Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Инфраджистикс България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Симеоновско Шосе 110Б&markers=София,бул. Симеоновско Шосе 110Б

Инфраджистикс България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 35 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 35


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Случайно влязох на този сайт и прочетох доста взаймно изключващи се неща за Infragistics и реших да споделя и моито мнение.
Работя в българския офис на Infragistics от 3+ години и определено е една от най добрите и перспективни фирми на пазара. Постоянно се работи с последните технологии(cutting edge) и най иновативните практики в софтуерния бизнес – scrum, agile, lean.
Това което на мен най-много ми харесва във фирмата е свободата и полето за изява. Ако имаш добра идея за промяна в процеса на работа/ подобрение в продукта, можеш лесно да го представиш дори на ниво VP и ако носи бизнес стойност на фирмата ще ти заделят време да направиш прототип. Ако протитипа е успешен ще заделят и други хора да работите заедно да свършите проекта. Да си проактивен определено се толерира във фирмата.
За израстването в Инфра ще кажа, че има теам лидери който преди 5г са почнали като стажанти. Но ако спиш и си бъркаш в носа и само чакаш да стане 18ч, може дори тактично да те помолят да напуснеш .
Увеличението на заплатата зависи от продажбите на фирмата в световен мащаб и от твойто лично представяне, което го намирам за нормално. Аз лично съм доволен как са се развили нещата при мен, гледам и другите колеги не се оплават значи нещата са ОК. Тук в БГ наблюдавам едно свръх очакване, че всяка година заплатата трябва да скача с 20%+ дори и ако няма промяна в позиция/отговорнисти .. нещо което до сега не съм срещал във фирмите в които съм работел и едва ли го има някаде по света. Ако знаете за такава фирма моля споделете 
Офисът е просторен с много дневна светлина(имам чувствителни очи), с диванчета, масажи, джаги .. чувам, че щели пак да намерят място за 1-2 тенис маси който ги махнаха след последното разрастване на хората по екипите.
Фирмата допуска гъвкаво работно време, но поне 80% от времето 9-18ч. трябва да си в офиса да можеш да комуникираш по ефективно с твойте колеги. Като казах колеги, са доста организирани и постоянно се организират да ходят по ски, хижи и разни други хобита .. но аз лично сравнително по рядко ходя с тях .. все нещо ми изкача.
Препоръчвам Infragistics на всички, които искат да се развиват в софтуерния бизнес .. тези който искат да се скатават да не идват, че ще ми нарушат рахата ;)


4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.Искам да споделя и моят опит свързан с тази фирма.Надявам се моето мнение да помогне на някого.Ще се опитам да съм обективен.Аз кандидатствах за стажантска позиция Software Dveloper Support.Одобриха ме,извикаха ме на интервю и там се срещнах с една жена(руса ,не й помня името) и един мъж(май се казваше Петр Иванов),които доколкото разбрах са някакви тийм лидъри.Интервюто в голямата си част протече на английски и жената ме питаше елементарни неща за ООП,СДП и всякакви основни неща.Поговорихме,след това се срещнах с едно друго момиче(Май че е HR) говорих и с нея за някакви,като цяло,организационни неща(Тя е човекът,който задава митичният въпрос "Какво възнаграждение очаквате?").Казаха ми,че до няколко дни ще ми кажат дали преминавам към втората част от интервюто(Самото интервю протече на 3 части).Мъжът и жената ми казаха,че ако ме одобрят ще  ми изпратят задача,която трябва да реша и да им я пратя.Казаха,че ще е нещо включващо ASP.Аз им казах,че не съм много запознат с тая част на .NET,но както и да е.Изпратиха ми писмо със задачата и някои насоки към помощни източници и в писмото пишеше :"Чувствайте се свободен да питате по всяко време каквото ви интересеува(писмото мисля,че беше от въпросният служител П.Иванов)".Е,аз имах нужда от помощ(трябваше да се ползват Infragistics контроли,с които никога не бях работил преди това),в продължение на тази една седмица изпратих 4-5 писма - НИКОЙ нищо не ми отговори.Както и да е,след като изпратих задачата ми казаха,че съм одобрен да отида на 3тото интервю,което се провежда в участието на Американски служители на Infragistics,отново се говори на АЕ.Там се гответе да ви питат...всякакви неща.Бази данни,ООП,СДП,Уеб технологии,езици за програмиране...всичко.Хубаво е да имате добра обща програмистка култура.След края на това трето интервю ми казаха,че ДО 2 ДНИ ще ми съобщят какво е тяхното решение и дали ще започна стажа при тях.СЛЕД около месец и 1-2 седмици ми се обади това момиче,което ви казах,че май е HR и ми каза,че за съжаление са предпочели друг кандидат и ми благодарят за участието.Така.Аз имах нужда поне да ми изпратят едно писмо,в което да упоменат факторите ,които са ги спрели да ме вземат на тая позиция.Смисъл...Както всичко е наред и изведнъж-Сори ,ама не ставаш,чао.Мен това ме подразни.Иначе офисът макар и в Студентски град е дорбе свързан с центъра(автобус 102),Фантастико е отсреща,офисът е голям.Предполагам ,че има и доста положителни неща,но аз просто нямах шанса да ги разбера за нещастие(или щастие).Та,това е моето мнение.Тълкувайте го както искате.Аз ако получа отново възможност бих кандидатствал отново там,но вече ще знам как да действам :) Успех на всички настоящи и бъдещи служители!


бивш служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
3

Като цяло аз съм останал доволен от фирмата.
Първо като се започне от парите които бях поискал - дадоха ми малко отгоре като начална заплата.
След това екипа, в който работих беше страхотен - кадърни, млади хора, веселяци. Винаги сме си помагали - общо взето това е фирма, в която можеш да се научиш на екипна работа.
Имате възможност да изказвате мнение и то се зачита, а не като в 90% от БГ фирмите, където с парцалите ще ви изядат (особено ако направите забележка, било и тя на 4 очи).
За актуализация на заплатата - беше след 6 месеца (т.е. края на пробния период). Не беше много (може би около 100лв, ако говорим в цифри). След това не е имало актуализация в следващата една година.
Фирмата си държи на хората и прави всичко възможно за да ги задържи, а не да се освобождава бързо от тях при криза.
Работата в някои екипи е много, в други малко - ако екипа е с добър ръководител, работата минава леко.
Никой не те следи кога идваш, какво правиш - важни са резултатите.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Здравейте, кандидатствал съм в тази компания за работа. Ще се радвам ако някой може да сподели малко повече като отношение, среда, екипи, заплащане. Ще съм благодарен!


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мнението ми накратко е негативно. При интервю за работа се подгответе да говорите само на английски, и дори и да отговорите на всички въпроси след седмица най-вероятно ще получите e-mail че знанията и опита ви са били недостатъчни (естествено и това написано на английски). Не очаквайте въпроси върху ASP.NET - този, който ще се включи дистанционно и ще го виждате на екрана на монитор ще ви пита само за CSS и JavaScript. Като куриоз очаквайте въпрос: "Колко HTML тага знаете?". Този от монитора ще ви попита как оценявате себе си - не отговаряте, ако искате да си спестите ехидния му смях като отговор. Не очаквайте също така да ви питат нещо обичайно за интервю за работа - кога можете да започнете, какво възнаграждение очаквате и т.н. Този на монитора ще се изключи, а другият ще ви каже само, че ще ви се обадят. Като заключение - помислете си добре преди да отидете в тази фирма.


22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
2
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
5

Тъй като негативните мнения станаха доста, ще се включа и аз. И аз от известно време не съм част от Инфраджистикс, но няма как да се съглася с повечето неща, изказани в долните мнения. Изтъкнати са предимно негативни неща - да, всяка фирма има своите недостатъци. Но защо никой не казва колко много му е дала фирмата - прекрасни и много кадърни колеги, от които винаги има какво да научиш, работа в голям колектив, която те учи как да работиш екипно, добри условия (среда) за работа, много професионален HR мениджмънт и грижа за всеки служител, невероятен генерален мениджър на БГ офиса! Само глупак може да съжалява, че е бил в IG, дори само фактът, че си общувал с хората там е безценен опит! Лично за себе си знам, че от всеки във фирмата (с едно изключение) съм научил нещо ценно, което ми е помогнало. Аз лично препоръчвам IG пред "конкурента" й (конкурентът е в кавички !!!). Опитайте там, няма да съжалявате!


бивш служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
4

Като служител, скоро напуснал компанията, мога да кажа, че нещата никак не са добре. Въпреки безспорните предимства - фирмата е известна, просторен офис, храна, джага, тим билдинги и т.н. недостатъците са далеч повече. 
1) Мениджмънт - на много ниско ниво. Това води до хаос във фирмата като цяло. Хората, които трябва да движат процесите във фирмата не знаят какво се случва, как тогава служителите ще са добре - точната дума е ХАОС. 
2) Заплата - не висока, даже ниска като за бранша. Искайте максимално повече за начална заплата - заплатата ви няма да се актуализира поне 2 години, разбира се може и периода да е по-дълъг. Друг е въпросът и какво ще е повишението ви след това - подсказвам, няма да е много, няма да съответсва на опита, натрупан от вас за 2 и повече години. 
П.С. Ако сте стажант ще ви повишат парите след около 6 месеца 
3) Текучество - голямо е. Напуснаха доста от най-опитните хора, много тим лидери, които крепяха компанията и бяха основната и сила. Сами си правете изводи защо напускат добри специалисти - бяга ли пчела от мед? И повярвайте ми, заплатата и хаосът в Инфра далеч не са единствените причини да си тръгват.
4) Работа - не е чак толкова тежка, но е доста. Всеки би се справил иначе, не е нужно да си гений, просто трябва да ти се работи и да не те мързи. Има и овъртайм, всеки ден 30-60 мин. Като неписано правило е - никой не те е вързал да стоиш, но ако не го спазваш ще береш много ядове, лошо отношение от колеги, шефове и т.н. Покрай рилийз може и да се наложи да стоите до късно вечер.
5) Уважение - поне аз бях доволен от отношението на хората в Америка - не знам дали ме уважаваха, но поне демонстрират такова отношение. Това не важи за началството в офиса в София - гледат на служителите като на някакви роби, държат се сякаш си много под нивото им, много нагло отношение!
6) Фирмена сигурност - трудно уволняват. Трябва доста да се постараеш за това. Все пак много хора напускат, а работата е много и не могат да си позволят да губят хора. Може би 30% от персонала е излишен, но нямат избор. Макар да е неефективен някой, като няма кой да го замести ще го държат, макар да не е особено продуктивен. 
Мисля, че бях обективен, моля коментара ми да не се трие (както беше направено 2 пъти до сега!!!) , нека хората четат истина, а не коментари писани от HR-и на фирмата и прочие


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-4

Във фирмата има огромно текучество през последните месеци, най-вече защото заплащането не отговаря на натоварването. Дори опитни и доказали се служители, които са от 3-4 години в Infragistics, си тръгват. Работата е адски много и расте постоянно, но не и парите. Увеличения реално се дават веднъж на две години, като последното такова (от януари 2012) беше в размер на някакви мижави 2%, които дори не покриват инфлацията. Съветът ми ако решите да започнете тук, е да се договорите за максимално висока начална заплата.
Иначе в офиса има както симпатични колеги, така и пълни селяни. Зависи в кой отдел ще попаднеш. Мениджърите за жалост са доста слаби като цяло и често поставят нереалистични изисквания.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой ще сподели ли по-актуални впечатления, че съм на кръстопът.
Благодаря предварително.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа във фирмата, но ме отрязаха като се разбраха предварително, че съм кандидатствала и в Телерик. Не се усетих овреме, че имало уловка. ГолЕм смЕх. ;о)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?