Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Промаркет ООД /img/frontend/nomap.png"

Промаркет ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 266 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 191-200 от общо 266


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте и от мен. Настоящ служител на фирма Про Маркет съм, работя там от почти 3 седмици, доволна съм. Радвам се, че управителя и хората, с които работя са свестни! Първия ден беше по-натоварено и логично е, след като преди това не съм се подлагала на кой знае какъв труд, на следващия ден да съм с мускулна треска /нашия магазин не беше отворен още, когато започнах работа/. На 15, т.е вчера ми преведоха парите за ноември, които съм си изработила, което е абсолютно коректно, не знам на кой не са му превели парите? Може би на тези, които са напуснали на първата седмица? Както пишеше в по-стари постове, не може да не работите и да чакате високи заплати! Относно пушенето и кафето... 8 часа не можете да издържите без цигара? Кафе не се ли пие сутрин? Или вие пиете кафе по цял ден? В нашия магазин всичко е наред, има къде да седнеш да хапнеш, има къде да седнеш да си отчетеш касата. А за това, че някое момиче го глобили, че била до тоалетна... за да ти направят такава забележка значи киснеш там постоянно или прекалено често/да момиче съм, при някои обстоятелства се налага, но има и специални неща предвидени за тия женски работи/. Засега съм доволна, надявам се така и да остана! А относно интервюто на мен всичко ми беше обяснено, даже мога да кажа и доста подробно, момчето ми каза "работата е тежка, ще можеш ли да се справиш?", "заплатата е толкова", "работното време е толкова", всичко както си му е реда. В нашия магазин има хора, които работят за Про Маркет от 1, 3, че и 4 години /фирмата е на 5/, а това говори достатъчно! На младите хора не им се работи, това не означава, че грешката е във фирмата! И последно, относно бутилката вино, това е с цел персонала да се държи добре с клиентите, аз досега не съм чула никой да се е оплакал от нас, даже ни хвалят! Не мисля, че ще ви е приятно да отидете на пазар и някоя скумрия да седи срещу вас на касата и да мълчи.. /както са на доста места/! Това е от мен, лек ден:)


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-3

Мисля че доста се е изписало. Много е вярно много не. Нека и аз да кажа моето мнение. За пример ще коментирам обявата за работа която ежедневно присъства в jobs.bg
-РЕДОВНО ЗАПЛАЩАНЕ - Абсолутно вярно. Винаги на 15/30 се взима съответно аванса и заплатата. Лошото е че се взима с месец назад и ако си нов първия месец не взимаш нищо
-основна заплата: 650 лв/месец за 8ч и 30 мин дневно работно време - Заплатата е 650лв брутно. След данъците за вас остават приблизително 570лв, като се осигурява на 335лв
-допълнителна възможност за работа на дневни смени от:12ч или 2/2 - много малко са хората които могат да издържат повече от месец два на 12 часа просто защото работата си е много. Работа 2/2 се предлага само на някой от обектите и то ако управителя и човешки ресурси разрешът това.
-социални придобивки: възможност за служебна квартира - Чудесна възможност за момчета и момичета от село (не искам да засягам никого) да видят "големия град". Кваритрата се дели м/у 3ма като за нея не се плаща наем освен първоначалните 150лв които ти се удържат от заплатата (ако случайно решиш да духнеш и не си си платил сметката за тока. Един вид си се застраховат хората)
-коледни и великденски премии - Дават премии да, но схемата по която се определя кой колко ще вземе е меко казано смешна. Пример ви давам за коледните и новогодишните празници взимаш премия в размер на 140лв само при условие че работиш на 24,25,31,1. Ако решиш на 1 от тези дни да работиш премията ти се дели на две. Или с други думи ако работиш на 3 от горе посочените дати взимаш 70лв. Ако работиш на два взимаш 30 лв.
-фирмено обучение и ИНДИВИДУАЛЕН план за професионално развитие: - Никакъв шанс. Най-много да станеш отговорник смяна или приемчик на стока (заплатата си остава същата, но работата ти идва повече). Хората си искат управители с висше образование (пък било ти и за агроном)
Отностно почивката. Зависи си на кой обект си. Всички управители са хора като персонала и много добре знаят че и те трябва да се хранят тъй че всеки може да седне да обядва (естествено няма как това да стане в някой пиков час когато клиентите "ръшват" магазина). Кафе и цигари не са разрешени. Да се напуска магазина също. Отностно телефоните незнам. По някой път дават да се говори по някой път не. Зависи си според човека (все пак неможе половината ти работно време да седиш и да си приказваш по телефона и накрая да искаш да вземеш заплата.
Отностно брака. Случва се да има стоки с изтекъл срок на годност по вина на персонала. Фирамата която ги кара не си ги взима и те остават за сметка на магазина. Има допустим процент който магазина го плаща, в момента в който се надвиши тази цифра всичко се начислява на персонала. Ако работиш както трябва следиш си сроковете изкарваш по старите работи по отпред проблеми няма да имате.
Отностно персонала. Навсякаде има дразнещи хора които гледат нищо да не пипнат и обикалят по цял ден като мухи без глави, но има и съвестни момчета и момичета които си вършат работата както трябва (има си доста мъкнене, теглене, влачене
Като цяло искам да обобщя. Тази работа е за хора които просто нямат друг избор. Сега в тая криза стискаш зъби забравяш думите его и самоуважение и хамалстваш
Поста стана доста дълъг и се съмнявам някой да го прочете, но ще бъде хубаво да ги знаете тея неща когато подавате молби за работа като консултант продавач в верига магазини ПРОМАРКЕТ! Исках още няколко неща да кажа но май ще ги оставя за друг път. Извинявам се за допуснатите правописни грешки
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.Отрицателните мнения,които са изписани тук по адрес на промаркет са истина.Убеден съм в това,защото съм бил на интервю за работа.Не се разрешава да се пуши и да се пие кафе,разтоварва се стоката,заместваш касиери,почистваш магазина,заплатата неотговаря на обявената в обявата им и т.н.Не знаех само,че санкционират по този смешен начин-с бутилка вино.Работил съм неквалифицирана работа извън България,но такива условия и некоректност от страна на работодател не съм видял до сега.
  По средата на интервюто разбрах къде съм попаднал и си тръгнах веднага.Който е влизал да пазарува е видял от какъв клас е магазин промаркет.Аз отидох на интервю в промаркет,защото се върнах от чужбина и си търсех каквато и да е работа като за начало,но реших да не правя компромис със себе си.Съжалявам,че има подобни магазини в София.За малък град е допустимо,но за столицата....
Съществува ли някаква служба,организация,която да ЗАЩИТИ обикновения работник или служител,който може да попадне в подобна ситуация.А колко още подобни работни места като магазини промаркет има...


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Целта на това писмо е да Ви бъде съобщено за нарушаването на основни човешки права от страна на Промаркет ООД.
Ние сме хора,а не роботи и не може съответно да се очаква от един човек да се държи като робот,надявам се,че сте на същото мнение.
ПроМаркет ООД е българска търговска верига,основана през 2004 г. Има 15 супермаркета на територията на гр. София и 200 служители.
Явно тази фирма не съумява обаче да регистрира достатъчно високи печалби и затова измисля интересен начин да увеличи продажбите си на вино като...глобява служителите си касиери с една бутилка вино всеки път,когато те пропуснат да поздравят с "Добър ден" свой клиент.Още по-унизителното е,че те принуждават своите служители сами да раздават листовки на влизащите клиенти,съдържащи информацията,че ако не си казал "Добър ден" или "Довиждане",клиентът получава бутилка вино от касиера.
Това е недопустима гавра със човешките права на техните служители и смятам,че тази политика на Промаркет трябва да се санкционира от Вас-хората,които защитавате нормалните и законни взаимоотношения между нает и работодател.
Нека Промаркет ООД обясни как може да се работи в такава атмосфера,създадена от нечие болно съзнание-под постоянен стрес,че ако се разсееш за пет секунди или се закашляш,или направиш друго човешко нещо,рискуваш да отнесеш глоба-бутилка вино.Нека Промаркет ООД обясни как се справят със клиентите си,които съзнателно злоупотребяват със предложението в листовката-защото,както има кой да измисли подобно унижение,така има и кой да се възползва от него.
Има страшно много оплаквания от страна на бивши и настоящи служители във връзка със тоталното смазване на основни човешки права-не се позволява да се излиза от магазина в обедна почивка,не се позволява да се пие кафе?!
Моля,нека се направи една внезапна проверка на този работодател-осигурява ли работниците си съгласно закона-изненади няма да се открият със сигурност заради масовата практика да не се осигурява на пълната заплата и работно време,но докога ще продължава това,след като е абсолютно незаконно?
Искрено се съмнявам,че ще има какъвто и да било резултат от писмото ми,който да задоволи представата ми за законност и справедливост,но все пак това е моят глас-дори да е глас в пустиня...
Всичко най-добро!Бъдете здрави!
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, Ето и моята история - кандидатствах за управител на магазин. Обадиха ми се от Промаркет и се разбрахме за ден и час за интервю - до тук добре. Отивам аз в уговореното време и място, но от охраната разбирам, че шефовете или интервюиращите си били тръгнали вече, а аз не закъснявам дори съм подранил с 5 минути. Гледам малко странно и ги моля съвсем учтиво да им се обадят, з-то сигурно е станало грешка все пак говорихме по телефона пред няма и 48 часа и едва ли съм объркал деня или часа, човека изчезна на някъде, след малко се връща с една визитка в ръка и ми казва - момче обади се на тази жена и се разберете. Веднага разбрах, че това не е място където аз бих работил, най-малкото за подобно отношение - за мен това е недопустимо. Представям си ако бях започнал работа при тях какво ще бъде. Оценки няма да давам, тъй като нито съм бил служител там, нито имам някакви наблюдения - това което със сигурност мога да кажа е, че хората са некоректни и в магазина, в който бях беше доста мизерно. Вие сами си преценявайте...


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

Това лято работех в Промаркет на Оборище имах прекрасни колеги и управителката и приемчика се отнасяха супер с персонала.Всичко беше приказка докато не ни уволниха управителката която е била в тази фирма от 5г и после уволниха една колежка просто ей така че на тия в офиса не им е било на кеф тоя ден След като сменихме 4 управителя за трите месеца в които работех там дори единия месец всички имахме по -53лв брак.А най-тъпото нещо е че трябваше на всеки клиент да даваме едни листовки на които пише че ако не си казал Добър ден или Довиждане даваш бутилка вино от касиера една колежка даде три вина за едното здрасти а ви уверявам че обслужването си беше на ниво.Относно заплата за месец август имах 27 работни дни и 677,50 заработка от които съм взела 552,94 заради грешки предимно на управителя който беше толкова в час че не знаеше как се работи на каса и се размаркирва трагично.Мисля че няма и един колега който след работата си в промаркет да не се оплаква от болки в кръста,Освен ако не сте някакви мазохисти по-добре не ходете в промаркет 
Само да кажа че аз лично ходех всеки ден на работа с желание и  много се забавлявах работейки в магазина,всичко зависи на какви хора ще попаднеш и в това дали можеш да гледаш нещата от положителната страна.
Късмет на всички които са работили в Промаркет сега е време да си намерите нещо по-добро


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
-5

Всички неща,които прочетох до тук са истина.Няма как да знаят такива неща хората,освен ако не са работили там.Искам да разкажа и аз за какво иде дума,за да не се лъжат хората.Там работих точно 2 дни. Наистина служителите си плащат брака.Обявяват 650лв заплата в интернет,после се оказва,че заплатата била 570лв,а осигуряват на 335лв. Като естествено след като подпишеш,разбираш,че брака го плащаш ти и разните там измислени глоби.Има глоби и наказания,за които никой не ти казва.Например момичетата нямат право да се качват на висока стълба,а при работата се налага.Не може да се излиза извън магазина в обедна почивка,която те (управител) трябва да ти РАЗРЕШАТ да ползваш!!! Не можеш да пушиш по време на почивката,което мен не ме късае,но все пак почивката си е почивка и не е редно да ти определят такива лични неща.Кафе не можеш да си пиеш на почивката. Обръщайте внимание какво подписвате.Ще цитирам само 3 изречения от договора:
Трудов договор със срок на изпитване до 6 месеца.
За времето на изпитване/обучение/ работодателя не дължи трудово възнаграждение.
Периодичността на изплащане на трудовите възнаграждения е до 30-ти на следващия месец.
В превод: ПЛАЩАТ ВИ 1 МЕСЕЦ НАЗАД и при напускане ЗАДЪЛЖИТЕЛНО горите с парите.Т.е работите си 2 месеца и когато трябва да ви се плати,те ви освобождават и естествено не ви дължат нищо.Това е и основната им схема.Работата е неквалифицирана,така,че ни хващат да им работим за без пари и си ни пращат да пасем после.Работих на Цар Самуил.Разпитах колегите и там нямаше нито един,който да е работил повече от 2 месеца и да е получил още заплата.А интервютата за работа си вървят постоянно. Правете си сами сметка. Има и още какво да се напише,но смятам,че това е достатъчно.
Дано съм била от полза на някого.Не се лъжете при тези мошенници!
П.П.А и при подписване на договора те задължават да си откриеш сметка в ПРОКРЕДИТ Банк и никъде другаде ;)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да знаете за нищо не стават от тази фирмичка.
Момчетата и момичетата в този магазин са много мили и учтиви опитват се да направят всичко за да угодят на нас (клиентите) и винаги има някой недоволен. Не трябва да ги съдим за това че не са казали едно добър ден хаха че то да не са роботи!
Наистина работят много отиват сутрин в 6 без нещо и си тръгват в 3
нямат грам почивка защото няма персонал и някоя от касиерките отишла да хапне на крак се появява за да помага на колейката си че на шефовете им не се дават пари за други хора. това е смешно
чудя се на тези момичета и момчета как изтърпяват това отношение
има и такива от служителите които са много злобни не искам да споменавам имена защото не ми е  в задълженията да се оправям с този персонал, но много е на зле положението!
магазина (Бот. шосе) е с много малък капацитет за много стоки които предлага. има много работа, малко персонал а управляващите магазина за нищо не стават.
касиерите и другите, които зареждат са много любезни и тези където ги плюят да мълчат!
 


кандидат за работа

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Само да ви кажа че който е решил да работи там да бяга много на далече.пълни измамници.днес бях на интервю эа консултант - но какво се окаэва че ти освен такъв си и склададжия касиер и чистач на тоалетни!!!!!те нямали чистачи защото това било работа на персонала!също трябвало да си и физически здрав да можеш да носиш тежко въпреки че си жена!и още какви ли не глупости и накряя и пари не дават!ИЗМАМНИЦИ НЕ ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изкарах една седмица в магазина на костенски водопад..Просто няма такова отношение а за заплащането ваобще и реших да не го чакам.По добре никой да не се хваща в тая умряла фирма ;) .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?