Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Национален Бизнес ООД /img/frontend/nomap.png"

Национален Бизнес ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


шубе го/я е и не казва!

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди две седмици бях поканена на интервю във въпросната фирма, посрещна ме младо момиче , разговаряхме по повод работата.Каза че основната заплата във фирмата е 330лв твърде малко дори и за млад човек .Останалото е колкото си изработиш.Казах че ще помисля момичето каза че ще се обади но така и не го стори,което не говори добре за една нова и уважаваща себе си фирма.Все пак успех на кандидатите за работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мисля да кандидатствам за позицията, но преди това искам да знам точно и ясно ЗАПЛАТА и РАБОТНО ВРЕМЕ! Благодаря предварително.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема Г-жо Стоянова,
Казвам се Свилен Алексиев и съм управител на фирма Национален Бизнес ООД. Пиша по повод коментара Ви от дата 31.01.2013г. , който смятам меко казано за жалък, имайки предвид това, че офиса на Национален Бизнес ООД отвори врати едва преди 2 седмици и до този момент не сме имали клиенти, които са идвали в нашия офис, както твърдите Вие С настоящият отговор бих искал да отбележа, че Национален Бизнес ООД толерира мнението на всеки, който е имал възможността да се запознае с вътрешно-фирмената политика и култура на дружеството. Позволявам си това публично изказване, тъй като аудиторията на този сайт се състои не само от бивши, настоящи и бъдещи служители, но и от съвестни клиенти, които държат на етичните норми и коректното отношение помежду им.
 
Относно това, че фирмата ни е нова – така е :) държа да отбележа, че в Национален Бизнес ООД работят утвърдени специалисти, както на Българския, така на международния пазар.
Благодарение на опита, който имат всички служители във фирмата, Национален Бизнес ООД с много бързи темпове се превръща в безспорен лидер на пазара и сред конкурентите си. Служителите на Национален Бизнес ООД са сбор от най-добрите професионалисти, работели за въпросния ми бивш работодател за който казвате Вие. Донякъде разбирам завистта на конкуренцията и борбата за клиенти, имайки предвид краткото време и бързите темпове с които се развиваме, но пишейки жалки коментари в сайтове като този по наш адрес, в никакъв случай няма да помогне за развитието на фирми като бившия ми работодател, които се представят под името Галя Стоянова и се чудят какъв нелоялен и грозен коментар да напишат по адрес на Национален Бизнес. Смятам, че е добре да вземете пример от нас и да поработите върху това, как да печелите доволни клиенти, като тези, които има Национален Бизнес ООД, вместо да си губите времето в писане на коментари. Отново казвам, че фирмата до сега не е имала клиент, който да е идвал в офиса ни, аз самия никога не съм имал такава среща с клиент, тъй като за тази цел си имаме служители, които да обслужват клиентите ни, никога не бих си позволил да се държа грубо с клиент на фирмата и най-малкото, че за клиент сте доста запозната от къде е тръгнал бизнеса ни:))).
За това, че през студените зимни дни, каквито бяха през месец януари ходя с връхни дрехи и няма как да си показвам татуировките, изобщо няма да го коментирам, тъй като е под нивото ми и имам доста ангажименти, вместо да отговарям на жалките коментари на бившите ми работодатели, които очевидно умира от завист, че най-добрия им персонал в момента работят за нашата фирма и повечето им клиенти в момента подписват дългосрочни договори с Национален Бизнес.
 
Относно твърдението на Галя Стоянова, че нямам опит и се развивам на база сексуални или емоционални отношения, искам да кажа, че не аз спя с персонала си както в бившата ми работа нечии кариери се базират на по топли връзки с управителите и собствениците на фирмата. Поне да си заслужаваше да се прежали човек, но за 300лв. заплата е наистина много жалко.
 
Искам да отбележа, че Национален Бизнес ООД е част от медийната група на Калдейта ЕООД, която е безспорен лидер нейната област. Бизнес философията на Национален Бизнес и Калдейта е базирана на дългогодишен опит и бизнес етика, а прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата бизнес философия. Ние измерваме нашия успех чрез това колко успешни правим нашите клиенти.
 
В заключение, използваме възможността да благодарим на настоящите служители на Национален Бизнес ООД за техния професионализъм, опит и тяхната преданост и лоялност към фирмата.
 
С най-добри пожелания,
 
Свилен Алексиев
Управител
Национален Бизнес ООД
 
 


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
0

Оказва се че това е някаква много прясна фирмичка,от няколко човека,които се оказва,че буквално са крали информация от бившият си работодател. Посрещна ме едно момче, което се представи за мениджър на компанията,целият в татуировки, парадиращ с поведението си и държащ се изключително грубо.Разбира се когато отивам на среща искам да знам с кого си имам работа и проверих в чичко Google. Излезе, че въпросното момче, което ме посрещна е много известен в сайтове със съмнителен морал. Аз лично не бих дала парите си на хора, които нямат опит, а се развиват на база емоционални или сексуални отношения. Пожелавам им все пак успех и да съзреят като комуникация с клиентите, които са всъщност тези, от които зависи дали тази фирма ще я има или не

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?