Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Рентекс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Сливница 450 &markers=София,бул. Сливница 450
5 3 0
3 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-21 от общо 21


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Започнах като фрилансър с обещания за отлично заплащане и нормални изисквания на брой продукт. Впоследствие заплащането се оказа, че не достига обещания максимум, а изискванията за качване на продукт станаха 3 пъти повече. Обработка на снимки, превод от други сайтове, задължително голям обем на описанието множество категории и характеристики за въвеждане и избиране срещу 0.70 стотинки на продукт. При тези изисквания се правят около 5-6 продукта на час, но пък се изискват технически познания, отличен правопис, работа с програми обработващи изображения, отлично справяне и разбиране на гугъл транслейт. Сайта по който се работи е cmx.bg.
Управителя не си спазва обещанието за заплащане, за което знам ценовата политика от подчинен. Или подчинения или управителя има вина, няма как да се разбере, топката се прехвърля.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?