Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Едивес ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Осми Приморски полк 99&markers=Варна,ул. Осми Приморски полк 99

Едивес ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 78 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 78


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Работата е жив т*шак, нито на чейджа става, нито в магазините. Преди години мой приятел беше касиер в чейнжа и заради него се хванах, "хубаво било"! Да ама не - по неговото време имало някаква мацка дето ги обучавала, помагала, винаги си вдигала телефона и ти обяснвявала - то така си било по нейното време, защото инкасата са ци били еднакво прости и тогава и сега - първо вика, после те обижда - видиш ли колко си прост, и след това ако ти хвърли малко инфо при добро желание - ако ли не взема парата и си бие шута!!! а сега обучение - т*шаци на рояци.

Абе като цяло може някога да е било добро място за работа и да е имало готини хора, но сега е най-Убиташката фирма в моято може да попаднеш!

Часовете са много, парите малко, осигуровките смешни, виковете много - само че все за нищо, идват инкасата и се заяждат без да има защо - пълни пустиняци!
Шефовете не ги знам, при мен всичко е било точно и не сме имали повод да комуникираме - то и от там може би липсата на комуникация ги е довела до този хал.

С тези в офиса и прочие, е очевадно, че само интриганти и лизачи работят целогодишно - това също е фактор за състоянието на тази фирма сигурен съм.

Няколко пъти се опитаха да ме вкарат в игрите си, ама не им се получи. Тук се краде, мами се, изопачава се истината, поставят се етикети на хората които не познаваш - но ти се явяват някаква пречка в долните игрички или в лансирането на някой техен приятел - поредния наркоманизиран боклук си черната овца - върху теб изливат с кофите помия след помия. Тази помия се разпространява по бързо и от пандемия след "умните" касиери, всеки от тях пък я доокрасява и размива. Накрая стига до шефовете, които ти лепят поредния етикет - крадец, интригант, лъжец, измамник и какво ли още не - без да имаш вина и да си направил нещо. Колкото повече се опитваш да изчистиш името си - толкова по-голяма става интригата и помията. Няма вариант в който нормален, образован и добър човек, да не е нарочен от някой от шефовете благодарение на тези простотии. Ако си човек като мен който се абстрахира от мнението на околните за цебе си и знае на какво е способен, можеш да оцелееш и да изкараш сезона. Но за човек който има своите емоционални тревми от миналото - имаше една мацка осиновена - което беше прекрасна, но не си вярваше - ей тогава си тотално сринат емоционално. В бизнеса няма чувства, това е общо прието - но ако цобствениците бяха допуснали да има - съм сигурен, че нещата щяха да са по добри днес - защото щяха да бъдат заобиколени от приятели, а не от сган.

Това е фирмата към днешна дата - сган, която е над обикновенния работник и дърпа конците и на теб - тъпия работник и на шефовете, като умишнено предава манипулирана и грешна информация с цел да ги накара да действат кокто е угодно за тях - поредната мафия - както в държавата - но ако в държавата са тиквата и каскета - тук са офиса и инкасата...

На всички нормални хора Ви казвам - намерете си по-добро място от тази фирма, не си заслужава да си тровите нервите, да не спите и да се ядосвате заради тези "прости" хора, които така или иначе ще ви вгорчат лятото. За наркоманите и дебилите - тук ви е мястото -никъде другаде, няма да ви вземат и да ви търпят - тук ще сте на почит.

А онези които предвид всичко още се чудят дали да започнат тук нека се стегнат и си намерят по-гобро място, щом тук са Ви всели, ще ви вземат и другаде - не се самонаказвайте като избирате да започнете тук - няма да можете да се справите,ще спите 4 часа, ще се лее помия след помия по-ваш адрес, ще останете без нерви, без лято, без живот за няколко месеца - за да вземете едни пари!!!

ПАРИ СЕ ИЗКАРВАТ, но ИМЕ, ПРИЯТЕЛИ, ВРЕМЕ - назад не се връщат.

Сами си решаваите дали си заслужава! Аз загубих достатъчно нерви, време, сън, приятели, гаджето си за три месеца - така, че никога повече няма да се хвана на сезонна работа с подобни смени и най-вече колеги и началници - п*тки!


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
1

Работата е супер динамична,има възможност за изкарване на доста добри пари.Едит е доста готин човек,Весо е малко странен тип-ретро мутра,но и той не е лош като подходиш правилно.Сезона минава доста бързо и забавно,макар и работното време да е по 15часа на ден,с транспорта-16.Единственият проблем са евентуалните ви колеги,които в повечето случаи са събрани идиоти от кол и въже.Не можеш да се чувстваш комфортно и да си вършиш работата с кеф във фирма с колеги идиоти,наркомани,лицемери,и супер интриганти.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих за тази фирма и никога повече не бих, се върнал ако ще не 1000 ами 25000 да ми е заплата.
Заплащането пълна подигравката ставах в 6 за да хванеш автобуса за работа прибираш се с 00.00 и си лягаш в добрия случай в 1:30, за 45 лева на ден и минимални осигуровки естествено. Ако някой се слави с математиката, сам може да стигне до моя извод часовата ставка във фирмите... не е една - собствениците им държат, магазини, аптека, чейнджове и навсякъде условията са еднакви е под тази на минимална работна заплата в страната!
Осигурен транспорт, ама не в този живот, от варна до златни да, но ако живееш на места където въпросният автобус не минава, или на Аспарухово примерно, транспорта никой не ти го покрива и осигурява!
Уважение,в тази фирма не знаят значението на тази дума... инкаса от по десет и повече години - визирам Явор те прави на маймуна всеки божи ден, и тъй като ти си прост работник си длъжен да го търпиш...
Той най демонстративно си сменя, междувпрочем зад гърба на собствениците и му се разминава всеки път, но по неведоми пътища на съдбата, самите собственици и управители на фирмата го толерират и защитават, нека си го държат и той нека си прави далаверките и да си взема и заплатката... все ми е тази за тяхна сметка е всичко...
За уважение, може да говорим само от двама човека, това са Едит и Весо, грешно сте ги описали, не са глупави, за Петер не съм на сущото мнение, но за тях мога га ви кажа и ценят и виждат и дават от себе си, стига вие да им покажете че заслужавате подобно отношение и стига Явор и мафията му от инкаса да допусне това... ама ако ме питате усилието е излишно... те имат една груба грешка като управители и собственици - а именно слагат етикети на хора който не познават и не дават и шанс да опознаят, вярват на хорските приказки - главно на инкасата или комплексните управители и не си изграждат свое мнение и наблюдение върху работника. Учил съм психология и чакар и да съм разменил само няколко реплики с всеки по отделно от Петер, че с Веселин и накрая с Едит - мога да ви кажа кой какъв е: Петер е човек който никога не е дал всичко от себе си за нещо, никога не е оценил усилията хвърлени за самия него, в живота си той не цени нищо, самодоволен самохвалко без покритие, но в никакъв случай не е глупав, има ум като на бръснач и сърце на лъв... За Веселин мога да кажа,че стои изолиран, сам, пред хората е с каменно изражение и строг до брз божие, но стойката и очите не лъжат, справедлив, много принципен и забавен, душа човек е, сдържан но емоционален, прецизен, думата му е закон, увен, всички го наричате тъп борец, но ще ви кажа, че е много начетен в интигуващите го направления... Много повече е от това което виждам в коментарите ви и много повече от това което виждаха колегите ми.
Едит,е най-прекрасното нещо в тази фирма, защото тя е човека който носи изцяло всичкият товар на всички дейности във фирмите, тя мисли за всички и всичко, тя не само че е майка и супруга, а е и светата майка във фирмата, и не мислете че е просто мила и грижовна, много много повече е, тя е стожерът в нея, тя е безкомпромистният питбул и в същото време кадифена ръкавица...
Привилегии освен за Явор и компания няма и там комплексните управители които са,от части и офиса... ама до там... ако имаше и те бяха базирани на труд и учения, щеше да има еднакво умни с Петер, Веселин и Ефит за всякакъв вид работници,а такива както знаете са рядкост тук.
А би трябвало да има,и майки с деца и кадърни и доста образовани хора който да водят обучение и да са на видни места във фирмата, лошото е не че никога е нямало, а че Валя, Васил, Явор, Диана и други така завъртат винаги нещата, че да няма... тези които стават и който си вършат супер работата са с много уорици и забележки и просто колкото и да са упорити, биват премахнати защото са просто пречка за тях и потенциална заплаха...
Фирмена сугурност също няма, сами се досещате предполагам защо... за тези който не навързват две и две: инкасата и комплексните управители имат влас с която изхвърчаш още същия ден от работа, просто защото не си им симпатичен или угоден...
Местоположението също е ясно, особенно след като съм ви написал кога ставаш и кога лягаш... отватително, златни пясъци, не се допуска да идвате с личен автомобил на работа, не се приема като обция и не ви се дават пари за гориво!
Колегите са както тотална греда и пълна измет, така и злато и безценен капитал... зависи с кой ще се събереш ибтигантите, подмазвачите и олигофрените - подръжмоците на Явор или отцепките с акъл, аз поне докато бях там имаше една мацка Марияна и още една но на нея не и помня името,залепяш се до тях и влизаш в групата на Шаро... вечно си пецакан откъм обект, отношение на инкасата, работа, смени графици, но пък мацката е стабилна и винаги помага с каквото може... а и спиш спокойно покрай нея, няма липси,няма неясноти, няма проблеми, а и да има - тя знае решението на всички!
Работна среда зависи от бюрото или магазина,в едноте с кон може да играеш, в другите,няма къде да си опънеш краката...
Това е от мен, вие сами решавате!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ебаси Фирмата,ебаси бившите и настоящи служители. :Д ОТказахте ме няма да работя в тая лудница.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-3

Минаха доста години откакто нямам честта да работя за въпросната фирма,но не носталгията ме доведе до този форум.Прочетох мненията и ми направи впечатление, че повечето от тях са с достатъчно правописни грешки, за да бъдат писани от "личности".Както и да е .То при мен си е професионално изкривяване.
Конкретно за самата фирма.Работата е подходяща за студенти, хора със свободно време за губене.Не виждам какви толкова сериозни умения развива човек, който по цял ден стои на едно място и оперира с Ексчейндж Мастър.С нея може да работи и маймуна.В случай, че математиката не е във вашата кръвна група - не вие тук мястото изобщо.Работното време - продължително , ако не сте на смени е много тежко.Природата ни е дарила с отделителна система , която си иска своето.....тук ще ви убедят в противното.Аз лично не съм спазвала подобни приумици да чакам с часове да дойде инкасо.Като ми се ходи - отивам.На никого обеснения не дължа.Това , че ми се пикае не ме прави несериозен човек.Към мен лично гадно отношение от страна на Весо и Едит не е имало, но съм виждала такова спрямо други бивши колеги.Разговорите за това кой краде или не -научена съм да говоря за неща,които съм видяла.Другото са свободни съчинения.Но не обвинявам тези,които са го правили, защото са били ощетени от гледна точка на осигуровки на 100%.Как човек,градящ бизнеса си на гърба на студенти и незнаещи правата си деца ще търси отговорност и коректност???Моята заплата е била добра - и повече отколкото сме се договорили съм взимала- истината си е истина , но и доста нерви съм изтрошила.Имаме си имена,грозни са вечните обръщения - "момче"и "момиче",както и тъпи изрази от средата на 90-те в мутренски стил.Някой може да го определят като чувство за хумор-за мен е липса на самоуважение.Също и факта , че си позволяваш да крещиш.Някъде из коментарите прочетох, че било привилегия да те назначат от първия ден на постъпване- нищо подобно.Това е задължение.Има си закони в държавата ,в която живеем.Това , че има работодатели, които се правят на луди е друг въпрос.Относно глобите- като имаш съмнение,че еди-кой си работник не си върши задълженията - уволняваш го и наемаш друг.Глобите са били на мода по времето на "Робинята Изаура".Ама нали не осигуряват на реална заплата и си позволяват волности.Отношенията между колегите- все още пазя приятелства от онези години,но не са много.Имаше "готини" хора по мое време, но доколкото виждам и чувам са си отишли.Поздравления за Васил Димитров-радвам се за теб.Възможно е да си ги чувствал като семейство,ние не сме били приятели с теб, но от кратките ни срещи останах с убеждението , че възможностите ти не се ограничават до тези на инкасо.Късмет ти желая!!
За тези , които сега се чудят дали да започнат работа - имайте едно наум,че условията са тежки-договаряйте се за осигуровки и заплати.Никой насила не ви държи-като не ви допада- напускайте и толкова.За характера на шефа вече ви стана ясно-говори глупости и вика с повод и без, но пък си плаща заплатата навреме.
Аз лично никога не бих работила отново по този начин ,но всичко е въпрос на избор!!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, моето мнение за въпросните фирми и собственици и коренно различно от споделеното предходно!
Мойте известия, но това е фирма в която се държат човечно с всеки работник, стига той да осъзнава това! Тези които работят и си вършат кадърно работата получават онова което са заслужили, респективно онези които са дошли за присъствие на работа или изобщо не са благоволили да дойдат на работа биват санкционирани!
Как очакваме да се държат с нас като хора, ако ние не се държим като такива?
Тези които нямат, чувство за отговорност и смятат, че само отсрещната страна им е длъжна, какво право имат да търсят уважение и коректност от работодателите си?
Това, че някой ви е дал възможността да бъдете хора и шансове в аванс наемайки ви от първия ден - не заслужава ли уважение?
Това, че ви предоставят възможност да се обучите и да започнете работа, не Ви ли говори нещо?
Защо все виждаме лошата страна на монетата, защо не си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че получихме лошо отношение и не заслужихме уважение - благодарение на нашите поредици от грешки, нашето нехайство, нашата незаинтересованост, нашата безотговорност, нашата неподготвеност, нашето незнание, нашата некадърност и некомпетентност?
Защо за миг не бъдем честни и открити пред себе си и пред света и не си признаем вината и не започнем да я търсим първо в себе си и после в околните!
Тук форума прилича на лична драма - извинете!!! Тук би следвало да се обсъдят условията на труд, заплатите, отношението както нашето така и на нашите работодатели и колеги към работата! А имам чувството, че сме на седянка около блока с старите хора който за да не бездействат одумват миновачите и съседните!?!?
За прекаленото време в тази фирма, аз лошо не съм видяла нито от Едит, нито от Веселин! Мога да го твърдя с ръка на сърцето - не защото не са ми викали, не защото всичко е било гладко - а защото каквото и да е станало и както и да са реагирали са били в пълното си право, а аз съм сгрешила!
За четирите години във фирмата аз не съм видяла някой който да работи честно и коректно да бъде ощетен по някакъв начин!
За всичкото това време съм видяла обаче поне 100 други случаи в които вие - пишещите противни и крайно просташки, за мен мнения - сте се отнесли крайно некоректно и непочтено с въпросните работодатели които не пропускате повод да оплюете!
Да има една много стара поговорка, която смятах за вярна до преди да постъпя на работа в тази фирма, а именно: "От жаба перо и от богат - добро не дей да чакаш!" Поговорката е в грешка, тъй като трябва да се опоменае богат на какво - всички виждате "огромната" печалба на вашия работодател... А печалбата на точно тези работодатели не е нещо за което някой може да мечтае, не защото съм запозната с цифровата и стойност, а защото съм видяла безсънните нощи на "боклуците" които ви осигуриха, работа и заплата, платиха ви дължимите осигуровки и спазиха всичко онова което Ви обещаха от самото начало! Видяла съм денонощният им труд и усилията по Вас, не забравям и факто, че живеем в България и тук данъците и осигуровките и глобите и какво ли не ти дерат кожата без значение кой си работника или работодателя... Добавила съм убийствените наеми за обектите в който Вие меко казано идвате да се наспите и убиете времето!
Е сега кажете ми вие колко струва безсънието на тези хора, колко струват нервите похабени по Вас, кажете ми колко от Вас работиха усърдно и не изпуснаха нито един клиент - тези пропуснати ползи за които вие сте отговорни колко струват?
Всички оценихте вашият труд и запла - моля Ви, ако имате малко съвет направете обратната сметка - вие отплатихте ли се? Вие какво дадохте? А заслужихте ли полученото?
Е след като прочетете моето мнение, ако не ви е срам, да признаете какви некадърни работници бяхте, продължавайте да плюете и хулите хората които ви подадоха ръка когато се нуждаехте!
Аз за вашето поведение мога да кажа само едно : "Направи добро и изяж дърво!" ...
Благодаря Ви за вниманието!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Димитрова, добър съвет ! Без грам да се извинявам, ще кажа, че шефовете там са боклуци, използвачи с връзки в НАП и бюрото по труда. Всичко там е една пълна пародия. Не преувеличавам дори най-малко. Замислете се, как наемат хора веднага в момента на интервю. Аз поне бях така. Казват ти тук няма конкурс и, ако прецениш почваш. Нямам думи за фирмата.


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Ще се опитам да разкажа и моята история в тази фирма( Дивес , Едивес, Съншайн14 – различни фирми, едни и същи хора, може би не е случайно), въпреки че вече 3-4 дена се опитвам да открия логиката в действията на тези хора.
Кандидатствах по обява за позицията ОФИС СЪТРУДНИК (в офис на Зл.пясъци), преминах интервю – на първо впечатление всичко изглеждаше нормално. До няколко дни трябваше да получа отговор от дали съм одобрена. Съобщиха ми, че са спряли на мен и още едно момиче и искат да ни пробват за по 1-2 дни коя как ще се справя със самата работа. . Когато отивам се оказва, че момичето, което трябва да ме „обучава” е там 2 седмици преди мен и няма и представа какво точно ще се прави, докато аз съм там през тези 2 дни те продължават да си водят интервюта и насрочват срещи за същата позиция. Минават 2 дни, в които аз не придобивам почти никаква представа къде точно ще работя, с кой и какво. След няколко дни получавам обаждане, че те продължават да провеждат интервюта и още не могат да вземат решение. „Шефката” Едит - харесала ме, но съм била прекалено тиха и недостатъчно нахална, като ми викнел шефа как съм щяла да реагирам… Не знам как трябваше да се държа – първи два дни на работното място, мисля че всеки нормален човек се старае да създаде добро впечатление, но явно представите на тази жена за добро поведение са различни (както и в последствие от думите й разбирам, че те търсят предимно жени –млади, да не са грозни и да не са дебели – шефа не харесвал такива! )
След още 3-4 дни чакане получавам ново обаждане –имаме още една кандидатка, но ти стой на „stand by”. След още няколко дни чакане вече успяха да ме предизвикат и звъня аз да питам изобщо ще става ли нещо или не, 2 седмици тази жена не може да вземе решение, а аз си губя времето да ги чакам. Отново чакам обаждане до края на деня този път.. Естествено тази телефонна комуникация е с момичето, което трябваше да ме обучава първите дни. Тя се води на същата позиция ОФИС СЪТРУДНИК, но си е чисто и просто асистентка на Едит, да й върши неприятната работа. Обаждането идва след 2 дни гласи следното „ Утре те очакваме да започваме да работим, тъкмо и шефа ще е тук да се запознаете” … И ето тук най-голямата ми грешка, че въпреки цялото това мотане 2 седмици аз не се усетих що за хора са това и се съгласих. Отивам на следващия ден, отново почти никакви пояснения , въпросния шеф така и не идва, защото няма къде да паркира и така цяла седмица аз си ходя редовно, единственото нещо, което правя е да попълвам една справка (трябвало да става максимално бързо,защото шефа така иска и не стане ли започвал да вика), да правя компания на асистентката и да се опитвам да разбера какво точно не им е наред на тия хора.
През това време ми казват да не бързам, но да си вадя необходимите документи за подписването на договора. Въпреки че имам рожден ден ходя по болници и съдилища, за да не губя повече време – 3 седмици се занимавам с тях, а още не съм подписала договор. Нося документите (медицинско за работа 15лв, свидетелство за съдимост 7лв) още на следващия ден (петък) ги нося в счетоводството и там най-кривата счетоводителка на света трябва да подготви договора, но това ще стане в понеделник. Аз съм вече щастлива и спокойна, че съм започнала работа след дългото търсене, въпреки че съм чакала 3 седмици и съм сигурна, че последната една няма да ми влезе в договора и да ми се плати, майната му аз само трябва да си сложа подписа и договора започва да си тече.
Уви…. В понеделник до обяд всичко е както трябва, попълвам си справката, засичам си времето, стремя се да съм все по-бърза и си чакам договора. „Асистентката” ще ходи на оглед и ми казва да отида с нея. По пътя тя ми казва „ Много ми е неудобно да ти кажа, но няма да се получат нещата” аз съм в недоумение, дори не мога да се усетя за какво говори „съжалявам много, но преди малко Едит ми каза да ти кажа, че шефа не е съгласен” -„ Моля ?! С кое не е съгласен ?!” –„ ами не знам точно, тя така ми каза.Много съжалявам.”
Мен това съжаление естествено изобщо не ме топли и след като побеснявам, започвам да се радвам, че Господ ме е спасил навреме от тия хора. И въпреки радостта ми все още се опитвам да намеря логика в действията на тези хора.
След като отидох да си взема документите при счетоводителката се оказа, че всичко е било готово, дори ми беше попълнила трудовата книжка и се наложи да анулира написаното…
Още на следващия ден отново имаха обява за същата длъжност.
Работила съм на много места, вярно че в нашата страна почти всеки работодател е некоректен и гледа максимално да извлече от теб, срещала съм какви ли не хора, но тези определено бият класацията ми за глупост, наглост и некоректно отношение !!!
За малкото време, което прекарах с тях мога да кажа само – ХОРА БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ФИРМИ. ТАКИВА ХОРА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОСТЪПЯТ НЕКОРЕКТНО С ВАС !!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,реших и аз да изразя мнението си като бивш служител на фирмата.Истината е,че нищо положително не мога да кажа..отношението на шефовете (Едит И Весо ) към работещите в чейндж бюрата е меко казано отвратително,държат се с работниците си като с пълни боклуци,нямат елементарно отношение към теб като човек,според тях хората,които работят за тях са някаки роби,които нямат никакви права и могат да ги експлоатират както си искат.Крещят ти по време на работа за всевъзможни глупости,когато няма оборот най-вече (понеже,разбира се,ти си отговорен за това,че никой не е минал покрай чейндж бюрото цял ден и съответно те не са изкарали 1 лев),нямаш нормална обедна почивка,ядеш,ако си си взел нещо или ако евентуално имаш време да излезеш набързо да си вземеш нещо за обяд,което е просто безумно.. чакаш инкасото да дойде и да стои на касат,доакто ти отидеш до тоалетната,което ако се случва много често отново започват да ти крещят и да ти подвикват и ти едва ли не трябва да се чувстваш виновен,че ти се ходи до тоалетната и че имаш физиологични нужди.. изобщо пълна експлоатация,мен лично ме глобиха 20 лв един път,когато се обадих на инкасото и му казах да дойде,за да отида до тоалетната,чаках го може би 40 минути,след което му се обадих,той ми каза нещо от сорта на "зает съм,не ме занимавай" и аз заключих касата и отидох,след което след няколко минути се върнах и той вече беше там бесен,че не съм го изчакала.. и ето такива неща се случват в Едивес,меко казано ужасно отношение към служителите,нечовешки условия на труд,работа като робот по 15 часа и ниско заплащане.Ето това са Едивес. Аз лично отчитам като грешка работата си там и ако тогава бях със сегашното си мислене,бих напуснала на първата седмица и със сигурност не бих изтърпяла всичко това. На никого не препоръчвам работата там,даже Ви съветвам,хора,не правете тази грешка,на това място ще ви унижават и експолатират за някви мизерни 600 лв!Не мисля,че си заслужава..


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Друго може да не е точно ,но заплатите са точни.Миналата година получих последната си заплата точна до стотинка и на време.Смисъл в срока който са казали в началото на сезона че дават заплати тогава се дава.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?