Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интер Алианс ООД /img/frontend/nomap.png"

Интер Алианс ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 49


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Крайно разочарована съм от "Бритиш Академик Център".Материалната база е под всякаква критика, лятото не се издържа вътре от задух и жега, дъска за писане има, но маркери НЯМА.За климатик и дума да не става, то няма касетофон за занятията, пък камо ли други екстри.Работят с изключително стари учебници - дават копие, на което наистина нищо не се вижда от картинки и т.н. Да спомена, че за половината от упражненията в учебниците е необходим касетофон, а поради липсата на такъв, се кара през просото.
Служителите са любезни само докато не вземат парите от клиентите, след това сменят бързо тона.Даже и да имате въпроси към служителите..те са твърде заети със фейсбук, за да ви отговорят.
Обещават много , а не получавате нищо всъщност!
Гарантирам Ви, че ще съжалявате за избора си, ако се запишете там.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

много точно и коректно отношение на г-н Славчев,и служителите във фирмата,така,че плюнкаджиите да слушат когато им се разясняват условията,а да не се реят в облаците


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Такааа, значи който иска да почва работа в тази фирма или да ходи на курсове, да чете добре. Кандидатствах за работа, обадиха ми се инревю, но понеже съм "стрелян" заек реших да си направя проучването което може само да ми помогне, но не и да ми навреди, защото повечето информация те прави по-сигурен и по-силен. И такаааа прочетох първо мненията от тук и тръгнах в две посоки.
1.Собствено проучване и,
2. Помощ от приятели най-вече чрез фейсбук
Това е каквото открих изводите са си за вас:
1.Истина е че центровете "Интер алианс", "Бритиш академик център", "Алфабет", "Европейска школа знание", "Кеймбридж", "Лонгман център" са под една шапка, т.е. са едно и също нещо. А направо паднах от смях, когато отидете в "контакти" и видите телфоните на всички са едни и същи, различават се само по една цифра накрая.Както и да е за това, но това води до извода че ако има недоволни от едната "фирма", отиват в друга, но в края на въдицата е пак същия риболовец.
2. Има един сайт www.navet.govermment.bg - тоест Национална агенция за професионално образование и обучение. Там в Информационната система като влезете може да проверите курсове, професии и специалности предлагани от лицензираните ЦПО. Та влизате натискате регистър на лицензирани ЦПО и пишете"Интер алианс"ООД , гр. Пловдив и какво виждате- НИЩО! След това се връщате и по-долу в менюто пише регистър на ЦПО с отнета лицензия, пак пишете фирмата и т.н. натискате и какво виждате- че въпросната фирма е имала лиценз 200512302-статус ОТНЕТА! ОК, някой ще кажат че това не е същото при курсовете които се провеждат в момента. Аз не съм Петко Бочаров но ще кажа, ДА ама НЕ!Има нещакоито са ги вкарали в релси но като цяло нещата са чист въздух и студена вода.
3.Чрез приятели във фейсбук се свързах с 2-ма бивши служители на фирмата. Говорих с тях. Откровенно много лоши неща по отношение на заплащане, работна обстановка и отношение с преки ръководители,а да не говорим пък за отношението към недоволни курсисти... всико друго лошо което чух го оставям в гравата "субективно"- т.е. няма как всичко да е лошо, все пак нещата "някак" се вървят или се бутат.
4. Най-накрая ако все пак ви се занимава да разберете как се получава това че най-вече последните постове са от все доволни служители и клиенти, ще ви кажа че има начин как да се проследят IP-та, сървъри и т.н. и да се разбере откъде са писани /в това трябва да внимавам и аз и за това пиша от едно заведение-хахаха/ а пък кога са писани сами можете да видите че всички са в рамките на няколко дни.Тоест нещата намирисват на shit-това е за всички които са минали курсове по английски там. Шегувам се!
Та това е от мен. И съветът ми е винаги ама винаги проверявайте евентуалния ви работодател и всичко около неговия бизнес и отношения с персонала, за да не сте поредното канарче, има достатъчно начини вече. Един-два дни напън е по-добре от проблемите в които може да озовете след това. Успех на всички в търсенето на работа.
 


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте!
Настоящ служител съм във фирмата и когата случайно попаднах на този сайт бях ужасена!
Какви са тези глупости?
В тази фирма смело мога да заявя и заставам с името си зад думите си,работят кадърни хора.Ние целият екип  се грижим за това клиентите ни да получават най-качественото и изгодно обучение в града.
Работим и винаги ще работим само и единствено в полза на Вас-нашите клиенти,за да получите едно ефективно  и квалитетно обучение!
Колкото до общуването между колегите -това ,което сте написали е абсолютно противоположно на реалността!
Всички работим заедно и усилено като един голям и сплотен екип,защото така работата върви и нашите хиляди курсисти са доволни и се връщат пак и пак ,стигат до високити нива и взимат сертификати FCE,CAE, CPE,TestDaf и други.
Колкото до отношението на управителя на фирмата искам да Ви кажа,че той е един много добър работодател,разбран и отговорен човек.
Стига сте писали глупости,не са във Ваша полза,защотото който е дошъл,той се е уверил,че това което предлагаме ние е най-доброто в града!
Елате и се уверете сами!
 
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тези който записват са толкова мазни, толкова обещават едва ли не че звезди ще ви свалят. Даваш капаро, чакаш, чакаш, чакаш - после вече не са толкова любезни, после пък хич. Казват ти капалото не играело роля, пък го искат


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Служител съм във фирмата от м.ноември 2012 г. По отношение на изплащането на възнаграждението няма никакви проблеми – в срок и в пълен размер съм получавала заплатата си, а относно писанията на които се натъкнах, споделям, че бях ужасена и благодаря, че прочетох всички тези лъжи и отблъскващи неща едва когато вече съм част от екипа, тъй като не отговарят на действителността и мога да потвърдя, че според мен това е тенденциозно и целенасочено. Може би е част от нелоялната борба за оцеляване в кризата, но едва ли това е начина да елиминираме конкуренцията. В днешно време всеки може да напише нещо и да се скрие зад измислено име, без да носи отговорност за достоверността, но замисляме ли се кому е нужно това, помага ли и на кого е полезна тази помия. Факта, че при нас хората продължават да се записват за следващите нива на обучение е най-красноречив. Това колко си успешен и конкурентен на пазара се определя от постигнатите резултати, а не от анонимни драсканици по форумите. Ежедневно се срещам с доволни клиенти и мисля, че това е важното – всичко друго е преходно и плод на нечисти намерения – днес се пише за едни, утре за други и така според форумите не остават коректни фирми и личности, а аз познавам и непрекъснато се срещам с  доволни клиенти – доволният клиент е критерий!


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като част от екипа на тази фирма, бих искала да помоля всички вас - бъдещи наши клиенти и партньори - не вярвайте на написаните по-долу клевети и лъжи по отношение на нашата фирма, работа, работодатели, условия и всичко свързано с нея.
Не е мое право да класифицирам хората, които се изразяват с низки и неморални изрази и всеки, който си позволи да го прави си носи отговорноста за това. Но е мое право и отговорност да застана достойно СРЕЩУ изречените злословия и хули и да защитя както моето, така и името и честта на фирмата, в която работя.
От опита ми, от взаимоотношенията, които поддържам с всеки един наш клиент, с колегите ми и с работодателя, знам и съм убедена в неправдоподобноста на по-долу написаните лъжи и доноси. В момента ще пиша лично за себе си, защото заставам зад всяка изречена дума от мен, но вярвам, че всеки един съвестен и добронамерен човек, свързан по какъвто и да е начин с тази фирма ще сподели и подкрепи написаното от мен.
Работя в съвременна и утвърдена организация, която е доказала качеството си на работа във всичките 13 години съществуване и непрекъснато развитие. За това свидетелстват всеки един отзив и изразено мнение на нашите курсисти, подплатени с успех и придобити знания и умения.
Условията на труд са прекрасни и са съобразени както с нашите нужди, така и с комфорта на клиентите ни. Работя в чиста, съвременна и спокойна обстановка с всички необходими удобства.
Отношението на г-н Славчев лично към мен е много добро, отзивчиво, разбиращо и съпричастно.Във връзка с трудовото възнаграждение - то се получава редовно и до този момент не съм имала какъвто и да е проблем с това. Относно размера на заплатите,който се коментираше по-долу - това са споразумения, които се подписват при нашето назначаване и всеки един от нас по своя воля се съгласява на това, което му се предлага. Когато нашият труд има резултати, той ще бъде възнаграден подобаващо и повярвайте, г-н Славчев вижда и оценява всичко, което се прави.
Каквито и да са целите и подбудите, за да си позволи един човек да позори и да набеждава, в това няма чест и достойнство.
Живеем в демократично общество, където всеки има правото да сподели и да изкаже своето мнение, но е доблестно, когато то е подплатено с истина, реалност и справедливост.
В достоверността на всичко,което съм написала, може да се убедите лично!
 


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, съвсем случайно попаднах на този форум. След като прочетох всички коментари, останах неприятно изненадана, от лъжите които са написани. В момента работя в Бритиш Академик Център с работодатели "сем. Славчеви" както пренебрежително ги наричате в изказванията си. Много съм доволна от условията на работа, от отношението на хората, с които работя. Винаги проявяват разбиране и изключително голямо търпение. Нито повишават тон, нито се държат високомерно. Дори подкрепят служителите си, подкрепят всяка нова идея, дават шанс за професионално развитие. С две думи, няма основание за оплакване. Заплащането е коректно и нормално за стандартите за град Пловдив, до сега не е имало и ден закъснение.
По отношение за услугите, които предлагаме и начина по който си вършим работата -
Всеки един служител дава всичко от себе си и се стреми да работи в полза на настоящите и потенциални курсисти. Нямаме скрити условия! Изказванията Ви ме мотивираха да проверя лично, как стои въпроса с условията в останалите фирми - конкуренти в Пловдив. ЗАЯВЯВАМ И СТОЯ ЗАД ДУМИТЕ СИ: НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ - ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ В ГРАД ПЛОВДИВ.
Като започнем от :
- коректно отношение и изчерпателна информация още при запитване от Ваша страна;
- изключителни преподаватели – Професионалисти;
- модернизирани учебни зали, в центъра на града, за Вашето удобство.
Който се съмнява в нещата, които съм написала – Заповядайте в офиса ни, за да се уверите лично!
Още едно последно нещо -
Много е лесно да се пише "Анонимно", но по този начин мнението, което искате да изкажете и наложите - НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!
 
                                                                               С уважение,
                                                                                Хубав ден!
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ходих на курс по Английски език в Интер Алианс!Изключително съм доволна от обучението, обстановката и най-вече професионализма на преподавателя!!Препоръчвам на всички, които желаят да учат езици да посетят офисите на фирмата. Аз също мисля да запиша отново при тях още едно ниво, защото цените са напълно достъпни за всички- студенти и безработни!


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Настоящ служител съм в офиса на фирмата в град Стара Загора и публикациите, които чета мога да коментирам единствено по този начин : АБСУРДНИ И НЕВЕРНИ. Това за мен са твърдения написани от конкурентни фирми и подставени от тях лица. За всички е ясна каква е целта на тези ЛЪЖИ! Хора, не се поддавайте лековерно на провокации, а лично се уверете в неистинността на написаните по долу твърдения.
Работната среда е приятна и спокойна! Възнагражденията са напълно нормални за такъв тип труд. Относно заплащането фирмата е била ВИНАГИ коректна спрямо мен!
Върша работата си съвестно и се старая всеки ден да постигам по-добри резултати.Чувствам се добре на работното си място е се радвам, че съм част от този екип !
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?