Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Инфраджистикс България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Симеоновско Шосе 110Б&markers=София,бул. Симеоновско Шосе 110Б

Инфраджистикс България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 35 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-35 от общо 35


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
-1

През последната една година атмосферата във фирмата се промени драстично. Преди имаше някаква задружност и човек знаеше, че може да разчита на колегите и мениджърите си. Сега станаха твърде много началници, всеки двама-трима души се водят екип и си имат тийм лидер, смешно е. Доста от въпросните "мениджъри" са хора с ниска култура, за липсата на лидерски и организационни качества да не говорим. От това страдат и работният процес, и чисто човешките отношения в офиса.
Отделен въпрос е, че управата всячески се стреми да не актуализира заплатите, дори на хора, които очевидно се скъсват от работа. Вместо качествата на служителите да се забелязват и оценяват своевременно, човек е принуден едва ли не да се моли за повишение, което я му донесе 10-20 процента отгоре, я не. Освен това всеки, който не е готов да работи в условия на силен стрес и тежък overtime, не се задържа дълго. В момента, в който решат, че вече не даваш 110% от себе си за фирмата, те уволняват без да им мигне окото, дори да си на безсрочен договор.


7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
2

Българският офис на Infragistics представлява една странна комбинация тип – българска софтуерна компания от края на 90-те и американски капитал. От една страна стои американския собтсвеник-капиталист, на който не му пука какви методи на управление ще бъдат прилагани в бг офиса, него го интересува само работника да е евтин и да работи бързо, от другата страна стоят бг мениджъри имали опит само в скапани български фирми, които дърпат конците в стил - българска IT компания от началото на прехода. Там е съвсем нормално човек с една година стаж в ко мпанията да разбере, че току що наетият служител е с по-висока заплата от него. Тук се има предвид че стария служител е натрупал много опит по нова технология, която новият служител не познава. Увеличения на заплатата във фирмата се дават много много трудно. Напоследък се прилага метода, ще ти дадем по малко увеличение, но пък ще ти дадем орден – повишение в длъжност. Много забавно стана тази година, когато много от работниците, които се надяваха на сериозни увеличения станаха team leaders а тези които бяха team leaders станаха архитекти :-) Манипулациите, внушенията и откровените лъжи са част от инструментариума на управление. Знам поне за два случая, когато колега, постнал \"неправилен\" статус в facebook, е бил привикван и по един или друг начин е бил \"убеждаван\" да изтрие статуса си от facebook. Един от бруталните приоми за управление на персонала e подслушването на личните разговори в компанията. В много фирми, подобна практика е регламенирана в договора и служителя се съгласява, че всички лични разговори ще бъдат проверявани. В Infragistics това не е така и подслушването се извърша без знанието на служителя. Това е незаконно и подсъдимо. С тази практика са запознати трима-четирима човека, които дърпат конците в офиса. Разбира се, най-лесното оправдание е - пазим се от шпионаж. Липсата на мениджърски умения у бг „мениджърите”явно ги е стимулирало да го правят. Подслушването се използва за да се разбере, кой си търси работа, кой плюе срещу колегите или шефа, кой е недоволен от пачката и за колко е готов да остане, кой какво си говори с гаджето. Така и едно магаре да сложиш без никакви знания за мениджмънт, с тази информация ще мо же да дърпа конците.
Тук сигурно много IT-та ще кажат, че Skype не може да се подслушва. Да ама не, Skype може да се послушва, а да не говорим че има хиляда начина да бъдеш следен в една domain среда.
Тъй като явно нямат намерение да спрат с подслушването, поне е добре хората, които работят там или имат намерение да започнат, да знаят за този интересен метод за управление (манипулиране) на персонала.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В момента има голямо текучество. Уволняват много хора, същевремено наемат много нови. Като цяло едно не добро място. Некомпетентни хора на ръководни позиции, това е.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кажете какви проекти се разработват в България? Какви технологии се използват?
Има ли разработка на нова функционалност? Какво е отношението разработка на нов код към поддръжка на стар код?
Доволни ли сте от мениджмънта?
Какъв е интервал за възможно заплащане примерно за човек с 4 год опит? ( 2 C++, 2+ C# )
Аз очаквам между 2500 - 2900 в зависимост от социалните придобивки, разполжението на офиса и тип на работата.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой да си сподели впечатленията за фирмата...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?