Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Quintiles Branch Bulgara / КУИНТАЙЛС КЛОН БЪЛГАРИЯ / Куинтайлс Гезмбх /img/frontend/nomap.png"

Quintiles Branch Bulgara / КУИНТАЙЛС КЛОН БЪЛГАРИЯ / Куинтайлс Гезмбх

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-15 от общо 15


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте!

Бих искала да дам своето мнение за фирмата, Като негов предан служител 4 години. Да фирмата има много бонуси и преимущества. Да фирмата е на добро място. Да фирмата е голяма. И до тук с похвалите. След като прекарвах над 12 часа на ден в работа, а тя не свършваше, ми казаха, че не съм достигнала нивото на което фирмата би искала аз да бъда за позицията си - Специалист Клинични Проучвания. След като вършех работата на хора от по-горни позиции и те разчитаха на мен, един ден Мениджъра ми ме извика и ме уволниха! Моля Ви, не подпосвайте НИЩО с тази фирма преди да се консултирате с Юрист. Имайте в предвид, че Ви казват - тук нямаме проблем с почивките - в следващия момент Ви се държи сметка защо излизате, защо сте се забавили 5 минути. На мен ми казаха следното- Да разбираме, че разботите с компютър и трябва да си почивате, но след като приключиш с важната задача, си отвори имейлите и порвери в почивката си, дали не може да свършиш още нещо, не толкова важно! На въпроса ми дали ми се проят цигатите ( на работа пушех максимум по 5 цигари за 9 часа прекарани в офиса) ми беше отговорено, че те не са падари. Но в крайна сметма има човек следящ и цигарите и ходенето до тоалетна. Има служебен скайп- ако имаш много работа сменяш на червено, ако не си толкова натоварен на жълто и ако си свободен на зелено. Мениджъра ни - Слав ( един единствен е), каза - Когато сте много заети се сложете на червено. В следващия момент идват и ти държат сметка, защо не си на зелено и не искаш да ти дават още работа?! Отдел Човешки ресурси са под всякаква критика : 1. Застаряваща, дебела, злобна лелка : Милена Чиликова реже глави на ред. Ако само я погледнеш на криво и си взимай шапката.2. Двуличието на тази жена е безкрайно - разпитва и кани служителите на кафе,обяд,вечеря и иска да разбере всичко и да разнася клюки из офиса. В офиса има и много разбрани хора, но за макло.Мнозинтвото са мизерници и боклуци. Много внимвайте с Мария Касова - най-отвратителната жена,лишена от мъжка ласка. Молете се да не работите с нея. Двулична,долна змия.За човешно отношение - след като минете, и ако минете изпитателния срок ЗАБРАВЕТЕ!Това да имаш Българин на Мениджър е най-голямото проклятие. Всички на по-висок пост от Вашия ще Ви правят на маймуни. Мога да продължа още, за жалост няма място.Ако имате възможност поработете (под адско напрежение) в компанията и се махайте от там. Има още много фирми, където ще Ви приемат и третират като човек,но не и там.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здавейте,
знам че наскоро търсеха специалисти за писането на оферти, някой дали ще сепретраши да каже каква е атмосферата в новосформиакия екип?


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Заплащането е високо само в сравнение със средното за България. Сравнено със заплащането в други подобни фирми и това извън България (дори в по-малки и безперспективни страни) е ниско. За обема свършена работа заплатите са ниски.
Уважението към служителя е критично ниско - нормална практика са заплахите за уволнение без причина и на общо основание. Просто така схваща мениджмънта ръководителката за страната.
Привилегии на практика няма в момента, независимо какво твърдят.
Фирмена сигурност - фирмата няма да фалира. За вас не е сигурно.
Съотношение работа свободно време - 3/1.
Потенциал за развитие - можеш да бъдеш повишен/а, но много често хич не ти се иска, когато му дойде времето.
Колегите са екстремно стресирани, амбициозни, в общия случай злонамерени или индеферентни и създават силно недобронамерена и неприятна среда за труд.
Работната среда, както споменах е отвратителна.


1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Като цяло мога да кажа, че всичко казано в лошия смисъл се оказа напълно вярно. През по-голямата 4аст от времето ти се обяснява колко велика компания е Quintiles, а когато дойде време да кажеш какви са ти очакванията въпросната country manager-ка започва да те гледа доста накриво и едва ли не обидена в стил "Ти за какъв се мислиш, че си тръгнал да имаш собствени изисквания към компанията?".
Мога да твърдя, че това е поредната фирма със съсипшано реноме заради български мениджмънт.
Хора внимавайте, предизвестието за напускане е 3 месеца, стои се до късно, мрънка се за заплащането и ти натрисат вътрешно обучение, което те карат да си го платиш ако напускаш.
Най-гадното е 4е цялото напрежение и стрес го създава Country manager-ката, която дърпа конците на интригите и иска всеки да и доносничи зад гърба на колегите, а когато се наложи да те измъкне от ситуация първо спасява нейния си гръб и те хвърля на кучетата. Това което бих посъветвал всеки е "Хора стойте надалеч от Quintiles".


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Куинтайлс България е доказателство за това, как добрите работни международни практики, се превръщат не функционални. Изключително не компетентен мениджмънт. Лекарите са учили, за да бъдат лекари, а не мениджъри и финансисти. С всяка изминала година обстановката се влошава под изключително лошото ръководство на Управителя, сред чийто средства за информираност, са предимно интригите и офисните заговори.
Заплащането е задоволително, но предвид натовареността и цените на услугите, които се предлагат, е обидно ниско.
Има сравнително добри възможности за обучение, но възможностите за развитие са сведени до минимум, защото повечето постове са доживотно
заети.
Офиса се намира в МОЛ София, което е поредната проява на лош вкус, от страна на упраляващите. Офиса е зле и не функционално изграден, без перспектива за дълготрайно ползване, нает при нечувано висок наем, в скъпа сграда с почти нулева поддръжка.
Пари се пестят от всичко и за всичко, освен за желанията на Управителя, който пред вид това, че не е в България, е особено не компетентен, зле информиран и не адекватен спрямо обстановката в страната.
Единственото, на което можем да се надяаме, е Господ да ни пази от Куинтайлс.


Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?