Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кенвело България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Перущица 8&markers=София,ул. Перущица 8

Кенвело България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм настоящ служител в тази фирма и мога напълно да опровергая коментара на г-н Ивайло Викторов. Как е клиент, а знае толкова подробности за нея - запащане, работно време, почивки!!!Вярно е,че работата е много и има достаъчно за всички. Поради този факт не мисля,че има хора в тази фирма, които бездействат - независи му на каквато и да е длъжност.  Мисля, че са достатъчно коректни от кам заплащане и за разлика от много други фирми си спазват клаузите от договора. А за управителите, те са с най-много работа и задължения в магазина...няма как "да пият кафенца по-цял ден..."или разни такива нещица. От както работя в тази фирма не съм разбрала да има напуснали, а само уволнени, за което хората сами да преценят... Мисля,че ако си върши добре човек равотата в тази фирма ще го оценят.


клиент

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

 Нямяте представа за какво става на въпрос Това което ще напишапо долу е само част от реалността Парите ги бива обаче има хора с незаслужени повишения и надути като балони Незнаят как се пишат графици не ти дават почивките които са описани в договора не ти дават и да пикаеш а някои ходят да пушат по 4 пъти извън почивките Управителите пият кафета докато касиерите им вършат задълженията спят със продавачките Абе уж КАМЕРИ има- ама никакъв контрол над тях-управителите Сякяш са миропомазани и недостижими като работят като такива в Кенвело Да не говорим че нямат необходимото образование- А тези които се блъскат- ядят попарата с вилица- абеее все едно съм в казармата и трябва да лижа задника на ротния че да ида да пикая Да не говорим че 80 % от стоката е китайска купена на лев за килограм а останалата е 20% чешка шита на ишлеме в бургаското пристанище на някой голям кораб Мениджърите със сигурност са свесни и разтропани хора тичат по областите и събират трошичките като пчелички за да могат ТЪРТЕИТЕ-УПРАВИТЕЛИТЕ да издрискат всичко през гъзовете си


шубе го/я е и не казва!

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-2
Работна среда
-4

Това е една добре разрастваща се фирма. С верига магазини за дрехи. Смятам че в тази фирма работят доста не кжалифицирани хора, особено в централният им офис. Управляващите взимат отношатение към някой личностти лансират ги, а останалите служители нямат никакви права.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?