Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

CSMS Ltd /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 100 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-90 от общо 100


кандидат за работа

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
2

здрасти на ол:). базирал съм си оценчиците на база това, което виждам (и все още не чувам, а твърде вероятно и никога да не чуя) зачитайки по-горните тезиси / полу-истини.
за голямо съжаление се долавя една голяма "импровизация" на работен модел, не знам, може би поради факта, че развитието (а не съществуването) на съпорт сферичката в бг датира от недалечното минало на последните избори за кмет на Долни Цибър (което си е било баш скорото) и поради тази причина да не казвам ХИЧ, но поназвучава "не точно" привлекателна.
щеше да е яко да се сблъскам с повечето "корави" колеги, но шанс :)) може би в друго време и при други стойности на долара ;р


настоящ служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

В тази фирма наистина зависи в кой отдел ще попаднеш. В някои от тях повечето време е голям айляк, в други (като моя) стресът те смазва. Социалните привилегии са на ниво - ваучери за такси (с които масово се злоупотребява), талони за храна, от скоро и за бензин, безплатна кафе машина и т.н... С големите шефове лично аз рядко съм имала проблем, но, естествено, експлоатацията си е фирмена политика. Всъщност по-страшни от еврейските шефове са верните им бг кучета, които биват повишавани скорострелно, щом веднъж е предугаден "потенциала им". Става въпрос за тотално промити мозъци, зомбирани от някаква неясна амбиция да се докажат пред началството (което в 90% от случаите гледа с насмешка на тях). Аз съм на ясно, че ако не си обрязан и/или нямаш еверейска жилка, нямаш шансове да се издигнеш кой знае колко тук, затова и не се натягам :) Засега парите ме уреждат, ще видим до кога ще издържа на напрежението :)
Прочее в тази фирма е добре да се работи максимум 6-7 месеца, защото после почваш да осъзнаваш къде си попаднал и с какви точно глупости се занимаваш.
Big up за яките колеги, които правят престоя в офиса поносим!


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Evreite sa si evrei,malko po-kulturni ot ciganite!Razbirase vinagi ima izkliucheniq!No kato cqlo sa si eksploatatori ,kogato im pozvolish da ti se kachat na glavata,nqkakvi uchili-nedouchili.Puk nqkoi kolega mi govori v po-prednite mneniq kolko sa prekrasni otnoshniqta ,o6te malko chovek shte si vuobrazi che uchastva v nqkoq sapunka.Kogato postupih v CSMS ltd,smqtah che tova e idealnata rabota i naistina beshe taka,no kato vsqka oporochena firma v BG se prevyrna v gnila qbylka pod vliqnieto na bezmislenata i neefektivna politika.
Normalen chovek v segashnoto polojenie na firmata NE BI DOSHYL da raboti tuk.Ako ste student i jelaete ne samo da se diplomirate,a i da ste nauchili neshto po materiqta ,koqto izuchavate,bih vi preporuchal lqtoto da hodite na brigada i da si suberete parichki za prez godinata.Ako ne ste student ,a veche zavyrshil vi preporuchvam da si hvashtate bagajcheto i da namerite mqsto pod slunceto v nqkoq druga strana.Ako puk ste tolkova golqm patriot(da si patriot ne znachi zaduljitelno che trqbva da jiveesh v BG)elate pri nas v CSMS ili nqkoq druga firma predlagashta purvonachalno primamlivo vyznagrajdenie i se ostavete razni evreicheta da vi eksploatirat(moje i medal da poluchite)


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-2

мисля че заплащането трябва да е по-добро, особено за хората, които са от повече време там година или повече, качването на заплатата не е много осезаемо.
привилегиите са стандартни за всяка подобна фирма.
за фирмената сигурност не мога да кажа нищо, не съм наясно.
свободното време си е както при всяка работа с 8ч работен ден, удобно е че можея да избираш от всякакви смени (поне в моя отбор).
потенциала за развитие е нещото което може би ще ме накара скоро да си тръгна, макар че се чувствам добре засега - просто възможности за развитие в някои отбори почти липсват!
колегите са супер!
уважението от страна на шефовете много зависи от това в кой отдел си, това важи и за естеството на работа и обяснява различните мнения по-долу, до късмет е.


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Проблемът на повечето хора тук е, че фирмата предлага работа, на която в действителност трябва да се РАБОТИ. И освен ако не си пълен идиот или наистина имаш проблем да спазваш правила, работна етика и дисциплина, никой няма да те уволни или да те нагруби.
Предлага се нелоша стартова заплата от чисти 720 лв., като при много добро представяне могат да те отрупат с бонуси още през втория месец. Предлагат се 100 лв ваучери за храна; след 22 часа пътуваш с такси, за което фирмата плаща. Има и др екстри като очила, намаление за фитнес-карта, сандвичи в офиса, безплатна машина за топли напитки и др.
Атмосферата е приятна и не липсват забавни моменти.

Но да бъдем реалисти - понякога се иска много и трябва да дадеш всичко от себе си, за да изпълниш задачите си. Затова плащат работодателите. На който не му харесва, да си върви. Като някои от коментиралите тук.. Само да отбележа - CSMS не отглежда хора, каквито хора ще намерите в тази фирма (доносници, подлизурковци и пр. обидни квалификации) ще намерите във всяка фирма. Да основавате оценката си на скромния си и откровено нещастен опит от два дни некомпетентен престой в тази фирма е непрефесионално и тенденциозно.

Прочетох някъде - " намръщени млади хора без личен живот "
Ами първо, когато работиш 40 часа на седмица остава по-малко свободно време, съгласен съм. Не е като мама и тати да пращат парички и туршия по рейса, а студентът да си пилее времето по дискотеките. Което в повечето случаи се дефинира като ЛИЧЕН ЖИВОТ за повечето изказали се тук.
Второ, едва ли човекът, който написа тезата за намръщените млади хора е ходил сияещ из офиса, пръскащ бодрост и добро настроение. Тук играе поговорката "каквото се повикало, такова се обадило". Аз мога да гарантирам, настроението е много добро и често си правим майтапи и шеги, разменяме си клипчета по ICQ, пускаме си каквато поискаме музика и пр.
За работодателите - евреи, професионалисти, работохолици, доста коректни. Много рядко съм попадал на тяхно несъобразен и неетичен спрямо нас подход... е винаги трябва да внимаваш, де - ако ти кажат 100, да не се окаже 99.9...
Много научих от тази фирма - и добри, и не толкова добри неща. Светът е бизнес, а тази фирма прави нелош бизнес и се радвам, че съм част от това. Това е невероятен опит за мен.


настоящ служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-4

Ще построя коментара си като реклама за фирмата - желаете ли да бъдете манипулирани и в работата ви да се месят поне още 4-ма души на възраст межди 19 и 24 години, желаете ли незавършил студент, когото тъкмо са повишили защото е спомогнал или направо уволнил колега, да ви тъпче и изнудва с това че не си вършите достатъчно добре работата или закъснявате за работа, желаете ли 21 годишни деца да ви обучават как да лъжете болни пристрастени към хазарта хора за начините по които бихте могли да измъкнете парите им, желаете ли да работите в офис с още 50 души които никога не млъкват (за съжаление нямате свое бюро), желаете ли да се усъвършенствате в изкусвото на предателството доносничеството подмазването, желаете ли 8 часа да работите прилепнал за службния компютър и все пак на края на работния ден да ви казват че това което сте направил не е достатъчно, да получавате предупреждения зя уволнение като глоби за паркинг - лесно но на прекалено висока цена , желаете ли да карате по 2 3 или 4 нощни смени подред или да бъдете нощна до 7 сутринта и на същия ден в 13 часа да се събудите за да отивате за следващата смяна от 15 часа, желаете ли за месец да заприличате на изцедено от труд стрес и недоспиване зомби - тогава заповядаите при нас и влейте силите си в добре смазаната машина за отнемане парите на хазартаджии от цял свят! В СиЕсЕмЕс възможностите за развитие са много Вие може да израстнете до Доносник Мениджър , до Мениджър на Мениджърите които лъжат едни от най - пристрастените играчи , та - имате право на избор и информираност - знайте че тези две ваши права ще бъдат абсолютно поругани още в оита ви да намерите повече информация зя фирмата извън този сайт. Успех!


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Ще ми се да дам обективно мнение за тази фирма, след като прочетох доста неистини в предните постове. Фирмата се развива изключително бързо и дава и добри възможности за развитие на хората, които имат желание да работят. Заплатите може и да не са най-високите за този бранш, но затова пък има доста допълнителни бенефити като ваучери за храна, фитнес, очила, плодове и сандвичи в офиса, машина за сладки неща и безалкохолни на половин цена. Безплатното кафе и вода според мен са по подразбиране за всяка уважаваща себе си и служителите си фирма. Това е идеалната работа за студенти, защото могат да се съчетават работа и учене. Съгласете се, че всеки, който е решил и да учи и да работи, не може да очаква, че ще има цялото свободно време на света. Но това е въпрос на личен избор. Така че, ако някой иска свободно време, да не се товари с две дини под една мишница и съответно да не плюе по този, който му дава хляба. Освен това смятам, че за студенти дават доста добри заплати. Колеги и работна среда - Имайки предвид, че 90% от работещите тук са студенти, според мен е един безкраен купон. Шефовете също са млади, не повече от 35г. Според мен се отнасят с уважение към всички служители. Негативните мнения в тази връзка мога да си обясня само с факта, че това е първа работа на въпросните пишещи и те просто никога не са се сблъсквали с лоши шефове. Местоположението може би не е най-доброто, но се замислете дали в центъра има офис, който да побере толкова много хора. Все пак е по-добре от Бизнес парка, според мен.
Какво друго да ви кажа ... всеки екип може да си организира fun night, част от която се поема от фирмата. Шефовете, понеже са повечето мъже, редовно ходят да ритат с футболните ентусиасти от офиса. Всеки месец има реална възможност за бонус към заплатата. Аз лично, за половин година работа, само един месец не съм получил бонус и то защото голяма част от месеца бях в отпуск. Като цяло бих могъл да кажа, че това е добро място за работа и моите впечатления са, че ръководството постоянно се стреми да подобрява условията за работа и хората да са доволни.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Наистина не мога да разбера доста от мненията по-долу - явно са на някои от мързеливите и сричащи на съответните езици бивши служители, които бяха принудени да напуснат поради мързел и некадърност. Обяснения на оценките ми: заплащане - няма друга фирма в Сф, която след 3 месеца работа плаща над 1000 лв нетна заплата на хора без образование (защото реално там 90% са все още само със средно образование, не-особено добри познания по съответните езици и елементарна компютърна грамотност - това са всички изисквания към служителите, останалото е желание за работа, а не пушене на цигари и пиене на кафета. Уважение - принципът е "Уважавай, за да те уважават" - никой не е подлаган на каквото и да било унизително отношение или друг вит малтретиране. Привилегии - достатъчно добри бонуси за добре и качествено свършена работа. Фирмена сигурност - не знам какво имат предвид от сайта, затова слагам неутрална оценка. Съотношение работа-свободно време - реално сам си правиш програмата и стига да имаш 40 пълни часа - няма никакъв проблем кога ги изработваш. Потенциал за развитие - за желаещите да работят - потенциал колкото искаш - всички, заемащи ръководни постове са започнали от "първо" ниво. Местоположение - това, че не е в центъра и не трябва да търсиш с часове място за паркиране и да висиш в задръстванията е ОГРОМЕН плюс. Заплатата е достатъчна за всеки да си закупи МПС ако желае. Колеги - средна възраст 20+ години - по-добро ото това - здраве му кажи. Работна среда - виж предната точка и сам си прецени каква е средата - почти като на пионерски лагер. Е, вярно - за чичковци и лелки над 40 може и да не е добра, ама за студенти е рай. Това е, което имам да кажа. И искам да отбележа - нито съм от провинцията, нито съм доносник, нито съм роднина на "шефовете", нито някой ми плаща за да си дам мнението тук. Кандидатствах за работата на "общо основание", говоря добре английски и руски, уча в добър университет и в добра специалност, което означава, че не смятам да правя кариера тук, но като за студент 2ри курс, това е просто перфектната работа. А който иска да прави и кариера - не виждам защо не. А за тези с негативните мнения - търсете си работа в държавната администрация - там се "работи" с цигара и кафенце в ръка от 8.00 до 17.00 и животът е песен - е, стига да не искате да вземате над 300-400 лв заплата и да си поразмърдвате малко мозъците и задниците от време на време. Това е от мен - много поздрави на всички.


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хубавото нещо при тази фирма са парите - за неквалифициран персонал заплащането е страхотно. Единствено трябва да знаете език, но и това не ви гарантира, че ще успеете да се задържите, ако някой се заяде с вас от "по-висшестоящите". Имам 115т на Интернет Базирания Тойфел, обаче фактът, че имах задръжки относно начинът на работа, която споделих с "НОВАК" като мен, а именно - спестяване на важна информация към клиентите, бах помолен да напусна, т.к. цитирам - "На нас хора с морал не ни трябват". Благодаря на доносника т.нар. НОВАК,че спомогна за моето бързо напускане и искам да ти кажа едно нещо - И аз бях поломен да доноснича, но така и не казах нито една дума против колега! Съвета ми е - ако имаш личен живот, искаш да си запазиш здравето и си търсиш нормална работа, би предпочел да отидеш в някоя друга фирма, която ще те уважава като работник. Веднага след напускането ми успях да си намеря работа в HP и мога да кажа само едно - колкото и превликателно да Ви изглежда работата в CSMS - недейте! Продължете търсенето и не поглеждайте назад.
В CSMS ще намерите пари, но като противоположност ще откриете лоши работодатели, доносничество, намръщени, изморени млади хора, без личен живот, ще си развалите вашето здраве и то за какво - АБСОЛЮТНО НИЩО! Не си заслужава!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само искам да изкажа поздравленията си към ex-worker !!! Радвам се че в България все пак има хора,които ги е грижа за другите!!Пожелавам му успехи!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?