Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Балканстрой АД /img/frontend/nomap.png"

Балканстрой АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 39 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 39


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като за начало мнението ми е публикувано в ПОНЕДЕЛНИК. Не че има значение , но Вие обичате да издребнявате ;)
Както виждам сме на различни мнения за фирма Балканстрой. Просто имаме различни виждания по въпроса.
За едно нещо съм съгласна с Вас - всеки има право на избор!
Мисля да спра да пиша вече във форума, защото това е дискусия, която няма край...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ясно е, че това тука се обърна на чат, но не е нещо ново за форумите в България :)
До "анонимен" с мнение, пуснато в 14:41 на 31.05.2009г. неделя:
Доживях да попадна на мъдрец, който да ме насочи в живота! Хвала на такива мнения от хора, на които крак не им е стъпил в БСТР! Не виждам, защо изобщо човек, който не е работил и не работи в една организация дава мнение (вероятно от скука или липса на поле за изява, знам ли...). Първо никъде не съм написал нeщо, което да не мога да подкрепя с факти. Второ избощо не мога да съжавалявам, че роднините Ви не са мазохисти, защото аз не съм садист, за да ми се явява някаква липса в ежедневието. И сега кулминацията на мението, цитирам: "Ако на някой не му изнася защо работи там?" (оригиналността на този вероятно риторичен въпрос няма да я коментирам) – „Шефче”, аз не работя на места, на които не ми "изнася", затова не работя в БСТР и не съжалавям. Идеални фирми няма, просто защото идеални хора няма, но да те третират, като животно и да ходиш на работа със страх - това за мен е самоунижение. Да пишеш кафе и да те заключат в бара на фирмата и после като овце да ви пускат и да правят списък?! "Другото място" вече съм го намерил и то не е идеално, но се работи с много повече лекота и се демонстрира уважение. Дразнещо е това, че българинът приема истината, видяна през очите на хората за неблагодарност. Къде се вижда неблагодарност? Това, че човек изказва мнение е неблагодарност, така ли? Не мисля. Аз не налагам мнението си, нито искам някой да се съобразява с него, но пък и никой не може да ме спре да кажа истината според моя поглед над нещата. Просто е като 2 и 2 - 4. За една бройка да пропусна "мъдростта" за заяждането :), ама няма: с никой не се заяждам. Тук се води спор, който не може да се обоснове или да защити тезата си да се оправя, не да изживява мнението на някой несъгласен с неговото такова, като житейска драма. Може написаното от мен да е малко хапливо от време на време, но така е в живота - едни пишат неграмотно, други пишат хапливо :)
П.С.
Парите си ги печеля честно и с труд, който влагам в нещата, които правя, така че тия обобщения са малко пресилени и докато не се отървем от схващането си, че сме втора ръка хора и че на Запад, Изток, Север и Юг са по-стока от нас, все ще сме си едни такива сиви и намръщени. И за спорта да спомена, че няма човек на планетата, който би се отказал от лесни пари.


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-3

Балканстрой АД е фирма, в която която липсва нормално отношение към подчинения персонал. Микроклиматът е ужасен, работи се с доноси от раболепни лица, умишлено се създава противоопоставяне на хората и също умишлено персонала се държи под постоянен стрес и напрежение. Колкото до шефовете- те правят това ,което е в техен интерес . Едва ли се замислят върху факта, че осигуряват работа на толкова хора и едва ли биха го правили, ако не печелят пари от това.
Като бивш служител мога да разказвам истории, на които един нормален човек не би повярвал.Аз също не предполагах, че в България в 21 век съществуват подобни отношения между работодател и работници, докато не започнах работа в Балканстрой АД. С две думи -фирмата не е добро място за работа за цивилизовани хора.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе виждам, че има много отворковци тука. Един щял да си пишето името "Тиии" хахха Шевче като те виждам добре философстваш, що не вземеш да работиш в тази насока? Отдава ти се да дрънкаш глупости и да се заяждаш с хората.
А и тука много неграмотен народ има бре... що така тая младеж не учи? Не може да пише тцтцт. Смоуки ли си , какъв си, не ми се вярва на 64 години да сенеш пред компютъра и да пишеш коментари. Моя дядо не прави така... аххахаххах
А за Балканстрой какво да кажа.. имам родини, дето работят там. Честно казано не сам чул някой да се оплаква. А доколкото ги познавам не са "мазохисти" за огромно съжаление на височайшия господин. Ако на някой не му изнася защо работи там? Има и мн други места. Нямам лично отношение към никого, но ми е малко чудно защо все сме неблагодарни? Може би защото сме българи и когато трябва да печелим пари с честен труд , това ни се вижда непосилно!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

nastoq67 rabotnik sam v firmata i sam dovolen ot vsi4ko kato zapo4nem ot zapla6taneto ta stignem do rabotnata sreda az sam el.montior i kolektiva v koito rabotq e super ne znam druga firma v moment na kriza taka da se griji za rbotnicite si blagodarq im za vsi4ko R.L.S


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аиде сега кажште ми вие .. кой от вас дето сте работили в "Балкан Строи" колко от вас имат висше образование .. даже повечето нямат и ОСНОВНО!!!! и се оплаквате на това и от горе!!!Нестига че се краде.. нафа ли .. кабели .. техника .. какво ли не .. И заплата зимате и пак не сте доволни бе !!! Според ваште изисквания трябва да се направи някаква фирма за "Специални работници" и тази фирма трябва да покрива следните изисквания.
1)Ако е възможно да се работи по-наи много Един час.
2)Месечната заплата да не е по 100 000 $ или £.
3)Шефове да няма..
4)Да няма извънреден Трут.
До колкото виждам тук за сега такава фирма няма .. и няма да има.. а до колкото виждам то тук хората според мене ште могат да оправляват и фирма с 1 000 000
души без порблеми.
Има една поговорка "Животът е такът какъвто си го направиш" !!! Аз лично познавам Каназирев и мога да ви кажа че този човек преди да стигне до този успех заедно с Калоянови имаше една каравана до читалиштето и къташе пари за бътештето.. мечтата му беше точно това .. което е сега .. да има и да раководи строителна фирма... В началото Каназирев и Калоянов като създадоха фирмата "КиК" те самите бяха работници в тази фирма .. аз сам на 64 години ... тази работа която сега те предлагат е като почивка според работата която сам работил преди 20-30 години.. Имам оште какво да кажа .. но няма смисъл .. запознат сам много добре с фирмата ... Това е от мен... !!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

:) 641 символа за нещо безсмислено! Няколко неща са интересни:
1. Равносметка се прави след нещо преживяно - аз съм написал (ето вече е ясно, че не съм "госпожа/госпожица") :)), че съм работил в тази организация, т.е. опитът ми е от първа ръка. Не виждам, как Вие може да имате отношение, ако не сте работила в Балканстрой..., а ако сте или работите, поне го напишете и да сме наясно.
2. "Ясмо" е, че целта на пишещите тук е да споделят мнение, не виждам нищо лошо в това. Това, че повечето са отрицателно настроени не значи, че няма и доволни - мазохисти винаги е имало, има и ще има :).
3. Никъде не виждам да сте писала името си... "Аззззз" не е нещо повече от "анонимен". Със същия успех мога да се подпиша – „Тииии”.
Благодаря за пожеланието. В интерес на истината работя във фирма, която ми дава точно, колкото съм поискал да ми дава като заплата и работя с кеф и нерядко нерви, но обичам работата си. Съвършени хора и респективно фирми няма.
Никъде не съм казал, че някой трябва да се държи с мен като с по-висша форма на живот, а напротив, казах, че господата, които цитирахте в предното си мнение не са такава, но пък когато човек няма аргументи, най-лесно е да изопачава думите на другите (и за драматизъм да добавя по три удивителни :) ).
П.С.
Г-жо, г-це Аззззз в България много неща не отговарят на изискванията ми, но вместо да рева, кат` Саранската мечка га я водят на водопой стоя тук, работя и се надявам някой ден да се отърсим от мисленето си в стил: „От две злини – по-малката.” и да живеем , като хора, които имат изисквания, надежди и мечти, а не за едната заплата да се оставят да бъдат третирани като животни и да се хващат за палците при първия случай.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вижда ми се безсмислено да отговарям на последния коментар. Не целя да защитя някого, а просто се опитвам да напрявя равносметка, така, както я виждам аз! Ясмо е , че единствената цел на пишещите тук е да се оплакват. Няма да пиша повече... айде късмет на всички Ви и дано си намерите фирма, където да не Ви карат да работите, да Ви дават заплати колкото пожелаете и да се държат с Вас като с "по- висша форма на живот" !!!

П.С. Анонимният господин/госпожа/госпожица, написаното от Вас ме навява на мисълта, че в България няма фирма, която да отговаря на Вашите изисквания! Но може и аз да греша, все пак живея 2000 години назад, нали така!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е, добре, че се намесихте, Азззззз! Първо не знам как може човек да е "неблагодарен от..." и второ точно поради изброените причини вече не работя там, както и много други хора. Да се съгласим, че човек без да е работил или прочел нещо за фирмата няма как да знае, какво го чака там, нали? В никакъв случай не искам да се заяждам, но поне си пускайте мненията в Word, дано хване грешките. Някак всичко за мен отива на заден план, когато човекът демонстрира неграмотност в писането си. Може ли в едно изречение да има шест (6!) грешки и мнението на този човек да е меродавно (риторичен въпрос)? Изобщо не ми се подхваща темата за CMoyKu. Никъде в мненията си не виждам "оплюване и обиждане", ако някой се е засегнал, проблемът си е негов. За мен истината е тази и тъй като е видяна през собствените ми очи, никой не е в състояние да ме убеди в противното. По отношение на "микроклимата" във фирмата - работа на съответните ръководители е да го създават и да следят да е добре за хората, не ми минават тия, че работниците са длъжни да се грижат и за това! Просто не става - който е създал екипа е длъжен да го ръководи така, че всичко да е наред, а не ръководенето да се състои в тропане по масата и заплахи. Навсякъде има хора, които се скатават от работа и т.н., но в Балканстрой се приема за даденост да работиш извънредно и никой и едно потупване по рамото не ти дава, така че хайде да не демонизираме работника и да величаем ръководството.
„Дали добра или лоша е фирмата към своите работници тя осигурява прехраната на доста семейства, а във време на криза (като настоящето) мисля, че това изобщо не е малко. „ – моля Ви, какво е това схващане? Значи да те третират, като животно, ама си мълчи, щото ти дават някакви пари? Кога живеете? Преди 2000 години?
„А ако някой си мисли , че е лесно да се управляват 2000 и повече може би души персонал, нека да пробва! Аз лично не знам как е , но не ми се струва изобщо лесна работа!” – това вече ми е странно... и леко ме навежда на едни размисли... хем не знаем, какво е да се управляват 2000 човека, хем леееко се налага усещането, че не е точно така (дано е имало бонус към заплатата ;) ). Моето мнение по въпроса е, че щом не ти е лесно да управляваш 2000 човека, просто не го правиш, а не да гледаш да се справяш криво-ляво. Може да е трудно, но ако си кадърен в това ще го правиш и толкова! Нали за това ти се плаща?
"Т'ва е от мен и се надявам сега поне една част от хората да оценят това, което всъщност правят Каназирев и Калоянов!" - да, оценено е - с доста минуси :) Оценката би следвало да е двустранна, защото нито един от господата не е някаква по-висша форма на живот от всеки от нас.
Е, това е... засега, ако има повод пак ще пиша в чата :) за фирма Балканстрой.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също искам да се намеся... Виждам че мненията са доста противоположни. Едно само не ми е ясно... след като сте толкова неблагодарни от Балканстрой , от заплащането, от условията, от шефовете, от микроклимата и незнам си още от какво , защо работите там? Мисля че никои не Ви е накарал насила.
А относно 'защитника' , както нарекохте потребител, писал малко по- надоло, аз сам сагласна че тази фирма дава работа на много хора! В край като Разлог икономиката не е кой знае колко развита и не мога да си представя ако го няма Балканстрой ,къде щеше да работи народът от града и от заобикалящите го села. Дали добра или лоша е фирмата към своите работници тя осигурява прехраната на доста семейства, а във време на криза (като настоящето) мисля, че това изобщо не е малко. Разбира се, работа е на самата държава да осигури препитание на гражданите си , но тъй като тя нехае , нейната функция изпълняват лица , като тези, които Вие обиждате и оплювате.
Далеч съм от мисълта, че няма какво още да се желае за подобряване микроклимата във самата фирма, но мисля че това е работа както на шефовете, така и на работния персонал! Нека един път завинаги да нарушим българската максима "Аз прецаквам началника с малко и некачествена работа , а той мен с малко пари" и да вземем да гледаме от двете страни на монетата. Не можем да искаме ние нищо да не работим , да крадем и да се скатаваме, а да се държат толерантно към нас и да ни дават 3000лв (примерно казвам) заплата! Най - лесно е да се псува и да се обвинява отсрещният и изобщо да не се вглеждаме в себе си!!!
А ако някой си мисли , че е лесно да се управляват 2000 и повече може би души персонал, нека да пробва! Аз лично не знам как е , но не ми се стува изобщо лесна работа!
Т'ва е от мен и се надявам сега поне една част от хората да оценят това, което всъщност правят Каназирев и Калоянов!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?