1 - заплащането е ок, поне е било при мен. До колкото разбрах повечето колеги са имали още по-ниско заплащането.
2 - Уважение към служители липсва, и е на най-ниско ниво, което съм виждал до сега. Вие сте никой и всичките си пожелания и мнения, даже логически правилни, нямате право да изказвате. Крепостоно право v2, около робуване.
3 - Уж имат привилегии, като храна 2 пъти на седмицата и уж бесплатни напитки, както и не лоши столове и бюра за работа, НО: храната не достига даже за половин персонал, ако взимаш много напитки ти се прави забележка, а столове и бюра може да се ползват само за примерно седене като в съветски училища... Изпьнеш ли си краката, или махнеш ли си обувките по време на работа ( 12 часа смяна няма как да се стои идеално на стола )прави се поредна забележка. Забележки като цяло се правят за всичко, даже ако дишате силно и пречите на великолепния мениджмънт.
4 - Сигурност е нулева, гонят колеги от днес за днес, заради което текучество е огромно.
5 - Натоварване е максимално, искат буквално всяка секунда от 12 часа смяна да се работи, вземеш ли телефон в ръцете - снимат те и пращат на мениджмънт снимката ти и оплакване. Плюс искат да се идва на работа с 15-20 мин по-рано, което ако се добави и пътя, става около 15 часа за един работен ден. Хубаво е да се добави, че при болничен или отпуска, се плащат само 8 часа от тези 12+ часа, такава е била фирмена политика.
6 - Никакъв потенциал няма, има колеги, които работят от 8 години на едно и също ниво, а също така има и мениджмънт, който със връзки и нулеви познания ти казва какво да правиш. В интерес на истината, не е целият мениджмънт е зле, но в случая с мен, мениджърка със силиконови устни, без никакви познания и умения, компетенция или усет напълно воияе на развитието и живот на целия отбор, и създава огромно текучество, защо ли? Явно е много добра в работата си и силикона, ако ме разбрахте кхм кхм...
7 - Местоположение не е много удачно, паркинга за обикновени роби е на половин километьр от офиса, няма никаква храна на близо след 5 вечерта, сграда почти няма прозорци.
8 - Колеги са нормални, но според силиконовото чудо, имаше и мишоци, които предават всичките ти думи на горе, незнам до колко на истината, и мисля, че те подслушват камери, за което нямат право и крият, че го правят.
9 - Работната среда като цяло създава желание да повърнеш или да се уволниш, не може да си работиш даже спокойно, защото знаеш, че метър зад тебе те гледат и слушат по камера, недай си боже да си вдигнеш телефон, разтегнеш на стола или кажеш 2-3 думи за това ГЕСТАПО.
Не съм имал по-лош работодател от този за 15 години работа във България. И 90% от целия проблем, излизат от едно място, силиконовото чудо.
Мнението ми относно фирмата работейки там над пет години е, че не си заслужава да си губите времето. Няма нито да научите кой знае какво ако сте в началото на кариерата си, особено пък добри практики, нито ще получите шанс за някакво развитие (шуробаджанащината е на такова ниво, че просто няма шанс ако не сте роднина или поне приятел на някого). Честно казано съжалявам, че изгубих толкова време там. Единственият плюс е, че може да се скатавате с години и заплатата да си върви. Няма бонуси отвързани с някакви резултати, от няколко години има 13-та заплата която също си получаваш скатавайки. Има хора които си спят по столовете буквално.
Зад лъскавата фасада: Ниски заплати и колеги ингриганти
Не препоръчвам на никого!
Чудя се дали да кандидатствам за работа, позиция Инспектор Качество. Може ли някой да каже как са обстановката, колегите, работата и заплащането?
Предишното мнение ми носи точно 0 информация, а ми е интересно какво не е наред във фирмата, понеже съм там от няколко месеца... Обоснови се моля те за 6 години само това ли успя да напишеш?
Напускам Евро Геймс и съм щастлив 6 години ми стигат фирмата има плюсове и минуси Евро Геймс беше за мен 2015-2018 след това провал жалко а беше хубава фирма имаше прозводство и работа
Текучеството на хора трябва да говори от само себе си какво се случва във фирмите.
Най-щастливият ми ден във фирмата беше когато напуснах ЕГТ.
Поздрави!
Мисля да кандидатствам за позицията "Инженер-Конструктор" интересува ме заплащане, отношение, работен процес и т.н.
Ако някой има наблюдения да сподели,ще съм му много благодарен.
Тази индустрия е много консервативна. Някои неща все още се работят на Linux/SDL/C++.
Предложиха ми да отида на интервю в тази фирма.Питах ги на какво работят,а те ми казаха MFC 1992.
Разговорът приключи.
Just my 50 cents..