Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Прециз-Ал ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе, ул. Тракция, 6&markers=Русе, ул. Тракция, 6

Прециз-Ал ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-26 от общо 26


шубе го/я е и не казва!

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Жена ми работи там около година и разказите и напълно подкрепят казаното от Боряна по-долу. Има субекти в администрацията /жена ми беше там/ на които им правеше огромно удоволствие вместо да гледат собствената си работа да плюят по другите и по цял ден да плетат интриги. А за Младши - голям пич, ама се доверява на грешните хора.


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Гоялмо име с още по-големи претенции!Когато започнах работа там, стоях един месец без бюро, без компютър, без нищо и трябваше като скитник да се подвизавам по прозорците, за да се подпирам да пиша!
Колежките ми бяха пълна скръб с малки изключения, но дори и те не можеха да се откъснат от интригите, в които биваха замесени!Абсолютна немърливост към хората, които изкарват хляба на повечето началници там!Абсолютен тоталитаризъм, без зачитане на собствено мнение, идеи, добронамереност, лоялност и всякакви такива качества НЕ СЕ ОЦЕНЯВАТ И ДАЖЕ СЕ СМЯТАТ ЗА СЛАБОСТ!Всеки, който се опита да се докаже като добър и лоялен колега бива смачкан и естествено накрая обвинен, че не става за нищо и не може да издържа на напрежението!Абсолютен змиярник!
Такова нещо като свободно време извън работа няма!То поне да си заслужаваше усилията да се напъваш, но уви!
Баш шефа няма представа какво се случва във фирмата и всичките там семейни кланове какво правят!Влияе се от клюки без да се е убедил лично за какво става въпрос!Влияе се от хора, които са на ръководни постове във фирмата, което е нормално, но не осъзнава, че го манипулират и общо взето си правят каквото си искат!
Начинът им на работа се основава върху създаване на напрежение, от което се създават интриги, от които всеки гледа да блесне с най-голямата, за да е начело пред шефа!Всички, които не се мазнят и не искат да се замесват в това са унижавани, смачквани и плюти, защото стават заплаха!Театралниченето е втората им професия!
Язък за голямото име и свестния наивник, който имат за свой Шеф!Него най-много го съжалявам, защото ако не беше толкова наивен нямаше въобще да допуска такива неща да се случват!И фирмата му щеше да е още по-високо!Съжалявам го, защото смятам, че той е единствения, който не знае какво се случва в тази фирма и очите му биват замазвани по всячески начини!Съжалявам и затова, че не може да различи театралните сълзи от истински, както и истинските хора от мазните лицемери!Но няма как да стане, защото той се движи само сред такива!
Съжалявам го, но не мога да кажа лоша дума за него, защото така или иначе е добър човек!Жалко, за всичките усилия на баща му да изгради такава голяма империя, която сега се разпада и то заради точно тези хора, които са окупирали с целите си родове и семейства холдинга и си правят каквото си искат!Неща като етика и коректност са много далеч от тази фирма!Неща като зачитане на личните качества и оценяването им също!Много жалко, за което...
Сега работя в много по - голяма компания и разбирам какво е колегите ти да те уважават!Шефа ти да е коректен и обективен и да оценява това, което правиш за фирмата и за него в частност!Пожелавам на всички да намерят такава работа, на която ще се чувстват полезни и оценени!
Не ме е страх да напиша името си!Нещата, които пиша съм ги казала лично и в посмена форма на Изпълнителния директор на Прециз Интер Холдинг!Винаги съм му била вярна като куче за четирите месеца работа!Благодаря му, че не ме оцени, че остави всички да се държат с ммен като с куче и да се опитават да ме мачкат!Само, че не успяха, защото знам какво мога и какъв човек съм!Благодаря на всички там, че с действитя си ме амбицираха още повече да бъда такава, каквато съм и да се махна на време, за да не си прпилея годините в този ад!


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

firmata e ok,ot vsqkade,stiga da ima6 jelanie za rabota i da si izdarjliv ot vsqkade....6efovete sa super i rabotata varvi na 100 procenta,malko pove4e e potta po ma6inite no vajnoto e da varvi vsi4ko nezavisimo ot jervite.....koito iska moje da doide vinagi pri nas i da probva....


-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-4

Сравнително голяма фирма за страната. Хора със собствено мнение и чувство за себеуважение нямат място там. Ако желаете да натрупате опит или имате голяма нужда от пари - заповядайте. Съществуват и фирми с по-лоши условия, но не са много.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

wsi`ko e ok


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
-5

Като цяло заплащането във фирмата е малко над средното за региона, но съотнесено към работата, която се извършва, както и към условията на труд, е доста ниско. Става въпрос за заплащане между 300-350 и 700-800 лева (в зависимост от заеманата длъжност) за работа в абсолютна мизерия.
Уважението към работниците е под всякаква критика - третират се като роботи или като хора второ качество.
Привилегиите (ако могат да се нарекат така) включват фирмен транспорт (фирмата все пак е на 15-20 км от Русе) и служебен стол, в който храната е под всякаква критика.
По отношение на фирмената сигурност - предстоят съкращения на персонала. Чувството на несигурност идва и от това, че ръководството търси и най-малкия повод за налагане на наказания и санкции.
Често се работи извънредно и обикновено времето за почивка не е достатъчно за пълноценно възстановяване.
Потенциалът за развитие е ограничен до определена степен - досега няма случай работник в производството да започне работа в администрацията. В най-добрият случай се издига до ниво "бригадир", което е най-низшата длъжност с някакви (при това неясни) ръководни функции.
Местоположението е на 15-20 км от Русе.
Отношенията с колегите до голяма степен се предопределят от степента на натовареност на работата, както и от отношението на ръководството към работниците.
Работна среда: пълна мизерия, студ през зимата, жеги през лятото, ужасен шум, предпоставки за злополуки. В една нормална държава компетентните органи не биха допуснали такива условия на труд.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?