Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД / DHL Express Bulgaria Ltd https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. МАРИЯ АТАНАСОВА 5&markers=София,ул. МАРИЯ АТАНАСОВА 5

Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД / DHL Express Bulgaria Ltd

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 81 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 81


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет от миналото ;-) Случайно попаднах на този "форум", и прочетох всичко... Ако се върнете към мненията ми от вече далечната 2008 година, ще останете учудени колко съм бил прав ;-) Поздрави на малкото останали колеги от края на 90-те и първите 10 години на новия век, нека силата бъде с вас! А тези, които ползваха езиците си да почистват задните части на шефовете, дано имате доблестта да си признаете, че пътя по който те поведоха компанията беше грешен... Христос Возкресе, DHL - не ;-) Наздраве!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, дайте ми някое мнение(като за куриер) Има ли смисъл да ставам член на семейството DHL?
В смисъл, че ме интересува заплащане и работна среда.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвратителна организация...Като клиент получаването на пратка по DHL е кошмар....Разправията ми коства близо 10 дена и повече нерви и бягане по различни институции, митница, нотариуси, банки...Нямам думи :( Аз по-лесно си купих апартамент от колкото получавам пратка пратена по DHL....


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-2

Поръчайте на оня джендера дизайнера да слепи от чувалите и флаиарите една рокля и за Румен за да може на партито да си бъдете всичките фешън директорите заедно и модерни.А и някой може да го уважи.Да блестите всичките като в Холивуд от халето.Леки жени джендери,меки китки,мъже без топки за шефове,обърнахте го на публичен дом за избрани вярно,а каква хубава фирма си бяхме.Гледам че се прегръщате и с Джон Корниш а да питам дали той знае, че се оправдавате с него когато ни порезахте с парите от 13тата заплата? Ами като разбере да не полетите с кашоните. Страшни мизерници сте до един нагоре,само това ще ви кажа.Хубаво е да пишем и на шефовете извън държавата какви ги вършат тука.Самозабравиха се.Това няма да остане така.


шубе го/я е и не казва!

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
1

DHL е едно международно име.Тази фирма пренася кашони на висока цена.А вие носите кашони на ниска цена.Може да се объркате,че ще работите за международна компания.Облагите са за избраните и вие нямате място на софрата.Фирмата в България е побългарена в най-лошия смисъл на тази дума.Роднини, гаджета,приятели и това всичкото клюкарства и сплетничи всеки ден и гласят хората които не са им в сметките.Рапидо започва да кара пратките на фирмата,защото германците се договориха директно с тях.Големите шефове разбраха от улицата, че им взимат пратките.Абсолютни аматиори.Още им се смеем колко са зле. Гледат да надъхват работниците колко са велики а са оакани и каквото им кажат от чужбина това правят.
заплащане-около 1000 лева. Това е за вас като нови работници. Старите са около 1600-2000. Повечето.Има и ваучери. Ако сте хубави. До там. За шефските позиции няма да ви допуснат.Там започват от 2500 нагоре като големите шефове са над 5 000-6000 без бонусите,които са за тях лично. Ако случайно почнете работа и видите че прекия ви шеф е гола вода не се притеснявайте а свиквайте. Това е принципа в тази фирма.Кадърни са седем осем човека от цялата сбирщина шефове. Останалите са лизачи и клюкари. На каквото започнете на това и ще излезете само с годишните качвания от по 20 - 30 лева ако ги пуснат.А и свикнете че вие ще взимате доста по малко пари от вашите колеги.Вече новите са наистина прецакани но след като започнате ще разберете повече.На шестия месец вече ще разберете този текст,които четете тук
уважение - всички с малки изключения са лицемери и ви се мазнят.никой няма да ви гони ако сте незабележими.Общо взето трябва да сте като мишлета и да хвалите прекия ви шеф.Колкото повече се мазните толкова по добре.Никой няма да ви вземе хилядата лева.Има няколко идиота ама и те се траят.Общо взето всички си траят защото тия старите са на по към 2000 лева които са ги натрупали с времето а вие като нови сте като глупачета и никой няма бизнес много да ви тормози. Важно е всичко да си върви и да се взима заплатата
Привилегии - има ваучери ако ви дадат. по принцип са калкулирани в заплатата. Взимате по малко пари и ви дават ваучери.Смешна история на фона на заплащането и месечното взимане на пари.Ако издържите на година ще ви дават по ден платен отпуск.Най-голямата привилегия е да казвате на познатите ви че работите в международна компания а да местите кашони с глуповати българи в кофти интригантска среда.Има и безплатно кафе,което е отвратително и малко хора го пият.Зле.
Фирмена сигурност - правите се на невидими и всичко е наред. Усмихвате се на всички ама не прекалено че ще изглеждате вече подозрително.Важно е да облизвате добре прекия си надзирател. Лягането с колеги е на особена почит в тази фирма.Такова чукане няма да видите никъде другате.И това е официално и се толерира.ако ви харесва такава работна среда DHL е точното място за вас.така си повишавате фирмената сигурност. На много от дъртите вече и децата им са в фирмата. Едно голямо семейство са всички.Нямате никакъв шанс ако не сте от някои роднински кръг. Цялата фирма си шушука.
Натоварване - кой както си го направи.ако сте лицемерни и се усмихвате на всички шефове и ако успеете да си легнете с някой ще сте най-добре.Общо взето най готиното на тази фирма е безразборното чукане и така не ви е натоварено. Старите служители вече са на по 2000 - 3000 лева заплати и работят по няколко часа на ден.Затова им трябвате вие като нови попълнения който да работят.Подгответе се да работите,защото ще мине време ако може да се поуредите и да можете и да скатавате.
Потенциал - 0. Ако спите с някои може и да се облажите за по нагоре а помага и ако сте от доведените хора на шефовете.Тогава сте в графата за повишения но няма места за нагоре.по принцип не си струват нервите да се напрягате но може и да извадите касмет.За развитие в тази фирма вашето образование и познания по езици нямат абсолютно никакво отношение. Трябва да знаете това ако сте решили да работите за най-международната компания на света. Потенциал 0 ако сте забравили.
Местоположение: отвратително. Извън София,наоколо няма нищо.Не можеш да си свършиш други неща без да закаснееш и да се обясняваш на тъпия ти шеф.
Колеги - масово са зле.Масово не се говори дори английски.Слабоинтелигентни без образование,интриганти и роднини.Хора без амбиции и си гледат личния интерес.Средата е поносима за студенти и за хора на висока възраст,които са се примерили че са до там.Кофти среда за развитие.В никакъв случай не споделяйте нищо за себе си,защото после ще го видозменят и ще ви злепоставят.Наемат се все повече хора с компромиси и хора,които имат лоши човешки характеристики.Общо взето средата се сговнява с всяка изминала седмица.
Работната среда - кой каквото търси, по принцип е зле,но зависи от отдела и прекия шеф а и трябва да пасвате на тия неща до тук.Като цяло средата е кофти но маскирана с усмивки и хубави думи. В фирмата са обособени кръгове от по няколко човека,които сплетничат.Не се допускат външни ако изобщо искате да влизате там.Има такива кръгове и около големите шефове,което показва нивото вътре в фирмата. Като цяло ако сте хитри и мазни DHL става за вас.Има хора с няколко часа работа да си взимат парите години наред.Както се уредите.
Фирмата става за хора без образование и без амбиции и хитри хора.За мазници и лицемери. За студени или за изпаднали дърти хора. Заплащането е мизерно а много хора които са некадърни взимат по над 2000 лева чисти пари.Вие като нови работници ще взимате дори наполовината от другите и то така си остава в времето.Майки, синове,дъщери, роднини и гаджета работят под един покрив.Не знаете на кой ще нарушите интереса и как ще ви нагласят. Ако се навиете на тия неща веднага след започването се ориентирайте кой на кой човек е,кой къде се почуква и се усмихвайте на всички,като не разкривайте нищо за себе си.Лъжете и си правете хубав образ. Завъртете се покрай някой шеф. Правете се на невидими и си гледайте периодично за друга работа.А може и да ви харесва.Има хора за всичко.


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
1

Ако мислите да започвате работа в DHL, по-добре се откажете докато е време. Пълна буза е в тази фирма. Въобще не ги интересува за служителите. Наемат хора за 6 месеца и като изтече изпитателния срок ги освобождават, с цел спестяване на пари. Направо е смешно. Като цяло заплащането и отношението е под всякаква критика.
Успех :)


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-2
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-4

Трябваще да получа паспорт с краткосрочна Анголска Виза, като за услугата заплатих лева от Бургас до Белграде и обратно. Тъй като Визата е издадоха в последния момент ми се наложи да поискам да си получа пратката с паспорта в София защото полетите ми бяха в същия ден следобед и не можех да чакам да идва до Бургас. Направихме промяна в пратката с изрично записано за получава в София. Уви НИКОЙ не го е погледнал ...остана ми разкарването до София и изтърваните полети до Ангола....и прибиране пак до Бургас.
Търсете други възможности ....логистика като оценка е негативна. Услугата е изцяло в техен интерес ...не в мой.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Джони червен етикет е поне за зелен ако е доставено от куриер на DHL. Антикварните мебели може да ги получите с етикет. Слагайте нафталин ако пращате дрехи с DHL!Ако Ин-Витро клиниките работят с DHL, може да получите пълнолетен наследник, ако археолозите и историците влязат в склад на DHL, ще пренапишат Историята! Вече знам как се прави Дор-блю, стафидите и отлежалото вино...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До недоволния клиент. Пратките не ви ги бавим ние.Нямате представа колко тона пристигат всеки ден и неможе всичко да стане на момента. А и често пристигат с неизрядна документация!Освобождавайте си ги сами, но ще плащате 24 лв неустойка за цесия вече от Ноември!!! Не давайте съвети без да сте наясно!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна измама и грабеж. Бавят пратките като има освобождаване от митница, само за да набутат клиента да им плаща повече за магазинаж. Съветът ми е : освободете си пратките сами- ще си спестите и време, и пари. Или, още по-добре: не ги ползвайте като куриер въобще!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?