Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Клаудсигма /img/frontend/nomap.png"

Клаудсигма

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


клиент

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-5

Тези ми хостваха сайта. Имаше разни мейнтенънси, пък това работело, пък някаква човешка грешка имало, пък 4 часа ми го няма сайта, аз губя пари като северозападнал. Но това като клиент.
Препоръчаха ми ги заради някакво таксуване на 5 минути когато нещо бързо искам да пусна да видя как ще се държи. Системния ми администратор си чатеше със съпорта им, и някои от тях знаят доста (по негови думи). Дотук с положителните неща.
Имената им звучаха прекалено български, за да не са българи. Проверих в Агенцията по Вписванията и видях име, което ми припомни една измамна схема преди години с някакви апартаменти или имоти по черноморието. Отварям секцията "за нас" и виждам същия червенокос фасон, който беше стигнал до камарата на лордовете в англия заради измами.
Фирмата е прехвърляна, запорирана, задължена, само от ДАНС не са ги разследвали сигурно. Хвалят се с някакви фирми като case study, бутат се за голямата работа, но ако отвориш топ 100 провайдера, фирмата им я няма. чаках 5 дни да ми върнат плащане станало по неволя от системата за таксуване, пък имало грешка, пък не ми приели картата, акаунта минал на - и взели че ми изтрили всички данни. Познат твърди, че има за приятел текущ служител и вътре било като джунгла за дебили. може би е грубо, но съм готов да се хвана на бас за 100 евро че е така.
Бягайт далече ит тия, сигурно дори продават информацията на клиентите си.
а, друг бонус - нямат реклами на сайтовете си


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-4

Мениджмънта доста куца от години, като се започне с СЕО-то на компанията Робърт и се продължи надолу по веригата. Самия той е крайно арогантен, нервен и разплаква 80% от подчинените си от женски род с и без причина, викайки постоянно. Като цяло начина на комуникация на целия мениджърски екип е определение КАК ДА НЕ СЕ КОМУНИКИРА с техните служители. Грешка след грешка и накрая почнаха да им напускат един след друг хората като лавина.

БАВЯТ СЕ ЗАПЛАТИ всеки месец, не се дава причина или предупреждение, просто така. Ако човек има кредит или наем да плаща на определено число, никой не го взима в предвид това.

БОНУСИТЕ - се обещават на кило, но нищо не се изплаща, причина - липсва. Договорите също не са коректни.

Фирмата е запорирано ЕООД, което пък е собственост на АГ извън България, или иначе казано много, много в тъмното е тази фирма от към юредическа гледна точка, а и не само.

Забравих да спомена, че Робърт в известен из Европа с компанията си Bulgarian Dreams, измамна схема за имоти в България, които имоти реално не съществуват. Daily mail, Independent и други медии имат статии за измамата му.

С три думи - НЕ КАНДИДАТСТВАЙ ТАМ!
0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Още ли наемат хора;))

Първите две мнения в сайта бяха съвсем различни, но по необясними (или очевидни за България причини - който плаща, той поръчва парада) бяха първо изтрити (недостъпни), а после променени и сляти в едно. То си личи и как са накъсани и не свързани логически.

Ако ви се търси преди вероятно множеството интервюта за позиции, които са постоянно по порталите за работа, проверете колко стотици хиляди дължи фирмата само на НАП (безплатно е и отнема 2 минути) и оттам-нататък си направете сметката за работна среда, заплати и потенциалното ви бъдеще там изобщо - особено, ако сте квалифицирани в това, за което кандидатствате. На интервютата ще ви извадят от 200 места нефт и платина да ви убедят, че всичко в нета е хейт и, че фирмата свети и грее и бла-бла с не знам си какви екзотични дестинации и локации. Само, че от последните ревюта тук, фирмата смени няколко офиса в България (от голям клас А към клас Z с 5 бюра на кръст), за служителите няма да коментирам - от стажанти на по 500 лв. до от кол и въже и самоуки "специалисти", само и само да покриват постоянното текучество и анархия из операциите й.

Всъщност, няма нужда от BGRabotodatel, всичко си е онлайн, само въвеждаш името на съответния мениджър/интервюиращ, избягваш саморекламата и за под минута си ги разконспирирал в детайли.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дайте актуална информация за фирмата,последния коментар е от 2014.Предстои ми интервю за работа.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-1

Нека карам поред:
Заплащане:
Варира от 500 - 600 ле. до няколко хиляди (лева) за най-опитните членове на отдел разработка. Текучеството във фирмата е уникално, понякога за два месеца напускат 3-ма човека и идват 4, които до няколко месеца вече не са там. Причините за напускане са липса на всякаква организация на разпределение на отговорности, стихийност, несигурност при изплащане на заплати, игрички зад гърба, различни групировки на принципа наши и ваши и други. Има позитивно отношение към всички НОВИ, на старите служители се гледа като на тежест. Цедят се и стотинките, колкот си по-евтин, толкова по-добре!
 
Уважение: практически нулево, намаляващо с времето. Ако се подмазвате по всякакъв начин на няколкото "шефове" там, проблеми няма да има да си вземете по някой друг евентуален бонус, но за да го направите, трябва да доносничите и да оклепвате всички колеги. Колкото повече, толкова по-добре за вас.
 
Привилегии: гейм конзоли, вафлички, сокове, плодове. Зареждане, от дъжд на вятър, понякога няма с месеци. Не разчитайте и, че ще се успеете да им се наслаждавате, всички свършва моментално по всякакви причйини, включително и по джобове и за вкъщи...
 
Фирмена сигурност: практически отсъства. Фирмата днес я има, утре я няма. Посточнни пропадания в кода, сървъри, интерфейси, клиентите се изнизват всеки месец. Виновни никога няма нагоре по редиците, всичко се обира от съпорта и от най-ниско платените.
 
Ангажираност, работа има постоянно за всички, особено, ако не сте от групата на подмазвачите. Остава се много често след работно веме, не се плаща и най-лошото е, че ти се налага упрек, че искаш да с и тръгнеш. Това важи и за уикендите, въпреки че зависи от позицията. Има хора с по една тухла смартфон, които са дежурни по всяко време и или тичат по офисите или влизат от вкъщи да оправят аутиджите.
 
Потенциал за развитие: отсъства. Можеш да мръднеш със заплата, но да станеш мениджър трудно. Това със заплатата, само ако си част от избраните кръгове
 
Местоположение и офис: офисна сграда, обаче без паркоместа за служителите. Всяка сутрин губиш по час да намериш място за паркиране. Отворен офис спейс, чуваш всичко, което се случва около теб, бръмчене отвсякъде, никой не го е грижа, че вършиш нещо и, че говориш със САЩ пък не ги уваш
 
Колеги: всякакви, като цяло като навсякъде. Средата обаче е такава, че всичко се случва зад гърба ти, а и като няма пари или закъсняват заплати и всичко излиза на фаза джунгла - всеки за себе си и на гърба/срещу другите.
 
 
 
 


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
3

На кратко, това е фирмата с един от най-лошите мениджмънти. Управленският екип не се интересува от мнението на служителите си, от това, какво става в различните отдели на компанията или ако се интересува то просто е за момента, след това нищо не се променя. Взимат се решения без да бъдат обмислени и за това компанията и служителите си патят. Няма почти никаква възможност за развитие и израстване в компанията. Наемат се хора с високи заплати на отговорни позиции без да имат нужният опит. Работата се трупа, отговорностите стават все повече, заплащането си остава същото, независимо от колко време си в компанията. Да не говорим, че заплатите закъсняват ВИНАГИ и ако сте късметлия ще си я получите само с 1 седмица закъснения, ако ли не, може да сте от чакащите(което става на случаен принцип) от 2 до 3 седмици. Обясненията винаги са от сорта, чакаме парите да бъдат преведени, сега няма пари, няма кой да ги приеме и още много и много други обяснение, които в крайна сметка, като служител едва ли много Ви интересува каква е причината при положение, че просто неможете да разчитате на парите, които реално сте си заработили с труд. Както във всяка компания има и свестни служители, който са добри професионалисти и можеш да се разбереш с тях без никакви проблеми, но има и дървени философи и големи разбирачи, които във всеки един момент могат да Ви изкарат виновни в различни ситуации. Комуникацията между отделите не е добра, има различно отношение към различните отдели и служители, както в работния процес, така и в личен план, винаги си личи кой е любимец и кой не. Ако сте бъдещ кандидат за работа, не Ви препоръчвам Клаудсигма, няма място за развитие и разтеж, заплатата Ви винаги ще закъснява(или намалява), мениджърския екип е под всякаква критика. Иначе като условия за работа многа да кажа, че са на ниво, работното място което ще получите ще има всичко необходимо, което е може би единственото положително в цялата компания.


кандидат за работа

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
2

Кандидатствах при тях, явно са намерили по-подходящ кандидат, но не позвъняха да съобщят, което ми направи лошо впечатление.
Но няма как да знаят, вероятно нямат отдел човешки ресурси, който да се занимава професинално с подбора на кадри.
 


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
1

Много обещания но не се изпълняват, ако клиентите знаят каква каша е в кода а и съпорта как е щяха да не са клиенти. Условията на работа са що-годе добри, но има много неща които се вижда че няма да се оправят хич. Шефовете се интересуват само от маркетинг и сейлс вместо да развиват продукта. Уважение към служителите има ако играеш по свирката на мениджмънта. Заплатите понякога се забавят без обяснение и без извинение.
Иначе за учене и за готини колеги мястото е добро. Но за кариера не -даже е чудно как оцелява фирмата; няма дългосрочна стабилност.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?