Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АСО-ПИРЕЛИ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

АСО-ПИРЕЛИ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 373 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 371-373 от общо 373


32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Фирмата се развива и е от компаниите, които доста добре се ослушват за нуждите на хората си. Поне компенсират заплатите спрямо инфлацията, което други фирми не правят. Имаше колеги, които напуснаха за повече пари и после съжаляваха. Така че ако трябва да напускам, доста ще се замисля, освен ако не се появи нещо мнооого по- добро, и то след проучване.


29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

За Варна не мога да кажа как стоят нещата, но в София всичко е ОК. Но това за дрехите си е нормално. Като си ги носил-ще си ги платиш. Навсякъде е така. Има си давност. Аз моите ги носех определено време и даже ми дадоха други нови. Заплащането е добро и редовно,което е много важно. Персонала в офиса е коректен като започнеш от КПП-то и стигнеш до шефа. А то за оплакване винаги ще се намери някой да се оплаква от нещо. Щом не ти харесва, махай се. Аз имах колеги от обекта, които напуснаха, уж, за по-добри пари и условия, но се върнаха с подвити опашки обратно в тази фирма. Е-ами хората ги взеха. Много съм доволен и им желая успех. Радвам се, че работя в тази фирма. Опитайте и вие.


-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

НЕ РАБОТЕТЕ ТАМ!Единствено и само колегите,с които работих са много готини и колежките де.Но иначе си изгубих времето най-общо казано.Фирмата е под всякаква критика.Че за капак може да ви искат от вас като тръгвате да се махате от фирмата да им платите и на "50 % износените дрехи" :).то не е много за смях де.Това са нагли,цинични и зле възпитани(по-точно невъзпитани) хора,които се мислят едва ли не за Богоизбрани.Говоря за тези от офиса,с които по някакъв начин съм имал взимане-даване.Да не говорим пак отделно,че почнаха и да се дънят пред клиентите,ам това е друг въпрос.Не му е времето сега да го разправям.Иначе хвала за този сайт много добро попадение е.Ще почакам още много малко и,ако видя че ме въртят,бъдете сигурни Приятели,че ще изкарам някой по както се казва неща от кухнята:),понеже е крайно време да ОСЪЗНАЕМ всички НИЕ,че живеем в СВОБОДНА Държава и спокойно можем да изразяваме мнението си и ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ от шепата СГАН,която се опитва да ни репресира и т.н.БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?