Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Булавто АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. "Владислав Варненчик" 262&markers=Варна,бул. "Владислав Варненчик" 262

Булавто АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 73 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 73


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Е уредихте се и вие с дуото Виктор и Бисерка:-))) А честито да му е на Г-н Лефтеров.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не стават


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Как е бизнесът г-н клавиатурен рицар? Има ли извънреден труд? Има ли текучество на кадри? Откакто си писахме последно с вас вече най новият ви служител би трябвало да е на година. Чувам че стегнация е станала на някои места и се притесних за вас.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мисля, че е право на всеки да избере дали да си напише името или не!  Все пак не сме на работа, за да слушаме изискванията и нарежданията на някой, който се изживява като работодател! Това първо!
Второ:Много  е удобно когато не ти изнася, и ти покаже някой, че не си прав като работодател да прецакваш хората, та е много удобно да каже: "няма да коментирам". Никой не те кара насила да коментираш. Хората си имат глави на раменете и могат да преценят кое е важно в едно мнение: посланието , което носи, или това от кого е написано: драган, иван , петкан...
Имаш претенции за коректност, а ми казваш как трябва да ходя в събота и неделя, и не ми плащаш... После се сърдиш, че хората пиели кафета, и пушили цигари... Ти какво очакваш?
Г-н Радев,  от страната на работодателя съм вече 12 години,компанията също е в сферата на услугите, и ще ви кажа, че в моята компания винаги се е плащало извънреден труд, командировъчни , в размера определен от закона, както и съм давал полагащата се почивка на служителите, в първия работен от следващата седмица, както пише в КТ.
Само че временния договор при мен не е за 6 месеца, а е само за 3!!!! Който може се вижда веднага,на втората седмица си проличава, който не може и се опитва да се скатава и това се вижда, и е свободен да си ходи.
Но да подскачаш тук как един или друг не давал всичко от себе си, как пушел цигари и пиел кафета: можеш да се сърдиш само на себе си, че ти си го допуснал, и че търпиш тези хора и им плащаш заплати.
При всички можещи и знаещи хора  има една малка подробност: човека си иска съответните пари за това, и аз му ги плащам.
Трябва и вие да сте готов да платите, когато изисквате от служителите си. Компанията ми е изрядна по всички точки на КТ, и най-новият служител при мен е от 6 (ШЕСТ) години, разбирате ли ме за какво ви говоря???
Не можете да имате претенции към хората, които наемате, когато вие не сте изряден, запомнете това! Смехотворно е тук да твърдите, как нямало квалифицирани хора, и  90% били мързеливци и скатавки. Или имате проблем с назначаването на качествени кадри, или сте се ориентирали към нископлатени такива, и след това се сърдите... Няма как да искаш качествена работа от някого, и това да стане без пари!


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Няма да коментирам постове на аномимни "клавиатурни рацери", които явно ги е шубе да си напишат имената, тъй като явно имат някакви притеснения за това!
Пожелавам ви някой дан да застанете от другата страна - на работодател и да видите оттам как изглеждат нещата!
Нямам какво повече да пиша!
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колкото някой тук да оправдава своеволията на работодателя , ще кажа само едно : след като ти, като работодател имаш съответните изисквания трябва да си готов да платиш за тях!!! Всякакви приказки за кафета и цигари са пълни глупости, защото ако това е налице, значи че работодателя създава условия за това. Първо ми казваш как се работи през почивен ден, после ми казваш как този труд не се заплаща. И след това се сърдиш, че някой пушил цигари и пиел кафета... За да се държат служителите по този начин работодателя ги предизвиква , я създай условия, да не може служителя нищо да ти каже. И да видя, че още с постъпването си на работа всичко е изрядно. Тогава може да искаш от мен спазвам едно или друго, защото ти като работодател си го осигурил, и няма за какво да се хвана. Ти обаче си заложил на нископлатени кандидати, и можеш да се сърдиш само на себе си.
Нека да вземем един самолет например: защо там никой от екипажа не пуши цигари докато е на работа? Защото първо е забранено, и второ няма предпоставки за това.
Поздрави на ХАХО за добрия коментар! Хората един по един ще започнат да се събуждат, няма да стане веднага, но когато осъзнаят собствената си сила, живота им ще се подобри значително!
И пак казвам за всички работодатели, които все реват за качествени кадри: създайте условия за това, хората сами ще ви намерят и сами ще дойдат при вас.
Не може да намираш недостатъци на служителите си, когато ти самия не си изряден.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-н Радев, от цялото писане не разбрахме плаща ли се извънреден труд или не? Кой колко бил продуктивен е отделен въпрос, всеки знае себе си... Какъв е проблема на другаря - работодател да разкара непродуктивните хора? Ами проблемът е, че всеки продуктивен човек иска да му се заплати по сътоветния начин.
Съветът ви към работниците е неуместен: много хора смениха не само работодателя, ами и държавата, задавате ли си въпроса защо е така?
Нали България е член на ЕС, и от целия евросъюз ли не можете да си намерите продуктивни кадри, така де, нали УЖ проблема не е в заплащането?
Идва ли ви наум, че като цакате работника си и той се озлобява и настройва към вас като работодател?  Защо аз да давам 100 % от себе си, като виждам че за една камара изисквания заплатата ми няма мръдне от 500-600 лв, защото навсякъде давали толкова.
Ами той и един бензинджия, който налива бензин на произволна бензиностанция взема толкова, с ръцете в джоба за 15 дежурства в месеца...
Ти си го извикал човека в събота на работа и неделя, длъжен си да му платиш. Длъжен си да му дадеш и почивка през първия работен ден на следващата седмица.... Не ми плащаш - ами и аз толкова ще работя. Проста работа е!
Жена ми като ме пита : къде отиваш в събота - на работа, е къде са ти парите от извънреден труд??? Ами няма ги... другаря работодател не плаща. Като не плаща, довиждане. По - добре гладен, отколкото изморен и гладен.
Поздрави на всички, които са се съгласили да работят без пари.
Един човек можеш да разбереш колко е сериозен по парите които е готов да заплати за да му се свърши дадена работа.
Хайде да си представим обратната ситуация : отиваш на зъболекар и му казваш : ще ми направиш 3 зъба, 3 пломби, 2 моста и 2 коронки , и всичко това за 300 лв, навсякъде дават толкова... Малко няма как да стане.
 
Обаче другаря работодател казва следното : дали ще си ти или друг няма значение, още чакат за твоето място( по думите на г-н Радев) !!! И аз казвам следното : дали ще си ми ти работодател или някой друг, парите същите, е за какво да си давам зор???
Г-н Радев , искрено съжалявам че не съм бил при вас на интервю, разговорът щеше да е интересен!!!!


бивш служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Докато съм работил в Булауто ( малко над 7 години ) съм минал през няколко длъжности.
Назначавал съм кадри от името на работодалеля както и съм уволнявал, понякога и по мое усмотрение. Докато съм работил за работодателя си съм защитавал винаги неговире интереси - това ми е било работата, но и съм се стремял да защитавам и интереса на служителите, за които отговарям! След всичките интервюта за работа, които съм провел, по голямата част от кадрите са питали какво възнаграждение ще получават, без първо да попитат какво те могат да вършат, колко качествено могат да го вършат и в какви срокове могат да го изпълняват!
Ясно е че всеки иска да му се заплати извънредния труд но преди това да се замисли изпълнил ли е задълженията си през работното си време или през по голямата част от времето е водил лични телефонни разговори, пушил е цигари и е пил кафета или е вършил някаква лична работа.
Аз смея да твърдя че повечето частни фирми в България не заплащат допълнително изработения труд, но най вероятно имат основане за това!
За мен Българинът ( или повевчето Българи ) не е научен да работи а само изисква! Това че си на работното си място не значи че си досатъчно продуктивен!
Добре е да се замислим и върху това преди да започнем да плюем работодателя че не плаща - да се опитаме да погледнем и от другата страна на проблема!
 
Нямам лоши мисли към никой - просто споделям мнение, тъй като съм бил от едната и от другата страна и все още продължавам да се сблъсквам с проблема "некомпетентни , неопитни а в същото време изискващи кадри".
 
Искам да уточня че сам напуснах фирмата, тъй като предприех да се развивам в друга насока и уважавам своите работодатели, които ми дадоха шанс за развитие и от които научих много!
 
Успех на всички от мен и запомнете, на който не му отърва едно работно място и мисли че е неоценен е най добре да говори с работодателя си за това за да могат и двете страни да исложат своите доводи и претенции! Ако след това нещата пак не го устрой има и други фирми, където може би ще бъде по добре оценен а за старото му работно място чакат най вероятно дозина кандидати, който с удоволствие биха положили усилия да се докажат!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Милене, остави кой съм, по - важно е какво имаме да кажем на останалите потребители!
Ако съм те обидил, мога да ти се извиня! Не ми е било целта да те засегна по никакъв начин!!!
Говорим принципни неща, които са в интерес на работника: работи ли се в събота -  работи се. Все пак е в сферата на услугите!!!
Плаща ли се извънреден труд- НЕ!!! Защо?  Нали в кодекса на труда пише 8 часов работен ден, 5 дневна работна седмица! И поосле ръководството реве за квалифицирани кадри, и дрънка колко висока била заплатата... Ти му плати на човека каквото си е изработил, кадърните хора сами ще те намерят, ако си коректен. Това е моето мнение!
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам кой си и сигурно няма да разбера но да започнем от това че нямаш смелост да кажеш кой си . Не знам какво си правил в Булавто и как си си вършил работата . Аз си я върших добре и отношението към мен беше перфектно , за теб не знам . По някога минавам през фирмата да се видя с колегите и не съм чул някой да се оплаква .И най важното е че там все още работят много от тези с които аз работих но : само кадърните и тези които стават за нещо . А по повод моето напускане : напуснах за да започна на друго място за повече пари във фирма за която кризата не беше от голямо значение . Просто сверата на дейност на въпросната фирме е такава че няма как да закъса в кризата .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?