Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БАВАРИ ООД /img/frontend/nomap.png"

БАВАРИ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Аз лично много време работя там.Нямам никакви проблеми,нито с управавилите,нито със собствениците.Даже са много толерантни към всеки служител,независимо на каква позиция работи там.Това е може би една от малкото фирми който си плащат на точната дата.Ползвам си платената отпуска,малко фирми плащат отпуска в този бранш.Работното време е съобразено с всеки.На всякаде има и минуси,но като одариш чертата.........Много колеги си тръгнаха с вдигнат нос,но след 2-3 месеца всички пак потропаха на вратата,а маа....


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
-2

аз съм бивш служител ,за фирмата мога да кажа че изключително много НЕ СИ ЦЕНИ персонала,не дават платен отпуск,да не кажа че не дават никакъв отпуск,има глоби за каквото се сетиш,дори и по телефона не можеш да говориш 12 ч.докато си на работа,със заведението се занимават бивши сервитьорки които са се омъжили за шефовете,3 кокошки,КОИТО СЕ ОТНАСЯТ С ПЕРСОНАЛА ОТВРАТИТЕЛНО.иначе пари се изкарваха преди време,но условията са много зле.Отделно че там няма 1 човек напуснал по свое желание-това какво ви говори?! не си ценят персонала и когато си искат те отавят без работа!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?