Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Sirius Beach Hotel / Хотелски комплекс SIRIUS BEACH /img/frontend/nomap.png"

Sirius Beach Hotel / Хотелски комплекс SIRIUS BEACH

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 26


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Значи това е най-отвратителният хотел, в който съм била. От страна на шефовете, това е най некоректното отношение. Парите не идват навреме, имат големи изисквания и те карат да вършиш работа, която не е твое задължение. Относно до жената на г-н Димитров, не знам защо въобще са я направили управител или каквото и да е там, като няма акъл за две стотинки. Хотел може да управлява някой, който е компетентен и знае своите задължения, а не някой, който е пристигнал от улицата. Със злоба и харчене на пари няма как да управляваш хотел.Като си купуваш дрехи всеки ден, а за персонала в края на месеца да няма нищо, както и да се криеш като мишка и да не искаш да връчиш изработеното на своя персонал. Още много неща мога да изредя, но не знам дали има смисъл, като положението на хотела няма да се оправи, докато няма стойностни хора, които да го ръководят. Относно стаите за персонала пълна мизерия, вода няма дори да се изкъпеш след работно време. А за остатъците от храна между леглата няма да обсъждам. Храната, която предлагат дори и животните не искат да я ядат, че я дават на нас. Допълнително получих и "изнудване" от страна на работодателите.

Никога повече няма да се върна в този хотел, това бяха най-мъчителните ми месеци там. Трябваше да си тръгна по-рано, когато видях, че ме бавят много с парите и това се случваше всеки месец. Имам в тях още 200 лева, които няма да ми бъдат платени. НЕ ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ТЕЗИ ХОРА, НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИТО ТРУДА ВИ, НИТО ВРЕМЕТО, ИЗГУБЕНО ЗА ТЯХ.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

В момента кандидатствам за работа в тази фирма. Някой може ли да ми каже дали има някакви допълнителни социални придобивки поети от работодателя, например допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна или нещо подобно?

Благодаря предварително!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като всички останали, които са коментирали хотел Сириус Бийч, аз също имам своето мнение за него. За съжаление не мога да кажа добри думи.
Хотелът не притежава необходимата организация, защото не се управлява както трябва. Мениджмънта и маркетинга куцат отвсякъде и това е причината за повечето от проблемите. Управител има, но той не познава управленските функции, тъй като те са поети от собственичката- г-жа Савова, но очевидно и тя не ги познава.
Липсват всякакви правила и стандарти, поради което не може да се формира пълен туристически продукт. Наемат се хора без нужните умения и качества. Хора, които нищо не разбират и си нямат грам представа ти се правят на шефове и ти се усмихват лицемерно. Не ти дават да си вършиш работата и злословят по твой адрес.
Стаите в хотела не са винаги в добър вид, поради което гостите отказват престоя си. Ресторанта е в критично състояние и би следвало да бъде затворен. Там цари невероятна мизерия.
Не започвайте работа в този хотел на каквато и да е позиция. Няма да спечелите нито уважение, нито израстване, нито редовна заплата. Казвам го от опит.


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
5

Работила съм три сезона и съм много доволна. Г-жа Савова ме повика за четвърти сезон, защото се справям с работата. Изпълнявам си задълженията, а когато съм искала нещо, никога не ми е било отказвано. По отношение на колегите - има какво да се желае, но средата е добра. Заплащането е по-високо от средното в хотелиерството, което е допълнителен стимул. Има безплатен транспорт, а който се справя с работата може да работи целогодишно, за разлика от много други хотели. Надявам се, да работя дълго време за г-н Димитров и за г-жа Савова, защото първо - можеш по всяко време да говориш с тях, ако има проблем, второ - имат уважение към хората, които си вършат работата както трябва.


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Здравейте на всички,

Аз съм бивш служител на фирмата - работих няколко сезона, а в момента се надявам отново да работя във фирмата. Защо ли? Ами защото всичко ми е платено до стотинка, давани са ми и бонуси през лятото. Работих и на други места - там обещаното се размина с очакваното. Затова искам пак да се върна. Интересно ми е, как хора, които напуснаха пак се връщат, ако всичко е толкова лошо, както е описано в някои коментари. Само че, не всички, които искат да се върнат могат да го направят. Поради простата причина, че много от тях се издъниха тотално и това не е тайна за всички, които работят във фирмата. Единият - пиян - залян, другият катастрофира и помля служебният бус, третият крал, четвъртият - просто не става... Но така е навсякъде - интриги колкото искаш. Г-н Димитров е честен и справедлив човек, умее да цени хората, които дават всичко от себе си. Г-жа Нели Савова, съпругата му, винаги влиза в положение на работника, какъвто и проблем да има - тя винаги помага с усмивка и добро отношение. Когато си се издънил - търси винаги вината първо в себе си, а не бързай да квалифицираш бившите си колеги като некадърни!!!


шубе го/я е и не казва!

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

За почнах сезона в комплекса и до ден днешен съжалявам.Всички лоши коментари са самата истина .истина е че положителните коментари са писани от служители който работят в администрцията и са били току що постъпили на работа и то след разговор от страна на Димитров и Савова който пред новите колеги говорят много приятелски и се чудят от каде идва лошото име на хотела ,обещават ти звездна кариера и ти като новак направо си ги сажаляваш.но това е тяхна тактика докато подпишеш договор.И СЛЕД 20 ДЕНА разбираш каква е голата истина .ако ти се наложи да поизкаш аванс разбираш че аванса е максимум 50 лв.а заплатата ти е едва на вториа месец.а за да получиш по голям аванс започваш да даваш обеснения парво на Христина после на Савова/това е жена му която по думите на БОСА я е хванал на пътя докато патувал за София направил я сервитиорка после я е наклецал и тя му родила за пореден път дащеря.тази история е разправя лично БОСА пред персонала на почти всички скучни събрания...от там съм я чувал/и така докато званнат на Боса и той ти одобри големиа аванс от 100 лв.А колкото до работата условията на труд са много ЛОШИ хигиената е ужасна правят се много проверки но проверяващите се качват директно на палубата на кораба и всичко се прави фективно.А колкото до колегите от години не бях работил със толкова свестни хора.И старите работници не са лоши .Въпреки че при тях има някаква интрига и се чудя как още работят там и тарпят такова лошо отношение от страна на БОСА тои ги прави на мат и маскара.Заплатата за септември ми я платиха с хиляда клизми в средата на декември .и докато си я получа почти всички счетоводителки вече бяха напуснали работа ,Христина ,Алекс,Весито и доколкото чух на връх нова година след луд скандал дори е напуснала и Камелиа.Истината е че там остават може би некадарните или хората който ги е изтрах да си потарсят ново работно място.Така че за хората който решат да почнат работа през новия сезон да имат едно на ум .Аз не послушах приятелите си и всички който ми казваха да не почвам работа и още съжалявам .Така че не си губете времето.И успех от мен


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-2

Работих като сервитьор в ресторант с блок/шведска маса от началото на юли до началото на септември 2014 година. Първоначално щях да работя като аниматор. Впоследствие се заобсъжда варианта да съм барман, а в крайна сметка се съгласих да работя като сервитьор, за да бъда с приятелката си, която вече беше започнала работа като аниматор в същия хотел. Тоест, "взимаме те заради нея, ама и 'щото ни трябват сервитьорчета". Е, добре - поне живях и се храних в хотела (полага се на аниматорите да спят в хотела, защото обикновено ги събират от други населени места). Сервитьор с "привилегии", нали. Това беше единственото, за което мога да изпитам и да изразявам благодарност към работодателя си - Димитър Димитров.
 
Истински благодаря на Стаси, Снежи, Веси и Сиси за работната среда, която създаваха и поддържаха през цялото време като отговорници за ресторанта. Благодаря и на колегите, с които работех, за това, че не се скатаваха и не търсеха поводи за кавги. Ако я нямаше тази атмосфера не знам как щях(ме) да издържа/издържим всичките часове мъкнене на мръсни чинии и прибори в миниатюрния състав, в който бяхме почти през целия активен сезон. Благодаря ви, ако четете тук, че ми позволихте да полирам съдове и прибори, вместо да отсервирам, защото иначе можеше и да не изтърпя навалицата от хора, дошли да се натъпчат и да си изкарат проблемите върху нас, вместо върху отговорните за тях - хората от управлението, начело с г-н Димитров. Нали се сещате, че ако храната не е наред, първо се мрънка на сервитьорите. Като добавим и липсата на обратна връзка, след като сме предали оплакванията и би трябвало хората, взимащи парите от туристите да им дадат нещо подобаващо в замяна (а не евтини продукти, приготвени и сервирани в изтормозена атмосфера от изнервени хора - нас), просто картината от това лято за мен е много цветна. За първи път работех като сервитьор и за първи път видях какво е зад кулисите в такъв ресторант, и си давам сметка, че може да е много по-добре, ако на главата й пука за тялото. В този хотел такова нещо няма.
 
Господин Димитров, не очаквам да знаете името ми, след като съм само сезонен служител и не желаете да помните имената на робите си, но е особено неприятно се разпознаеш в изрази като "кажи на оня макарон и той да дойде". Ако аз ползвам епитети към теб, вече бивш шефе, биха били сигурно по-цветни, но не бих си позволил да стигнат до твоите ушета. Защото си човек и имаш някакво достойнство, надявам се. Това, че парите, които ти заработвам, отиват директно в джоба ти и може да бавиш заплатата ми, не те прави по-велик, отколкото съм аз или другите ми колеги.
 
Защо пиша чак сега ли? Защото чак в края на миналия месец ми беше изплатена последната заплата (в случая за петте дни от септември) и още имам чувството, че ако не се бях обаждал и ако Александрина от счетоводството не беше добронамерена, можеше да си ги чакам тези стотина лева, които явно трудно се откъсват от нечий пълен джоб... Благодаря на Александрина за готовността и търпението покрай всичките разговори за заплати и пари. Най-после се разплатихме - прежалих даже удържаните по 30-на лева за месец юли и август, които бяха придружени с обяснението "удръжка за почивка по един час дневно" ---> :-О *челоплес* Мисля, че някаква сума ми бе удържана от заплатата за август и за чупливост (и на колегите ми също) за целия сезон, но когато я получих ~средата на октомври, просто се отказах да разпитвам. Щеше ми се да бях изпотрошил повече от ония, ощърбените чинии, които никой явно не ще да смени и които туристите в хотела постоянно отделяха настрана, явно за да ни покажат, че са стари вече... знаем, спокойно.
 
Благородно завиждам на рецепционистите, един от които е там вече трета година. Просто не знам как издържат на всичките простотии, които минават през тях. Имам предвид нещата, които биха могли да се подобрят, а не големия поток от хора.
 
Благодарен съм и за забавните моменти, като например един от случаите, когато трябваше да поднесем извинение на гостенка на хотела след нейните непрестанни оплаквания от ресторанта, като извинението беше под формата на купа с плодове. Забавното е, че всичко пак опря до рецепцията, а самият жест беше някакъв жалък опит за замазване на положението.
 
Просто... некомфортно ми беше да се чувствам виновен за всичките неуредици, които не зависят от мен, но които стигат до мен като сервитьор. За 2.16 лв на час не смятам и че го заслужавам като преживяване.
 
Ако кандидатствате за работа като сервитьор в хотел Сириус бийч имате възможност за невероятна кариера - може освен сезонен работник да продължите като сервитьор с постоянна заетост на ресторант Кораба, който е точно до ресторанта с блок масата. Очакват ви незабравими моменти и в двата случая. Срещи и разговори с хора, които ще се радвате, че срещата, защото иначе надали бихте повярвали, че може посред смяната ви управителка от хотела да ви пита "Свободни ли сте, отпочинали ли сте?" и докато го казва да продължава с "Ами, хайде момченцата да измият улицата пред ресторанта с маркуч и пяна, че е много зацапано от теклия обклук!". И това в единия час почивка, след като тъкмо сте приключили с разчистването от обядващото стадо туристи. Ама да не речете, че се оплаквам - миенето с маркуч и разпенена четка/метла е доста по-забавно и разнообразно - аз знам, че се грижеха за нас да не ни е скучно. :)
 
Ако пък решите да кандидатствате за позицията аниматор в гореспоменатия хотел, очаквайте да ви настанят в най-мухлясалите и мизерни стаи, които се пазят специално за персонала - VIP-стаи са, тоест. Ще имате уникална гледка към стената на басейна - току до работното ви място. :-))) Може да очаквате договор за 220 лв месецно, но заплата от 600 лв ЗАБЕЛЕЖЕТЕ само ако не се скарате с шефовете и сте търпеливи да си ги вземете два-три месеца след края на сезона! :)
 
Сириус бийч отвори очите ми за невероятните оферти на живота. Вече съм по-вдъхновен от всякога, защото видях какво значи сезонна работа на морето... (:


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-1

Толкова са нещата, че не знам откъде да започна!!! Целта не е са се плюе по шефовете, а градивна критика. Като загърбим факта, че никой не иска да се върне повече в нито един от двата хотела, които притежава собственика, .... абе пак си беше зле. Като започнем, че заплатите се бавиха доста време и дори накрая те отрязват доста голяма сума от това, което ти се полага. Каква мотивация може да имат хората, които работят там като не им се предоставя нещо елементарно без което дори не можеш да си вършиш работата както трябва. Аз като аниматор имах досег до туристите и те просто бяха потресени, дори една жена изпрати доста проверки на хотелите и прекрати престоя си по-рано. Звездите на хотела отговарят на цената, но не и на качеството. Не знам как изобщо ще си търсят пресонал занапред, ако не променят отношението си. За да получиш нещо трябва и да дадеш, а това което те дават в замяна на работата просто е подигравка !!!!!


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
-4

Здравейте!
Работодателите са много некоректни! Говорят с теб едно, а всъщност правят така, че да те поставят в ситуация, която им е изгодна. Лъжат, мамят, окриват данъци, не ти плащат цялата заплата, може и да не ти платят осигуровките, може да си без договор, защото постоянно имат някакви измислени глоби. Плащат първата заплата на 2-рия месец след като си работил като уговорката предварително е, че в края на 1-вия месец ще си я получаваш. Последната си заплата я получих след месец и нещо след като вече приключих работа. Ако мине една истинска инспекция и ХЕИ целият хотел ще фалира, защото всичко не им е наред. Освен това работодателят се държи с работниците си като с роби, постоянно ги експоатира и ги принуждава да работят допълнителни часове като отношението му е отвратително. Хубавото на работата е, че се срещаш с интересни хора, гости на хотела, но само до там...Имаше случай на жена, която пропадна и почина на място в един от асансьорите, защото беше повреден и бързо се потуши случая като се укриха много неща.
Другото е, че когато сключваш договор имаш едни условия (поемане на храна по време на работния процес, живеене (зависи каква позиция имаш), заплата) и в последствие след като си сключил договора си вързан, защото те разиграват и си длъжен да правиш това, което ти измислят. Другото е, че дори и да си подал предизвестие за напускане на СЕЗОННА работа, не можеш да напуснеш, защото имат нужда от персонал и ти казват "Ако искаш да направиш мръсно на колегите ти, върви си!" и ти не знаеш дали наистина ще си получиш парите, за които си работил.
Споделям това с вас, защото лятото ми беше много напрегнато и до последно се надявах, че тези хора няма да ме разочароват и че въпреки всичко, което видях от тях, имат поне малко съвест да си свършат задълженията към служителите. Ако разчитах на тях, досега да съм умряла от глад. Да, получих си парите, но не в определените срокове и не за парите, които работех, а по-малко.
Сами си правете изводите и решавайте дали искате да сте част от такова незабравимо лято. Аз реших за себе си, че повече няма да ми стъпи крака там. : ))
Успех!
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.Прочетох доста коментари на бивши служители и реших да се включа. 
Нека си зададем въпроса защо тези служители са бивши? Как има служители които работят вече 10 и повече години в тая компания и са доволни?На мен лично извънреден труд винаги ми е бил плащан. Шефовете са много добри и влизат в положението на всеки един от служителите си.Имам база за сравнение от други работни места , където наистина ти викат и те правят на 2 стотинки и накрая ти казват , че нямат пари не за бонуса ти, а за заплатата ти и се налага да чакаш 10 дни да се събере някой лев в касата и да ти платят. В хотел Сириус Бийч никога никой не е оставал без заплата и независимо какво си направил през месеца заплатата ти се превежда в срок , без дори един ден закъснение.
Сириус Бийч не е благотворително дружество и е нормално да не търпи мързеливи служители които  живеят на гърба на колегите си. Заплащането е чудесно, но си зависи изцяло от мотивацията на самия човек.  Приятелската атмосфера е много голяма и винаги можеш да се забавляваш с колеги.Не са ми отказвали до сега да излизам в отпуска, което също е голям плюс.
 
Собственикът на Сириус Бийч е коректен работодател .Имам възможност за развитие, приятна работна средаи не на последно място- много добри доходи. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?