Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Профил груп /img/frontend/nomap.png"

Профил груп

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте , отдавна се каня да драсна няколко реда тук , но все нещо става и не ми стига времето. Аз не работя вече във фирмата и съм на друго място, но причината не е във фирмата или в управителя. Ако има нещо лошо , то всеки клевети, но когато има нещо хубаво всеки трае….е аз не съм от тези. Аз имам само хубави спомени от фирмата. Работих в офиса на бул. Х.Ботев. Напуснах , защото съпруга ми е военен и се наложи цялото семейство да се преместим във Варна , където има база на флота на НАТО. Без много излишни приказки искам да кажа, че фирмата е готина, много разработена и колегите са печени. Да шефа е педант и изисква от нас да сме на ниво, но аз не виждам нищо лошо в това. Вече и клиентите са такива, че ако не си на ниво нямаш работа. Заплатата е сравнително висока ако се сравнява с други фирми , а и офисите не чакат шефа за заплата , а си взимат сами заплатите от оборота, като много често заплата съм си взимала и ден два преди периода. Фирмата предлага само качествени неща и е представител на дограма САЛАМАНДЪР , което много ни помага с продажбите , защото е качествена и търсена. Управителя никога не е бил намръщен , сърдит или нещо подобно и се е държал много добре с мен и винаги е проявявал разбиране ако имам проблем.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Понеже чух , че моите колеги си говорят на тази тема и се възмущават на коментарите на разни клеветници с псевдоними - дори нямат очи да си напишат името и реших и аз да напиша 2 думи. Работя в момента и работя от 9 години във фирмата , като първо бях монтажник , а след това и сега съм един от техниците на фирмата, които взимат размери и сключват договори с клиенти. Шефа не само е много точен и коректен , но много често помага на мен и на мои колеги със съвети дори лични и много пъти не само заплата , но е давал пари на заем , когато някой колега е затруднен. Такива глупости с осигуровки никога не е имало и няма в момента. Никога не е отказал на някой да отсъства когато му се налага и много пъти е правил услуги на този онзи - я ще му услужи с буса за личен багаж, я малък заем или друго. Едно нещо съм научил и спазвам винаги - трябва да дадеш за да вземеш. Не може само да взимаш. Контактувам като техник и с търговците по офисите и те също са от доста време във фирмата. Да случват се тъпотии от време на време , но те са чисто работни , а и къде не се случват. Винаги когато е обещал нещо на някой, г-н Пашов винаги си е спазвал обещанието. Като технически ръководител имам много информация и знам за доста колеги , които са доволни от фирмата.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз също съм доволен и ме хваща яд на разни образи , които все недоволстват, но и много лъжат. Аз съм от 8 години във фирмата и съм монтажник и съм тук толкова време точно , защото фирмата е коректна. Всеки сезон получаваме нов комплект работни дрехи, заплата се плаща на деня, а проблем с осигуровки не съм имал никога. Казвам същото и за моите колеги , защото ние си обсъждаме такива неща. Имало е случаи шефа да се кара и дори да глоби някой , но първо това е много рядко и второ тези с глобите наистина си го заслужават. Например помня как един философ дойде за първи ден на работа и още първия ден беше забравил прозореца на буса отворен за през вечерта. Да ама вечерта завялало дъжд и на сутринта цялата кабина на буса беше подгизнала. Аз не съм чувал за шеф в такава ситуация да не глоби човек. Аз ако съм и буса е мой направо ще го пребия. И такива безотговорни хора само обикалят от фирма във фирма с многото си претенции и накрая все някой им е виновен. За мен шефа е пич и много разбран човек. Е няма как да наводняваш бусове или постоянно да закъсняваш или да се оспиваш и да искаш шефа да е готин. Последно искам да кажа , че имам много мои колеги , които работят също много дълго време в тази фирма.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Работя във фирмата вече 2 години и случайно попаднах на този сайт, като реших да си напиша и моето мнение. За мен фирмата е добра , а управителя доста човечен и разбран човек. Аз нямам проблем нито с договора нито със заплащането. Тези с лошите коментари или са супер неспособни и лоши хора или са конкуренти на фирмата. За мен няма нищо вярно в това , което са писали , а и моите колеги са доволни и си харесват работата. Да , управителя е много взискателен, но не и некоректен. Никога не е повишил тон или обидил някого. Всичко което ми е обещал се е случило.


представител на управлението

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

ОФИЦИАЛЕН КОМЕНТАР/ОТГОВОР ОТ ПРОФИЛ ГРУП ДО УВАЖАЕМИТЕ ЧИТАТЕЛИ

За начало бих искал да кажа, че отговорът ми е към псевдоними, зад които е възможно да се крие всеки - все пак този сайт дава правото на регистрация с псевдоними и дори анонимно.
Добре е да се знае, че този сайт не се посещава само от служители, но и от клиенти на фирми и още по-важното от КОНКУРЕНТИ на фирмите.
Като всяка фирма и ние имаме злонамерени конкуренти и въз взискателни клиенти.
Профил Груп съветва всеки читател да обмисли внимателно преди да вземе решение и съветваме да не се взима за чиста монета лоши писания.

В качеството си на управител, няма да се защитавам от коментари , но ще дам конкретика, логика и насоки как всеки от вас сам да разбере истинността на писанията.
Още повече, живеем в свят, в който лесно може да се проверят най-различни неща.
Едно много лесно нещо за проверка е това дали има текучество във фирмата и по справка декларация и в НОИ. След тази проверка, всеки ще види , че Голяма част от персонала на Профил Груп е 5 + години във фирмата и дори има 8 + и няколко служителя с 10 + години стаж. И нормално е да задам въпрос: ако е лошо защо сме заедно с тези хора толкова време вече.
Чета за текучество на консултанти в шоурумите ни. Няма да отговарям, но казвам : вижте адресите и телефоните на шоурумите и вие се свържете директно с консултантите и попитайте тях. Това е добър начин Вие да се убедите сами за истинността на писанията. Консултантите ни са в офисите от самото им откриване - попитайте ги. Същото се отнася и за цех, монтажници и други. Та повечето от тях са 6-7 години + във фирмата - ПРОВЕРЕТЕ по документи в НОИ или посетете производствената бази и попитайте лично.
Чета за малка заплата - та как тогава хората са толкова дълго във фирмата. Моля вие читателите да отговорите на този въпрос.
Чета, че просрочваме срокове на поръчки - това не е сериозно. Да има случаи, но къде няма случаи и то в производство - доставчици, машини, отпуски.
Чета, че няма трудови договори - отново ще оставя читателя да си отговори на този въпрос. Подсещам читателите, че има институция с име инспекция по труда. Как така няма договори при нас и как така Профил Груп няма акт от инспекция по труда? Тук също начините за проверка и реакция са много и отново аз само питам и оставям отговорите на вас.
Чета, че няма служебни дрехи - това също не е сериозно. Посетете производството и се убедете сами. Всички служители са с фирмено облекло, но отново казвам не взимайте моя отговор за важен - проверете сами.

Да тези места дават право на всеки да пише и отново казвам, че всеки може да е служител, клиент или конкурент. В Профил Груп има изключително много интелект и ние съветваме всеки уважаващ себе си човек да не се подчинява на емоцията, а да прецени с разума си , като подкрепи решението си с доза проверки, конкретики, факти и все реални неща. Ние сме от малкото фирми с изключително социално отношение към служителите си, а те от своя страна ни отговарят адекватно с уважение и постоянство. Всичко това е подкрепено с факта , че 95 % от служителите са над 5 години вече във фирмата. От друга страна, в Профил Груп все пак има 5 % хора, които идват и тръгван, но на всякъде има такива. Не навсякъде обаче има от другите 95 %.

Да Профил Груп има неприятели, но листата с приятели е огромна. Та вие, като личности не сте ли така?

С уважение
Емил Пашов


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивш служител съм във фирма Профил-груп и причините поради,които напуснах са лични.Работих в нея 5г.и твърдя,че познавам много добре ръководните хора и служители ,които са се задържали на работа,защото в Профил-груп,се работи качествено,с отношение към клиента.Тези тук,които са с отрицателните мнения,не ги познавам,защото най-вероятно са избягали на втория ден,осъзнавайки ,че "О,Боже,тук трябва да работя"!
От втория ден започнах работа на трудов договор,пари не са ми удържани за нищо,а за заплата никога не съм била неспокойна ,че няма на получа на точната дата.
Благодаря,за всичко ,което научих от Вас!Виждам ,че продължавате да се развивате и разраствате.Успех!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, чудесно е, че се разраствате и бележите успехи! Само да попитам, как така, не успяхте за 9 работни дни да ми представите трудов договор, за да узаконим трудовите си отношения?
Да, някои БГ работодатели си позволяват все още да плащат заплати с един месец назад, но аз питам, защо удържате 200лв. ,при първа заплата, като гаранция, че няма да напусне някой без предупреждение?!? Предупреждение за какво, че няма трудов договор, че няма свестен инструмент?
И как ще ме помните, като аз не искам да Ви познавам?- Пишейки си работните графици вкъщи, няма как да ме познавате!
Кога направихте трудови догавори на монтажниците и цеховите?
Защо го няма Бранко и другите монтажници от този период, какво стана с И.Иванов?
Имахте пауза зимата, за която говоря, но хайде случва се.
Свестни фирми за дограми и фасади има много, те покриват счупеното , но Вие няма как да знаете това!
За кривите профили на ПВЦ дървестна имитация, продажбата на продукти, с монтажа на който не сте запознали персонала си и неспазени уговорки за срокове и командировъчни пари, просто няма достатъчно символи в полето.
Не ме мързи, работя това от 14 години, и освен при Вас, винаги е имало трудови договори, служебни дрехи, инструмент, банков превод на заплата и т.н.
Успех с ежемесечните обяви за персонал - само да Ви попитам - колко точно се разширява дейноста ви?
Може би, колкото ТАЛ, КН, Метатрон и Прециз заедно?
Успех.бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също съм бивш служител на Профил груп, напуснах защото завърших висше и сега си работя по специалност. В никакъв случай не мога да кажа лоши неща за Профил груп като цяло. Да имало е моменти в който не съм се прибирал от монтаж в 18ч, но смятам че всеки остава да си доработи след работно време /поне аз досега каквото и да съм работил/ Заплата не ми е бавена, всяка една договорка която съм имал е спазена, ако съм искал да почивам, съм почивал. Като цяло съм доволен и е факт, че когато беше -20 тази зима не съм оставал без работа, а в този бранш е почити невъзможно!!!!!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм настоящ служител във фирма "Профил груп" и съм служител от 12 години. Факта, че съм от толкова дълго време във фирмата е достатъчно показателен. В отговор на предните коментари ще питам" къде не се задържат пари в началото- в повечето фирми даже се задържат за месец, а в "Профил груп" 15 дена, в коя фирма колегите или шефа ти поема грешките, че се възмущавате????". Целия екип е много колективен и си помагаме взаимно всички. Целия екип е с дългогодишен стаж във фирмата, а не както са писали колегите, които даже не знам кои са, а би следвало да ги познавам имайки предвид от колко време съм във фирмата. Да има и нови кадри във фирмата, но тове е, защото Профил груп разширява дейността си- отваряне на нови офиси, отваряне на нови отдели, УВЕЛИЧЕНИЕ на обема на работа. Колко фирми могат да се похвалят с работа в най-слабите сезони на годината- януари, февруари, та дори и март? В "Профил руп" има работа целогодишно и затова колегите монтажници и цех са с постоянни доходи, защото както знаем в другите фирми ги разпускат в неплатен отпуск за 2-3 месеца. Тези коментари по-горе са на хора, които са дошли във фирмата, работили са два дена и са си тръгнали, защото просто ги мързи да работят. Ако случайно си намерите работа, където да стоите и да не правите нищо и да ви плащат за това - звънкайте.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Не се захващайте с тази фирма. Шефа е един дребен тарикат и мошеник с великите приказки и обещания за многото пари които ще изкарвате. Много са само работата и отговорностите. Факт е че във фирмата има постоянно текучество на монтажници и консултанти което си е силна подкрепа на написаното от мен. За около една година се изредиха по 6-7 търговеца в офис Ботев. Клиентите се лъжат за срокове, качество и измислени промоции. Сроковете за изработка се просрочват двойно и по офисите има постоянни скандали с клиентите. Когато има някакъв проблем шефа Емил Пашов се крие и не предприема нищо за решаването на проблема а те оставя да се оправяш сам и т.н.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?