Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Национален Бизнес ООД /img/frontend/nomap.png"

Национален Бизнес ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 14


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако попаднете на това място на интервю не очаквайте компетентност и почтеност. От вас се изисква да лъжете потенциалните клиенти нагло и зашеметяващо, с обещания за реклама, която няма да им е от полза. Но за сметка на това трябва да правите оборот, от който не е сигурно, че ще блоговолят да ви изплатят мизерната заплата, защото може и да ви изгонят. Нарочно няма телефон за обратна връзка, както и офиса не е обозначен с табела, за да не го намерят недоволни клиенти или хора от конкурентен бизнес. Помислете си много преди да отидете, защото нищо не печелите освен неприятности.


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

За мен е истинско удоволствие да работя в национален бизнес.за първи път ми се случва да ходя на работа с желание. другото много важно за мен е отношението на управляващия фирмата - г-н Алексиев към всеки един от служителите.
Работила съм в други контактни центрове, но определено мога да кажа, че това е най-професионалния call centar в който съм била и определено управляващия я Свилен Алексиев си разбира от работата.Може би заради това фирмата е лидер в областта си,както прочетох в коментарите и напълно подкрепям твърдението. Със сигурност мога да потвърдя, че колегите са професионалисти в работата си и съм сигурна, че в региона, а дори и в София няма друга фирма с такива професионалисти. Не мога да се съглася с негативните коментари, които прочетох по долу, защото работя във фирмата и виждам шефа, колегите, работния процес, заплащането, което е винаги редовно…не смея и да мечтая за по -добра работа! пиша този коментар не за да се подмазвам, а защото това са впечатленията ми от фирмата и не смятам за правилно хора, които са били в офиса 2 дни да пишат злобни и неверни коментари.
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 
Казвам се Жана Георгиева, във фирмата работя от 2 месеца, въпреки че годините ми са много повече от тези на останалите колеги, колектива ме прие радушно. Нещо което не се е случвало при работата ми във други фирми.
Това, че съм най-новият член на колектива по никакъв начин не се отрази на отношението им към мен. Във фирмата се работи спокойно и в приятна обстановка.Никога не е имало кавги и интриги между колегите и работният процес протича без никакви проблеми и пречки.Управителя Свилен Алексиев е много ерудиран млад човек ,който никога не е отказвал помоща си на никой от работниците си. При явяването ми на интервюто за започване на работа бях посрещната от Светла Караколева и мога искренно да кажа,че тя беше човека който ме предразположи така, че да се чувствам спокойна и да се представя по най-добрият начин, и да покажа истинските си възможности. Пожелавам на всеки да работи в подобен сплотен колектив и с желание да ходи на работа!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя в тази фирма от самото начало и се чувствам много добре тук.Това е най-сплотеният колектив, в който съм работила до този момент.Знаеш си работното време което от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 с почивка от 1 час + събота и неделя,а не като в повечето частни фирми. Другото което е почива се през всички национални почивни дни без изключение.Работата e приятна, ненатоварваща и спокойна.Работната обстановка е чиста и приятна идвам с желание на работа. Допадат ми хората с които работя,няма напрежение в екипа ни ,нито стресови ситуации и интриги.
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И Моля ви !!! Това към всички управляващи нещо. Научете се, бе братче, да се представяте пред нови хора! Кажете ... така и така, сложете си табелка.... ОБОЗНАЧЕТЕ СЕ, че сте управител пред непознатите. Кажете им какво се очаква от тях набързо, какво им предстои.... Кава се "Въвеждане" в дейностите иобстановката. Не ги оставяйте да гадаят 3 дни защо точно ги гледате кръвнишки, какви са ви правилата, защо сте ги нарушили и какво ви сърби... И кой сте пък вие и що сте страшен чак толку... Изпадате в комични ситуации. Но вече няма да си говорим. Просто е интересно, че сте правени по калъп, но не е много правилен. Кой да ви научи, ако не горчивият опит? :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Извинявам се, но ще трябва да докажа умението си да възприемам информация.... Та така. Фирмата се занимава с подвеждане от страна на телефонен оператор, който набързо (ако успее) ви убеждава, че по някакъв начин присъствате с техен сайт с информацията на фирмата си, което ни най-малко не е истина... Учат се да блъфират и да лъжат в различни ситуации, когато им се задават неудобни въпроси. Офертата им за реклама е добра, понеже е на ниска цена, но на практика подвеждането на клиент не е позволено. Ето защо, както при повечето работодатели, преди да почнете работа вече сте в нарушение. Най-вероятно няма такъв закон, който директно да ви застрашава, понеже и те не са толкова тъпи. Малко е наивно от страна на този та екип, та специалисти... (Мисля не сте наясно с понятия като "експерт" и "професионалист", за 3 дни не ги печатат никъде) да си мислят, че този вид дейност може дълго да продължи безпроблемно. Другото, което би трябвало да знаете, е че ... Не че се изживявам като недооценена, но понеже самата аз се занимавам със сайтове и този тип реклама, онлай търговия и т.н..... Леко е съмнително присъствието на някои успуги, които присъстват в офертата... Пък и можете да направите стотици пъти по-красив безплатен сайт с готов дизайн... Както и да е. Живея на 2 минути от офиса, да не изостряме отношенията твърде много ... Но нали ме разбирате, няма как да ми допадне работното ви място, ако не на цената 100 компромиса с мен самата. И както е ясно, никой не би искал да работи в среда, където го поставят под пряка зависимост от "оплакващи се" още в началото... :) И ние пък не сме глупави.... Не знам от къде твърдението, че досега съм си търсила работа и не съм успяла, но със сигурност не си давайте току-така личната карта, особено на хора, които очевидно мислят, че трябва да станете певица, но ви искат личните документипо някаква причина... Та ... Не съм искала да работя, също и не съм "търсила" работата. Ни най-малко в някаква сфера. Попаднах случайно, но явно е трябвало. Пишем си тука точно, за да не се лутаме в търсенето на работа, ние които имаме нужда от нея. Вашата фирма не мие е особено интересна, понеже... Не я възприемам сериозно, извинявам се. Но хората вече се напатиха отдавна от работодатели и .... Ако зависи от мен, достатъчно.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвам се Светла Караколева и работя в Национален Бизнес ООД. Пиша по повод коментара на Ваня от 20.03. 2012г. Екипът във фирмата е съставен от млади хора, които са професионалисти в своята област. За разлика от работната атмосфера в повечето офиси с по-голям персонал, в офисите на Национален Бизнес липсват интриги и дори и в ситуации, когато поради напрегнатостта на работния процес възникне напрежение, нещата се споделят в директен разговор. Смятам, че правенето на конструктивни забележки, всички ще се съгласят, е неизбежно (още повече когато се обучават нови кадри). Явно, до последно на въпросният кандидат за работа така и не му стана ясно защо не започна работа при нас. Причините в конкретния случай са много. На всеки работодател ще му стане ясно, че ние не можем да наемем всеки кандидат, който желае да работи при нас, още повече такъв, който не притежава необходимите качества.
 
Нямам никакво намерение това да се превръща в полемика. За последен път ще обясня на въпросното лице защо всякакъв опит да си намери работа ще бъде несполучлив, както е било и до момента. Никоя фирма не желае да работи с човек, чиято основна цел при започване на работа, е не да се обучава, а да разказва за себе си и личния си живот. Тук е моментът да отбележим, че въпросният човек се обучаваше паралелно с още две други момичета, които в момента работят при нас и които получиха същата информация, която бе предадена и на него. Интересен е фактът как те успяха за два дни да вникнат в естеството на работата, и към този момент да се справят отлично, а въпросният човек така и не успя за една седмица. Друга причина, поради която не смятам, че въпросната личност не би била добър служител, на която и да било фирма, е абсолютната й неспособност за работа в екип. Не е нормално един ръководител да получава по десет оплаквания на ден от екипа си за един единствен човек и той да продължи да бъде част от него.
 
Ваня, разбирам, че работата при нас много ти допадна, разбирам, че след толкова неуспешни опити да си намериш работа, ти също искаш да си част от сплотен екип, но само желанието не е достатъчно. Виждам от коментара ти, че се опитваш да отправяш заплахи и да подронваш авторитета на ръководителите на офиса, но за пореден път ще ти обясня, че ние не сме десет човека, които работят в един офис, ние сме ЕКИП!!! А по повод личните си качества, които си изтъкнала, може би ще е по-добре за теб да смениш областите, в които си търсиш работа и да станеш певица.
 


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

В Национален Бизнес ООД работя от три месеца. Определено, заради типа работа, смея да твърдя, че това не е място за всеки, но бързам и да подчертая, че определено това е мястото за мен. Какво имам предвид? Естеството на работа включва голямо ниво на стрес и гъвкавост поради простия факт, че ежедневно се комуникира с множество клиенти, все пак това е кол-център и който не е свикнал да работи под напрежение и шумна обстановка около себе си, не би издържал. Но!...
 
...именно затова харесвам работната атмосфера в офиса, защото, за да се компенсира гореизброеното, отношенията между колектива и отношенията работодател-служители са поставени на много човечно ниво. Например, аз съм пушач и никой не ми прави забележка, че отивам на терасата да запаля една цигара, когато "главата ми започне да пуши от работа". Естествено, обедната почивка и междинните почивки са строго регламентирани, но когато се наложи човек да излезе извънредно от офиса, също се проявява разбиране. Ако служителят, от толерантност най-вече към останалите си колеги, съумее да съобрази, че след като е излязъл по своя работа извън определените за това часове, то ще компенсира това като не вземе някоя от междинните или обедната си почивка, това също бива забелязано и е в негова полза. Казвам всичко това, понеже съм работил във фирми с управление, базирано извън страната, където дори са ми засичали времето, което прекарвам в тоалетната и после на базата на това са ми били удържани стотинки от заплатата и всичко това е било документирано (за щастие на съответната фирма, вече не й помня името).
 
Екипът е съставен изцяло от млади хора, работата протича сред много шеги, липсват задължителните за другите места интриги (да, знам че думата звучи банално и едва ли не като нелепа конспиративна теория, но мисля, че всеки е имал такива проблеми на някое от местата, където е работил). Именно понеже, както споменах вече, работата е свързана с много стрес, всеки един може да разчита, че винаги може да се пошегува или да сподели проблемите си и приятелската атмосфера се толерира от ръководството на фирмата.
 
От друга страна, това, което не се толерира, са например ситуациите, в които под огромно напрежение някой колега без да иска спомене пред ръководството за грешката на друг колега. Тогава управителят ни става много строг, но не спрямо този, чиято грешка е била изтъкната, а спрямо онзи, който е "натопил" (макар и неволно) някой свой колега. Дава се да се разбере, че неколегиалното отношение няма да бъде търпяно и че всички проблеми трябва да се решават заедно и в екипна работа преди да бъдат отнесени до управителя ни. По този начин не се оставя място за "интригантсване" и "подмазване", което може би всички ще се съгласят, е голям проблем в доста фирми и предприятия.
И не на последно място, от изцяло бизнес гледна точка - хората, които управляват фирмата наистина имат опит в това, което правят. На много места ми се е случвало управителите да си нямат "хал хабер" от това, с което се занимават, а са просто човек на някого, поставен на мястото си, за да си взима заплатата и да трови живота на подчинените си, вярвайки си, че е "голяма работа". При нас това не е така.
Заплатата (освен основната) наистина се базира и на бонусна процентна система, от която аз лично съм доволен, но е факт, че това изцяло зависи от усилията на всеки от колектива, както и на всеки поотделно. Ако сте от типа хора, които искат да прекарат осем часа на едно място и да им се плати за това, определено не е място за вас, тъй като в тази фирма резултатите (и съответно заплащането) идват единствено и само от постигнатите резултати и положените усилия от целия екип. Тук важи нещо от типа на формулата, че каквото влагаш, такова и ще получиш. Знам, че в България не сме свикнали на подобен тип работа, но в тази фирма това е наистина така.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Най – подходящото място, където човек може да прекарва работния си ден. Сплотен, млад и амбициозен екип, приятелска работна атмосфера и спокойствие,което ти дава подкрепата на управителя на фирмата. Харесвам работата си и съм благодарна ,че попаднах в семейството на Национален Бизнес. Рядко може да се срещне такъв работодател. Ако човек иска да се научи на коректност и професионализъм, определено е попаднал на правилната фирма. Управителя Свилен Алексиев е винаги готов да помогне и разбира индивидуалните нужди на всеки един от колектива във фирмата. Фирмата се развива бързо, а управителя е по-скоро приятел, отколкото шеф.Мога да кажа,че това е една от малкото коректни фирми, където усилията ще бъдат оценени и възнаградени!!!


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Близо 2 месеца работя във фирмата и съм изключително доволна.
На първо място колегите са страхотни-разбираме се,подкрепяме се и винаги си помагаме.Работната атмосфера е изключително добра.Шефовете ни винаги са готови да ни изслушат,помогнат за каквото и да било.Ценят се качествата на всеки от нас.Всеки има възможност за развитие, в зависимост от индивидуалните качества.
Относно заплащането е абсолютно редовно и бих казала,че е над средното за пазара.
Абсолютно коректни са както с нас служителите,така и с клиентите на фирмата.Всички тези неща правят Национален бизнес една бързо развиваща се и стабилна фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?