Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Булдент ООД /img/frontend/nomap.png"

Булдент ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 18


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте, бивш служител съм лично аз съм доволна от фирмата. Колегите са прекрасни и ти помагат много, получила съм разбиране и подкрепа през цялото време на работа. Даже мога да кажа че са на много добро ниво и коректност.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Нека да изразя и моето мнение за тази не искам даже и компания да я наричам - "Булдент" - Това е дъното което можеш да достигнеш - ако искате да разберете как не трябва да се работи това е вашето място - Съгласен съм със всички негативни коментари . Има двойно счетоводство като "Гооолямата" заплата тия превеждат по две карти.Това е фирма което те кара да си плащаш хотела по време на тийм билдинг???? Какво повече да коментираме.Сменено е ръководството като са взели един Горно-Оряховски селянин за търговски директор който даже и не може да говори правилно.Когато аз работих там (9 месеца) бях най стария търговец ,. при положение че фирмата е на пазара от 2006.г!!!! Постоянна смяна на търговци във всички региони няма някой който да се е задържал повече от 5 месеца!!
Моя съвет - ако сте мазохисти и искате да разберете как не трябва да се работи - това е вашето място !!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес, 19.06.2017 г., понеделник, в 15:00 ч. бях на интервю за складов работник. Проведе го съществото от женски пол Катя Кузмова. Най-отдолу ще "копи-пейстна" пълния текст на втория файл, озаглавен "БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО", който от 10.08.2016 г. изпращам на всяка една фирма заедно с основния файл "CV" по напълно обясними и лесно разбираеми причини. Причината да публикувам текста на този втори файл ще ви стане ясна малко по-нататък. Интервюто мина общо взето добре, с изключение на това, че въпросното същество изключително безочливо и нагло пренебрегна едно от моите съвсем скромни изисквания във файла. Става въпрос за уточняването на размера на заплатата - най-важното нещо за всяка една от страните във всяко едно трудово-правно отношение. Та съществото хем не искаше да коментираме размера на заплатата, хем до последно се опитваше да изкопчи от мен информация за моите очаквания за размера ѝ. За тази най-обикновена позиция "складов работник" да разкарваш даден човек на цели две (а може би и дори три интервюта), преди да му кажеш най-накрая какъв е размера на вероятно твърде жалката и смешна заплата - ТОВА, УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА / ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, си е чиста проба проява на най-долнопробен, вулгарен и гнусен цинизъм + овчо тъпоумие. Още повече, че предварително беше уведомено (имам предвид съществото от женски пол) да не прави така от съответното изречение във въпросния втори файл. Да не говорим, че когато дадена фирма реши да провежда интервюто на две или три части, винаги след всяка част информира кандидата, че "ТЯ" ще му се обади за второто или третото или пък че не е одобрен, а не както в този случай - съществото ми даде срок до 22.06., четвъртък включително, ако реша да продължа по-нататък с интервютата, АЗ ДА МУ СЕ ОБАДЯ!!!!!!!!!! 'БАХ ТИ МУ И ПРЪДЛИВАТА И СМЕШНА ФИРМА!!!!!!!!!!

И НАЛИ СХВАЩАТЕ ПЪЛНИЯ АБСУРД НА СИТУАЦИЯТА - ХЕМ НЕ БИЛО РЕДНО ОЩЕ НА ПЪРВОТО ИНТЕРВЮ ДА СЕ КОМЕНТИРА ЗАПЛАТАТА, ХЕМ ВЪРТИ И СУЧЕ ЗА МОИТЕ НАГЛАСИ СПРЯМО НЕЙНИЯ РАЗМЕР!!!!!!!!!!!!!! ПЪЛЕН БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


А ето сега и текста на втория файл, озаглавен "БЕЗ ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО":

"Моля всички фирми, практикуващи двойно счетоводство в трудово-правните отношения със своите работници и служители изобщо да не си правят труда да ми звънят и да ме безпокоят. Няма смисъл с безмислени интервюта да си губим взаимно времето и най-вече моето.

Имайте предвид също така, че в случай на одобрение от ваша страна на моята кандидатура трудовия договор ще бъде подписан от мен само след като първо бъде подписан и подпечатан от работодателя и само ако и всички останали необходими изисквания към един напълно коректен и редовен трудов договор са налице. Също така трудовата ми книжка ще ви бъде представена при постъпване на работа само и единствено за вписване на необходимите данни в нея, след което веднага ще ми бъде върната обратно и ще бъде съхранявана от мен, каквото е изискването на чл. 348, ал. 1 и 3 от КТ.

И не на последно място искам да обърна внимание, че медицинското и съдебното свидетелство всеки път ми струват общо 16 лв., имайте го предвид!!! Цели две фирми вече ми загубиха времето, надеждите и най-вече парите, затова си позволявам да изпращам този втори файл + CV-то на всяка една фирма. Освен това заради „предстоящото назначение“ в едната от тези две фирми отказах вече насрочено интервю с друга, потенциално коректна фирма!!! В заключение очаквам на интервюто вие да ми кажете каква е заплатата, както е редно за такава позиция, а не да ме питате аз каква заплата очаквам да получа от вас.

Силно се надявам, че сте една напълно коректна фирма в трудово-правните отношения и КТ. В случай, че не бъда поканен на интервю, ви желая много здраве и успех в работата!!!

С уважение: Звезделин Геров".

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ЗАПОЧВАТЕ РАБОТА ПРИ ТИЯ ОТРЕПКИ И БОКЛУЦИ, А НАЙ-ДОБРЕ И НА СВРЪХСМЕШНИТЕ ИМ ИНТЕРВЮТА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ И ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
-1

Ха ха ха Смешна работа . Срам ме е да кажа че съм работил в тази фирма.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредната фирма от робовладелски тип. С мениджър който повече се интересува какво пише тук, а не как да подобри условията за работа, заради това е влязал в обяснителен режим и пише коментар след коментар. Най е парадоксално, че е написал че фирмата била голяма школа, как може простотията да е школа? Мениджърю, не е необходимо да отговаряш и на този пост.


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Булдент не е лъжица за всяка уста.
Ако ще работиш тук, идеята е не просто да ходиш на работа, а да искаш да продаваш... и то не какво да е а стоматологични материали и консумативи и продукти за устна хигиена.
 
Ако те дърпа отвътре - всичко може да ти се случи и то в положителен план. Ако не - по-добре си търси друго поприще.
Естествено е като във всяка компания да има и неуредици. Естествено е, че не всичко ще е гладко и ще е като по мед и масло, но определено съм съгласен с едно предишно изказване - заплати се изплащат на уречената дата.
Булдент е компания, която много повече ми е дала, отколкото да ми е взела. На две основни неща се научих в нея - никой не подарява заплати и работни места и да продам това-онова. Дали продавах ефективно - само историята ще покаже! Дали Велислав Андреев е добър или лош мениджър - със сигурност има какво да учи по отношение на управлението на хора, но 100% мога да кажа, че е наистина наясно с много повече неща отколкото редица търговски директори!
Пак ще повторя - за да си ефективна част от екипа на тази компания трябва да се подготвиш много, да искаш да се учиш и да повярваш в идеята, че подобна школа няма! Защото само там може да се превърнеш в мислещ за бизнеса човек, който да не мрънка, че му е малка заплатката! Ако не ти харесва ставаш и си заминаваш. Аз не правя изключение, но след школата Булдент се научих на най-важното да продавам своите умения и знания на цена, която да ме удевлетворява и да ми носи рентабилност! Плюенето по компанията няма да ви направи по-силни! Не плюйте в кладенеца от който сте пили вода!


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
4

Едно малко по-различно мнение, което е насочено към бъдещите служители на фирма "Булдент" ООД и няма за цел да опровергава дотук написаното. Компанията "Булдент" ООД е лидер на българския пазар в своята област. Информация, която може да бъде проверена при кратка справка на представяното портфолио от Компанията. Вероятно доверието на нейните чужди партньори се дължи много повече на IMS Healt, а не толкова на спонтанни и импулсивни коментари в мрежата. Малко суха статистика: 1) Едва 12 % от служителите на Компанията са назначени през последната година, което е продиктувано от нарасналите ангажименти към клиентите ни и няма връзка с текучество; 2) Средният трудов стаж на служителите е около 4 години, което е показателно, че голям % работят в Компанията от преди финансовата криза; 3) Средната възраст на служителите е 32 години, няколко служителя са в "отпуск за отглеждане на дете до 3 години", което е индикатор за отношението към младите хора и тяхното развитие. В тази връзка осигуряването е на реалните доходи; 4) В Компанията се правят ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ обучения всяка година, поне две фирмени партита, на които присъстват и семействата на служителите; 5) Всеки служител почива поне 10 дни през лятото, което е политика на Фирмата и е съобразено с дейността й: 6) Не се работи в празнични и почивни дни.
Важно е да се отбележи, че Управителят е всеки ден в офиса и служител може да се обърне към него без предварителна уговорка. Заплатите се изплащат на датата и НЯМА случай, в който да са били забавени. Процедурите за подбор на персонал са ясни и минават през 3 етапа - Интервю с "Човешки ресурси", интервю с линиейния мениджър и интервю с Управителя.
Важно е да се отбележи, че в БГ работодател има няколко негативни коментара писани в последния месец, което е инспирирано от един конкретен, неудовлетворен служител. Желаем му успех и професионална удовлетвореност в бъдещите му творечески планове.


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Пълна пародия на фирма... на моменти се чудех как съществуват. "Мениджъра" Велислав толкова си е повярвал, че е перфектния търговец и обучаващ, че затова сменя персонала на всеки 3-4 месеца заради уж лоши резултати. Грешна политика на фирмата, лош маркетинг, склад пълен с непотребни боклуци, ниско  заплащане, ужасни колеги... една любовница на мениджъра, една се подмазва и всичко докладва... просто нямам думи. Далече от тази фирма, там е само  губене на време. 


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Работих преди време във въпросната фирма... Пълна пародия. "Мениджъра" Велислав толкова си е повярвал, че е перфектния търговец и учител, но не се замисля, че в него е причината постоянно да се сменят търговците. Обещават ти звездите и след няколко месеца те извикват и ти казват, че резултатите са слаби ( макар, че и това им е много) и че вече не си им нужен. Хората, които са се задържали там, а те са 3-4 човека, са  пълните подмазвачи и всичко се докладва на смешкото Велислав. Да не говорим, че той постоянно се слага на по-хубавите момичета и си мисли, че е страшно харесван... Хора, това е пародия на фирма, без адекватен маркетинг, всеки раздава заповеди и се прави на шеф, склада е пълен с боклуци, които не се продават, заплатата е мизерна, да не говорим, че все намират причини за глоби... Не си губете времето с тези самовлюбени боклуци там!!!!!


кандидат за работа

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди година подадох документи за кандидатстване през една агенция за подбор на персонал за позиция Търговски представител.
Един мъж ми се обади за интервю по скайп в неделен ден в обедно време. Човекът ми се извини, но на клиента му било спешно интервю да се направи през уикенда. Отговорих му, че няма проблем.
След осъществяване на връзката и след близо половин час активен разпит за опита, за предишната ми работа и тъй нататък, този специалист подбор ми благодари и ми каза, че след съвсем скоро ще се свърже с мен.
След два дни ми се обади, за да ми обясни, че са ме харесали и ще минавам на второ интервю по скайп с Търговски мениджър.
След двучасов разпит от страна на мениджъра, в който много повече говореше той, отколкото аз, като през огромната част от времето ми обясняваше какво значение имали зодиите за него и как не обичал да работи с представители на моята зодия, ми обясни, че ме е харесал и получавам работата, като се разбрахме, че ще премина едноседмично обучение в София.
С изненада обаче, пътувайки вече към София, същият този "мениджър" се обади, за да ме информира, че вече не се нуждае от услугите ми. Без дори да ме е видял. Невероятно, но факт!
Освен това всичко, което предлагаха се изразяваше в осигуряване на минимална заплата на някаква смешна длъжност, която със сигурност не беше търговски представител. Т.е. 250 лв. + 1% от оборота - ако генерирам 50000 щяла съм да взема общо 750 лв. След това ми обясниха, че ще имам привилегията да работя в компания, която дава служебен автомобил (с лимит на бензина, при положение, че трябва да обикалям не само Бургас, но и региона Сливен, Ямбол и селата) и служебен телефон, сякаш това не ми е нужно за работа, ами ей така, защото си нямам.
Хора, ако кандидатствате за тази фирма, то хубаво си помислете преди това дали си заслужава да работиш за някой, който по средата на пътя след две интервюта ще размисли!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?