Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Орлин Баев ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Средец, Христо Белчев, 21, стая 411&markers=София, Средец, Христо Белчев, 21, стая 411

Орлин Баев ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 30


клиент

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Без съмнение абсолютен психопат и ненормалник! Нарцис от класа, който злослови зад гърба на колегите си, вменява вина и срам у клиентите си, когато искат да спрат да работят с него и ги убеждава че проблемът е в тях и никога няма да се оправят, освен ако не ходят при него! "Терапията" при него е под формата на лекции, които ще ви изнася с часове, влизане в роли, в които самият той се забавлява, а клеиентът реално няма особено значение освен да му задоволява нарцисизма. Това е болен човек и се надявам че ще има някаква регулация в България, която да го спре от практика. За съжаление е вкарвал хора и в психоза, дори наскоро негови колеги с много повече опит и адекватност твърдят че това се е случвало. Мисли се за велик гений, който променя света и така говори за себе си - че гениалността му ще бъде оценена след много години. Не знам това дали звучат като думи на здравомислещ човек, на мен лично не. Ходих на няколко сесии при него, дори не успя да разбере и чуе проблема ми, говореше си някакви негови неща, които го вълнуват. Най-лошо похарчените ми 70 лева на час! За съжаление преди да отида при него го препоръчах и на моя приятелка, която имаше същия опит с него и каза че повече няма да отиде при психлог в живота си, ако всички са такива. Пазете се и мислете, само това мога да кажа!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди време се впуснах в издирване на успешен терапевт, който да ме отърве от гадните тревожни състояния. След дълго търсене се спрях на Баев, защото за него се твърдеше, че е ефективен в това което прави. Следователно, очакванията ми бяха, че само след няколко срещи, всичките ми страхове ще са вече в миналото. Представях си как това ще се случи докато седим на удобно диванче и си разказваме приказки с щастлив край. Времето минаваше, срещите ни се проточиха повече от предвидените от мен "няколко срещи". Удобното диванче се превърна в горещ стол, а приказките с "хепиенд" разкриваха части от мен които не исках да познавам. Признавам си, че често исках да избягам и да не се върна повече в този кабинет. Обвинявах и Орлин и целия свят, когато разбрах, че в терапията основната действаща фигура съм аз и че Орлин колкото и да иска, но не може да изиграе и моята роля в моя живот. След няколко истински предизвикващи месеца работа с Баев, аз се научих да се вглеждам все по-често в себе си, да търся какво и как да променя вътре в мен, а не да търся виновни за случващото се в живота ми. Всъщност важно нещо което осъзнах е, че терпаията няма да направи живота по-лесен, сблъсъците с трудностите си останаха, отговорностите нарастнаха, но начина по който сега минавам през тях е наистина по-различен... В ден днешен все по-рядкпо се виждам с терпевт, но въпреки това не спирам да изследвам психичните си лабиринти и все по-често се изумявам от скритите съкровища след поредния завой...


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Орлин Баев е невероятен човек и психолог и който твърди обратното е много заблуден! Все едно да кажеш на черното бяло! Има защо да го харесваме толкова хора и това е очеизвадно поне за тези които са ходили. Тези които казват че се подигравал и имал нерешени проблеми са точно те такива. Това са все подходи в психологията, но те явно са си останали в детството и се сърдят като в детската градина. Ходих няколко месеца при него и ще кажа само че никога няма да срещна по-добър от него, а аз и при други съм била.Иска се работа така е, не е за жертви и мързели,това е положението. Той помага от душа и сърце и определено си струва всеки лев! А тези които не го признават моля да заповядат при господа психиатри които да изписват наркотици под формата на хапчета за решаване на проблеми. И при такъв съм била,това не помага. Помага работата по себе си, която е трудна и продължителна и която накрая ще завърши с успех за най-смелите!


клиент

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Определено страхотен терапевт и човек, който много ми помогна.Не е за всеки, разбира се, ако искате да го играете жертвичка и търсите някой който да валидира това, че целия свят е виновен за вашето нещастие и да си останете в същата ситуация в живота - възможно е тогава Орлин да не е вашият човек, но ако търсите промяна и сте готови да положите усилия за това - тогава той ще ви е много полезен. Орлин е способен както да ви даде съчувствие и разбиране, така и да ви каже/покаже неприятните неща за вас, които не искате да чуете или срещу които не искате да се изправите и това съчетание е много полезно. Благодаря му за това, което прави.


42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Познавам Орлин Баев от 2011година, не като фирма, а като Човек! Имах щастието да бъда близо до него и да крада с пълни шепи от професионализма и огромното му сърце! Орлин Баев приема по 10–12 човека на ден ,шест дни в седмицата. От 7 години всяка сряда води група за личностно развитие. Често провежда тридневни работилници на различни теми.Написал е стотици статии,до които има свободен достъп всеки,който не може да си позволи платен терапевт. И всичко това на символични цени и не като фирма, а като Човек! Да ,вярно е,че и той си има своите ангели и демони,но....ако ти ги нямаш.....хвърли камък! Орлин Баев е най–успешния български психотерапевт със уникален собствен метод на работа,който надявам се да последват още млади терапевти! Благодаря ти,Орлин Баев,затова,че понякога грешиш,защото имаш своите комплекси,защото мразиш,защото обичаш и плачеш и се радваш! Благодаря ти,че си Човек!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сърдечно благодаря на Орлин Баев за себеотдадеността и помощта, с които допринесе за моята промяна! Преди 8 години имах много тежък период в живота си- постоянни паник атаки с всички последствия в личен и социален план. Две години ходих на психолог, пих билки, изчетох всичко по темата. Но най-много ми помогнаха статиите в сайта на Орлин Баев. Изключителен професионализъм и задтлбочен анализ. Разбрах причините за появата на паник атаките, както и скритите ползи, които ги обуславяха. Купих си и неговите книги, безценни са! Толкова много мъдрост и истина има в тях. Уважавам безкрайно труда на този Човек! Да, той е първо човек и после терапевт и всичко останало. Има богат житейски и професионален опит ,които е обединил в един холистичен подход в хода на терапията си, много ефективен, по моето скромно мнение. Всеки терапевт има свой личен стил на терапия. Да, за някои може подхода да е агресивен, но аз не мисля така. Защото психолози, които могат да ни слушат оплакванията има много! Трябва работа и от двете страни, за да се получи кохезията! Няма универсално хапче за проблемите ни! Иска се осъзнато желание за промяна, за изправяне срещу страховете ни, да се излезе от зоната на комфорт! Благодаря!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ехаааа, добре сте го подредили Орлин Баев. Така добре сте прозрели личните му комплекси и инфантилноста му! Навярно самите Вие сте опитни психолози, за да успеете да стигнете до такива окончателни изводи за няколко срещи. Тези работи дето ги разправяте може и да са верни, а може и да не са.
Тук, нали е сайт за работодатели, по-интересно е дали – в случай, че видим обява за работа при него – има смисъл да кандидатстваме или по-добре не. Аз от написаното виждам, че той е посочил на клиент защитните механизми, заради които някакво личностното разстройство не се повлиява от терапията. По тази линия можем да си сложим едно плюсче, т.е. ако започнем работа при Орлин ще се научим, че несъзнавани защитни механизми имаме всички, с тяхна помощ се справяме с негативните емоции. Когато стигаме до личностно разстройство обаче, явно защитните механизми работят грешно, те вече не правят живота ни по-лесен, не правят реалността по-поносима, а напротив - поддържат разстройството. Така че от Орлин ще се научим, че всеки психолог трябва да се опита да свали защитния механизъм, за да помогне на клиента си и да промени онова, което предизвиква разстройството. Посочването на наличие на защитен механизъм НЕ Е обвинение, то е факт и важи за всички ни. Така работи човешката психика. Разликата е само, че едни имат растройство, а други не. Ако някой го приема за обвинение, тогава явно го е страх да свали защитата и да стигне до същината на проблема. Разбирам и съчувствам. Истинската психотерапия много боли. Понякога дори те хваща яд и намразваш този, който те терапевтира, но... това е положението, друг изход няма!
Това, дето е повтарял думите на анонимната си клиентка и се е усмихвал, напълно го вярвам. Той по принцип си е усмихнат, а повтарянето е техника, използва се главно когато клиентът е многословен. Значи и на техники може да нучи служителите си! Откъдето и да го погледнеш си е плюсче.
За клишетата, които Орлин използва, какво да си помисим? Има истини, които често си напомняме и, ако са се превърнали в клишета, явно има защо. Орлин не е поет. Не е нужно да бъде оригинален. Полезно е да повтаря известни истини. По този пункт също смятам, че е добре да се започне работа при него – ще ни научи на азбучни правила в професията, които всеки начинаещ терапевт трябва да знае. Плюсче.
За останалите работи не ми се спори - изобщо не ме интересува късно ли е завършил - рано ли му е било, много професии ли е имал или пък се е родил готов психолог. Каква причина има да се коментират тези неща в подобен сайт? Тук важното е фирмата му става ли или не? Ще имате ли клиенти, ако започнете при него или не? Ще бъдат ли доволни болшинството от клиентите ви или не? На този въпрос отговаря друг един анонимен - казва, че не може да разбере защо толкова много хора го харесват. Ами щом са толкова много и толкова го харесват, не се колебайте да започнете работа при него, стига да ви вземе (Не знам да си търси персонал и защото точно тук ги говорим тези приказки?!?! Може пък да са се свършили другите - по-подходящи за целта сайтове).
А защо ли го харесват е въпрос с много прост отговор. Харесват го, защото ги е превел през болката. Същата болка, от която хората, които не го харесват са избягали. Орлин ги е извел на чисто и сега са доволни и щастливи, заради което много го харесват и често го хвалят. Просто е, нали?!?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

О чудесно,искам и аз да кажа!
Хич не е за всеки и ех...не е медийна звезда,няма тън-мън за какво си дошъл... :(
Сурова работа без приказки от селски вечерники "ама той ама тя..." какъвто е и живота,хич не жали...
Истински hard-core мъж ,всички лигавета,които не са посетили казарма може да пробват Орлин. :D
В личните ми терапии олеее хич не ми е било лесно,среща с т'ва дето си го натикал в килера,как да ти е лесно...
Впечатлена от уменията му да разбира,резонира и да те подхване за най-болезненото,което много ме мъчи понякога.."чакай де , чакай не я стискай толкова бързо тая гнойна пъпка,по-нежно ..нали съм жена" ама в long term отчитам да има полза. Не е хапче за всеки ден. Не и нещо/някой,който мога да чета и смилам ежедневно,но има неква тегава мъдрост в него.
Благодарна съм,вярвала съм му и го уважавам.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Бих искала да Ви разкажа моята история, а пък Вие сами може да си направите изводите.
През 2015 година претърпях внезапната смърт на близък човек, а малко след това загубихме още един... през това време работих като счетоводител в една фирма и работата ми беше доста напрегната. И изведнъж всичките тези обстоятелства ме отведоха в „Ада”. Започнаха паник атаки с какви ли не физически симптоми. Чувствах се като луда, сякаш не живея своя живот, а съм във филм. Започнах да си мисля,че ще умра скоро(страх от смъртта), че съм болна (хипохондрия)... постоянно се чувствах тревожна, объркана...
Ходих при всички възможни лекари, с всички изследвания... пих хомеопатия и ходих на терапия 1 година при друг терапевт ... накрая от зор стигнах до психиатър и ми изписа антидепресанти... ужас. Добре, че ги пих за кратко.
Тогава реших да пробвам терапия при Орлин. И Благодаря на Господ, че го направих. Благодаря на Орлин, че ми помогна да изляза от този омагьосан кръг. Но е много важно да се довериш и да си позволиш да се срещнеш с най-големите си подтиснати чувства и страхове. Да се довериш и да повярваш, и в себе си, но и в Човека, който си избрал да ти помогне. Наистина признак на интелигентност е да потърсиш помощ, когато виждаш, че ти е трудно да се справиш сам. От там насетне, колко ще бъде ефективна терапията си зависи само от нас.
Аз от цялото си сърце и душа БЛАГОДАРЯ на Орлин Баев, първо за това, че е такъв, какъвто е- ЧОВЕК!
Благодаря за себеотдайността, за добротата, която носи и за всичко, което прави за нас. Благословен бъди!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ех, как все така "случайно" се появяват по едно и също време групички от фенчета, които дават се опитват да замажат положението. Мислите ли, че не се забелязва организираното ви мероприятие?
Орлин Баев наистина не е терапевт за всеки, той е терапевт за хора с плитки и появили се отскоро състояния, които все още могат да се повлияят от манджата с грозде, която той нарича терапия. Той няма подход и желание да работи със сложни и многопластови проблеми. Зает е с това да си доказва какъв велик терапевт е, и ако до няколко седмици не се получи повърхностният ефект, какъвто търси с набора си от 3-4 метода, които ползва при всичко и всеки, ще си покаже истинското лице. Привидно хрисимият му вид за мен е една маска.
И не знам за каква завист и злоба може да става въпрос, при положение, че всички писали тук са бивши или настоящи клиенти. Очевидно става въпрос за разочарование от отношението на този човек. Нито пък имате идея как е протичала терапията при хората с отризателни отзиви, че да твърдите, че очакват някой да ги носи на гърба си.
Просто приемете, че има хора със собствено мнение и критично мислене, при които ефектът на стадото трудно работи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?