Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Брокс вижън /img/frontend/nomap.png"

Брокс вижън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 27 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 27


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
3

г-жо Соурлекова,
вашите тийм лидерки са третокласни мошенички, които разиграват всичките си колеги и Вас включително.
Те не уважават никой освен банковата си сметка. Действат само в полза на своят финансов интерес и се
подиграват с всички, включително и с Вас, защото умишлено съсипват вашият бизнес, съвсем под носа ви.
Тези момичета които пишат тук ме накараха да осъзная, че имам една "недовършена задача" в Брокс Вижън.
Нека да споделя на тези момичета, какво става след като те уволнят в Брокс Вижън особено на Коледа и
какво самата Вие г-жо Соурлекова правите така, че да мотивирате финансово мошеничките за техните злодеяния:

1. Вашият тийм лидер взима 800 лв. от вашият коледен бонус и почти удвоява своя за сметка на вашият.
Твърде вероятно е обаче да си го поделят, защото и двете тийм лидерки изключително много си помагат
за уволненията на Коледа, което значи че и двете имат далавера, от това подло поведение и режисираните от тях скандали, които демонстрират за да злепоставят някого.

2. Вашият тийм лидер взима месечният ви бонус, който вие не получавате през последният месец. Получава го подлецът преборил се за вашето уволнение.
За това колкото по-висок бонус имате толкова по добре за Ралица и Анета. Те си избират винаги за "некомпетентни" и "неграмотни"
служителите с най-високи бонуси за момента в отдела им.

3. Тъй като вашата заплата не се одържа в полза на шефката, която е доста щедра, но в този случай не с най-подходящите хора, тя се връща при
вашият тийм лидер, който получава временно много голямо увеличение на заплатата от вашата заплата, което трае докато не ви се намери заместник.
Мошеничките обаче се стараят това да не става скоро, след вашето уволнение, понеже са много алчни за пари.
Те тормозят екипа си да работи намален състав толкова дълго, колкото му трябва на някой да се откаже,
за да могат да се радват на подло спечелените си увеличения максимално много време и не им пука, че така изтощават хората в екипа си.

Ако ви уволнят през годината, важат последните две точки, което пак никак не е малко като възнаграждение за всички грешки в отделите им и
техните постоянни провали като тийм лидери, които са напълно планирани от тях самите.

Така че ..... Ралица Захариева и Анета Георгиева имат полза от грешки в отдела си и от уволнения най-вече на Коледа и най-вече на хора с по-големи бонуси, но и на уволнения през годината няма да откажат,
защото те по принцип са единствените две служителки в BV които имат огромна печалба от уволненията.
Излишно е да казвам че от 2013 година, откакто двете мошенички отново са се събрали да крадат чужди бонуси, всяка година по Коледа в Брокс Вижън,
все се намирал някой "некомпетентен" и "неграмотен", чийто уволнение да вдига коледните бонуси на мошеничките и да им увеличава заплатите след Нова Година.
Това обикновено е човек който за момента е с най-високият бонус в отдела, в който работи. После те убеждават шефката,
че могат да работят добре и без него, за да задържат подло спечелените си увеличения и да натоварят на максимум екипа си, за който общо взето не им пука.

По мои изчисления точно на 30.11.2021 г. за 6-та последователна година се даде предизвестие на нов "некомпетентен" с високи бонуси, който ще вдигне коледните бонуси на Ралица и Анета за тази година
и ще им донесе ново подло спечелено увеличение на заплатите за следващата година. Вече 6 поредни години е все така, и е било така и преди 2009 година, когато тези коварни същества пак са работили заедно.
Имаше кратка почивка от три години отдел Реклама, когато нямаше големи грешки и некомпетентни понеже и Анета я нямаше и така отсъстваше човека, който се бори за нашите бонуси.
Над 16 години в тази фирма те са изпързаляли стотици хора, а шефката си стои перманентно изпързаляна от тях.
За това тяхното управление се характеризира с голямо текучество понеже, както вече казах те печелят основно от уволнения.
Преструват се че търсят високо качество, но това което наистина търсят е текучество, най-вече на хора с високи бонуси, како по Коледа, така и през годината.
После започват да тормозят екипа си да работи в намален състав и да изтощават от работа хората си за да задържат увеличението.
Когато обаче и втори човек, този път по своя воля напусне, понеже му е писнало да се да бъде претоварван като магаре,
искат, не искат шефката отново им попълва отдела и заплатите им отново намаляват и те са принудени пак да си изберат някой с високи бонуси,
и отново да почнат да му въртят мръсни номера, да саботират работата му и да инсценират скандали за да си увеличат заплатите и т.н. и т.н. .
Това се повтаря с години наред с един куп най-различни хора.

Колеги, ваште тийм лидери в Брокс Вижън се борят за вашите бонуси и за вашите заплати! Те никога не са искали високо качество на работа!
Това което искат е високо текучество, защото забогатяват от текучество, а не от качество, така че напусналите от вас, са им изпълнили всички високи изисквания!

Лошото е че са се научили до съвършенство да манипулират шефката и да я настроят лесно срещу всеки удобен за тяхното забогатяване! Научили са и всичките слабости и успешно ги използват срещу нея самата!
От там идват яростните нападения, над хора, че били "неграмотни", "некомпетентни", че били мързеливи, или пък че много грешали.
Зад всичко това се крие огромният финансов интерес на Ралица и Анета. Тези мошенички си избират човек с който да си вдигнат заплатата, много преди шефката да го е нарочила за уволнение.
Основали са си таен заговор, който се нарича "Мръсни доноси за чужди бонуси". Сами без знанието на шефката се събират да обсъждат срещу кого ще я настроят този път.
Нищо чудно и тайно да и се подиграват, как винаги им се връзва на техният акъл и сляпо изпълнява всичко, което е в техен финансов интерес.
Те са финансово стимулирани да саботират работата в собственият си отдел и правят, много мръсотии за да провалят работата, но така че друг да излезе виновен. Безобразното текучество идва от тях.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Драги ми Смехурко, бързам да ти пиша. Но как да захвана? Ще започна направо с ръководството. Жени, достойни за възхищение! Не разбирам кое не е угодно? Винаги е подхождано с разбиране и уважение. Да, изисквания има, но кой работодател няма?! Да, работа има много, случва се да е в извън работно време, но ако искаш да си от 9-17ч и да не се натоварваш иди в държавна институция. Това е рекламна агенция, не погребална. Хайде, стига превземки. Ако си мотивиран и гориш в работата си - това е фирмата! Отношение, обстановка, подкрепа, колеги, локация, реално няма от какво да се оплачете.
А що се отнася до напусналите - явно не е било Вашето и в това няма нищо лошо! Хора за всичко има. Нека не пропускаме, че има не малко хора, които от години работят там. Това говори само по себе си. Фирмата наистина оценява мотивираните кадри, това е.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
-3

През последния ми ден в Брокс ми беше мъчно за двама колеги от отдел "диджитъл". Всъщност всички останали вече бяха напуснали. Този коментар не е до останалите ми бившите колеги, а до всички колеги по перо, подали CV-то си до Брокс.

На пръв поглед агенцията наистина изглежда супер - динамика, разнообразни клиенти, окей-локация и тортички и вино от време навреме. Но не виждам за кого би било подходящо работно място (освен за онзи, на когото му трябва окей-заплата бързо и е горд собственик на здрави нерви).

- Ако ти е първа работа и търсиш знания: най-вероятно няма да имаш супервайзер, а ще очакват от теб да правиш задачите си без корекции, т.е. от първия път. Винаги! Ако има такъв талант, който да работи без градивна критика от раз, бих му казала "Не се съгласявай на тази ниска заплата, човече."
- Ако ти е поредно работно място: за половин година нямаше нито една рекламна кампания, нито един рекламен клип, TVC, фотосесия, а да не говорим за ФАРА, Cannes Lions и други "изгъзици". Просто там не се случват нещата така. А рекламата е всичко друго, но не и скучен сектор.

Но това не беше най-лошото. Вероятно посредствени работни места има много, но с такъв лош мениджмънт... рядко. Това не е просто крещящ, обиждащ, псуващ клиентите (и екипа) шеф. Това е една стилна жена, която взима решенията на база емоция, без да е тийм лийд/CD: оперативки не съществуват - има домашен телефон. Не е важно клиента да е доволен, важното е да получиш нейното заветно "ок". А моят стил и разбиране за кое е работещо не съвпада с нейния, независимо от резултати и метрики.

Детски и демонстративни постъпки също не липсваха. Тъжно... аз на 23 г. не бих постъпвала така, а какво остава, когато "порасна".

За жалост, това не е на личностна основа.. да бях първата, ама не съм, а не вярвам и да съм последната. Все пак вече споменах, че повечето хора се разотидоха.

Преди да сте побързали да ми отговорите, както явно правите с другите бивши колеги, бързам да кажа, че поне на моя свят център не сте. Този пост е за всеки кандидатствал с апела да задава правилните въпроси още на интервюто и да се оглежда за червени лампи.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първо, смешно е сами да си вдигате оценките в БГ работодател и да отговаряте тук.

Грамотността ми е била винаги на ниво, акаунтите приемаха всичките ми идеи и не са преправяли креативните ми послания. Точно обратното - продължаваме да искаме да работим заедно, но на други места. Имената на клиентите мога да изпиша правилно и на сън до ден днешен. Така че подвеждате.

Работата извън работно време беше факт, но или сте били слепи за нея или дори това не можете да признаете.

Нашият екип действително беше страхотен, но се разпадна по обяснените причини. Успех и във вашия път.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Важно е, когато един копирайтър може да пише грамотно. Задължително е да знае как се изписват поне имената на клиентите. Добре е да си дава сметка, че когато всички акаунти преработват из основа "креативните" послания, той се превръща в тежест и риск за нивото на услугата. И не е добре да съди за бонусите по своите - бонусите са за тези, които са ги заслужили. Точно в този случай извънработното време никога не е било факт. Доброто в цялата тази история е, че всяка система може да бъде изчистена, в това число от хора, които не знаят къде им е мястото. Ние сме екип и това сме го доказали през годините. Добър път на "бившия" служител! Уроците са важни, за всеки, който може да анализира.А ние всички знаем, че на свободни места като това могат да се развихрят всякакви страсти - в повечето случаи от "бивши" служители.


кандидат за работа

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-4

20 и кусур години на пазара, за първи път ги чух от HR-а по телефона, никой познат в рекламата също не ги беше чул, а като гледам и позициите и структурата явно всички са работници на груб строеж. Това ако не са Ви достатъчно червени флагове...


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-5

Отдалеч всичко изглежда добре - агенцията има големи клиенти като GSC и Samsung Bulgaria. Отблизо виждаш, че тези клиенти едва се обслужват, защото няма никаква креативност и резултати. Ако се питате защо: защото управляващите фигури са закостенели, не приемат мнения, обратна връзка, градивна критика.

Директорът на агенцията се подиграва с труда на всички, изисква неща извън прага на нормалното (като да работиш и събота и неделя без допълнително заплащане), дори си позволява да слага етикети и да обижда на професионално ниво. За нея всеки служител е роб.

Както вече споменах, за креативност не може и дума да става. Нещата се правят, както са правени преди 15 години, и това е. Ако си позволиш да направиш нещо различно, се променя до основи без да ти бъде съобщено дори, накрая като на куче ти се хвърля резултата, с който ти да се оправяш. Трудът ти е пренебрегван в 90% от времето - ако искате да пишете материали за списания и после да виждате името на друг колега под материала, а вие да не сте дори co-author, ТОВА Е МЯСТОТО.

Повечето хора не са професионалисти и няма какво да научиш от тях. Не само - спират дори растежа ти. Защото критериите за подбор са смехотворни. Ако случайно попаднеш там и си читав, ще останеш година- година и половина, а след това ще искаш завинаги да забравиш, че въобще си работил там.

Заплащането е ужасно ниско. Директорката дори си позволява да убеждава служителите, че това е високо за бранша възнаграждение... Да не говорим за "бонусите". Инвестира се във всичко друго, но не и в човешкия ресурс. Мнението е, че всеки може да бъде заменен. :)

За финал ще кажа, че работех в екип с великолепни хора, 99% от които също напуснаха. Тоест не смятам, че мнението ми е изключение. Става за първа работа, на която да се задържиш година. Но всеки с професионални възможности и амбиции трябва да избягва Брокс Вижън.


-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Фирма с хора, които не знаят къде се намират, защото никой не цени труда им. Ако някой е решил, че му се работи, става за присмех и подигравка на останалите. И да ти се работи, и да не ти се работи – винаги си прецакан. Отношението е неколегиално, с излишни формалности, които пречат в процеса на работата, но това не е най-лошото. Най-лошото е, че обстановката е изключително напрегната, няма кого да попиташ за каквото и да било, тъй като всеки е сам за себе си, а динамиката на работа и експлоатацията на тези, които не са близки на шефа, е много висока. Фирмата се намира на края на града и заплащането едва покрива транспортните разходи, и загубеното време по път. Интересни неща не се случват, тъй като никой задържал се по-дълго време не е с интелектуалния потенциал да измисли нещо ново.


38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Фирма с хора, здраво стъпили на земята, които знаят цената на труда. Ако някой е решил, че не му се работи, определено не е място за него, винаги можеш да си останеш и вкъщи. Ако ти се работи обаче и ти се работи по различни проекти в динамична среда- мястото го позволява. Отношението е колегиално, без излишни формалности и най-хубавото е, че винаги можеш да отидеш при колега и да си зададеш въпроса. На изключително приятно място, което позволява следобедното кафе да е сред дървета и градинка. Динамиката е висока, но пък с това и интересните неща, които се случват. Има възможност за споделяне на идеи непрекъснато и никой няма да те спре да генерираш такива.


-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Интересно как фалшивите личности от Брокс вижън се опитват да си вдигат репутацията с празни коментари, като смятат, че никой няма да го забележи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?