Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СТРАТУС ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Бул.Цар Борис Обединител 171&markers=Пловдив,Бул.Цар Борис Обединител 171

СТРАТУС ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 23


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте, скъпи читатели!

Сега ще ви разкажа за МАГИЯТА, която изпитвате като работите в така нареченият "Стратус".
Не знам защо има толкова много негативни коментари, може би фирмата някъде бърка, може би коментиращите са се объркали, може и всичките заедно , но както и да е, отпуснете се, поемете дълбоко въздух и се впуснете в това виртуално приключение, чрез което ще добиете представа за положението на една типична чуждестранна фирма, в която италианците само заповядват, а робите само изпълняват и един типичен комунистически строй .

Честно казано аз самата се чудя от къде да започна, защото има толкова много прекрасни работи, но нека да започна от работната атмосфера.
Работната атмосфера е повече от прекрасна. Чист въздух, тихо помещение, климатизирано. Сега някои ще кажат, ама то вътре има облаци от дим, отровни изпарения и до тавана се издигат жълти кълба , които после се дишат от работниците - е, така е, но все пак въздухът , като излезете отвън е чист(донякъде). Вие какво искате, хем като излезете да пушите въздухът да е чист, хем после и вътре като влезнете. То, всъщност, добре че повечето пушат вътре във фирмата, за да се ароматизира на по-приятна миризма от тази, която е обикновено(на спарено, изгоряло, масла, гняс и газ).

Сега ще кажете и, че в помещението е много шумно - е, чак пък много не е, най-много да получите 50% оглушаване, но пък тези 50% оглушаване са компенсирани с 5 дни допълнителен годишен отпуск, за да отидете на лекар и реално да констатират вашето оглушаване(сделка или не)! :) Пък и повечето се адаптират и нормалният им говор става крещене, точно поради тази цел. Така, като вземете ваучерите и отидете в Кауфланд, всички хора около вас ще разберат какви са промоциите, които смятате да закупите! :)

А за климатизацията, какво мога да кажа - лятото получаваме възможност за БЕЗПЛАТНА СПА ПРОЦЕДУРА! НА МНОГО ВИСОК ГРАДУС! ПОСТОЯННО! Какво сте се размрънкали? Хората пари дават , та да ходят на спа и сауна, а ние я получаваме всеки един летен ден, особено като дойдеш втора смяна, чувството е просто невероятно, още с прекрачването на прага си с 5 килограма надолу от изхвърлената пот. Не е ли прекрасно? От другите фирми завиждат за това!

Храната е прекрасна - готови ли сте да ядете претоплени полуфабрикати, останали от миналата седмица, намерени някъде на дъното на фризера, който наполовина е мухлясал? Аз да! :)

А тоалетните много ми напомнят на ранното ми детство - когато в обществените тоалетни ходеха луди и наркомани и всеки мажеше екскременти по стените и вратите и миризмата винаги беше на лавандула и рози. Жестоко, нали! Е, вярно, че има няколко изпечени от слънцето женици, които с един маркуч "почистват" така или иначе чистите тоалетни.. :)

Относно управлението - процесите на продукция, индукция, дедукция и дудукция се водят от един от най-непобърканите, най-трезвомислещите и най-хетеросексуалните началници - Божинков. (всъщност не ме издавайте, но разбрах, че веднъж Божинков е имал хомосексуален контакт с един друг началник "Ицко очилатия" е, естествено когато Танчето не е заета с анилингуса му), но това е друга тема скъпи читатели.

Но знаете ли, всъщност всичко се контролира от ДИКТАТОРА!!! Висока 160, тежаща 52кг, тя е готова да ви СМАЖЕ, защото вие сте нейни РОБИ. Но, разбира се, това се компенсира с още малко работа, работа и работа. Винаги се измисля още работа.
Някои хора казват, ама тя дава само работа, а парите не стига, че са малко, ами не се и увеличават - егати нахалниците! Вие какво искате бе?? Хем работа, хем пари? В тази фирма се дава само едното - работа. Ама по-добре, отколкото нищо, нали? :) странно, че с оборот около 20 милиона годишно(само официално толкова), не се подсигуриха едни нормални условия за работниците. Ама ай ше ги и в балъците, те и без условия могат!

Иначе фирмата доста прилича на затвор, има решетки навсякъде, ядеш и излизаш с аларма, диткаторът гледа отгоре(има доста камерки), всеки път се привиква на някой, все се измисля нещо ново или по-скоро нов проблем , но хей, все пак не сме там, за да ни е скучно и еднообразно! А и на мен самата бягство от затвора ми е доста любим сериал и горе-долу може да се каже, че с тези условия и в затвор да сме, няма да е кой знае колко по-различно! А ако тарторът не мрънка, то тогава италианците я заместват по мрънкане. Както и да е..

Ще се запитате дали някой ви уважава в тази фирма - отговорът е ДА! Е, не е шефката, но някой може би да... може би ще си помислите , че сте просто един продукт, който е сложен на ОТК-то , с 2000 детайли за преглеждане, с 2 дуднещи началници и постоянно изкачащи странични задачи, или може би сте един машинен оператор, на който му е възложено да гледа 5 машини едновременно(защото не достигат хора) и машината му бълва несъответствия, или може би сте на репрезата и зачуквате медени пръстенчета, докато не си зачукате пръстите... каквото и да сте, приятели, ЗАПОВЯДАЙТЕ да работите в тази невероятна фирма, обещавам ви, че няма да съжалите... на момента!

Скъпи читатели, след като подробно ви обясних какво е положението, може би сте настръхнали, но може би трябва да си представите колко ли по-силно ще е настръхването, ако вие самите го изпитате! Нека да обобщим, причини за започване на работа в Стратус :
-търсене на силно неприятни усещания
-мазохизъм
-хомосексуализъм
-умраза към себе си

Всъщност, има и един позитив - винаги съм получавала парите си навреме, както и ваучерите от 60лв. Благодаря! Много мило!

Благодаря за вниманието, пожелавам ви да сте живи, здрави!
Поздрави!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работната атмосферата е отвратителна. Мръсотия, масла и отровни изпарения. Машините са от времето на динозаврите. А хората които работят там.... Сбирщина от пияници, наркомани, пенсионери и некадърници. Ще се опитам максимално кратко да ви разкажа за персонала. Нашия настроичик Пламен е напълно психясал по цял ден вика. Отсреща един побелял човечец който е перманентно пиян и изобщо не знае къде се намира и една едрогърда леличка която с Тошката обсъждат неиния настроичик че си играел игри на телефона и не и правел машината(не, че много и се работи). По надолу циганин със слушалки се прави на майстор на шепа пенсии. Миялното.... пълни олигофрени. Шлайфа две туркини с очила крякат като от качени. Визуалния контрол... кокошарник, клюки, интриги и застаряващи лелки които се правят на тинейджърки. Отк те са само за броика с изключение на баба Ася. Ръководство... Няма. Божинов върви и не знае къде отива. Личи си, че е имал акъл, но вече се е с махнал. Шефката е умен човек, но как търси пияни, дрогирани и вече не в час пенсионери е пълна загадка. Сменащите ни същата работа баба с девет шала,вечнозакъсняваш наркоман, двама мъже нови които си търсят друга работа като мен.... Това е фирма Стратус.. Допотопни машини, на които детайлите са почти винаги извън размер и което е нормално, отровни изпарения и нищожно заплащане. Не правете грешката да започвате работа там, аз самия съжалявам, че напуснах старата си работа, на която изкарах осем години, но тук няма да мога и осем месеца.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е супер!
Всичко е както трябва:
1.Брутно осигуряване
2.Ваучери за храна
3.Осигурен обяд
4.Платен отпуск като хората
Какво ревете само? Мързеливци мръсни!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ебати тъпата фирма не дават заплати 360 лева работиш на две смени само пенсионери и педали който лижат гъзовете и правят минети само те взимат не се лъжете


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз шъ ти кажа до кога бе, докато тоя е тука. Важното е че машините бълват и някои ги тупат по рамото за тва. А пък ние бачкаторите ще се изтрепим за две кошници.И ако някой в тая бъркотия знае кое къде е то па на. Пълен хаос.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма отърваване от тоя пак е тука. Няма ли кой да каже на чорбаджиите в италия че тоя е един екскурзиант който прави само интриги. Направи си негова банда гъзолистци дето му плямпат само квото му харесва а иначе е пълен хаос. До кога така ще я караме.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много си прав. Като го няма тоя работата върви. Той навре ли си носа някъде освен да направи мазало........нищо хубаво не се случва.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ай честито! Чичката тая седмица го няма и да вземем да свършим някаква работа,че иначе е само хвани тва-не не спри го-започни друго. Като опитни мишки сме му тука.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм от тъпчовците дето се поизлъгах ама се чупих навреме. За оня дърт келеш италянеца Бузко ли става дума бе? Бузко и Владко - земи единия удари другия, къртуни отсякъде.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Каква е работната атмосфера във фирмата, какво е заплащането с една дума струва ли си човек да работи там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?