Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Едивес ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Осми Приморски полк 99&markers=Варна,ул. Осми Приморски полк 99

Едивес ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 79 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 78


шубе го/я е и не казва!

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
0

Така да взема да се отбележа и аз. Всичко казано до тук е вярно, както и от хората за, така и от тези против, но едно малко уточнение Марияна Атанасова е абсолютно права. Неможе да се чудиш цял ден как да клинчиш от работа, всичко на работното място да ти е на конфитюр (касата и компютърът не да съответстват, ами направо да немогат да се срещнат) и това е без момите "факири" в опитите за кражби, казвам опити защото само те си мислят че никой не ги е разбрал колко и какво са скатали ами се и сърдят когато ги нареждат особено Весо в това отношение е най-големия чак ме радва колко е изобретателен. Но и че по презумция отношението е една идея по чобанско спор няма тове е неписано вътрешно-фирмено правило. Само че съвестните и кадърните винаги се открояват и съответно отношението към тях се променя коренно, а за останалите където са с мозък колкото жълъд само "газ" на педала да не губят концентрация. И инкаса идиоти колкото искаш но айде моля ви се не така всички под общ занменател, а момчетата които са ви прикривали и явните драйфологии и са гледали да не изгорите TOTAL за тях какво "НИЩО" те са от друга фирма сигурно. Така че е хубаво всеки да си направи ясна самооценка и да се вгледа и в собствените грешки а не само да е заврял клюн в чудото канче. Айде стига толкова от мен че много се разлях. Друг път пак ей така за спорта, а и то по тая тема има много за разказване особенно на касиерски изпълнения от класа направо за висш пилотаж става въпрос. Останете си със здраве всички и гледайте по ларж на живота, че инък зор.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Марияна, аз твоето ниво на мислене отдавна съм го минала, но ти моето ниво на правопис никога няма да го стигнеш, така като гледам. Първо научете правилата за правопис в българския език и тогава коментирайте.


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-3

Е аз съм, колежката на Интер, мерси за набутването от ваша страна. Споделила съм само една забавна за мен история. Не е мястото тук на разискването и. Що се отнася до чистенето - никой не ме е карал или бил по главата да го правя. Аз съм преценила тъка и Едит и Весо не бива да биват намисани. Що се отнася до метлата, не съм поискала не съм я получила. Аз за разлика от вас не съм свикнала да ме носят на ръце. Целият ми живот е катотв реалисти - направи си сам или сървайвър - тъка, че не ми прави впечатление чак до там. А ако бъда, честна на вас ви прави защото си считате труда и само си търсите оправдание за да не почистите. 
А за фирмата - в цял свят се смята, че тя е структора която посвоему се определя главно и почти единствено от персонала и. Защото "ръцете" и това сме ние. След като знаете това - дано да осъзнавате, че глупостите и тъпизмите се отнасят главно за вас самите. Какво са виновни Едит и Весо, като са попаднали точно на хора като вас. 
Що се отнася до работната ви заплата и бонусите - първо помислете, какво вие давате и как след оскъдния положен от вас труд искате да получите милиони. За да получиш трябва първо ти дададеш. Започнете да работите тъка както, ако чейнджа бе ваш и вие не Едит и Весо имахте да плащате безбожни наеми, ежедневни разходи за консумативи, заплати за работниците ви, данъци към бюджета и държавата и колко ли щеше да ви остане на вас. Сто процента съм сигурна, че и вие и работниците ви щяхте гладни да умрете, ако работихте за себе си тъка както работите сега за тях. И колко ли приятно щеше да ви е ако всеки ден ви крадяха?
Стимули искате. Внимавай какво си пожелаваш са казали мъдрите хора. Какъв по-голям стимул от този да не работиш на надник а на процент от оборота? А сега какво ще ми кажете за стимула? 
Знам и виждам много негативи, но главните произтичат единствено и само от персонала. Ако бяхте "хора" - щяхте да получите и човешко отношение. Получаваш онова което си и дал. Аз не считам, че на Едит и Весо не им пука за нас. Боли ги наравно с нас, но с времето се опитват да се абстрахират от чувствата си и да бъдат тъпаците които вие описвате тук - благодарение и само на това, че вие всеки божи мен си позволявате да ги лъжете мамите крадете и какво ли още не без свян. Какво си мислите, че са тъпи и не разбират. Те сигурно нямат чувства и не усещат? Щом ги правите на безчувствени тъпаци всеки божи ден, защо пък те дане се държат с вас като такива? 
Аз съм коренно различен, човек от вас. Нито аз, нито вие можем да се мерим. Вие притежавате качества като: завист, злоба, алчност, мързел и куп други. С решението ми да добавя мнение си забраних да обиждам и псувам. Нека спра с описанието до тук преди да напиша нещо много грубо. Аз притежавам висок морал и ценностна система, която не ми е позволявала и едва ли някога ще ми позволи извършването на дейностите системно вършени от вас. Благодарна съм на всичко което съм получила, и не съжелявам и грам за всичко онова което съм нямала на фона на вас в живота си, не съжелявам за онова което живота ми е отнела - защото с вземането на най- ценното в живота ми, съм получила едно огромно сърце, добра душа. Аз може да не се чувствам щастлива, защото ми липсват много неща - благодарение на онова което нося в себе си винаги ще имам шанс да бъда някога. Докато при вас това няма как да се случи - с пари не се нощуват. Много жалко за вас. 
Когато вие пораснете и започнете сами да се борите в този живот. Когато ги няма мама, тати, стринка и бати - тогава може би ще стигнете до моето ниво в мисленето. Аз не мога да ви го променя и никой няма да може, освен суровия живот и времето! Всеки рано или късно си намира майстора и вие ще го намерите. Дано тогава се сетите за днескашният ми отговор тук. 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Щом тъка мислиш... Твоя работа! Какво златен медал ли ще дадът на колежката, на която чейнджа и е винаги почистен и подреден - макар това действие да и ковства да лази на четири крака, и парите за препарат за стъкло и мокри кърпички да и излизат от собствения джоб? И сега ли тъка мислиш? Има ли друг такъв чейндж? - не няма и да има, но кой освен мен и някоя друга колежка забелязваме това? Едит като е толкова умна - колко пъти е стъпила във обектите си тази година? Колко бонуси е дала? Стимулирала ли е някой? Замислила ли се е за момент, как живеем - ние обикновенните хора? Дала ли си е защо прибягват да я крадат подчинените и? НЕ. Е докато не го направи, все ще има олигофрени и шизофреници за работници. Нито аз, нито останалите и работници ще и се молим за метла и нормално заплащане. Но и няма като колежката на Интера, съжелявам но все и забравям името, да лазим за да изчистим глупавия чейндж. А такива хора като мен със времето - със свещ ще търсят, а като колежката - просто няма да намерят. Жестоката действителност е тази. Може да не сте съгласни, но ако бяха умни хора, щяха да намерят начин да ни задържат, не със всеки изминал ден, да ни разочароват със оценката си все повече и повече. 


настоящ служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Много вярно е написаното преди мен, но много ще поспорим за мнението ви за работодателите ни. Не са тъпи, нито пък незаинтересовани. Просто моето мнение е, нищо ама абсолютно нищо не стига до тях. Ако подочуят нещо или някой стигне до тях - бива елиминиран и после пак им се хвърля прах в очите и кал в ушите. 
Ако бъда откровена - всички вие писали тук сте в моя черен списък, защото вие също сте сред отрепките. Преди три години телефоните и на Едит и на Весо, бяха достъпни за всеки и инкасата не си позволяваха волностите които си позволяват сега. Верно тази година ми е третата във фирмата и тя щее запомняща. Със страх идваш, на работа и със страх си тръгваш. Тук наистина Едит е разпуснала юздите, Явор пък тъпана - направо не доумявам как си е извоювал да се държи като хванал господ за шлифера. Само за тази постъпка мога да кажа, че са постъпили глупаво Едит и Весо иначе са много умни и разбрани хора - поне бяха... Тази година не се вра между шамарите. 
 


настоящ служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма е под всякаква критика. Няма нещо което да е наред. На Едит и Весо  не им трябват умни и интелигентни хора - те просто нямат работа тук. Ако случайно си от тях не си прави труда да кандидатстваш тук, защото или те ще те уволнят и никога няма да те оценят, благодарение на прекрасните им крадливи, лицемерни, интригантски и подли инкаса на които имат безкрайно доверие или ти няма да издържиш и сам ще си напуснеш щом се убедиш в думите ми. Тук има най-много пет човека които са честни и коректни, а персонала наброява може би 150. 
Тук ако казваш истината или вечно грешиш или още по-лошо лъжеш. Инкасата крадат както от касиерите така и от Едит и Весо и все оспяват да излязат чисти от ставащото. Тук съм вече четири години, няма за какво да ви лъжа... Това е жестоката действителност. Уж искат точни и коректни хора - но това е заблуда. Търсят най-пропадналите типове за да им работят за без пари и да могат да си правят каквото си искат с тях.  Тук да си приятел на синчетата им е оферта - те взимат по-голям надник от останалите, не им се удържат осигуровки, не им  се държи сметка колко цигари пушат, къде ходят, по колко време ги няма и дори и да се набутат ще им бъде простено... Да му мисли ония който е дошъл за насъщния тук. 
От четири години все едни и същи интриги, все едни и същи схеми, гадно работно време, шибани смени, малко пари и много отговорности. 
Но сега заслужават, всичките тези малоумници на дългите сме ида си вземат парите поединично с разходни ордери и утре ни вест ни кост от тях, тогава може и да им дойде акъла в главата и да се усетят малко. За четири години разходите ми са скочили драстично може би два до три пъти, а заплатата ми е все една и съща - ето я и причината най-доверените им хора да ги крадат, а касиерите да мислят схеми с които да изкарват повече. 
Та шефовете прости като кирки, работата ебана, работното време още повече, заплатата - подигравка, колегите - пациенти от психиатрично заведение повечето, средна част от тях крадливо племе, и останалият дял интриганти и лицемери.  Сам реши дали си за тук. 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами по държанието ти си личи кой е от село,а и честно да ти кажа,произхода на човек не определя характера му.Аз нито защитавам,нито обиждам.Казвам ти истината в очите и по добре вземи я осъзнай,защото докато живееш в България-такива ще са ти работодателите,такава ще ти е заплатата,такова отношение ще си си заслужил.И какво означава "всички с равни права" ? Ако искаш да си делят и печалбата с теб,че да сте равни? "Смешна фирмичка" ? Вземи си направи и развий своя такава,работи на равни начала с работниците си и постигни това,което Едит и Весо са постигнали ... "а дано ама надали" :D И знаеш ли кое е най-забавното?Ти си отишъл/шла при тях да молиш за работа,не те.Работа по строежи и по "Елитни барове" (в зависимост от пола ти и от сексуалните ти предпочитания) специално за теб ще има така,че пробвай в тези свери ;) Там ще си на по равни начала.Айде със здраве


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

я не обиждай Добромир кой знае и ти какъв селски тарикат си като Весо и Едит с голямото самосувствие! Алоуууууууууу я се осъзнайте в една фирма всичко и всички да са Окей трябва да са  с равни права,така че Весо и Едит да вземат да поработят под натиск като нас тогава ще ги питам как се чувстват! Съжалявам ги такива лицемери които правят смешни фирмички за да връзват и тормозят народа !


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интересното е,че всички се оплакват от работата и работното време.Аз искам да попитам-когато сте отишли да искате тази работа-самостоятелно,без никой да ви е карал на сила и ви е било обяснено точно и ясно какво ще работите,как ще го работите и какво ще се изисква от вас за какво ревете?И как бихте си въртели вие бизнеса,ако бяхте на мястото на Едит и Весо?Да се занимавата с 200-300 недорасли и ненаучени на уважение и отговорност пуберчета?Когато се казва "да не се играе на телефоните и компютрите" колко от вас го спазват?Ако работите на поточна линия пак ли ще излизате когато си поискате защото имате нужди?Проблема ви е,че не сте научени на дисциплина,а имате притенции.Колко от вас са били глобени реално?Или колко от вас не са си получили заплатите?Оплаквате се от всичко,но вие какво сте направили за да не получавате въпросното лошо отношение?Да не говорим,че максимум 30% от работещите си приемат работата и задълженията на сериозно.Липсва ви култура на работа хора .. 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не, Красимира, тук не сме "да се оплакваме от работодателя", а да изтъкваме минуси или плюсове, ако евентуално има. За втори път ще си позволя да не се съглася с теб за курсовете, в тази фирма такава практика нямаше 2010 и 2011,  и не вярвам да има сега. И казваш, тяхна си работа, така ли? А нали ти си човекът, който показва на калкулатора (както са те учили) и брои пред клиента (пак като са те учили) сумата, твоите клиенти всичките ли не могат да смятат и не е усещат? Че има недостътъци работата, има, в голяма стемен заслужени заради хора, които не се знаят за какво са застанали зад това гише, но хайде да не си смучем глупости от пръстите..... 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?