно отговорностите и естеството на работа. Аз самата никога не съм правила нищо подобно - не ми плащат за брой подадени заявления, а за екип от хора, които могат и знаят защо работят.
Относно коментарите за наградите от годишната среща - благодаря на човека, окачествил ме като служител "много високо в йерархията". Бях много поласкана - ако хората, които работят при нас мислят това, как ли изглеждам в очите на гостите ни... :D Това в кръга на шегата.
С две думи - работата не е за всеки, наистина. Само за хора, които са готови по-скоро да умрат от студ, отколкото да кажат "Не мога, не се справям..."
Поздрави и лека от мен!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Все съм виждал андроиди да защитават кораба-майка, ама такъв смях не съм чел никъде другаде. Ало, ботовете с цифричките, нека ви цитирам едно мнение от предните странички, пък вие си продължавайте спама с общите приказки.
 
" Кога окончателно реших да се махна... Бях на събранието, в което унгарският младеж-добре подбран красавец - шеф на компанията обясни, че до сега не знаел, че имало негативни мнения в интернет за Цептер. И веднага се заемал с този проблем. Дава награда на първите, които имат по 30, 50 или не помня точно колко позитивни мнения в нета за Цептер за 1 седмица или там до края на месеца, приблизително такова беше условието. Не да лъжем, а да казваме истината, нима Цептер не прави добро?!, има ли такива тук?... естествено, че щом сме там... значи защитаваме интересите на фирмата. Ще ни брои, като след името ни по регистрация напишем последните цифри от телефона си:))) смях... Един младеж му обясни, че това е подозрително, бие на очи. Отговорът - не ме интересува, важно е позитивните мнения да избутват назад негативните."
 
Приятна вечер.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-Н Банков.Стига реклама.Разбрахме че тези лампи лекуват всичко от рак до запек.Всеки има право на мнение но попитаите вашите мениджери защо една и съща лампа стана на двойна цена.Когато им подаряват биоптрон на болниците разбирасе че ще имат.А това че между лекарите има ваши дилъри да им тежи на съвеста.Видяхме ги при разследването което сега тече.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте!Казвам се Кристиан Банков и съм мениджър в Цептер Медикъл от 5 месеца (да,определено може да се задържи човек толкова време,че и да продължи). В Цептер всичко,което се казва е истина,а факта,че много хора не се чувстват уверени в себе си,не могат да се справят с работата или просто ги мързи,е абсолютно достатъчен,за да ликвидира всеки опитал се да работи във фирмата!Що се отнася до начина на работа и правилата за работа - да,те наистина са малко по-трудни за някои хора,но с увереност и постоянство,човек може да постигне много в тази фирма!
Парите!Основната сила,която движи света!Наистина,в Цептер,всяка стотинка,която се получава в края на месеца е на 100% заслужена!И под заслужена се има предвид,че ако се спазват правилата за работа и инструкциите на мениджърите,ще се стигне до продажби.А средната комисионна от една продажба е доста по-висока от средната заплата за страната.А какво остава да говорим за 4-5-6-7-8-9-10 и така нататък.
Подаръците - белачки,козметика,рендета.Това са подаръци от фирмата на стойност между 10 и 15 евро и са швейцарско производство,а не китайски боклук. 
Най-интересният факт,който бих искал да ви споделя е,че аз имам 1 от уредите от 15 години и по-точно Bioptron. Ако наистина някой от работещите и оплакващите се беше разбрал за какво служи този уред,щеше да продава не по 1,а поне по 15 уреда на месец. И проблемът нямаше да бъде нито анкетите,нито телефоните,нито дошлите.Защото Цептер Медикъл притежава сертификати,които доказват думите на презентаторите (които уж говорят глупости) и най-важното е,че те наистина действат и ако щете вярвайте,фирмата е спасила много животи до момента!И ако и сега не вярвате в уредите,попитайте във Военна болница,Токуда,Иван Рилски,Лександровска в София!Също така във Варна,в Наречен и много други.
Всеки има право на личен избор,всеки преценя сам за себе си,какви са му приоритетите и какво е най-важно за него!Ако някой си мисли,че може да помага на хората и с това да изкарва пари,да ми се обади на тел:0898587679 или да дойде в Офиса ни на Славовица 20 и да ме потърси.
Аз единствен си оставих координати и се представих кой съм и откъде съм!Заповядайте и проверете сами дали някой лъже за нещо,защото в България вече всеки разбира от ВСИЧКО!!! 
Пожелавам Успех на всички :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора, работих в тази фирма 7 месеца. Честно казано, до момента не съм попаднала на работодател, който да ми харесва повече като отношение. ЕДИНСТВЕНИЯТ, ама ЕДИНСТВЕНИЯТ минус на фирмата е, че няма твърдо заплащане, но пък ако работите, заплати се изкарват.
След Цептер съм попадала на такива шефове, че направо съм ревала за втори като Балаж Олах. Имате огромна свобода в тази фирма, вие си организирате работното време, вие си преценявате кои дни да работите... Буквално от днес за утре можете да кажете, че заминавате за 10 дни. Единственото, което се иска, е между кафенцата, цигарките и N-тия на брой сандвич/чипс/шоколад, е, аджеба, малко да поработите... Ми, не е толкова сложно пък. Жалкото е, че аз трябваше да напусна, да видя и другата страна на монетата и да оценя огромната свобода, която ми е давана, да оценя и работата, която не беше чак пък такава философия.
В тази фирма можете да имате много ползи. Но само и единствено, ако си вършите работата.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.
Изгубих около 2 часа за да прочета всички 400+ мнения. И искам да благодаря за полезната информация която получих. И аз както 90% от хората тук получих писмо без да съм кандидатствал където и да било. Радвам се че намерих този форум и си разясних нещата. Има насрочено  "интервю" за работа утре в 12.30 . Надявам се повечето хора които са получили писма да намерят информацията тук и да не си губят времето  да ходят в студа по улиците. Благодарности на всички бивши служители на фирмата за улеснението. Пожелавам им успех в търсенето на работа.
 
П.П. Колкото до "хората" с трите цифри след никовете ми стана ясно че всъщност това са последните цифри от телефонните им номера за да може мениджера който отговаря за тях да ги различава и съответно да им изплати или не допълнителни 5 лева премия :) за положителни отзиви.
 
Весело посрещане на празниците.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-4

Не знам как е в чужбина, но тука е пълен леш. Това лято кандидатствах за работа (много свободни месеци, без каквито и да било ангажименти - поне пари да се взимат). След сума ти разочарования и простотия ме поканиха на "интервю". Най-обикновена презентация тип "колко сме велики", "колко сме яки", "как всеки успява". Глупости на търкалета. Уж щели да подбират кой от присъстващите да се явява на обучение - всички се "явихме". 3 дни глупости и някакви "тестове" (дето и най-малоумните сигурно са ги взели, въпреки че УЖ подбирали). И от тук вече започва тъжното. Обикаляш като алтав улиците (по "правилник" си официално облечен, иначе ти пилят на главата като раш-пила) и хората ти се смеят. Буквално ги лъжеш с тъпа анкета да кихнат име и телефон, за да можеш след ден-два да им се обадиш и да им кажеш, че "печелят награда" (белачка, ренде или крем за ръце - голямата награда). Хората идват (евентуално), губи им се поне 1 час от времето със същата презентация (колко сме добри, какво предлагаме) и след това им губиш още минимум 30 минути да ги крънкаш и кандардисваш да си купят нещо. Ако купят - вземаш комисионна, ако не - 50-те процента по македонски. Няма заплата, няма покритие, няма ваучери за храна. Като свършат безплатните минути на 2-та служебни телефона говориш от личния си (като не ти го плащат, естествено), а като не продадеш нищо повече от 3 дни почват да ти намилат колко си тъп, неамбициран и н'ам си какво, а как някакъв от София на втория-третия ден направил Х евро оборот. Глупости на търкалета. Предвид факта, че най-евтините артикули са къде 300 лева (говоря за нещо, което си струва да продаваш за комисионна от 16%), а добавките и прочие консумативи на цена 10 - 100 лева не ти вършат реално никаква работа (за 2 месеца и половина никой не прояви интерес към тях, ама това е друга тема - много били вървежни). За колегите мога да кажа само суперлативи - възрастта беше от 17, та до 65 години. Всички обединени от немотията, дето се казва, но кофти отношение не видях от никой от тях. Не говоря за ръководството - те са си доказани олигофрени. Прекият ми "мениджър" няма даже завършено висше образование, ама си бил "докарвал 3-4 хиляди на месец", ама пък именно той открито ругае, критикува и унижава служителите си, и то пред всички. Така че неслучайно му теглих майните и най-демонстративно му подадох молбата за напускане (нищо, че сме на граждански договори). Възможности за развитие - на практика нулеви (освен ако не познаваш хора, които имат нужда да преперат някоя и друга хилядарка). Офисът се е местил няколко пъти. Хората само като чуят за Цептер и ни теглят яките майни (някои са били доста ужилени). Офисът е на г*** на географията - на най-натовареното място до Военна Болница. Фирмена сигурност ли? Отрицателна. За 2 месеца да вземеш 80 лева - голяма сигурност. При целодневна ангажираност. Но - това било нормално. Едва 10% бил нормалният процент продажби. Демек - от 100 човека да купят 10. По-скоро - шансът ти за продажба е 10% или трябва да си турбо калинка. Хора - не се лъжете. Не слушайте, че се правят лесни пари. По-добре да сте сервитьори / бармани, дори и миячи на чинии - ще ви върви някакъв стаж и ще взимате СИГУРНИ пари, а няма да правите безплатна реклама на една убита фирма, където всеки с червена значка да ви прави на парцал, а единствената привилегия да е офисът, където ЕВЕНТУАЛНО да си починеш, ако не те юрнат, че нищо не правиш, че губиш време и други простотии. Избягвайте! Аз се изгорих, не се горете и вие!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Губене на време ,нерви и пари.Назад е описано всичко.Аз също не повярвах на писанията но се оказа истина.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Миналата седмица ми се обадиха за информационна среща. Тогава нямях възможност да отида, те казаха че ще се обадят в края на тази. Прочетох голяма част от мненията и бих искала да призова някой от фирмата да поясни какво точно е да си търговски асистент в тази фирма за да знам дали въобще има смисъл да идвам тъй като времето ми е ограничено в момента. Благодаря предварително!


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-2

До сега не съм срещнала нито 1 човек който да е доволен от Цептер (България).Относно работата- Независимо дали е 40 градусова жега или минусови температури излизаш и правиш анкети. Минимумът на ден са 20 с по 6 въпроса относно здравето - Който изобщо не трябват на фирмата а са само с цел да вземеш телефонния номер на човек.След като ги направиш отиваш в офиса и започваш да звъниш на тези хора и да ги лъжеш както се сетиш за да дойдат и ти да си направиш презентацията. /40 минути говориш и накрая всички си тръгват без да си купят нищо/Заплата НЯМА. Нямаш и реален шанс да си изкараш повече от 50 лв. /месечно/Уважение.. Докато не подпишеш договора всички ти се мазнят после ставаш поредния смотаняк по ниш от тях. / Все пак те не мръзнат на студа :) /Привилегии -няма. Поне в България. Иначе реално наградите се печелят навсякаде където има Цептер -но не и в България.Фирмена сигурност. бля-бля .. дори и не знаят какво означава сигурно.Ангажираност- Почти никъкво свободно време нямаш.Потенцял за развитие няма. Ще се изсмея на всеки в лицето който ми каже ,че е работил там повече от  2 месеца... НЕВЪЗМОЖНОКолеги- Всеки гледа да те прецака ,но пък на никой не му се отваря парашута (включително и на самите вас)Общо взето не си заслужава. Прекалено много време се губи на ден за нещо от което не се зимат пари. Освен ако нямате за хоби да обикаляте като луди по улиците да умирате от студ и хората да ви гледат като прокажени когато попитате дали имат време за 1 анкета.моят съвет е никой да не си губи времето. Относно интервюто- такова няма. Отиваш 40 минути ти изнасят презентация с цел промиване на мозака и започване на рабпта при тях. Дават ти 1 листче "уж" с него те избират за следващ етап- е аз нищо не написах освен име и телефон, не попълних нито 1 въпрос и ме взеха. ...Смешна фирма. (Българската).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?