Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Перфект - Д ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Перфект - Д ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 224 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-90 от общо 224


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

ДАЯНА,не си спомням за теб и за твоята приятелка но съм сигуен че таз година си чистачка.Да вие сте много горди,когата стане въпрос за чест ,достоинство,привилегии.Съгласен съм че това е работа за хора които трябва да могат да мислят,да елементарна е но трябва да мислиш,а не да ти показват драга ми Даяна едно и също по 20 пъти на ден,и когато се осиреш което не е добре да избягаш и тръгнеш да се оправдаваш и търсиш как да избягаш от отговорност.ПРИЯТНО чИСТЕНЕ


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Вярно е ,че по някога чета на тоз неврастеник 'хахаха'идеотщените',На всички им става ясно че седи на компа и само чака някои да напише нещо,няма коментар и тои да не се включи,независимо дали познава хората или не ги познава.Ало, гошо с малка буква,ти си нищожество и знаи че вече имаш проблем с мен.Писна ми да ме обиждаш,да ми даваш уроци,и да ме плюеш,да злословиш и ругаеш,да пишеш от случаини миновачи,да се свързваш с мои работници и да ги агитираш,да се правиш на велик.                              Млади хора това е конкуренция не лоялна,в тях няма съвест,в тях има как да прецака някои само за да му вземе работещото бюро догодина.Има хора които работят и продължават да работят от април и си вземат заплатите редовно,сега.                                                               Аз нямам много сводно време за да пиша,работя,заповядаите при нас  за да научете нещо което ще ви остане за в бъдеще.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте. Виждам, че и тази година има много пострадали от въпросния г-н Перфектен. Миналото лято с най-добрата ми приятелка решихме да си търсим работа заедно. Видяхме обявата за валутни касиери и кандидатствахме и на следващия ден бяхме извикани на интервю. Когато пристигнахме в бюрото на пазара ни посрещна една приятна на външен вид жена - Соня. Обясни ни, че е възможно да започнем работа веднага, че се провежда фирмено обучение във връзка с разпознаването на фалшиви банкноти, различни валути и т.н. Първоначално се поколебахме, защото ставаше въпрос за работа на Златни пясъц, а ние не бяхме с перфектния чужд език. И какво от това за работодателя това не беше проблем. Съгласихме се да започнем, в рамките на 2-3 часа същия ден ни беше проведено обучение, бяха ни изготвени договори и когато г-н Шефа дойде ни заяви, че ще ни води на Златни пясъци за да се пробваме. След пристигането ни по работните места на 2, на 3 ни беше обяснено как се стартира компютъра с програма, която не съм сигурна, но предполагам, че не се използва от много отдавна, бяхме предупредени, че може да дойде някой да тегли пари от карта, но това едва ли щяло да се случи и всякакви подробности свързани с нашите задължения. Господинът замина и 5 минути след това при мен дойде едно момче видимо непълнолетно, което искаше да си изтегли 10лв. от картата. Звъня аз на Соня и я питам какво да правя, обяснява ми тя и когато идва моментът да въведа сумата в терминала тя ми казва"Въведи 35лв.", няма нужда да обяснявам за бележки и т.н, защото на всички ви е ясно как стоят нещата. От тук първото лошо впечатление. Следващия работен ден мина що-годе добре, не помня подорбностите. На втория ми работен ден след поредица от крясъци и викове пред хотел пълен с руснаци реших да напусна, не толкова заради самата работа, а заради психическото натоварване от страна на г-н Димитров. Приятелката ми даже дойде на работа поради същата причина. Любовницата на шефа-Соня, започна да ме убеждава, че той не бил толкова лош, че нямало смисъл да се отказвам само защото "малко" ми се е развикал и т.н. След като му съобщих, че напускам бях заплашена с подаване на жалба срещу мен за неизпълнение на трудовия договор, че съм щяла да му платя 3 заплати и някакви такива пълни глупости. В крайна сметка стигнахме до уговорката дам му се явя 3 дни на работа и нямало да има последствия. Така след поредния "8 часов" работен ден аз се прибрах в 1 часа през нощта, изключих си телефона и до ден днешен съжалявам, че се подведох да започна работа при този човек. НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО Е ВИДЯЛ ОБЯВИТЕ НА ДВЕТЕ ФИРМИ НА ГОСПОДИНА, А ДО КОЛКОТО РАЗБРАХ ВЕЧЕ БИЛИ И ТРИ, ДА НЕ СЕ ПОДВЕЖДА И ДА БЯГА ДАЛЕЧ. ПО-ДОБРЕ СТАНЕТЕ ЧИСТАЧИ НЯКЪДЕ(ПРИМЕРНО) ОТ КОЛКОТО ДА РАБОТИТЕ ЗА НЕГО. 


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Забелязвам, че колегите са активни в представянето на действителния образ на г-н "Перфектен", няма да обръщам внимание на това. Но тъй като виждам, че г-н Димитров е up level по правопис вече/думата "нещо" е изписана правилно, а има и препинателни знаци/, мога да премина към урок 2. 
Да започна от техническа гледна точка: г-н Димитров, след препинателните знаци е прието да се поставя интервал.
Мите, "Вас" е учтива форма, т.е. обръщение към един човек и в официални случаи/а на теб учтивостта не ти е характерна черта, не се опитвай да ползваш такива изрази/, а когато се говори за маса хора, се пише "вас".
След съюзи като която, което, които се поставя запетая, когато се изброява също се поставя запетая.  В случая "докога" е правилната форма, тъй като се пита за краен момент на прекратяване на действието. Отглаголните съществителни се пишат слято, както в случая е с "неидване".
Това "й" е много сложна буква, не се притеснявайте г-н Димитров, че никога не използвате правилната форма, и децата в детската градина я бъркат тази буквичка, но все пак "девойка" и "никой" е правилното изписване. 
А също да вметна, че след точка грамотните хора започват следващото изречение с главна буква. И за да си оставя и за по-нататък ще кажа последно, че новата мисъл се започва на нов ред, не след няколко табулации.


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Абе жалка персона такава. Я ела малко на себе си най-накрая. Хората ти казват какъв бокл*к си, какъвто всъщност си, и това дори не изисква да са работили при тебе. Минувачи, собственици на магазини и т.н., за какътв се имаш? Не можеш да си напишеш името правилно. Мама и тате на времето са ти оставили къщи и земи, които си продал и си построил жалката си фирма, а сега злоупотребяваш с младите хора. Не съм чувал за теб веднъж или дваж, миналата година чух от сина на един близък мой приятел, как си злоупотребявал с него. Очевадно е колко много са прави всички. И като акаунтите са фалшиви, какво им изброяваш имената на момчетата и момичетата, които са работили при тебе и са се отказали? Мислех, че това са фалшиви акаунти, както ти сам каза. Ти си позор за страната ни. Бъди благодарен, че живееш в толкова изоставена държава и на никого не му пука за нищожното ти съществуване. Не те ли е срам да вадиш оръжия на малки деца? На жени? Риторични въпроси, предполагам. Как мога да питам точно теб, от всичките хора, за подобни неща? Веднъж ли беше да минавам покрай мизерния ти мръсен офис до пазара, слушайки те как "обучаваш" младите хора. На майка и на татко. И след това с тези очи влизаш тук и се оправдаваш, като оплашено малко дете. Нямаш дори и грам себеуважение. Просто не мога да разбера колко безочлив трябва да е един човек, за да прави това, което правиш и след това да идваш тук и да играеш ролята на "невинния", "ограбения" и така нататък. А парите, които взимаш от хората, данъците, които укриваш? Желая ти всичко най-лошо на този свят, и се радвам, че детето на моя приятел, който е доста по-спокоен и цивилизован от мен, ме предупреди, за да кажа на дъщеря си, защото ако нещо подобно й се беше случило, вярвай ми щях да те намеря и да те счупя от бой и да те науча на обноски, как да се държиш със младите момчета и момичета. Изненадан съм, как някой не ме е изпреварил. Развявай си мижавото пистолетче наляво и надясно, като си мислиш, че си мъж и си безстрашен. Всеки може да отиде и да перчи мъжествеността си пред хора, които знае, че няма да му вдигнат и ръка. Не си мъж, ти си нищо повече от едно петно, леке.


представител на управлението

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много нови глупости и лъжи са написани,но какво да се прави,така вие намирате демокрацията.За Вас тя е нещо което хора като ХЕМУС или ГЕОРГИ никога няма да разберат.'как не ти омръзна вече 4години да пишеш и плюеш,какво ли не измисля,имена акаунти имеили измислици,до кога бе Гошо' ,има време за евросъюза                              ДЕНИЦА за теб какво освен че работи на пълен работен ден един ден и си търсиш оправдание за твоето не идване на работа,Ти си много сериозна 21 годишна девоика.                                                             Нако,ти започна сериозно,момчето което ми каза око ми кажеш да скачам ще скачам само ме вземи на работа и какво,научи се и потърси лесното,отказа се .                                                                                Младежи лесно няма.Които си търси 8h работен ден не е за курортите.Както някои писа  нямате опит,не предлагате  нищо не сте работили но си търсите правата,е така само при мама.                            Не системата е грешна,вие сте ненаучени.Всички виждате колегите кога идват на работа и кога си тръгват,конкуренциите също работят от 8-23h.Нищо по различно от тях не правим,е някои имат хоби да плюят                                                                                 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Стига глупости Митю е пирфектин, баламите сме ние.
Вярвате ли, че ще го осъдят, а дори това да стане, вярвате ли, че ще спре?!
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ново име ли има? УЕБДЕВТД ЕООД?


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Докато не се вземат сериозни мерки тоя човек ще продължава да тъпчи и да използва хората.Как така за толкова време тоя човек не е вкаран в затвора или не са му затворили фирмата.Явно си плаща някъде и хората си затварят очите.До колкото знам доста хора са пускали жалби ,мъчили са се да го съдят но файфа няма явно си има хора навсякъде.Трябва да се вземат други мерки,за да се спре тоя ФАРС.Трябва да се обединим и да направим нещо,не може да оставим така нещата.Трябва да си получи заслуженото.Единственото нещо което не е правено за толкова години е да пишем на Господари на Ефира или скрита камета да се видят измамите му и държанието му към хората.Поне знаем че те си вършат както трябва работата.Ако чакаме на държавните институции ще има да почакаме доста.Друго решение не виждам на проблема,но не може да оставим така нещата.Време е да го вкарат в затвора и да затворят тази фирма.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

 "Перфектните" се преименуваха на "Съншайн 14" ЕООД, ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХ. На Митьо му се е развила много фантазията.
Вече сме 4ма човека, които ще го съдим. Има ли още? :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?