Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Quintiles Branch Bulgara / КУИНТАЙЛС КЛОН БЪЛГАРИЯ / Куинтайлс Гезмбх /img/frontend/nomap.png"

Quintiles Branch Bulgara / КУИНТАЙЛС КЛОН БЪЛГАРИЯ / Куинтайлс Гезмбх

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Като цяло мога да кажа, че всичко казано в лошия смисъл се оказа напълно вярно. През по-голямата 4аст от времето ти се обяснява колко велика компания е Quintiles, а когато дойде време да кажеш какви са ти очакванията въпросната country manager-ка започва да те гледа доста накриво и едва ли не обидена в стил "Ти за какъв се мислиш, че си тръгнал да имаш собствени изисквания към компанията?".
Мога да твърдя, че това е поредната фирма със съсипшано реноме заради български мениджмънт.
Хора внимавайте, предизвестието за напускане е 3 месеца, стои се до късно, мрънка се за заплащането и ти натрисат вътрешно обучение, което те карат да си го платиш ако напускаш.
Най-гадното е 4е цялото напрежение и стрес го създава Country manager-ката, която дърпа конците на интригите и иска всеки да и доносничи зад гърба на колегите, а когато се наложи да те измъкне от ситуация първо спасява нейния си гръб и те хвърля на кучетата. Това което бих посъветвал всеки е "Хора стойте надалеч от Quintiles".


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Куинтайлс България е доказателство за това, как добрите работни международни практики, се превръщат не функционални. Изключително не компетентен мениджмънт. Лекарите са учили, за да бъдат лекари, а не мениджъри и финансисти. С всяка изминала година обстановката се влошава под изключително лошото ръководство на Управителя, сред чийто средства за информираност, са предимно интригите и офисните заговори.
Заплащането е задоволително, но предвид натовареността и цените на услугите, които се предлагат, е обидно ниско.
Има сравнително добри възможности за обучение, но възможностите за развитие са сведени до минимум, защото повечето постове са доживотно
заети.
Офиса се намира в МОЛ София, което е поредната проява на лош вкус, от страна на упраляващите. Офиса е зле и не функционално изграден, без перспектива за дълготрайно ползване, нает при нечувано висок наем, в скъпа сграда с почти нулева поддръжка.
Пари се пестят от всичко и за всичко, освен за желанията на Управителя, който пред вид това, че не е в България, е особено не компетентен, зле информиран и не адекватен спрямо обстановката в страната.
Единственото, на което можем да се надяаме, е Господ да ни пази от Куинтайлс.


Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?