Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АФА ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Оборище 38&markers=София,ул. Оборище 38
5 3 0
3 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-24 от общо 24


21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
4

АФА е интересна фирма. Определено си струва да се работи в нея, защото такав професионализъм няма да на мериш в Големите Четири.
Заплащането е няколко пати над средното за страната, но то се компенсира от това че се работи извънредно няколко пати. Уважение- да, има такова нещо и то е нормално за фирми от професионалисти. Все пак малак недостатък е ако не си симмпатичен на партнерите достатъчно и някои служители са по-толерирани.
Привилегии- не мога да се сетя. Сигурно е имало но работа беше доста. Може би обученията, които се провеждаха си бяха много стойностни и свързани с работата. Други фирми рядко могат да се похвалят че имат такива обучения.
Фирмена сигурност- да, работиш ли съвестно, учищ ли се и т.н.то нямаш проблем. Пък и партнерките имат добро чуство за служителите и все избират добри хора ( е с малки изклучениа 1/100).
Работа/свободно време: Да не кажа голяма дума, ама ако си начинаещ и трябва да се учиш- сигурно ще прекараш в офиса и сабота и неделя. Разбира се това е личен избор, но активноста е добре оценена от партнерките.
Потенциал за развитие- има, макар че е мнооооого бавен. Ако отидеш в друга фирма ще израстнеш по-барзо, но ако искаш да научиш нещо, то остани 2-3 години и ще си професионалист.
Местоложение: това не мога да го коментирам. За всеки е различно, пак и горе долу няма значение, щото повече от времето се прекарва в клиента и евентуално събота и неделя може да се наложи да си в офиса и особено по приключване.
Колеги- супер. Има толкова стойностни хора. Направо им завиждам на партнерките как успяват да наемат толкова добри хора. Като казвам добри имам предвид "като хора".
Работна среда- офисите са претапкани, ама не мога да кажа че нещо им липсва. Може би е малко светлината в някои от тях, ама ако си работил на Запад, ще разбереш че там дори не виждаш дневна светлина цял ден.
Късмет ако си начинаещ. Определено ще ти е от полза. Ако си по-опитен то щом си стигнал до преговори с тях, то ти си ценен и ти остава да си договориш добра заплата.


30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Фирмата е подходяща за хора, които имат желание да се развиват като добри професионалисти. Заплащането е на ниво в зависимост от позицията, която заемаш. Имаш нужното уважение от всички колеги, стига и ти да се държиш колегиално и добронамерено. Привилегии - имаш възможност да се развиваш професионално и да се учиш от високо квалифицирани професионалисти, ежегодни обучения и т.н. Работата е доста, но пък... няма лесно. Ако човек е организиран добре, ще намери време и за себе си и за семейството си, ако има такова. Има потенциал за развитие, ако покажеш знания, интерес и готовност за работа. Офисът е на хубаво място в центъра на София. Колегите са ОК - иначе няма как да се работи в екип. Такава е и работната среда.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

хаха, няма кой, страх ги е!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма ли кой да сподели нещо за АФА ООД?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?