Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Адвокатско дружество "Величков Желязков и Ко" /img/frontend/nomap.png"

Адвокатско дружество "Величков Желязков и Ко"

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека всеки кандидат за работа сам да си извади заключение дали трябва да си губи времето с тия субекти. За последните 5-6 години са пуснали над 15-16 обяви за юристи и адвокати т.е. поне три пъти в годината. Това по принцип говори за огромно текучество на персонала. Само за август-ноември тази година са пуснали общо четири обяви че наемат персонал - секретар, юрист, адвокат. Оставям на всеки сам да изгради преценката си.


кандидат за работа

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю за работа преди години при тях. Тогава имах постоянна работа, но просто исках да опитам на друго място, където да разнообразя и да уча нещо. На първото интервю останах с много добри впечатления от кантората- спретната, уютна, тиха. Така и подобава. Поканиха ме на второ интервю след няколко дни, на което трябваше да се срещна с адвокат Желязков, с когото да договорим финансови параментри и други детайли около работата. Бях извикан в 10:30 часа. Излезнах от работа влезнах в кантората в 10:30 и се наложи да чакам около 2 часа, за да дойде адвокатът. Така и не го дочаках. Служебните ми ангажименти не ми позволяваха да остана повече и към 12:30 си тръгнах. Пожелах на служителката, която ни посрещаше успех. 
Оттогава ми прави впечатление, че тази кантора през месец пуска нова обява ту за сътрудници, ту за адвокати, ту юристи. Това ме навежда на мисълта, че съм извадил голям късмет, че не съм останал и евентуално не съм започнал работа там. Явно не могат да си задържат служителите. На скоро пак бяха пуснали обява, но този път дори не се замислих дали да кандидатствам. Директрно я подминах, естествено, с усмивка. 
Вие кажете- имате ли впечатления, мнения, досег ?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?