Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Каммартон България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Надежда, ИЛИЕНСКО ШОСЕ, 8&markers=София,Район р-н Надежда, ИЛИЕНСКО ШОСЕ, 8

Каммартон България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 30


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, доста време никой нищо не е писал по темата...като цяло Колектива е изключително готин и задружен! Заплащането...може и по-добре! От известно време има нови ръководители и нещата се задвижват в положителна насока,но много бавно и славно. Ако нямате нужда от висока заплата, искате да си губите времето определено това е мястото!!! Развитие определено няма :)


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-4

Здравейте,

отдавна искам да искажа мнението си в този прекрасен сайт и много се радвам,че го има.Така наречената фирма "Каммартон" изобщо не е верния тон, както така се рекламират. Управителят е един много интелигетен човек, който за съжаление живее в чужбина и не знае изобщо за бакиите на своя персонал. Започвайки работа там всеки си мисли, че тази фирма е стабилна с потенциал за развитие и т.н., но реалностите не са такива. Хвърлят те в овехтелия им офис на бул. Илиенско шосе 9 , като попадаш на някакъв екип от старчета и бабки (нереализирали се никъде), които започват да те третират, като роб. Въпросните хорица са дошли там с някакви връзки, като подчертавам – със специалности и професии далеч от Търговията и Индустрията. Та тези наречени «колеги» са си направили «кръговете» и много трудно допускат редовно назначените кандитати и на всичкото отгоре се държат доста лошо с тях. Редовните обяви за работа в «Каммартон» София го доказват. Мениджърите на екипи не познават значението на думите «бизнес» «професинализъм» и най-важното «мениджмът». На всяка понеделнишка оперативка крясъците м/у тях могат да събудят машините във Вайс Профил. На всичкото отгоре, като започнеш в търговски отдел чакаш, чакаш да получиш едно важно средство за търговската дейност – служебната кола. До тогава се трябва да се молиш и нагласяш спрямо «кръговете». Ако видят, че в срока на изпитанието си направил портфейл от клиенти (използвайки твойте връзки) може да ти се усмихне щастието след 3-4 месеца да вземеш автомобил. Но в рамките на изпитателния срок не се харесаш дядковците и бабите, работиш твърде много или пък задаваш много въпроси си аут без съд и присъда. Там за редовните наемници е АД по-голям на Данте. Горчива истина в България е такава засъжаление, но всеки трябва да се оправя сам а не да мрънка. Успех на всички търсещи работа


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих 3 г в склада им отношението на някои колеги е отвратително викат по тебе като ,че си им роб и те обиждат а ти работиш без почивка те казват ,че се мотаеш а ръководството въобще не забелязва кой какво работи все едно ти не виждаш какво правят те.Като напуснах не ми дадоха Трудовата книжка под предлог ,че били са ми я върнали а Аз много добре си спомням как не ми я даваха като я исках преди време и ме уверяваха да не се безпокоя.Ходете и работете там ако не ми вярвате ,но не правете моята грешка да стоите 3 г. на 3тия месец сами ще видите що  за стока са и НАПУСКАИТЕ ВЕДНАГА не мислете ,че нещо ще се промени с времето.  Те са затворена група която не допуска външни хора вие сте заплаха за тях и ще ви използват колкото може ,но не мислете ,че с работа ще се докажете никои няма да ви го признае.За лудо работи залудо не стой.


настоящ служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
4

фирмата е добра и колегите са читави


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз ходих на интервю във фирмата- за гр. Варна става въпрос :) Ами направо беше удоволствие за мен да бъда на такова интервю ! Така според мен е необходимо да се избират кадри, вадят се схемите, документацията, платките и така "каквото сабля покаже и честта майко юнашка" ... Не да ходя на интервю в Енерго-про и да ми викат "защо идваш да кандидатстваш тук за такава позиция с такава висока квалификация ..." Аз отговарям точно на въпроса, и след 5 мин пак ми го задават същия въпрос ... по самото отношение на интервюиращия личеше, че позицията е заета предварително ... Да не говорим, че един от комисията беше на 25/6 и  хабер си нямаше от света ... Смятам, че не са обявили заплащане защото те смятат, че са конкурентно способни на пазара и могат да осигуряят задоволително заплащане. Е то ще е смешно накрая след такова интервю да ти кажат 500 лева ... Хайде със здраве !


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз ходих на интервю, но мисля, че си загубих времето. Направи ми впечатление, че обявата им беше на български език, но имаше изискване да се знае английски на работно ниво. Показаната по време на интервюто документация беше на английски език. Не можеш една обява да напишеш на приличен английски език, но имаш претенции към кандидатите да знаят, при това технически английски, и свободно да боравят със сервизна документация. Явно има хора, които дремят в офиса, не знаят английски, и се налага други да им вадят заплатите.
Ако напишеш обявата на английски, вместо 50 кандидатури може да получиш 10, но поне ще са такива, които са разбрали за какво става въпрос.
Както и колегата преди мен е казал - никъде нищо не пише за заплащането, което компанията предлага и което все пак интересува всеки кандидат. Явно всичко е кандърма кьоше, и ще започнат да  говорят каква безработица има, и едва ли не трябва да си им благодарен, че те вземат в тяхната фирма. И как да си сигурен, че компанията е в състояние да ми заплати положения труд, това не ми стана ясно...
Истината е, че все по - трудно се намират качествени сервизни специалисти, не защото ги няма, а защото струват скъпо, и не са съгласни да работят по специалността си за без пари. Защото отнема години, за да станеш добър сервизен специалист, и когато някой иска да те наеме като такъв, е редно да знаеш и да бъдеш сигурен дали може да ти заплати за труда по съответния начин. Едно предложение за мен е сериозно, когато срещу изискванията има посочена и съответна сума, така ще знам по какъв начин оценяват труда на дадения специалист.  Вече кой от кандидатите отговаря на изискванията е отделен въпрос, но добрия специалист също избира. Посочената заплата спестява излишно губене на време и на двете страни. Ако имаш изискване за чужд език, пускаш обявата на съответния език, и още на ниво кандидатура отсяваш хората, които биха ти свършили работа. Всичко останало е надлъгване и нужда да демонстрираш как избираш само ти , като работодател. Истината е, че голям процент  от хората имащи специализирани знания и умения искат и съответната цена за труда си, и те също избират. И ако очакваш добър специалист да се съгласи за без пари, просто няма да бъде на този тип пазар.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес бях на интервю за "регионален сервизен специалист - електроника", и като цяло останах доста разочарован. Въпросите бяха само от страна на работодателя, и нямах възможност да задам никакъв въпрос от моя страна, при което изгубих интерес към компанията.
Една от причините за това я отдавам на факта, че интервюиращият се е разочаровал от мен още по време на интервюто, и така и така знае, че няма да ме извика повторно, за какво да си губи времето и да ми дава възможност да задавам излишни въпроси.
Дори да ми се обадят за второ итервю просто няма да отида, тъй като не съм сигурен дали за изискванията които имат са способни да заплатят труда ми, и какво изобщо предлагат от своя страна. 
Обявата им е написана по същия начин - само изисквания и никаква информация какво предлага компанията от своя страна ( изключвам служебния автомобил и инструментите, както и работното облекло, то остана да ходя и със собствената си кола, и собствените инструменти )
Имат изискване за ежедневни пътувания в региона - не става ясно дали се плащат командировъчни, както е по закон, и не се казва дали се плаща извънреден труд, ако такъв все пак се наложи, както е според законодателството. Когато имаш претенции човека, който наемаш да бъде с опит, хората с опит са наясно с тези неща, и би следвало да си готов да отговориш на няколко въпроса.
Качествени специалисти се привличат с интересна работа, удовлетворяващи финансови условия и приличен социален пакет. В противен случай остават посредствените кандидати, такива, които не правят проблем за парите и ще са доволни че имат парички за бира и очила полароид от пазара, нищо че един продавач на gsm-и в мола 1000 лв не ги харесва. В крайна сметка - за каквото си платиш, това и получаваш. А да носиш отговорност за скъпа техника, за това се плаща.
Съветът ми към онези, които все пак смятат да отидат на второ интервю е - не се съгласявайте с всичко, което ви кажат, уважавайте собственото си аз, и поискайте да видите всичко обещано в писмен вид.
Прочетете си внимателно договора - да не се окаже, че най - важните неща или не са ви ги казали, или вие не сте ги разбрали. Четете внимателно всеки документ, върху който си слагате подписа. В сферата на сервизната дейност доста често се налага да се дават дежурства или да се работи извънредно...
Особено ми е смешно когато ми кажат - каква заплата очакваш???
На това може да кажете, че един човек работи по един начин за 600 лв, по друг начин за 1000 лв, и по съвсем друг начин за 1800 лв( говорим нето). Когато става дума за квалифициран труд и особено сервизно онслужване на специализирана техника си искайте добра цена за труда, и не се съгласявайте за без пари.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес бях на интервю за "регионален сервизен специалист - електроника", и като цяло останах доста разочарован. Въпросите бяха само от страна на работодателя, и нямах възможност да задам никакъв въпрос от моя страна, при което изгубих интерес към компанията. Дори да ми се обадят за второ итервю просто няма да отида.
Обявата им е написана по същия начин - само изисквания и никаква информация какво предлага компанията от своя страна.
Имат изискване за ежедневни пътувания в региона - не става ясно дали се плащат командировъчни , както е по закон, и не се казва дали се плаща извънреден труд, ако такъв все пак се наложи, както е според законодателството. Когато имаш претенции човека, който наемаш да бъде с опит, хората с опит са наясно с тези неща, и би следвало да си готов да отговориш на няколко въпроса. 
Качествени специалисти се привличат с интересна работа, удовлетворяващи финансови условия и приличен социален пакет. В противен случай остават посредствените кандидати, такива, които  не правят проблем за парите и ще са доволни че имат парички за бира и очила полароид от пазара, нищо че един продавач на gsm-и в мола 1000 лв не ги харесва. В крайна сметка - за каквото си платиш, това и получаваш.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Тъй като последното мнението от преди няколко години , ще бъда много благодарен,
ако някой разкаже обективно за работата на сервизните специалисти - налага ли се да се работи извънредно,  признава ли се извънреден труд, както и дали се заплащат командировки, когато се пътува извън големия град.
Също така бих искал да знам какво стартовто заплащане бих могъл да очаквам за сервизен специалист с опит, различават ли се заплатите в София и във Варна да речем, все пак сервизната дейност и машините изискват едно и също обслужване...
Bлагодарност на всички, които ще се отзоват.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може ли да ми кажете как е заплащането бонуси има ли , коректни ли са, бавят ли се заплатите ? Колектива как е? Работно време , социални придобивки и др такива...
Благодаря предварително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?