Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Цептер /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 523 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-80 от общо 523


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема Яна,
Мнението ми за работата в компания Zepter се основава на много повече информация, отколкото Вие сте видели за едно посещение в един от офисите. Познавам хора, които работят в тази компания от около 2 години, други са от по-малко време, може би около година. Всички те работят, получават доходи и им се отдържат пълен размер осигуровки. Сигурно има и хора, които не са се справили с работата, но вината си е в тях, не в условията.
Поддържам мнението си за работата в  тази компания - има възможност за всеки, който иска да работи и да се развива.
Един личен съвет само за Яна, не се изказвайте за неща, които не познавате, така мнението Ви "олеква", никой няма да го взема на сериозно и на никого няма да помогнете с него.
Естествено, ако искате да спорите с мен за качеството на продуктите на компания Zepter, ще трябва да се срещнем някъде другаде, този форум не е за това. Може да ми пишете на e-mail [email protected]
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-н  Гавраил Димитров от мнението Ви разбирам, че това да ходиш на работа без сигурност, без реални, а само хипотетични доходи, без никакви осигуровки и т.н. е нормално. Да за съжаление в България много хора го правят, затова в България хората не само нямат пари, ами не могат да покрият дори екзистенциалния си минимум. Хората, които не са съгласни с това статукво, с този начин на мислене и безропотното мижаво съществувание Вие наричате неудачници. Вие Господине с опита, кога за последно работихте без договор, без осигуровки, без заплата? Това ли е " тепсия" според Вас? Ходили ли сте на лекар без да имате здравни осигуровки или сте си купили някой уредче на Цептер и с него се лекувате? 
Докато бях в офис на Цептер видях 2 жени. И двете пенсионерки, дошли да излекуват всичките си болежки. До колкото разбрах от мениджъра повечето им клиенти са на тази възраст. Това ли е целевият пазар на фирмата в България? На тези хора ли да продаваме скъпите уреди, като им уреждаме и кредит? Да ходим по сборове и по седянки да лъжем старите хора? Това ли е удачно според Вас?
Аз пък сега да Ви кажа ако случайно не сте запознат. Тази е една от поредните така да ги наречем западни фирми, дошли на българския пазар. Системата на работа естествени също е по чужд метод. Няма лошо в това. Лошото е, че в България западният стил на работа не работи и може би никога няма да заработи. Дори да се внедри една чужда фирма в дадена ниша следва другия проблем. Няма нива на йерархия, които да се изминат. Вероятността да минеш на следващо ниво е почти равна с нулата, защото всички знаем, че в България първото нещо, което играе най-важна роля това е шоробаджанащината. И вземайки предвид всичко това да ходя да работя без пари, без дори минимални осигуровки... абсурд. И това е не защото съм неудачница, г-н Димитров, а защото се уважавам. Работила съм във небългарски фирми с нефиксирана работна заплата, но осигуряващи всичко останало.
Цептер нямали реклама, защото не се нуждаели от такава?! Пълни глупости. Големите марки може да нямат нужда от реклама, но имат реклама, защото тук вече говорим за престиж. Показват ни там в малкото офисче заводите на Цептер, а те даже нямат табелка на сградата, в която се помещава офиса. Едва като се качиш на съответния етаж виждаш мижав надпис. Така ли се продава марка Ви питам аз? Да така ще я продам само на гереспоменатия контингент.
Канят на интервю куцо, кьораво и сакато. Не гледат даже кой може да пише и кой не. Голяма фирма с голям престиж. Ами те една част от дошлите на интервю за работа с мен бяха от малцинствата и едвали можеха да говорят. Голямата швейцарска фирма с неграмотни представители. Как може изобщо това да се допуска?? Аз ще Ви кажа как- всичко което дойде в България и се управлява на местно ниво се опорочава. Така че не ми говорете за неудачници и удачници и Вие като един "нормален човек с опит" както се нарекохте, вземете малко поразмислете преди да ръсите обиди. Тук всеки си казва мнението, но не е място за нападки и обиди. Това е форум за търсещите работа, за реални мнения и показателни обяснения. Всеки е свободен да обърне или не внимание на написаното. Тук някои хора пишат, за да предотвратят на други загуба на време и пари, но все пак всеки решава сам за себе си. Свободата на словото не е само за " нормалните хора с опит" като вас. вярно е, че не съм прочела всички коментари, но тези които съм не съдържаха обидна нотка, а обективно мнение. Затова не знам поради каква причина, дали защото Вие сте някой мениджър в тази фирма, или пък просто работещ в нея, но нямате моралното право да казвате на хора, които изобщо не познавате, какви са.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изненадан съм, че в България има толкова много повърхностно мислещи хора. Пишат за неща, които дори не познават.
Аз мога да напиша мнение от първа ръка само за продуктите на компания Zepter - ползвам ги от много години. Според мен са си достатъчно добри, за това за което са предназначени определено са полезни. Е има хора, които винаги предпочитат "евтини" продукти, но явно таке си оценяват самите те живота.
Причината за този коментар обаче е, че съм възмутен от отношението на младото ни поколение към работата - очакват да им се поднесе всичко "на тепсия", но явно така си ги възпитавали.
Аз лично познавам и млади хора, които работят в тази компания, справят се добре, и продължават напред.
Естествение, че ще има и разочаровани, хора които не са справили с предизвикателствата, но не е необходимо да изливат тази "помия" по нормалните хора.
Ако някой иска да се съобрази с мнението на един нормален човек, с повече опит в живота, то нека не се съобразява с мнението на неудачниците, от тях не може да се научи нищо.
Пожелавам успех на всички млади хора, които сериозно се отнасят към работата си, които искат да постигнат нещо стойностно в живота си. Според мен в компания Zepter имат възможност да успеят.


кандидат за работа

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Получавам обаждане,свързано с покана за работа. Жената ми обясни къде трябва да отида на следващия ден,( София, ул. Крум Попов 75) и да кажа на някой си там, който щял да ме пита, че съм поканена от Цветелина Борисова. Информацията беше тази. Не ми се отдаде възможност да попитам от коя фирма се обажда въпросната госпожа.  Бях изпратила не повече от 3 автобиографии по обявени позиции и нито една от фирмите не отговаряше на вакантното място, нито на адреса. Все пак реших да отида на въпросното интервю, с идеята, че може би някоя от компаниите има периферен офис. Изненадата беше когато попаднах пред врата с надпис “ Цептер” и наистина бях за там. От къде са намерили моите контакти е все още непонятно за мен. Поканена съм да вляза в офиса от една жена, която записва имената и ме подканва да вляза в някаква стая. Вътре има няколко насядали човека. Никой не знае какво става и какво ще става. След около 10 минути се появява друга жена и казва, че презентацията ще закъснее. За каква презентация става въпрос никой не знае. След незнайно защо пуснатите 2 рекламни клипа се появява така нареченият мениджър и започва да говори. Да Ви кажа честно, аз бих могла да се изправя до нея и да направя една страхотна презентация на фирмата и политиката без дори да знам за какво става въпрос, за разлика от въпросния мениджър. Чудя се защо не ни изпратихте по електронната поща тази powerpoint презентация, вместо да си губим времето в прекосяване на София и след това да слушаме 45 минути сричащото четене на поставения там мениджър. Ако така говори и с клиенти, мисля че в този офис не правят много продажби. Да както разбирате обяснения и пояснения нямаше, като изключим частта с “куфара”, на който се обърна голямо внимание........На зададените въпроси, не се отговаряше. Разтегливите проби за адекватен отговор бяха с повишен и раздразнен тон. При отказа на всички присъстващи, или поне на тези, които все пак решиха от уважение или някакъв етикет да останат до края, да се присъединят към екипа на фирмата, подканени от въпроса “ Кой иска карта?” (някаква анкетна карта за потвърждаване за започване на работа), на помощ се притекоха още 2 жени, също толкова арогантни и с непочтително държание като това на презентиращата. Няма интервю.Това че всички които бяхме там сме търсещи работа, не означава, че трябва да се държат с нас надменно и неуважително. След няколко дни разбирам, че те пускат обяви за работа от измислени фирми: Градер Енерджи, Зеп- Топ, Нинастайл,Ник-Рай-Николай Смилянов ЕТ и може би и други.  Някои обяви са директно без име на компанията......
И сигурно най-важното за търсещите работа: 3 дни обучение, тест, граждански договор и % от продажбите на ултраскъпите им уреди за светлинна терапия, лекуващи 117 болести хахах.
 
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-жа Гинка.Това че ви казват подаръците които давате че струват 20 евро си е за ваша сметка.В магазините не струват повече от 2-3 лв.Бихте ли казали защо един и същи уред през 2006г струва 250 евро а сега 600евро.Биоптрона защо е поскъпнал двойно.Нали се грижите за здравето на хората.Защо е това текучество във фирмата.Всеки ден се търсят хора.Кога един новопостъпил може да стане мениджър.НИКОГА.Защо ви задължават да си купите от продуктите и ставате роби на банките.Колко от вас напуснали още на втория месец се чудят как да връщат парите. 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,казвам се Гинка Терзийска и работя във фирма Zepter!!!                                                                                                                       Как може да такива писимисти?Всеки който започва обучението си във фирмата бива запознат с условията на работа следователно всеки предценя сам за себе си дали може да се справи с работата,а това че има хора кйто не са сметнали тази работа според възможностите си е техен пеоблем,хора не вярвайте на тези които не вярват в самите себе си!!!АЗ лично не съм чула някоя фирма да покани гости във офиса си за да му представи някой от продуктите си за 40мин.и в знак на тяхното отделено време да им подарят подарък на стойност 20евро,за това че само са слушали.Мен никой не ме е накарал да пиша позитивни коментари или нещо подобно,случайно се натъкнах тук и имах нещастието да прочета всички тези свинщини!!!Всяка фирма по различен начин предлага продуктите си разберете го това нещо...                                                                                      Zepter не продава неща на някой който не се нуждае от тях!!!         


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми колеги,
 
НИКОГА не ходете на информационна среща в който и да е офис на фирмата. АБСОЛЮТНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ. Няма да спечелите абсолютно нищо. Трябва да сте нахални, нагли, безкрупулни, долни и да не ви пука че ще лъжете хората на улицата и по телефона. Още когато ви се обадят по телефона ви ЛЪЖАТ че ще ходите на интервю, а всъщност Ви офертират колко велика е фирмата и как ще направите милиони от енергоспестяваща лампа и пречистена канална вода. Повтарям НЕ ХОДЕТЕ НИКОГА И ПО НИКАКАВ ПОВОД В ТЕХНИТЕ ОФИСИ!!!!!!!! НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПО ТЕХНИ ОБЯВИ, КЪДЕТО И ДА Е!!!! Ще съм доволен дори и само 1 човек да ме послуша. 
 
БЛАГОДАРЯ!
 
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

искам да попитам някои да ми каже колко е заплащането на месец и на какви смени се работи


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна загуба на време,не се лъжете да ходите на интервю и моля служителите да спрат да пишат позитивни мнения защотото са смешни.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес ме поканиха  в офиса на фирма Цептер за позицията Турговски сътрудник  , бяхме около 20 човека разясниха ни общи неща за фирмата и които има желание да се запише за убочение , някой може ли да обясни за какво става вапрос в тая фирма , как стоят нещата с заплащането ,кога има 1ви доходи и т.н. , и избщо струва ли си да се пробвам там  

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?