Подробна оценка от Людмила
Страхотни са. Преди време работех в Рекламния им отдел. Внезапно чичо почина в Москва. Без да се замислят платиха да му пренесат тленните останки в България, за да не губя време да ходя дотам, а да пиша рекламни текстове.
Изключително некоректна фирма! При поръчка от онлайн магазина им изпращат разопакован продукт, който видимо е използван и не е нов, при положение че в сайта пише че е нов! Хора що не се преименувате на ОЛХ ??!??!!
Подробна оценка от Иван Стефанов
Бай Ангеле, явно не говорим за една и съща Зора! Аз пиша за Зора в град ВАРНА, ти ми пишеш за Зора в град Пловдив. Ела и се разходи до Варна да видиш какво чудо е, от кол и въже са ги събирали 90% от персонала е за детската градина.
Подробна оценка от Ангел Иванов
Бях клиент на Технополис, но последните 4-5 години пазарувам само от магазин Зора до Метро жк.Тракия. Купувал съм почти всичко за дома и съм много доволен от обслужването на персонала. Купих последно смартфон и телевизор момчетата на секторите са страхотни и готови да помагат винаги. Хубаво е да има млади хора радвам се.
Със по долния коментар не съм съгласен ,как не ви е срам да пишете такива неща ,е пъпчясал и.т.н. Явно на вас светът е крив господине.
Подробна оценка от Иван Стефанов
Миналата година се наложи да сменям телевизора и ходих в Зората до Метро като се надявах да получа адекватна информация относно продуктите и новите технологии на телевизорите. Персоналът който е като излязал от детската градина (единия беше пъпчасал, другия с девствен мустак) на видима възраст около 18 се държа грубо, спори и обижда клиентите си, че не знаят и не разбират! Абсолютни кретени и шебеци, мястото ви е да копаете някоя нива с тикви.
Назначават те и след 20дни ако получиш трудов договор е добре,каквато едно а всъщност получаваш мижави пари който на всичко отгоре ти правят и удръжки за липси ,ако успееш да вземеш 650 лева за цял месец е супер,скапват те от работа по зле и от хамал,интриги между стар и нов персонал никакво уважение към новите служители те пречат с две думи на старите и всичко е въпрос да те използват буквално 6 месеца като роб.Краде се от управител и касиер и се приписва на клиентите който няма как да откраднат нещо ,но за сметка на това се отдържа от заплатата на персонала Ужас никога не бях попадала в такава фирма.Работи се по график който управителя прави и винаги неговите хора са с добър график,а другите работят по всички национални празници ,който не се заплащат както е по Кодекса на Труда.Ако искате да си изгубите времето и да работите без пари може да започнете в тази фирма
Магазина запада с всеки един изминал ден повече и повече. Влизам и ми казват магазина е в ремонт, а реално работи. Защо не го затворят така и така нямат стока. Даже и от таваните капеше някаква сива течност, което е показателно какъв ремонт тече...
ЗОРА - М.М.С ООД
Става въпрос за магазина, който е в индустриална зона.не коректни ,служителите се мъчат да те убедят в нещо до такава степен,че едва ли не ти клиента си бавно развиващ.купих прахосмукачка робот намалена от 800 лв на 600 грубо,защото уж била надраскана само и за това,оказа се че постостояно се връща на зарядно връщаш ами ще я поправят да,ама така аетикула ввче не е нов на третият ден я върнахме и един месец чакаме за уреда който ввче лично за мен е вече втора употреба.Некоректни,не отговарящи на длъжноста продавач-консултант, незнаещи и неможещи.А за другия им магазин, който се намира на ул.цар Симион мога да кажа,че са уникални благодарение на тях веднъж като влезнах за нещо не си спомням точно Какво ме спечелиха като клиент
Подробна оценка от Bunny
Не си хабете времето да ходите на интервю дори не са си направили труда да прочетат CV то което кандидата им изпраща казват че независимо дали си одобрен или не ще получиш обратна връзка и дотам .