Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Едивес ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Осми Приморски полк 99&markers=Варна,ул. Осми Приморски полк 99

Едивес ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 79 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 78


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, бих искал и аз да изкажа своето мнение за тази "фирма". Това са хора, които не зачитат и не признават НИКОГО, дори и хората, които са работили години при тях. Те са пълни параноици, но в същност не виждат наистина хората, които в действителност ги мамят, и са толкова наивни, че ако ще и един просяк от улицата да им каже нещо му вярват, парадоксално нали?! Аз мисля, че един уважаващ себе си работодтел, би трябвало винаги да чуе и двете страни, но за огромно тяхно съжаление те не са такива - те са жалки. За това хората напускат и са недоволни, защото няма никакво човешко отношение и никога не изслушват двете страни, вярва се на всяка приказка само и само да им отърва. Това е за голямо съжаление такива като тях ги има под път и над път в нашата мила Родина.


настоящ служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Нека изкажа и своето мнение, защото доста глупости прочетох до сега, но и доста верни неща. Значи хора тези които оплювате само не знаете какво е работа. Какво само мрънкате за парите и работното време, всичко ви е казано още в началото и никой не ви е накарал насила да започвате. Аз проблеми с шефовете съм нямала. Коректен ли си с тях и те са коректни. За инкасата Явор и Светльо няма да коментирам защото си разбират от работата и са супер готини хора. Най-тварежното инкасо е Мартин, нищо не разбира от работата си, държи се грубо с някои от касиерите и се мисли за велик, а е просто един б....к. Сашо и Ники са пекани и си вършат работата много добре. А тези дето се оплаквате, че Весо ви викал или някое инкасо, ами какво няма като половината не ставате за нищо и правите каквото си искате. Аз проблеми с шеф или инкасо съм нямала. Да времето е много и парите не са кой знае колко, но са добри. Като не ви харесва какво се натискате, отивайте в някой магазин за 400 лв. Така че си подбирайте работата, а не да по чвате и да се чудите за какво да оплювате тоз и ония. 


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
2

Моля ви само не пишете глупости.Всички преди да започнат знаеха колко и за колко ще бачкат.Вярно от инкасата Мартин наистина не става за никъв чеп ама трябва да ги има и такива буклуци няма начин.А колкото до неточността на касата работих там от началото на сезона и всеки път сутрин ако има минус не се пише на теб ,а на тоя пред теб ;).Това ,че не си преброил преди да тръгнеш и сутринта ти казват ,че си на минус си е лично твой проблем.А другия въпрос е ,че 70% от касиерите незнам даже какво правят.Правят някакви неща които не трябва и не казват на инкасата и после е нормално те да им се ядосат.Аз също съм правил грешки но им звъня да знаят и после като дойдат няма никъкъв проблем.Колкото до Весо замислете се защот ви е правил проблеми ;).Автобуса бил раздранкан ми иди да бачкаш в друг хотел да видим с какъв автобус ще те извозват .Вярно парите не са много за тези часове но замислете се в някой ресторант на златните за 15 часа на какво ще ви правят и какво възнаграждение ще получите.А пък и това не е малък опит да боравите спокойно с пари,може да се научи доста стига да знаете от кои инкаса да го научите( предполагам всички се досещат).Аз лично не бих отхвърлил възможността да се върна догодина причината е защото съм работил на 15 часа и после не си усещам краката ,а вие изглежда не сте свикнали да работите в седнало положение :).За инкасата : за Светльо и Явор мисля ,че няма смисъл да се говори,за Николай един човек който незнам какво прави в тази фирма защото постоянно незнае какво прави,Мартин за него може да се изпише дълъг роман , но той даже и това не заслужава ама той да си знае ,че живота се обръща и всичко се връща.Сашо много ме радва ,че е ново инкасо и се старае да си върши работата влиза ти в положението при проблеми .Бившия Симо: за него коментара е излишен (бившия говори само по себе си).Който иска да натрупа малко опит който няма да му е излишен може да се пробва.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте! Ще карам по същество. Обажда ви се един от шефовете, когато подавате документи за работа ( да речем jobs.bg). Отивате на интервю, в хотел Перла ( златни Пясъци). Там ви задават няколко лесни въпроса и си отговаряте. Обясняват ви, заплаща се 35лв на ден, работи се 12 или 15 часа. Повече било 15 часа. След това започваш работа. Вземат те с автобус ( раздрънкан от някоя варненска спирка). И те карат към златните. Там те чакат инкасата, които си пушат цигарки редовно. Инкасата са добри хора, с изключение на 1- Мартин. Този смешник, си пуши редовно и кара едно скутерче като останалите инкаса. Прави се на голяма работа, ала бала, да покаже, че бил мъж. Едва издържах да не го пречукам на работното място. Пълен п.едераст. Носи очила с цвета на дъгата ( аргументирам се). Парите на работното място, често не излизат. Тази работа е инфарктна. Често има нередности по отношение на това, естествено ако инкасото ги гепа, ти пак трябва да ги плащаш. Заплащане от 35 лв за 15 часа - не е работа. Шефовете са добре, с изключение на Весо. Много се пери и сърди, и крещи. ( но това сигурно го има във всяка работа). Инкасата може би да не казвам голяма дума, но си вземат по някои лев. Много хора са изгаряли и напускат. По отношение на колегите, всяка седмица някъде напускат минимум по 1-2. Правете си сметката защо напускат. Работи се дълго и изморително. Тази работа изпива мозъка на хората. Всички са недоспали и са зле. Повечето им харесва, защото си слушат чалгичка редовно и са свикнали с недоспиването, но не и на мен. След като напуснах бях много щастлив. От мен един съвет- ако искате да се трепете за някакви си 35лв за 15часа, да рискувате здравето си за 35 лв- давайте. Аз повече няма да го направя. Никога повече няма да работя на курортите в Чалгария и прочие. Другата година някъде в чужбина. Четете преди да правите каквото и било.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тя мацката напуска мисля.А тия са толкова жалки мислят си че като разнасят пари по бюрата и парите са техни и си фантазират и си представят какво щеше да е да имат пари,момчета доскоро копали някъде из село и гледали отстрани....сега вече им избиват комплексите и се налагат на момичета ебаси путките заспали са тия инкаса.Шефовете оная дърта овца и ония мангал дето и образование няма сигурно. Леко и тънко те заплашват още докато си на интервю и обучение с ушите си съм чувал как онзи мангал сляга под общ знаменател всичките си  служители като боклуци казвайки го на свой приятел Не се занимавайте с тези вярвам че не сте до там изпаднали като инакасата и за друго не ставате за да работите като боклук там малко съм краен но това си е самата истина бягайте далеч от тия боклуци.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не стига, че са некадърни инкасата, ами и на тях да звъним. Ония ден като Ви се молехме новите ни гледахте като насрани, присмивахте ни се, казвахте да се оправяме сами, бе можехте да ни сметнете и проверите бележката дори и от четвъртия път и като видяхте обаче, че се оправяме някак си и намираме лесното на нещата в един телефонен разговор с пиклата, мършата, грозната и куп други епитети които даже не са ми на нивото да опиша, решихте, че трябва да ви звъним! Оправдавате се за собствените си грешки и безодговорност с едно прекрасно и добро същество. Нямате ли страх от Бога вие бе? За това, че някой ви се е вързал на простия акъл и без да знае, си е приключил грешно компютъра сигурно е тя виновна. Да виновна е защото ви върши работата, защото е с нас, а вие не сте, защото веднъж не из мрънка пак ли ти, защото вечно е спокойна и търпелива а вие не сте, виновна е защото е човек а вие не сте! Я да си спомни всеки от вас колко знаеше като постъпи на работа. Я си припомнете вие какви мърши сте били а някой и още сте. А сега пак говорете и се присмивайте! Ебете се в гъза ще звъним от личните си телефони на когото си искаме, и забраните ли и това защото вие принцовете не можете да блеснете заради тази мърша - това е дословно цитирано ще останете без касиери които да ви звънят. Нас нямаше да ни има още на втория ден ако мършата която визирате от Фламингото я нямаше. Щяхте да си работите самички! И към шефовете - я вижте кой ги е оказал тиякомпютри, че да видим той въобще трябвало ли е да приключва сам. Къде са били въпросните пикльовци, които една жена ги затраши така, че почнат да лъжат и играят сечено. Да се скрият под на мама полата казвам аз, че явно още не са пораснали! Инкасо - мухльо! Нищо не става от тях но вместо да седнат и да прочетат малко, да се държат човешки и колко други алтернативи, те пак по перваза, да си изчистят пътеката! Има човек има и проблем - ще го махнем няма човек няма проблем. Е човека вечно ще го има в сърцата на половината фирма и да хванете сюргюн от яд е все там! Успех ви пожелавам и аз и колегите които споделяме това мнение, нея може и да успеете да изтриете от световната география на тази фирма, но кой ще ви върши работата се питаме? 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да вървят путката си майна и оная дърта овца с  интервюто и ония мангал дето обяснява някви тъпотии н акурса и почва със строгозабранените и задължителните неща все едно постъъпваш в затвора,на всичкото отгоев като показва фалшивите пари вика тоя дето не ги е разпознал и ги е купил го чака бой,затвор и т.н смешник можеш да сплашиш само първокурсничките дето ти се връзват на експоатацията ....по време на обучението ти казват направо да си мълчиш че без виновен ставаш виновен,после кой как бил бит и прочие абе нещастници не съм си намерил нервите на улицата да се занимавам с комплексари.Ясно е че не са собственици,шефовете са някъде далеч нагоре по йерархията и никой не знае кои са,сложени са тия чучела да управляват а те понеже не могат го правят неандерталската със заплахи и други методи абе боклуци бяягайте далеч,жалко за всички студенти които тепърва идват там и се връзват 


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте, няма закон който да забрани физиологичните нужди, за осем часов работен ден. А за този на които съм се съгласила да не говорим! Идваме да работим, не някакви сополи да ни правят на луди, защото някой още по-луд им е дал власт. Вчерашно лайно не може да сметне бележката на касиера си, инкасо, че и с притенцията и той не бил ял - да си ял бе да не си затворен и ти 15 часа? Тези наистина се оливат! Нека направят мацето инкасо да видим, кой кого? Дали няма да ни всичките и всичко по обектите и да е облизанко и отвсякъде да блести и пръщи от знание и сила, кото тренировка на военно учение ще е при нея. Вместо да се репчат и почесват да бяха ни направили касиери. Тя от на майка си кътния зъб може човешки да каже, а те дето са ни до задника - не могат!?! Така е по-лесно да наблюдават и да гледат сиир от страни, че и после да имат материал с който да са заети и да не могат да ни сменят! Това не може и онова не става. Това е в тази фирма! Как да стане? - те наемат на ръководни постове най-големите отрепки и искат чудо да стане. Е аз не ближа задници и освен Явор и Светльо, други инкаса няма!!! Ако направят мяцето инкасо ще станат три (сина им даже не става за такова) а те ми сложили Симо! Жалко е защото не изглеждат прости хора, а правят такива изори които и малко дете не би направило! Губят мацката напуска... Питайте докато има кого да питате! 


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте, няма закон който да забрани физиологичните нужди, за осем часов работен ден. А за този на които съм се съгласила да не говорим! Идваме да работим, не някакви сополи да ни правят на луди, защото някой още по-луд им е дал власт. Вчерашно лайно не може да сметне бележката на касиера си, инкасо, че и с притенцията и той не бил ял - да си ял бе да не си затворен и ти 15 часа? Тези наистина се оливат! Нека направят мацето инкасо да видим, кой кого? Дали няма да ни всичките и всичко по обектите и да е облизанко и отвсякъде да блести и пръщи от знание и сила, кото тренировка на военно учение ще е при нея. Вместо да се репчат и почесват да бяха ни направили касиери. Тя от на майка си кътния зъб може човешки да каже, а те дето са ни до задника - не могат!?! Така е по-лесно да наблюдават и да гледат сиир от страни, че и после да имат материал с който да са заети и да не могат да ни сменят! Това не може и онова не става. Това е в тази фирма! Как да стане? - те наемат на ръководни постове най-големите отрепки и искат чудо да стане. Е аз не ближа задници и освен Явор и Светльо, други инкаса няма!!! Ако направят мяцето инкасо ще станат три (сина им даже не става за такова) а те ми сложили Симо! Жалко е защото не изглеждат прости хора, а правят такива изори които и малко дете не би направило! Губят мацката напуска... Питайте докато има кого да питате! 


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
5

Мили хора,чудя се какво точно искате да работите,какво да получавате,какво в замяна да дадете.Работя тук и съм изключително доволна,защото получавам това ,което съм изработила и заслужила.Вие явно не сте работили във фирма, в която под час ядете, под час пишкате, под час напускате работното си място, даже нямате право да станете от стола, да не говорим ,че телефоните въобще не можете да ги докоснете камо ли да се обадите, работите по 16 часа - извънаредни не се плащат,заплатата ,която сте договорили не се дава и закъснява с 2 месеца, работа под напрежение и лошо отношение от ръководния екип. Та не разбирам какво точно не е наред тук - работата е лека и приятна, общуваш с много хора, физически не си натоварен - не копаеш - трябва само да си изпълняваш задълженията , ако нещо не ти е ясно винаги можеш да попиташ - има кой да ти отговори, заплащането е точно и навреме.Между другото за първи път виждам шефове, които работят с работното време на работниците си, никога не са отказали да разговарят с нас, да ни изслушат. Аз си мисля мили негодуващи колеги, че на вас не ви трябват пари, а сте дошли да си запълвате времето и да се чудите какво да искате, да капризничите. И друго -  работим с пари, а не със зарзават - трябва отговорност и дисциплина. Така, че замислете се какво искате и какво ще направите за да го постигнете. Има една истина - за да вземеш трябва да дадеш. Отговорете си на този въпрос и тогава коментирайте. Никой насила не ви кара да работите тук - условията предварително сте ги научили - и щом сте тук значи сте съгласни с тях. И така дайте си сметка за всичко това и тогава взимайте отношение. Приятна работа!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?