Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

С.Г. Груп ООД /img/frontend/nomap.png"

С.Г. Груп ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 41 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 41


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди известно време ми се наложи да отида на интервю в С.Г.Груп.Останах много разочарована от тази фирма.Първо отношението на интервюиращия,държеше се доста грубо,арогантно.Все едно му бях длъжна с нещо.Интервюто не протече добре,защото не знаеше какви въпроси да ми зададе,и как да ме привлече да работя за тях.Но все пак се радвам че отказах да работя за тях.Фирмата е ужасна,доста неща съм чувала за тях,и как се държат с клиентите си,дори съм била свидетел на разговор как техен служител се държи по тел,докато разговаря с моя приятелка.Това не е фирма,а те изнудват хората по техен си начин с лъжи адвокати,прокорори и какво ли още не.Останах с много лошо впечатление за тях.Който иска да работи за тях да се замисли!Заплащането е малко поне това разбрах..600лв бруто


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, и майка ми се оказа ж лапите на тези рекетьори. За дълг от 45 лева от въпросната фирма ни тероризираха по телефона , написах жалба до управителя на фирмата, но разбира се че не съм получила отговор, тъй като тона който ни дуржат по телефона е изключително арогантен, заплахите които отправят " ще ти изкарам джигера за тези пари, ще те побъркам "и т.н., обидите които отправят са ужасни и говорят за лошото възпитание на служителите там, имам намерение утре да отида до районното управление на МВР и да подам жалба за телефонен тероризъм. Аз съм сравнително млада и простаци от този род могат само да ме ядосат, но майка ми е възрастна жена и за тези 45 лева могат да я докарат до инфаркт. Не зная какво ще постигна с тази жалба, дано поне спрат да тормозят майка ми. Зная, че ако живеехме в една нормална европейска държава такива просташки фирми нямаше да ги има. А на Вас млади хора желаещи "да изкарате някой лев" както се изразява един потрбител тук в такава рекетьорска фирма, искам да кажа ,че не трябва да забравяте, че никой не е защитен от подобни моменти в които няма да  може да си плаща задълженията, и че ако днес сте от страната на рекетиращия, утре може да сте от другата страна, така че едва ли ще ви е приятно да се държат с вас просташки, да ви псуват, обиждат и т.н. И ако все пак решите да работите в подобна фирма дръжте се възпитано и не създавайте впечетление ,че Ви липсва тотално не само образование а и домашно възпитание. 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Честито на печелившите!! И аз получих писмо от СГ ГРУП на 7.01.2012!
Първо не успях да се свържа с тях два дни, при положение, че пишат, че работното им време е от 9 до 22.30 без почивка! Когато успях да се свържа се оказа, че дължа пари от месечни такси към Глобул.
Бяха сравнително любезни поне и след като обясних, че няма начин да ги дължа казах, че ще отида да проверя в офис на Глобул за какво иде реч.
И тук идва забавната част. Имам договор с тях по план Welcome Guarantee, който е приключен в рамките на единия месец, който е промоционален. Според този план аз не дължа никакви неустойки за прекратяване на договора. Даже напротив! Глобул ми дължи някакви 11-12 лв, които не смятах да си взимам.
Отивам в офис на Глобул и ми казват "Да, картата е спряна, но заради неплатени суми, дължите 40лв, с неустойките 60лв"
Момичетата там очевидно бяха по-интелигентни от централата на Глобул и се вгледаха отново и казаха "Ама това е невъзможно! Картата ви е спряна още първия месец, не може да е заради неплатени месечни такси"
Отидох аз до магазина където съм прекратила договора и си изкарах копие от Отказа, подадох жалба към Глобул.
Днес пуснах и електронно писмо към СГ ГРУП с прикрепен този отказ от договор и заявих, че няма да платя нищо, което не дължа и се надявам да не получавам повече такива писма ПОНЕ за срока от 30 дни, в който ЕВЕНТУАЛНО ще получа отговор от Глобул!
 
Интересното е, а и в интернет по форумите е фул - много малко са хората със задължения над 100лв! Пускат се писма за някакви малки суми с надеждата, че по-бързо ще се платят!
Ако ми бяха искали 10-15лв щях да ги дам! Само, че аз съм беден студент и няма откъде да им изкарам 60лв за една седмица. Ако не се разреши въпроса в рамките на 30 дни и това продължи ще подам жалби където се сетя, ще сигнализирам и в полицията. И от Глобул ще си взема включително тия 12 лв, които дължат на МЕН!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Определено тази компания се отнася несериозно спрямо хората който работят в нея.
-Не получаване на парите които сме си заработели
–Грубоотношение спрямо работещите
Смятам да ги съдя поради не изплатено възнаграждение.
Събрал съм доказателства които съм съгласувал с прокуратурата и могат да издържът в съда 
Ако има хора които не си са получели заработените пари и имат доказателства могат да ми се обадят на тел 887426306 Не се претесняваите гарантирам пълнан анонимност.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Супер несириозно отношение към кандидатите. Как е възможно да те извикат на интервю в 10 часа и да ти заявят че екипът е събран. Както можаха да се обадят за интервю така могат и да се обадят да не присъстваме. Обидното е че това си е жива подигравка .Кандидатите не са втора ръка хора.
Съжалявам че си загубих времето .Имах друго мнение за фирмата.


шубе го/я е и не казва!

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-3

Един съвет - не си губете времето с тази фирма и ще Ви кажа защо. Структурата на самата фирма - ами няма такава. Работи се изключително некомпетентно, мениджърското и управленското ниво са доста слаби, клонящи към нулата, а изпълнителният състав са "момчета" , които мозъчният им капацитет стига почти речи за основни двигателни функции, но това е последното, което си заслужава да се коментира. Заплащане - бавят Ви заплатите не с дни а с месеци! Освен това имате и изключително нисък кредитен рейтинг, понеже фирмата се ползва с доста лоша репутация пред банки и финансови институции. И един съвет - даже и ако няма къде да започнете пак не си заслужава да постъпвате на работа там. Късмет на всички!


шубе го/я е и не казва!

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
-4
Колеги
-2
Работна среда
-3

Основният проблем на СГ Груп е, че използват неправомерно личните данни на хората. Но това не е техен проблем, а проблем на фирмите, които работят с тях - Глобул и т.н. За изтекли ЕГН-та си търсете правата при тия, с които сте подписвали договори.
Момчетата се оплакваха от забавени заплати, конкретно дяла, който им се полага от фирмата. Има разбиране, защото няма жени в колектива. За това по-късно...Привилегии няма. Няма значение къде живееш и с кого живееш, дали пушиш, как се обличаш и т.н. Имаш право на 30 минути обедна почивка и 3х10 почивки, които повечето ги използват за пушене.
Дисциплината е на най-високо ниво. Никому не е позволено сърфирането из интернет или реденето на пасианси. Следят те строго, но не изкъсо, тъй като отговорника също е оператор и си има работа.
Работното време е от 9 до 17.30 пон-пет. Изключително удобно, стига да живееш наблизо. На мен ми трябваше над час да се придвижвам.
Няма потенциал за развитие. Ако имат нужда от високопоставени кадри, си ги набавят от централния офис във Варна. 
Офисът се намира в края на бул. България, докъдето няма нормален градски транспорт. Колегите са глупави и необразовани, каквито по принцип са идеалните служители ;)
Работната среда е ужасяваща. Като се има предвид мутренския начин на събиране на пари, постоянно се крещи и се псува, което прави спокойната среда на работа невъзможна.
Технологичната част също не е прекрасна - служебните телефони са Нокиа с фенерче, а компютрите са мръсни и неподдържани, вероятно и слаби. Нямат бели листи да си водиш записки, записваш си на гърба на образцовото писмо.
Това не е работа за високоморални хора. Ако имате малко чест и самоуважение, няма да се справите, защото няма да може да натискате хората да внасят пари, което означава, че вие няма да получавате пари и няма да достигате минималния лимит. Трябва да сте перде, да не ви пука за хората и за живота, за да ги мачкате и натискате, да ги лъжете, заплашвате и т.н.
Разбирам момчетата които работят там. Ако не притискат хората, няма да вземат пари и ще излязат на улицата, където със спорното си средно образование няма да прокопсат.Оценил съм фирмената сигурност високо заради една причина - работят само здрави мъже с немного акъл, така че нищо няма да им пречи да ви защитят при физически или психически атаки. Отделно идва факта, че на тази фирма се доверяват много компании за събирането на парите, следователно се ползват със сериозната им основа.


кандидат за работа

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
0

Престанете да говорите лошо за Фирмата Вършат си Перфектна работа и си плащат на Време мн КоректнаНе Лъжете имам един приятел които бачка във Фирмата С.Г Груп Казва се Огнян Блатев от смолян и сега го повишиха и го прехвърлиха във София и заплащането си е супер и ФИРМАТА и РАБОТАТА са Супер яки даже и аз искам да работя в С.Г Груп само трябва да намеря каде да се запиша и да ме удобрят ако шефа на фирмата вижда това съобщение нека ми пише.
Skype:shub_359
E-Mail:[email protected]
Телефон:0878492626


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.МОИ ПРИЬЯТЕЛ МУ ПРЕДЛОЖИХА РАБОТА В ТАЗИ ФИРМА ВЪВ ВАРНА  НЯКОЙ ОТ ПИСАЛИТЕ ТУК ДАЛИ МОЖЕ ДА ДАДЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ В КРАИНА СМЕТКА КАКВО Е ЗАПЛАЩАНЕТО И КАКВО Е РАБОТНОТО ВРЕМЕ САМО НА ПРОЦЕНТ ЛИ Е ИЛИ ИМА И ТВЪРДА ЗАПЛАТА


клиент

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Що за фирма е това? Нито отношение на работещите, нито проучили нещата, но в заплахите са много добри.Сега пуснах една жалба в полицията дано скоро се позанимаят с тях. Само предупреждение за всички,които се опитват да ги заплашват - да прочетат закона и да разберат значението на на думата "цесия"
Длъжникът по цесията трябва да бъде уведомен за нея. Съобщението е едностранно изявление за прехвърлянето. То е неформално и със свободно установено съдържание, но то трябва да бъде направено от цедента, а не от цесионера. Това ясно личи от чл.99/3 и 4:
Предишният кредитор е длъжен да съобщи на длъжника прехвърлянето и да предаде на новия кредитор намиращите се у него документи, които установяват вземането, както и да му потвърди писмено станалото прехвърляне.
Успех на всички измамени от  С.Г.  Груп!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?