Абе къде изчезна Митьо бе?
Да не би да е в пандиза?
Подробна оценка от Т
Хаха, Митьо си е звезда от толкова години. Цяла Варна му ака в устата, но той още не я затваря. Бюрцата намаляват, намаляват и след някое друго лято ще се върне там от където е започнал - на Златните с елката вързана със сезалче за врата. Пияницата мръсна още ли ходи с белите къси панталони, дето са жълти около ципа от опикаване? Всеки път като се сетя за него му пожелавам някой така да го пребие, че най накрая да го остави инвалид, но до такава степен, че единствено със сламка да може да се храни.
Подробна оценка от Хах
Много интересно, бюрцата на Митенцето във Варна нещо не работят :D Даже едното вече е към фирма Стринг.
Силно се съмнявам тази гадина да е изчезнала, но......:D
Подробна оценка от Някой
O,моля ти се Ралица-"преоспял бизнесмен","кочинката на Митко"...забрави как пишеше коментари в същия този сайт вместо Димитър,и под чужди имена,как го защитаваше,как си спала с него и колко свирки си въртяла на тип-топа!!Нужно ли е това??Света вода ненапита станала нашата.. Заради такива като тебе тоя боклук още работи и страдат все повече и повече хора!!!
Подробна оценка от IYI
Да вземем потърпевшите да направим флаери и през ден през два, да се мърда до златните, да се раздават покрай бюрата му! На няколко езика и линк към БГработодател (за поредните преебани). п.п Рали радвам се за теб! И при мен се развиха напред и нагоре нещата!
Подробна оценка от Ралица
Здравей, Катя
Виждам , че ти (и не само ти) си особено заинтересована какво се случва с мен.
Радвам се, че живота ти се развива добре, но има и други места, където да се похвалиш :) В този ред на мисли - моя живот също тръгна в положителна посока след като напуснах кочинката на Митко. Омъжена съм за преуспял бизнесмен, имаме страхотно дете. Фамилията ми вече не е Пешева, но за мое спокойствие ще си я запазя за себе си. Работя като офис мениджър в застрахователна компания тук, в България.
С други думи - не ме мислете мен, хейтвайте си колкото искате щом така се чувствате по-добре. По-щастлива не съм била!!!
Поздрави и целувки за всички ви!
Подробна оценка от Катерина
Здравейте отново!
Не е умрял човека-чак тъй!Просто лятото свърши,почакайте до май 2015 и пак ще завалят коментарите! ;)
Аз не бях чела коментарите тук от две години,и днес останах в пълен потрес,когато видях,че този селяк все още тормози работниците си!
На кратко: работих преди 2 години за него цели 8 дни(писала съм коменари вече),и сериозно бях решила да го съдя.Обаче съседката (към която се обърнах,понеже е адвокат) ме отказа защото нямах доказателства,пък и просто щяха да му наложат глоба,а аз щях да си загубя времето и парите.
Искам да ви споделя обаче как живота ми се обърна в положителна насока след като напуснах от Перфект Д ЕООД.
Седмица след напускането ми и си намерих нова работа,където имах късмета да срещна прекрасни хора и да изградя чудесни отношения с тях.Те ме насочиха към правилния път след като им разказах за тези прословути 8 дена.С две думи към чужбина,където младите се ценят и биват насърчавани а не потъпквани!
От година и половина живея,уча и работя в Германия,благодарение на това,че докато работих за Митко,държах приравнителен за повишаване на отценката си от матурата по Биология.
Днес прочетох старите му коментари,където беше написал "да приравняваш изпити е хубаво,но за какво?"-ето ти отговор на въпроса Митко! Вземи пример от мен,и ако не друго,то поне се научи да пишеш правилно! ;)
Интересно ми е какъв е случая с Ралица Пешева,която толкова го защитаваше,МОЖЕ ДА ОБЯСНИШ РАЛИ!
Подробна оценка от Внимавай Митак
Не се залъгвайте да почвате работа при тоя мазен плужек.Не искате да си тровите нервите и да се занимавате с ограничен миришещ индивид.
Митаче,скоро обикаляхме златните с едни приятелчета.Ти работещо бюро имаш ли бе,червейче?Молих се да те срещна някъде,повярвай. ;)
Подробна оценка от Ралица
Тая статия е от 2010 година. И неговите бюра не са в Обзор и Константин и Елена.
Подробна оценка от фен
Това дали е той? Защото 30 прободни рани ми се струват малко за него :))